🔴بزرگان قبایل سوریه :
🔹حماسه دیگری باید رقم بخورد، همه اعراب و قوم عشایر وارد عمل می شوند؛ نیروهای بسیج و کمیته مردمی سوریه درحال اعزام به ادلب و ملحق شدن به ارتش سوریه هستند.
.
🚨منابع سوری: تاکنون سه پهپاد سپاه درحال انجام عملیات هستند.
پیش از این گمان می رفت سپاه تنها یک فروند شاهد ۱۲۹ در سوریه دارد.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
کانال صدای ماندگار شهید كافےDastan Zidn Nasaj.mp3
زمان:
حجم:
5.87M
#داستان_زید_نساج
با صدای شهید حاج شيخ احمد ضيافتے كافے
.
@MAJNONE_ROGHAYEH3154_5924497726556347899.mp3
زمان:
حجم:
4.3M
#𝙼𝙰𝙳𝙰𝙷𝙸 ¦ #مداحی
_بهموقعتشییعجنازم،
بهپیرهنمشکیممینازم!(:💔
#نسخهترکی
‹ 🖤 ›↝ #فاطمیه
‹ 🎙 ›↝ #سیدپیمانوصیت
━━━●──────────
⇆ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻
2.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩🚩 خبرنگار سوری نزدیک به سپاه قدس:فرماندهی سپاه قدس دستور پشتیبانی هوایی را از پایگاه t4 صادر کرده است.
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 گروه تروریستی تحریر الشام ویدئوهای جدیدی از حملات خود علیه ارتش سوریه در استان حلب منتشر کرد.
🔹این گروه تروریستی از سلاح های ضد تانک HAR-66 ساخت ترکیه، خودرو پیاده نظام BMP-1، اسلحه تک تیرانداز الگوی 12.7 میلی متری Steyr HS .50، توپ خودکار ZU-23-2، لانچر RPG-7 با پرتابه های PG-7VT و غیره ساخت ترکیه استفاده کرد.
..
📸 نیروهای ویژه گروه های تروریستی پس از اشغال ریف المهندسین ثانی در شرق فوج46
#وعده_صادق
#هفته_بسیج
#تلگرام_رسانه_دمشق
26.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعلام آغاز عملیات ردعالعدوان تروریستهای سوری علیه دولت و ارتش سوریه در واپسین ماههای منتهی به #ظهور در مناطق شمالغرب؛ از ظهر امروز تا کنون، سیزده روستا و شهرک به تصرف تکفیریها در آمده
✍ خب، طبق پیشبینی انجام شده در دو ماه اخیر، بالاخره تروریستهای چندملیتی و تکفیری ساکن در #ادلب و غرب #حلب، عملیات حمله به مناطق تحت کنترل دولت سوریه رو آغاز کردند!
✍ پیشتر اشاره کردیم که قطعا #اسرائیل و #آمریکا برای ممانعت از کمک و پشتیبانی جبهه مقاومت از جبهه #جنوب_لبنان، کرانه باختری و نوار غزه از مسیر #ایران و عراق، جنگ رو به سوریه خواهند کشانید!
✍ وضعیت سوریه به شدت ملتهب و در واقع، آتش زیر خاکستر هست. گرچه که #سوریه در سیزده سال گذشته، دائما در نبرد و درگیری بوده و این نوع نبردها خیلی مورد خاصی نیست؛ اما به دلیل نبود شهیدان سلیمانی، نصرالله، ابراهیم عقیل، همدانی، سیدرضی، زاهدی و دیگر فرماندهان جبهه مقاومت و همچنین عدم حضور میدانی #حزب_الله؛ فشار بر جبهه سوریه، شدید خواهد بود!
✍ قطعا تحولات کنونی سوریه، زیر لایهی مقدمات #خروج_سفیانی تفسیر میشه، اما باید بدونیم که فعلا تکفیریهای ادلب براساس مذاکره با #اسرائیل و #ترکیه، جبههی جدیدی علیه #محور_مقاومت باز کردند و دیگر جبهات درگیری سوریه، فعلا آرام هست.
✍ تکفیریهای ادلب، زیرلایهی #جریان_ابقع روایات مربوط به فتنهی شام (قبل ظهور) تعریف میگردند که سالهاست در برابر حاکمیت یا #جریان_اصهب صفآرایی کردهاند.
❤️ السلام علیک یا سیدالشهداء 🇮🇷🇵🇸
#فتنه_شام #جنگ_سوریه #اصهب #ابقع
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اگر حزب الهی هستید، با این فیلم گریه خواهید کرد
این اتفاق در حاشیه یکی از سخنرانی های حاج حسین یکتا رخ داد. کودکی سیزده ساله اصرار داشت که مرا به لبنان بفرستید. ترکیب اصرارهای نوجوان با صحنههایی از مستند روایت فتح یک خروجی شگفتانگیز را خلق کرده است. حتما تماشا کنید.
زمان:
حجم:
5.33M
🔹تحلیل بسیار بسیار مهم و حساس استاد امیری در خصوص توطئه خطرناک محور عربی-عبری-غربی برای محور مقاومت
❗️فتنه بزرگی برای محورمقاومت در راه است.....
در تاریخ ۱۴۰۳/۹/۷
.