eitaa logo
کبوتر🕊حرم
1.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
24.1هزار ویدیو
319 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 این عکس یعنی؛ مقاومت زنده است...
🔻 ارتش متعارف اگر پیروز نشود، بازنده است. چریک اگر شکست نخورد، پیروز است! ✍️ هنری کیسینجر
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ داستان توبه گناهکار در حرم امام حسین.. 🔘استاد عالی .
نماهنگ خونه نو (1).mp3
5.75M
🔊 | تنظیم 😭 راحت بخواب برا همیشه ... 👤 کربلایی         ▪️ ایام شهادت ؛ ؛ ۱۴۰۳ 🎧
مولا‌علی ِ . . . ❤️‍🩹🥀 .
تازه ترین اخبار شمال سوریه - شورای امنیت سازمان ملل فردا جلسه اضطراری و علنی درباره وضعیت سوریه برگزار می کند. - حملات جنگنده‌های سوری و روسی به تروریست‌ها در خان شیخون در حومه ادلب -فرمانده نظامی گروه تروریستی هیئت تحریر الشام کشته شد. -گروه های تروریستی از کشته شدن فرمانده نظامی هیئت تحریر الشام (النصره) خبر دادند. - سودای تروریست‌ها در سوریه برای افتتاح سفارت اسرائیل در دمشق و بیروت - کارشناس امور خاورمیانه به سازمان رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی گفت که «رهبران تروریست‌های سوری در حال برنامه ریزی برای افتتاح سفارت اسرائیل در دمشق و بیروت هستند». - تصویری از یک مرکز فرماندهی زیرزمینی متعلق به گروه تروریستی که در حلب فعالیت می‌کند. در این تصویر تصاویر  رجب اردوغان، مصطفی کمال آتاتورک و پرچم ترکیه قابل مشاهده است. - جنگنده های  روسی و سوریه تحرکات گروه‌های تروریستی را در شرق شمال حلب هدف قرار دادند. - شلیک پدافند سوریه به پهپاد متعلق به گروه‌های تروریستی در مصیاف در غرب حماه -نیروهای الحشد الشعبی عراق به ارتش سوریه پیوست - عزیمت نیروهای الحشد الشعبی عراق به سوی ریف حماه و پیوستن این نیروها به ارتش سوریه برای نبرد با تروریست های تکفیری، روحیه ارتش سوریه را در خطوط مقدم افزایش داد. -جنگنده های سوری و روسی کاروانی از تروریست‌ها را در خان شیخون در حومه ادلب هدف قرار دادند. - جنگنده های سوری-روسی مقر فرماندهی و اتاق های عملیات تروریست ها را در ادلب منهدم کردند. - محور مورک چه اهمیتی برای ارتش سوریه دارد؟ درگیری های شدیدی بین نیروهای سوری و گروه های مسلح در مناطق مختلف حماه و ادلب در جریان است به گونه ای که ارتش سوریه با پشتیبانی هواپیماهای جنگی و حملات توپخانه ای در حال عملیات برای پاکسازی این مناطق و روستاهای آن از وجود تروریست هاست. - ۱۴۰۰ عضو گروه های مسلح در سوریه کشته شدند. - کشته‌ها و خسارات گروه‌های تروریستی در محورهای طيبة الإمام در حماه پس از مقابله ارتش سوریه با آنها در شب گذشته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚫لقّب "بجزّار داعش" الجنرال جواد غفاري سيقود معركة تحرير حلب ژنرال جواد غفاری با عنوان قصاب داعش رهبری نبرد آزادسازی حلب را بر عهده خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پاسخ شهید بهشتی به امثال آقامیری که اسلام را با حالت کاریکاتوری و ناقص به مخاطب معرفی میکنند: بالاخره اسلام دین صلح است یا جهاد؟ دین محیت است یا خشم؟ .
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🍃ذکر روسفیدا امید ناامیدا لطف مادری تو دیدن همه شهیدا مداح .