فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری 👆🕊
✨ نفسم در نفست باز خدایی شده است
سومین بار دلم ابن رضایی شده است
✨ نام تو بردم و در لوح ملائک دیدم
یازده بار دلم راهنمایی شده است
🌺 ولادت با سرسعادت امام حسن عسکری(ع) مبارک باد.
•┄┅══••↭••══┅┄•
🚩 @kabotareharam223
•┄┅══••↭••══┅┄•
#جااانا♥️~•°
معتکف در حرم امنِ دلم بودم و او
تا که آمد جهت قبله نما ریخت بهم..
#اینلحظہنصیبتون••🌹•~°
•┄┅══••↭••══┅┄•
🚩 @kabotareharam223
•┄┅══••↭••══┅┄•
Karimi-GolchinMoharram1383[12].mp3
9.9M
🎵 #صوت_ناب 👆
🎙 #حاج_محمود_کریمی
🎶 بعضی روزا فکر میکنم بار گناهم
🕌 #یاد_قدیما 😭😭
🕊 #شب_اول_قبر
•┄┅══••↭••══┅┄•
🚩 @kabotareharam223
•┄┅══••↭••══┅┄•
YEKNET.IR - sorood 5 - milad imam hasan askari 1398- haddadian.mp3
4.49M
🌸 #میلاد_امام_حسن_عسکری (ع)
💐اومده خدای دلبری
💐آقام امام عسکری
🎤 #محمدحسین_حدادیان
👏 #سرود
👌فوق زیبا
•┄┅══••↭••══┅┄•
🚩 @kabotareharam223
•┄┅══••↭••══┅┄•
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ موزیکال رَپ
🎙 #درد_و_دل_مردم 💔
🙏🏻 #نشرحداکثری
•┄┅══••↭••══┅┄•
🚩 @kabotareharam223
•┄┅══••↭••══┅┄•
💠دیدگاه علامه حسن زاده آملی نسبت به حضرت معصومه (س)
♦️آیتالله حسن رمضانی میگفت: چندین سال قبل، دانشگاه قم برای تجلیل از مقام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها گردهمایی تشکیل دادند و از من خواستند که واسطه شوم و حضرت استاد علامه حسن زاده آملی را برای این مجمع دعوت کنم.
♦️معمولا حضرت استاد به خاطر کسالت و اشتغالات فراوانشان این دعوتها را قبول نمیکردند، اما وقتی این مساله را مطرح کردم با کمال صفا و صمیمیت و تمام وجود، سریعا قبول کردند.
♦️حتی به مسئولین آنجا تماسی نگرفتیم که وسیلهای برای حضور استاد در مراسم بفرستند. خود ایشان به محل جلسه تشریف آوردند و به محض حضور در مجلس، جلسه منقلب شد و قرار نبود ایشان سخنی بگویند، اما اصرار مسئولین و دیگران ایشان را به حرف آورد و جملهای که با تمام وجود فرمودند و ابراز کردند و همه را منقلب کرد این بود: «اگر برای من ممکن بود و مواجه با مشکل نمیشدم برای تجلیل از شخصیتی مانند فاطمه معصومه سلام الله علیها این مسیر را سینهخیز میآمدم!»
♦️همچنین علامه میفرمود: «ما امامزاده زیاد داریم و خود موسی بن جعفر علیهماالسلام فرزندان زیادی داشتند، اما کدام یک از ایشان مانند فاطمه معصومه (س) درخشید و منشأ خیرات و برکات شد و باید یک مقام ثبوتی باشد که این مقام اثبات رقم خورده باشد و ای کاش من میتوانستم در این مسیر اینطور به محضر شما تشرف پیدا کنم.»
حضرت علامه حسن زاده آملي