eitaa logo
کافه یوریول 🇵🇸🇮🇷
244 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
4.1هزار ویدیو
102 فایل
سلاااااام👋 اینجا کافه متحرک یوریول² هست (ترکیب یوری و هاول)☕️ ما اینجا از روزمرگی های خودمون میزاریم و سعی میکنیم مطالب مفیدی داشته باشیم🌙 خوشحال میشیم تو خانواده ما باشید🍀 از خودتون پذیرایی کنید🍫
مشاهده در ایتا
دانلود
فکر کن تو این مملکت باید بشینیم برای یه مشت چهار‌پا توضیح بدیم اینایی که اعدام کردیم قاتلن، اسطوره‌هاتون قاتلن، بچه مردم رو آتیش زدن، تیکه‌تیکه کردن. اینقدر فهمش سخته که اینا اینقدر مقاومت می‌کنن؟ گاهی اینجور وقت‌ها عمیقا می‌فهمم، لقمه چه تاثیری تو بسته بودن یا نبودن چشم آدما داره. یعنی تو هی تلاش کنی چشات بسته بنونه خیلی اتفاق عجیبیه.
بخدا اه ببخشید مگه کسی که جوونه، آرزو داره، فقر داره نمی‌تونه مجرم باشه؟ نمی‌تونه جنایت انجام بده؟ مگه اون کسی که زیر ضربات اینا شهید شد جوون نبود؟ آرزو نداشت؟ چرا برای اون چیزی نگفتید؟
هدایت شده از  𝕸𝖗. 𝖃
اینو باید با آب طلا نوشت
خب دوستان عزیز✨ می‌خوایم در مورد سه نگاه متفاوت نسبت به زمان صحبت کنیم(اگه نکته تکمیلی یا نیاز به تصحیح داشت که متوجهش شدید بهم بگید درستش کنم): سریع میریم سر اصل مطلب. ۱_ خطی و پیکانی بودن زمان : این تصور ۹۰ درصد مردم جهانه. ما اوایل فکر می‌کردیم زمان به این شکل پیش میره. یعنی یک سر و تهی داره و از یک مبدا به سمت مقصدش حرکت می‌کنه مثل یک فلش( اما کی میدونه واقعیت چیه؟!) با در نظر گرفتن زمان به شکل خطی هر علت یک معلول داره و همیشه اول علت میاد و بعد معلول. شما اول قهوه می‌خورید و بعد خوابتون می‌پره! این خطی بودن در واقع فقط وقتی جواب میده که ما دو تا بُعد داشته باشیم نه بیشتر و نه کمتر( والبته خیلی قدیمیه و کلا تو مباحث خیلی در نظرش نمیگیرن و منسوخ شده به شکلی چون نمی‌تونه تنیدگی زمان در فضارو نشون بده)
۲_ گرد بودن/ دایره شکل بودن زمان: شما یک دایره رو در نظر بگیرید که یک فلش روش داره می‌چرخه و می‌چرخه و هی از نقطه مبداش به مقصد میره و از مقصد به مبدا میره. اینجا دیگه علت و معلول پشت سر هم معنی نمیده چون ممکنه علت همون معلول باشه و معلول همون علت یا حتی جاشون عوض بشه شما اول خوابتون بپره و بعد قهوه بخورید!! و اینجا هم همون مشکل بالایی رو داشتیم که بحث جالبی که پیش میاد اینه که اگر قرار باشه همه چیز به شکل قاطی پاتی و بدون علت و معلول باشه دیگه جبر و اختیار معنی نمیده چون ما انگار از قبل مجبور به انجام این کارها شدیم و هی داریم به عنوان یک مجبور هی تکرارش می‌کنیم و دیگه یک مختار به نظر نمیایم.💔
و سومی که تقریباً جدیدترین و مهم‌ترینشونه! ۳_ تنیدگی فضا_زمان در هم و در نظر گرفتن زمان به شکل بدون سر و ته و مدل پیچ در پیچ و راه آهنی: اینجا ما نه تنها چیزی تحت عنوان علت و معلول نداریم بلکه سر و ته هم نداریم و همه چیز روی همه (متاسفم )😭😂 گذشته همون آینده اس و حال همون گذشته اس و همه این‌ها در هم تنیده شدن و تو نمی‌تونی تشخیص بدی که کدومشون اول بوده برای همین هیچ وقت یه چیز قاطعانه نمی‌تونی درموردش بگی.