eitaa logo
شهید محمد هادی ذوالفقاری
88 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
3.4هزار ویدیو
36 فایل
بسم رب الشهدا ؛) سلام علیکم یه کانال جهادی مشتی مدیر ☜︎︎︎ @Loveshahadat نظری ،انتقادی، انرژی، سوالی بود در خدمتم : ☜︎︎︎ @Loveshahadat تبادل پی وی Amin_A_mohajery کپی از مطالب حلال https://harfeto.timefriend.net/17048861713145
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴سردار سلامی: دشمنان ایران در توهم به سر می‌برند فرمانده کل سپاه: 🔹هم شیعه و هم سنی و هم سیستانی و هم بلوچ نشانه امت واحده هستند و اینجا روح وحدت جاریست. 🔹دشمن خواب‌های آشفته زیادی می‌بیند، او در توهم به سر می‌برد، دشمن اولین کسی است که از رسانه‌های خود شکست می‌خورد؛ دشمن نمی‌داند این سرزمین و انقلاب مستحکم است. 🔹مطمئن باشید رژیم صهیونسیتی فرو خواهد پاشید اما این انقلاب آسیب نخواهد دید. توهمات دشمن به جایی نمی‌رسد. این نظام قدرتمند است. بسیجیان ما به رهبری امام خامنه‌ای تاکنون شکست‌های بزرگی را به دشمنان تحمیل کرده‌اند.
بانوان هندبال ایران برای بار دوم جهانی شدند✌️🇮🇷 🔹تیم ملی بانوان کشورمان با شکست استرالیا، صعود خود به جمع ۴ تیم برتر آسیا را قطعی و جواز مسابقات جهانی را برای دومین سال پیاپی به دست آورد. 🔹تیم هندبال بانوان ایران در سومین دیدار خود در رقابت‌های قهرمانی آسیا موفق شد با نتیجه ۴۳ بر ۱۵ از استرالیا ببرد.
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعر زیبایی که حاج مهدی رسولی در دانشگاه زنجان خواند👌👌 احسنت بر این مداح بصیر خانمها حتماً ببینید👌😎 به خودم افتخار کردم... دوستان خیلی قشنگ جایگاه زن رو تو شعر بیان کرده .
😍 بچّه های تیم ملّی حسابی دل مردمو شاد کردن... ✅به کوری چشم کسانی که نمیخوان شادی مردمو ببینن و نمیخوان این پرچم بالا بمونه ؛ همه باهم برای نشان دادن اتّحاد ؛ پروفایل خود را به یکی از تصاویر بالا مزیّن میکنیم!✌️ 🔁 این پستو حتماََ نشر بدید 😉
4_5827897632827114219(1).mp3
6.43M
_خدایٰا‌امشب‌میخام‌شکایت‌کنم‌ ازدست‌قلبم...!(:💔
کانال تخصصی هروله_۲۰۲۲_۰۵_۲۶_۲۱_۳۰_۴۳_۳۴۲.mp3
7.08M
اینم برای دلتنگای کربلا.... دلم تنگ برای حرم تو... حاج امیر کرمانشاهی