#ایام_مسلمیه
اول سلامم محضرِ مسلم
به جسمِ پاک و بی سرِ مسلم
به هر چِه زخم پیکرِ مسلم
🏴 شهادت_آقا مسلمابن عقیل(علیهالسلام) را تسلیت عرض مینمایم.
@kafesiasi
🖌 #یادداشت_روز
🔹مأموریت دوگانه ائتلاف اعتدال و اصلاحات
#محمد_ایمانی
ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال، غالبا بیرون از
«الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت»، نقشآفرینی کرده است. هر چند درباره همه اعضای این ائتلاف نمیتوان یکسان قضاوت کرد و حتما در میان آنها دوستداران اسلام و ایران کم نیستند، اما کارکرد گردانندگان اصلی این ائتلاف - بنا بر شواهدی که در ادامه خواهد آمد- تکمیلکننده پازل دشمنان ملت ایران بوده است. پدرخواندهها و رسانههای این جریان غربگرا، نوعا مشغول «ترویج دودستگی و حاکمیت دوگانه، ناکارآمدسازی دولت، ناراضیتراشی، تضعیف اقتدار ملی، و تحریف واقعیات» بودهاند. آنها در حالی که آمریکا بدترین دوره خود را سپری میکند، در حال پمپاژ گزارههای تحریفشده هستند. ضمنا میخواهند انتقام «ورشکستگی به تقصیر» را با کارشکنی مقابل رئیسجمهور منتخب بگیرند.
1- روزنامه نیویورک تایمز اواخر بهمن 1399، با تاکید بر اینکه بایدن تحریمها را لغو نخواهد کرد، نوشت: «بایدن میداند که برای احیای برجام باید تحریمها علیه ایران را لغو کند؛ اما این کار را نمیکند، چون مستلزم اعتراف به حقیقتی تلخ است. با وجود تحریمهای اوباما علیه ایران و تلاش برای براندازی در ونزوئلا و سوریه، این کشورها امروز کنترل قاطعانهتری نسبت به قبل دارند... چرا کنار گذاشتن سیاستهایی که اثبات شده بسیار ناکارآمد و غیراخلاقی هستند، دشوار است؟...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/222313
🔻@kafesiasi
🔴 مذاکرات برجام، قربانی سخنان روحانی شد
فواد ایزدی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار مهر: روحانی با سخنانش به تیم مذاکره کننده ضربه زد.
🔹 به گزارش چند هفته پیش نیویورک تایمز نگاه کنید، زمانی که ایران غنی سازی ۶۰ درصد را شروع کرد طرف آمریکایی، ایران را جدی گرفت.
🔹 قانون مجلس غیر از خیر برای مذاکره کنندگان ما چیز دیگری نداشت و توانمندی تیم مذاکره کننده ایرانی را بالا برد.
🔹 واقعیت امر این است که برجام از ابتدا مشکلات جدی داشت و همین مشکلات نیز باعث شد که ترامپ این توانمندی را پیدا کند و به راحتی از برجام خارج شود.
🔹 وقتی رئیس جمهور میگوید، مشکلات مذاکرات در داخل ایران است. آن طرف غربی در پای میز مذاکره میگوید شما برای چه آمده اید با ما مذاکره میکنید بروید و مشکلاتتان را در داخل کشور خودتان حل کنید.
🔹 در رابطه با برجام خطوط قرمزی داشتیم اما آقای ظریف آخر سر گفت خیلی از آن خطوط قرمز محقق نشد و به آنها توجه نشد و رد شدیم.
@kafesiasi
عملکرد ناامیدکننده دولت روحانی در حل بحران بیکاری
سال 92 حسن روحانی گفته بود که در صورت رای آوردن میتواند بهسادگی مشکل اشتغال کشور را حتی دوماهه حل کند. او اشتغالزایی سالانه 600هزار نفری را در برنامه خود قرار داده بود.
با وجود این آمارهای سالانه اشتغال طی سالهای 1384 تا 1399 نشان میدهد خالص اشتغالزایی بدون درنظر گرفتن پیامدهای ویروس کرونا، حدود 240هزار شغل بوده است.
آنگونه که آمارهای مرکز آمار میگوید نرخ بیکاری جوانان 15 تا 24 سال ایران طی دوسال اخیر (قبل و بعد از شیوع کرونا) بهطور میانگین 26 تا 27درصد بوده است.
آمارها نشان میدهد که بیش از 40درصد بیکاران کشور مدرک دانشگاهی دارند. برای زنان تحصیلکرده این میزان به 71درصد رسیده است.
این میزان بیکاری ایران را پس از شمال آفریقا با نرخ بیکاری 30.2درصد، در صدر بالاترین نرخ بیکاری جوانان 15 تا 24 ساله قرار داده است.
بهطور متوسط جوانان ایرانی دوبرابر میانگین جهانی با بیکاری دستوپنجه نرم میکنند.
پیشبینیها بیان میکند اگر این وضعیت تداوم داشته باشد، در سالهای آتی نزدیک به چهارمیلیون بیکار خواهیم داشت.
@kafesiasi
کاهش تفریح و فعالیتهای فرهنگی مردم در دولت روحانی
فرهیختگان:
نسبت هزینههای فرهنگی به هزینه کل در سبد مصرفی خانوار شهری شاخصی است که نشان میدهد طی سالهای اخیر بهواسطه کاهش قدرت خرید خانوار، هزینهها بیشتر بهسمت تامین نیازهای اولیه رفته است.
چراکه نسبت مذکور از 4.3 درصد در سال 90 به 1.4 درصد تا سال 92 و به 3 درصد تا سال 98 رسیده و قطعا در سال 99 که هنوز آمار آن منتشر نشده، این رقم به کمتر از 3 درصد نیز رسیده است.
برخلاف هزینههای تفریحی و فرهنگی که افزایش آنها در سبد هزینه خانوار گواهی از افزایش رفاه است، افزایش هزینههای بهداشت و درمان میتواند از رفاه خانوار بکاهد. آمارهای مرکز آمار ایران نشان میدهد نسبت هزینههای بهداشت و درمان در سبد هزینه خانوارهای شهری کشور از 8.5 درصد در سال 90، به بیش از 10 درصد رسیده است
@kafesiasi
♦️#ویژه_جوان
🌐دولت ناگاه ثروتمند شد؟!
⏪ «حرف مفت»؛ این تعبیر احمد توکلی، اقتصاددان در مورد سخن اسحاق جهانگیری است که گفته «دولت آینده بی سابقهترین مجموعه ذخایر ارزی و طلای کشور را دارد». آنچه معاون اول رئیسجمهور گفته، عجیب است؛ چه آنکه طی همه هشت سال گذشته، حسن روحانی و جهانگیری و سایر دولتمردان بارها اعلام کردهاند که دولت به لحاظ مالی در مشکل و مضیقه است و دلیل خیلی از مشکلات و کمبودها در کشور را نبود منابع مالی عنوان کردهاند. حال چطور ناگاه دولت ثروتمند شد و میخواهد «بیسابقهترین ذخایر کشور» را تحویل دولت بعدی بدهد؟! چرا با وجود مشکلات اقتصادی متعدد در کشور، از این ذخایر استفاده نشده است؟ اگر هم بحران اقتصادی و کرونا روز مبادای استفاده از این ذخایر نیست، پس به کار دولت ابراهیم رئیسی هم نخواهد آمد.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1056279
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌎 @kafesiasi
♦️#ویژه_جوان
🌐نفوذیها خاتمی را مجبور به مشارکت در انتخابات کردند!
⏪ مشارکت در انتخابات که محور دموکراسی است، آن قدر برای برخی اصلاحطلبان، بهرغم ادعای حمایت از دموکراسی ناپسند شده که حالا میگویند اینکه سید محمد خاتمی در روزهای پایانی مانده تا انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، لیست اصلاحطلبان برای شورای شهر تهران را تأیید و یا تلویحاً دعوت به رأی دادن به عبدالناصر همتی کرد، به خاطر فشار افرادی بوده که لابد نفوذی بودهاند! یعنی کار برخی مدعیان اصلاحات با همه ادعاهایشان در اهمیت دادن به صندوق رأی، در سیاستورزی به جایی رسیده که شرکت در انتخابات را نتیجه فشار نفوذیها میدانند!
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1056280
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌎 @kafesiasi
🔴برجام همراه با تحریم به چه درد میخورد؟!
🔹اولا مساله اصلی کشور لغو عملی و واقعی تمام تحریم هاست (همانطورکه هدف از مذاکرات همین بود)، نه احیای برجام و درثانی مجلس یازدهم صرفا سعی کرد با مصوبه هسته ای خود، طرف مقابل را به حرکت وا دارد و کم کاری دولت را پوشش دهد؛ حال اگر قرارست ساده لوحی تان در زمان امضای برجام، انفعال های هشت ساله تان و عدم توانایی تان در بهره برداری مناسب از مصوبه ی مجلس را با دادنِ #آدرس_غلط به جامعه ماستمالی و توجیه کنید، حرف دیگری است!
✍️مهدی قاسم زاده
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا «بیبیسی» و «ایران اینترنشنال» از حالا به دنبال تعطیلی مجالس عزای محرم هستند؟!
🔹آیا هیئتهای مذهبی پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند؟
#جریان_تحریف
@kafesiasi
♨ اخلاق؛ دغدغه دولت انقلابي
* در طول سالهاي اخير دو الگو و خوانش متفاوت نسبت به حکومتداری در کشور وجود داشته است؛ ديدگاه اولي که از منظر اسلام سياسي به حکومت نگاه ميکند و حدود و ثغور حکومت را مبتني بر آموزههاي اسلامي تعريف ميکند! و ديدگاه ديگري که مبتني بر رويکرد سکولار به حکومت نگاه کرده و حدودوثغور آن را با شاقول مکتب ليبرال دموکراسي تنظيم ميکند. يکي از مهمترین مرزهاي جداسازي اين دو گفتمان، مسئله رسالت هدايتگري دولت است و اينکه آيا حکومت اسلامي در اين زمينه رسالت و وظيفهاي دارد و آيا بايد زمينههاي حرکت جامعه به سمت تعالي و سعادت را فراهم کند يا خير؟!
👈 نکات تحلیلی
1⃣ در آستانه آغاز به کار دولت سيزدهم، نگراني سکولارها از تحقق دولت اسلامي فزوني گرفته است. آنان تلاش دارند با رقیبهراسی، تفکر انقلابي را به تنگنظری، اقتدارگرايي و توتاليتاريسم ديني متهم کنند! در همين راستا عباس عبدي در يادداشتي که در روزنامه اعتماد منتشر کرده، از دولتمردان جديد خواسته تا خطوط قرمز جامعه را پرتعداد نکنند! وي نوشته است: «اشتباه فاحش اين است كه حكومت و ابزار قدرت آن را در خدمت ذهنيتي هدايتگرانه قرار دهيم. بهعبارتدیگر وظيفه حكومتها هدايت مردم نيست. نه اينكه هدايت كردن كار بدي است، قطعاً خوب است، ولي اين كار در توان حكومتها نيست. حكومتها براي نظم امور جامعه به معناي كلي آن هستند، زيرا حكومتها نميتوانند هاديان انديشه و افكار مردم باشند، بلكه وظيفه آنها در تنظيم برخي رفتار خلاصه ميشود».
2⃣ در نقد اين اظهارات بايد گفت، دولت اسلامي قرار نيست بر خطوط قرمز جامعه بيفزايد و يا به زور کسي را به بهشت ببرد! اما قرار هم نيست که بهشت و جهنمي شدن جامعه برايش عليالسويه باشد. حکومت اسلامي قرار است بستر را به نحوي فراهم آورد که بهشت رفتن، آسانتر از جهنم رفتن باشد! بهواقع اگر خانوادهاي قرار شد که تربيت فرزندش را به جامعه بسپارد، رفتن به سمت سعادت و هدايت براي او آسانتر باشد! شرايطي که متأسفانه به برکت فراگيري و هامونی تفکر سکولار در طول ساليان اخير، شرايط عکس را رقم زده است!
3⃣ در اين الگو، حکومت همانطور که وظيفه تأمین امنيت، عدالت، معيشت و ... را بر عهده دارد، نميتواند نسبت به تأمین سلامت روحي و معنوي جامعه بيتفاوت باشد. اين حقيقتي است که هم در آموزههاي اسلامي تأکید شده و هم در کلام امامين انقلاب برجسته گرديده است! هرچند که جريان اصلاحطلب و امثال عباس عبدي سالها است از اين آموزهها فاصله گرفتهاند!
✍️مهدی سعیدی
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @kafesiasi
🛑روحانی، چگونه مستاجری بود؟
♦️مستاجر داریم تا مستاجر. برخی مستاجران، امانتدارند. وقتی هم می خواهند خانه را تحویل بدهند، تر و تمیز و مرتب تحویل می دهند. برخی دیگر، خانه را به هم ریخته و شلخته واگذار می کنند.
🔹اما از همه بدتر، مستاجری است که طی چند سال، به در و دیوار و امکانات خسارت زده باشد. معمولا از مستاجری که امانتداری نکرده باشد، خسارت می گیرند.
♦️آقای روحانی و تیمش، چگونه مستاجرانی بوده اند؟ و در حال تحویل کدام دولت هستند؟ هر دولتی با این تعهد سر کار می آید که اولا امکانات موجود کشور را حفظ کند، ثانیا بر این امکانات بیفزاید. نه اینکه در حوزه های حیاتی و راهبردی، موجب عقبگرد و خسارت شود.
🔹انسان وقتی خانه ای را ترک می کند، معمولا چراغ ها را خاموش می کند و فلکه آب و گاز را هم می بندد. اما اگر مستاجری، زیر ساخت های موجود را تضعیف و تخریب کرده باشد، ماجرا فرق می کند.
♦️آقای روحانی و تیمش کمتر از یک ماه دیگر، دولت را در حالی تحویل می دهند که برآیند هشت سال مدیریتشان، ناپایداری شدید در اغلب شاخص های اقتصادی و همچنین حوزه آب و برق (و گاز) است.
🔹در ماه های اخیر، ابتدا قیمت برخی کالاها با دستور مراکز دولتی چند بار گران شد. سپس نوبت به قطعی برق و تعطیلی کارخانه ها رسید. بعد از آن، مشکل آب در برخی استان ها مثل خوزستان پدید آمد و دامداران و کشاورزان را گرفتار کرد. گفته می شود این چالش ها تا پاییز هم ادامه خواهد داشت.
♦️روحانی، دولت را با 350 هزار کسری بودجه و 110 هزار میلیارد تومان بدهی به بانک مرکزی تحویلم ی دهد! جالب این که در همین هفته های پایانی، دستور دو برابر کردن امتیازات فوقالعاده ویژه مدیران از سوی جهانگیری صادر شد تا سقف ٢/۵ میلیون تومانی افزایش حقوق و مزایا برای مدیران برداشته شود!
🔹دولت، مستاجر محضنیست، بلکه برای ادای وظیفه خدمتگزاری، اجازه مستاجری پیدا می کند. بنا نبود دولت، تبدیل به اشرافیت خوش نشین شود و معیشت ولی نعمتان را گرفتار مضیقه کند. دولت جدید، مسئولیتی سنگین و طاقت فرسا برای جبران این سوء مدیریت هشت ساله بر عهده دارد.
✍ #محمدایمانی
@kafesiasi
اعلام نظر مردمی در جشنواره شهید همدانی.
علاقهمندان برای شرکت در این نظرسنجی میتوانند از طریق سامانه پیامکی با شماره ۶۶۰۰۰۹۹۵۵۸ و یا از طریق سایت این جشنواره به آدرس www.jayezehamedani.ir نظر خود را درباره کتاب اشک و لبخند که اولین کتاب با روایت همسران مدافع حرم می باشد که این رزمندگان در قید حیات هستند و همچنان در راه دفاع از حرم و وطن در تلاشند ، ارسال نمایند.
برای کسب اطلاع بیشتر از محتوای کتاب اشک و لبخند به لینک 👇مراجعه نمایید.
https://shahrestanha.navideshahed.com/fa/news/478255/%D8%A8%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B4%DA%A9-%D9%88-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF
ارسال نام کتاب اشک و لبخند به جشنواره شهید همدانی از طریق ارسال پیامک به شماره ۶۶۰۰۰۹۹۵۵۸
@kafesiasi