9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩بشارت ظهور از زبان کودک غزه هنگام بیهوشی
🔴میدانم سال آینده ظهور می کنی
ویدئو با ترجمه ی زیرنویس فارسی
#ظهور
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩بشارت ظهور از زبان کودک غزه هنگام بیهوشی
🔴میدانم سال آینده ظهور می کنی
ویدئو با ترجمه ی زیرنویس فارسی
#ظهور
حالا دیگه میتونم اسمم رو کامل بنویسم
این اولین بار نیست که در این صفحات می نویسم. در نگارش و تهیه مقالات با موضوعات مختلف که همگی حول محور مقاومت و شهدا بود شرکت کرده بودم. در ابتدا بدون اینکه اسمم را بنویسم انجام میدادم. بعداً فقط با نام خودم شروع به نوشتن کردم. اما امروز در محضر مقاومت و شهدا، دیگر نیازی به کوتاه کردن نامم نیست، من خدیجه فؤاد شکر هستم. دختری که در سایه پدری بزرگ شد که صحبت از شهادت و شهادت همیشه بر زبان و ذهنش بود. صحبت از شهدا در داستان هایی که پدر برای دخترش تعریف می کند سهم زیادی داشته است. امری که پس از سالها و سالها به تشویق من برای نوشتن این «قصه ها» و نقل آنها در مقالات، گزارش ها و مطالب رسانه ای مختلف تبدیل شد که همگی حول محور مقاومت، جهاد و شهادت می چرخد.
بخشی از نوشته خانم خدیجه فؤاد شکر در روزنامه الاخبار که پنجشنبه گذشته نوشتن ، بعد از اعلامخبر شهادت پدرشون :
https://al-akhbar.com/Politics/385143?utm_source=tw&utm_medium=social&utm_campaign=paper
@mr_nofoozi
سلام
هرکس که زوار امام حسین شد حتما این کار بکنه.قکر نکنم قیمتش زیاد باشه اگه شده یه رول بگیرید و ببرید و التماس دعا از همگی داریم
💝 عالم عارف حاج اسماعیل دولابی (ره) فرمود:
♦️سجده طولانی، اخلاق را عوض می کند.
♦️در هر شبانه روز لااقل یک سجده طولانی داشته باشید.
♦️هیچ عبادتی مثل سجده نیست.
♦️به تربت امام حسین (ع) زیاد سجده کردن، اخلاق را عوض می کند.
🇮🇷tps://eitaa.com/alishirazi_ir
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سال 2018 یک پایش را هنگام خبرنگاری از دست داد و او همچنان برای کشورش خبرنگاری میکند ، خبرنگار است و او همین را آموخته....
روز خبرنگار را به همه ی همکارانم تبریک عرض میکنم.
چه آنها که در رسانه های محلی مشغول کارند.
چه آنها که بار خبر رسانی در حوزه ی مجازی را بر دوش دارند چه آنها که گمنام تر هستند و کمتر اسمی از آنها شنیده میشود....
چیزی که به ما یاد داده اند این است که برای وطن روایت کنیم. ما این را بلدیم.
ان شالله که در روایت آنچه در حال رخ دادن است اصل بی طرفی باعث نشود که طرف وطنمان نباشیم.
و ان شالله به زودی همان طور که آزادی موصل از دست داعش و سقوط پایتخت داعش را روایت کردیم ، به زودی برای مردم با شرف ایران آزادی فلسطین را روایت کنیم.❤️❤️❤️
@mrtahlilgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حرکات عجیب کامالا هریس نامزد ریاست جمهوری آمریکا و معاون منصوبش، والز
#هریس
@AkhbareFori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅پزشکیان: ایران دستآوردهای بسیاری دارد
رئیسجمهور در جمع اصحابرسانه:
🔹در مراسم تنفیذ و تحلیف به من گفته بودند از مشکلات کشور بگویید اما دولتچهاردهم به خود اجازه نمیدهد در پیش چشمان دیگر کشورها، ایران را نقد کند.
🔹ایران افتخارات و دیدگاههای بزرگی دارد. مشکلات و اختلافات در کشور موضوعاتی داخلی است.
🔹اگر تقوا در کشور باشد هلاکت در آن کشور نخواهد بود. مومن به جای دیگران، خود را نقد میکند
📡
✳️فارن افرز: ایران و متحدانش
اعتماد به نفس اسرائیل را نابود کردند
عضو ارشد مرکز روابط بینالملل یو.سی.ال.ای و رئیس سابق سیاست خاورمیانهای مؤسسه رند نوشت: نهادهای امنیتی اسرائیل، دیگر با اعتماد به نفس قبل از ۷ اکتبر خداحافظی کرده و تقریبا به اجماع رسیدهاند که اسرائیل برخلاف تصور گذشته، قوی نیست.
دالیا داسا کایا در فارن افرز نوشت: جنگ ۱۰ ماهه بین اسرائیل و حماس از جغرافیای غزه فراتر رفت و باعث تشدید تنشهای خطرناک در خاورمیانه شد.
چرا اسرائیل به گونهای پرخطر در حال افزایش تنش است؟ گزارشهای مربوط به ترورهای هفته گذشته، امکان انجام حملات نظامی همراه با فناوری در عمق خاک دشمنان را مطرح میکند.
پس از عملیات ۷ اکتبر که از اسرائیل تصویری ناتوان ارائه کرد، گزارشهای مذکور شاید آن تصویر را تا حدی ترمیم کند، اما درباره واقعیتهای دشواری که اسرائیل با آن مواجه است، سوء تفاهم ایجاد میکند.
اسرائیل ممکن است محدودیتها را در اقدامات منطقهای نه به این دلیل که احساس قدرت میکند، بلکه چون احساس ضعف میکند، کنار بزند. حمله حماس در ۷ اکتبر ضربه مهلکی به وضعیت بازدارندگی وارد کرد.
برای درک محاسبات فعلی اسرائیل، مهم است دریابیم که چگونه روحیه رژیم از ۷ اکتبر تغییر کرده است. قبل از حمله حماس، اعتماد به نفس اسرائیل به اوج خود رسیده بود. این که حتی اگر درگیری با فلسطینیها را حل نکرده باشد، کشورهای عربی آن را میپذیرند و میتواند ایران و متحدانش را مورد حمله قرار دهد.
سپس، تقریبا یک شبه، این اعتماد به نفس به یک حس آسیبپذیری عمیق تبدیل شد. در سفر اواخر ژوئن به تلآویو، کارشناسان امنیتی و مقامات سابق دفاعی و اطلاعاتی مکررا به من گفتند که ۷ اکتبر بسیاری از باورهای قبلی در مورد قدرت اسرائیل را زیر و رو کرده است.
حمله حماس اساسیترین پیش فرضها را در هم شکست. بسیاری از اسرائیلیهایی که در زمینه امنیت ملی کار میکنند، از دولت به دلیل شکستهای امنیتی گسترده در ۷ اکتبر و پس از آن خشمگین هستند. آنها از اینکه سیاستمدارانی در قدرتند که نمیتوانند امنیت را تامین کنند، عصبانی هستند.
نتانیاهو، ممکن است هنگام سخنرانی در کنگره آمریکا ایستاده مورد تشویق قرار بگیرد، اما مشاور امنیتی او، تزاچی هانگبی، زمانی که در کنفرانس امنیتی در هرتزلیا سخنرانی کرد، به سختی میتوانست حرفی به میان بیاورد. حضار، او را سرزنش و کابینه را متهم کردند که امنیت اسرائیل را نادیده میگیرد.
این نگرانی و خشم، منعکسکننده چالشهای ملموس برای امنیت است. نیروهای نظامی اسرائیل در چند جبهه، از غزه گرفته تا کرانه باختری تا شمال، گسترده شدهاند.
تلاش نتانیاهو برای بازنگری قوه قضائیه، شکافهای جدی بین رهبران سیاسی و مقامات ارتش ایجاد کرده. ارتش با تهدیدهای بیسابقه از سوی افراطگرایان داخلی، مواجه است.
هفته گذشته، فعالان دست راستی در اعتراض به بازداشت نیروهای ذخیره که متهم به سوءاستفاده از اسرای فلسطینی هستند، به یکی از پایگاههای ارتش یورش بردند. اسرائیل به دلیل تلفات و ویرانیهای عظیم در غزه حمایتهای بینالمللی را از دست داده و در مجامع حقوقی متهم شده است.
علاوهبر این، تاثیری که حملهآوریل ایران بر اسرائیل داشت، نادیده گرفته میشود. اسرائیل هنگام هدف قرار دادن پرسنل ایران در تاسیسات دیپلماتیک در دمشق، اشتباه محاسباتی کرد و چنان واکنش بیسابقه، عظیم و مستقیمی را که صدها پهپاد و موشک از خاک ایران پرتاب شد، پیشبینی نمیکرد.
بسیاری از تحلیلگران امنیتی اسرائیل، نگران موقعیت منطقهای در حال فرسایش هستند. آنها نگران افزایش قدرت ایران و متحدانش هستند و بر این باورند که با تلاش ایران برای رسیدن به لیگ قهرمانان، اسرائیل در حال تنزل است.
یکی از مقامات نظامی سابق گفت اسرائیل در حال از دست دادن قدرت بازدارندگی است، به حدی که هرگز دیده نشده است. با این حال، نتانیاهو به اسرائیلیها میگوید که در حال پیروزی است.
حمله ایران درآوریل، درک اسرائیلیها از تغییر اساسی در «روح» خاورمیانه را عمیقتر کرد. اینکه دشمنان اسرائیل ممکن است اکنون فکر کنند که نابودی اسرائیل، یک هدف واقعی است.
آنها تهدید وجودی را ابراز و آن را متفاوت از هر چیزی از سال ۱۹۴۸ تا به امروز احساس میکردند، توصیف میکنند. اما یک مقام سابق گفت که برخلاف سال ۱۹۴۸ اسرائیل به درسهای بن گوریون، بنیانگذار خود توجه نمیکند.
او توصیه کرد بهترین راه برای جبران ضعف، تقویت انسجام اجتماعی، تعمیق روابط دیپلماتیک و پیگیری صلح است. اما اسرائیل در همه جبههها در جهت مخالف حرکت میکند.
در سفرم، یکی از مقامات سابق دولتی به من گفت که زمین زیر پای ما در حال تغییر است. پس از ترومای ۷ اکتبر، پذیرش خطر و اشتهای اسرائیل برای اقدامات تهاجمی نیز ممکن است بیشتر شود، اما اسرائیل بدون استراتژی سیاسی به سمت شکست میرود.
وزیر اطلاعات و ارتباطات اردن در مصاحبه با نیویورک تایمز:
ما به تهران اعلام کردیم که اجازه نخواهیم داد از حریم هوایی ما برای هیچ هدفی استفاده شود.