وزارت خارجه، ظریف را به «میدان مذاکرات» بیاورد
روزنامه آرمان ، در شماره دیروز در مطلبی با عنوان «بازگشت ظریف به میدان!» نوشت: «بسیاری بر این اعتقاد هستند که اگر تدابیر محمدجواد ظریف نبود، کشور با شرایط مشکلی مواجه میشد. اکنون هم احساس میشود رویکرد مذاکره با چالشهایی مواجه و در مسیر سربالایی قرار گرفته است. مذاکرهکنندگان تیم هستهای فعلی فاقد تجربه تیم مذاکره کننده ظریف هستند و یکی از گزینههایی که از سوی دلسوزان مطرح میشود، دعوت از ظریف برای مشورت با دیپلماتهای دولت سیزدهم است.»
در ادامه این مطلب آمده است: «حتی اگر امیرعبداللهیان و باقری از انتقاد دلواپسان هراس دارند، این جلسات میتواند مخفی برگزار شود چرا که منافع ملی با اهمیتتر از چالشهای سیاسی است…اکنون با توجه به شرایط کشور به نظر میرسد باید از ظریف دعوت شود تا به عنوان مشاوری دلسوز در کنار تصمیمگیران هستهای باشد.»
وزارت خارجه، ظریف را به «میدان مذاکرات» بیاورد/ «موشک» در کنار وضع اقتصادی نامناسب، کفایت نمیکند
جریان اصلاح طلب همچنان در پی سفیدنمایی کارنامه وزارت خارجه دولت روحانی است. این در حالی است که تنها در یک نمونه، نمایندگان مجلس گفته بودند: «فردای روز توافق، دکتر ظریف به مجلس آمد تا گزارش بدهد و اذعان کرد یکی از بزرگترین دستاوردهای ما این است که هیچ جای متن برجام، کلمه «تعلیق» (suspend) برای تحریم ها استفاده نشده و همه جا «لغو» تحریم ها آمده است و همانجا بنده در ۴ جای متن توافقنامه، کلمه «تعلیق/ suspend» را به ایشان نشان دادم که واکنش ظریف اینگونه بود: "عه! من اینجاها را ندیده بودم".» »
نکته قابل تأمل اینجاست که تیم مذاکره کننده هسته ای به ریاست ظریف، لغو تحریم های کاتسا، ایسا، سیسادا و تحریم چرخه دلار را در برجام نگنجاندند و یکی از علت های اصلی لغو نشدن تحریم ها همین مسئله است.
نکته دیگر اینکه برجام و ضمائم آن مجموعاً ۱۱۰ صفحه است. از این ۱۱۰ صفحه که مجموعه برجام را تشکیل میدهد، ۱۸ صفحه برجام است و تمام نکات دقیق، ظریف، زمانبندیهای اجرایی در ۹۲ صفحه باقی مانده و به عبارتی همان ضمایم برجام است. ظریف چندی پیش در گفتوگویی ادعا کرده بود که تعلیق در برجام نیامده و او برجام را خوانده است. این یعنی وی فقط ۱۸ صفحه را خوانده و از ۹۲ صفحه دیگر که اساسیترین مسائل برجام در آن بوده، بیخبر بوده است!
رویکرد غلط «رسیدن به هر توافق، بهتر از عدم توافق»، اجرای توافق بهصورت یکطرفه، عجولانه، نامتوازن و غیرهمزمان در ۲ ماه، نگرفتن تضمین قوی و کافی برای لغو تحریمها، ادامه اجرای تعهدات برجامی علیرغم نقض فاحش برجام توسط آمریکا و اروپا از مصادیق قصور و تقصیرهای فاحش تیم مذاکرهکننده به ریاست ظریف در پرونده برجام است.
همچنین اجرای تعهدات علیرغم گزارش نادرست آژانس در موضوع PMD، مرجع بودن تفسیر طرف مقابل و مبهم بودن متن برجام، قصور و تقصیر در انتخاب اعضای تیم مذاکرهکننده و حمایت از جاسوسها، اعتماد بلاوجه به طرف بدعهد و تضمین نامیدن امضای وزیر خارجه آمریکا، پیشبینی نکردن خروج طرف مقابل و انکار احتمال خروج آمریکا از توافق و... ابعاد دیگری از خسارت محض برجام است.
یکی از نقاط ضعف جدی ظریف در ۸ سال گذشته این بود که وزارت «امور خارجه» را به وزارت «امور برجام» تقلیل داد. اقدامی که خسارت های فراوانی در پی داشت. در این میان، دیپلماسی منطقه ای و دیپلماسی اقتصادی مورد غفلت قرار گرفت.
در مجموع، کارنامه آقای ظریف در وزارت خارجه اصلا قابل دفاع نیست. ولی با اینحال رسانه های اصلاح طلب با سانسور واقعیت ها، مشغول سفیدنمایی و بزک تیم مذاکره کننده دولت روحانی هستند.
#محاکمه_روحانی
#بانیان_وضع_موجود
@kafesiasi
✅از ادعای حاکمیت یکدست تا ادعای اختلاف شدید بین ارکان حاکمیت
روزنامه شرق دیروز در مطلبی با عنوان «استیضاح در حاشیه» نوشت: «اصل ماجرا...نشان از بالاگرفتن تنش میان مجلس و دولت برای ترمیم کابینه است... بعد از استعفای وزیر کار که در شرف استیضاح بود، صحبت از ادامه تغییر در کابینه قوت گرفت و از استعفای قریبالوقوع وزرای در معرض استیضاح دیگری سخن به میان آمد و در میان فضای غبارآلود سیاسی حاکم بر این اخبار شاهد افزایش انواع و اقسام شایعهها هم بودیم. تا جایی که حاشیههای تلاش مجلس برای استیضاح چند نفر از وزرا به مراحل عجیبی رسیده و از دیروز پای پیامک تهدیدآمیز هم به میان آمده است.»
در ادامه این مطلب آمده است: «به گفته نمایندگان مجلس چهار وزیر در صف استیضاح قرار دارند...استیضاح جزء حقوق تعریفشده و قانونی برای مردم از سوی وکلای خود در مجلس شورای اسلامی است؛ بنابراین هر زمانی که وکیل مردم احساس کند که باید وزیر را استیضاح کند، قانون این اجازه را به او در مجلس شورای اسلامی داده است.»
وزارت خارجه، ظریف را به «میدان مذاکرات» بیاورد/ «موشک» در کنار وضع اقتصادی نامناسب، کفایت نمیکند
جریان اصلاح طلب تنها ظرف چند ماه از ادعای حاکمیت یکدست به ادعای اختلاف شدید بین ارکان حاکمیت رسیده است.
اصلاح طلبان از زمان روی کارآمدن دولت رئیسی، بارها ادعای «حاکمیت یکدست» را مطرح کرده بودند. اینکه دولت سیزدهم به صورت طبیعی با هیچ مشکلی روبرو نخواهد شد چرا که دیگر قوا و از جمله مجلس و دیگر نهادهای حاکمیتی به صورت یکدست با آن هماهنگ هستند.
اما حالا همین طیف با ذوق زدگی مدعی شده است که مجلس و دولت با یکدیگر اختلاف پیدا کرده و به حالت تقابل رسیده اند.
این در حالی است که مجلس مشغول یکی از وظایف اصلی خود یعنی نظارت بر عملکرد دولت است. همان وظیفه ای که در مجلس دهم و خصوصا در فراکسیون امید تعطیل شده بود و برخی نمایندگان علنا به «وکیل الدوله» تبدیل شده بودند.
دولت نیز مشغول رسیدگی به میراث نامطلوب «دولتِ اصلاح طلبان» است. رئیس جمهور در روزهای گذشته گفت: «هر ماه ۱۲ تا ۱۳ هزارمیلیارد تومان هزینه های دولت گذشته را پرداخت می کنیم.»
به این نمونه توجه کنید: محمد شریعتمداری - رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سال ۹۶- پس از پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶، ابتدا به عنوان وزیر صمت انتخاب شد اما پس از تشدید سوء مدیریت در حوزه صنعت و تجارت و گرانیهای افسارگسیخته و تصمیم مجلس وقت (همسو با دولت) برای استیضاح وزیر صمت، او از وزارت استعفا داد. نکته قابل تأمل اینجاست که به فاصله خیلی کوتاهی، روحانی وی را به عنوان وزیر کار به مجلس معرفی کرد و مجلس دهم (همسو) نیز به او رأی اعتماد داد!
@kafesiasi
دولت سیزدهم چگونه چالش قطعی برق را حل کرد؟ - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/1392393/%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%B2%D8%AF%D9%87%D9%85-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%D9%82%D8%B7%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B1%D8%A7-%D8%AD%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
@kafesiasi
▪️افزایش ۴۱ درصدی صادرات ایران در سال ۱۴۰۰ چگونه رقم خورد؟!
١٨ اقدام موثر صادراتی دولت سیزدهم
@kafesiasi
💢️خبر جعلی علی همدانی مجری بی بی سی فارسی بیش از ۱۹ هزار لایک دریافت کرد!
✅بیچاره مردم که اسیر بازی چه آدم هایی می شوند!؟
#سواد_رسانه
#جنگ_شناختی
@kafesiasi
💢تشکیل وزارت بازرگانی؛ چرا در دولت روحانی نه! در دولت رئیسی آری؟
مهدی پیش بین فعال رسانه ای:
🔹چندی پیش سخنگوی دولت خبر از تشکیل وزارت بازرگانی داد. این موضوع در دولت گذشته هم مطرح که با انتقادات زیاد مواجه شد. برخی از منتقدین سابق همچنان بر انتقاد خود پابرجا هستند و تشکیل وزارت بازرگانی را مناسب نمی بینند ولی جای این سوال وجود دارد که آیا شرایط امروز کشور و سیاست های اقتصادی دولت سیزدهم با دولت قبل برابری می کند که بتوان همچنان تشیکل این وزارت خانه را نامناسب دید؟
🔹در دولت قبل دیپلماسی اقتصادی در انزوا قرار داشت و نگاه به برجام آمریکایی تنها رویه دولت بود بنابراین در آن شرایط وجود وزارت بازرگانی، چیزی جز دُکانی برای واردات بی رویه و دلالی عده ای استنباط نمیشد. ولی اکنون باتوجه به نگاه ویژه دولت سیزدهم به دیپلماسی فعال اقتصادی بخصوص در آسیای میانه همچون کریدور شمال-جنوب، عضویت ایران در سازمان پیمان همکاری شانگهای، توسعه ترانزیتی ایران و چین و راه اندازی اولین قطار باری، حل مشکل روادید تجار ایرانی و ایجاد ترانزیت چندجانبه میان ایران - ترکمنستان - قزاقستان، ایجاد اولین قطار ترانزیتی قزاقستان - ترکمنستان - ایران و ترکیه، امضای ۹سندهمکاری بین دولت های ایران و قزاقستان و ۱۱ سندهمکاری بین شرکت های خصوصی ایران و قزاقستان در زمینه های کشاورزی و معدن و بسیاری دیگر از موارد توسعه تجارت که از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون شکل گرفته، به خوبی نگاه ویژه دولت در بازرگانی و تجارت را نشان میدهد.
🔹قطعا از طریق رشد دیپلماسی اقتصادی، کشور می تواند تا حدود زیادی خود را از هجمه تحریم های غیر قانونی آمریکا مصون نگاه دارد بنابراین اهمیت نگاه ویژه به تجارت و امورات بازرگانی به خوبی این مهم را نشان می دهد که تشکیلات بزرگ و چابکی همچون یک وزارت خانه برای پیش برد این هدف بزرگ لازم است.
@kafesiasi
⁉️دیپلماسی معنادار!
🔻رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در حساب توییتری خود ضمن قدردانی از انریکه مورا و جوزف بورل به خاطر ادامه همکاری نزدیک با آمریکا مدعی شد: «ما همچنان در مشورت با همکاران اروپایی، متعهد به مسیر دیپلماسی معنادار میمانیم.»
🔸 در این خصوص نکاتی وجود دارد که لازم است مدنظر قرار گیرد:
1⃣ نخست اینکه تاکتیک بازگشت پوچ به برجام یا احیای توافق هستهای بدون رفع عملیاتی تحریم های ضد ایرانی، اساسا قرابتی با دیپلماسی ندارد. مقامات آمریکایی و اروپایی از سال گذشته تا کنون، ریل گذاری تاکتیکی خود را در مذاکرات تغییر نداده اند. این موضوع در جریان ملاقات دوجانبه اخیر انریکه مورا، دبیر کل سرویس اقدام ویژه اتحادیه اروپا و رابرت مالی مشهود بود.
2⃣ بهتر است مقامات غربی به جای بررسی ابعاد فرامتنی و منطقهای #مذاکرات_وین و آینده پژوهی های تکراری و البته غیرمستند خود در خصوص تبعات احیا یا عدم احیای برجام، بر روی متن مذاکرات و ابعاد حقوقی آن متمرکز شوند. اگرچه مقامات و رسانه های غربی بر روی موضوع « تضمین های اعتباری»به عنوان اصلی ترین مطالبه ایران از واشنگتن مانور چندانی نمی دهند، اما واقعیت امر این است که بخش مهمی از گره خوردگی جاری در مذاکرات وین، مربوط به همین مسئله می باشد.
3⃣ عدم ارائه تضمین های اعتباری به شرکت های خارجی، منجر به تجارت «پروژه محور» و محدود آنها با کشورمان و حتی انصراف برخی از شرکتها جهت کلیت سرمایه گذاری در ایران خواهد شد. پاسخ آمریکا به این مطالبه بر حق ایران، سیاسی کاری و وارونه نمایی رسانه ای و تبلیغاتی بوده است! بهتر است در چنین شرایطی رابرت مالی و انریکه مورا به جای سخن گفتن از «دیپلماسی معنادار»، بیش از این فرصت را جهت پاسخدهی به مطالبه منطقی جمهوری اسلامی ایران از دست ندهند!
✍ دکترحنیف غفاری
✅@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 چراولایت فقیه فراتر از قانون است؟!
▪️حجت الاسلام خسسروپناه:
اصل سوال غلط است، زیرا داخل خود قانون اساسی کشور نوشته شده ولی فقیه دارای ولایت مطلقه است.
اما اینکه بگوییم ایشان می توانند به همه امور دولت و مجلس دخالت کنند کاملا اشتباه است.
شرط مرجعیت عقلانیت هست، ولایت فقیه که جای خود دارد.
#جهاد_تبیین
@kafesiasi
🔴 آقازاده ای که دعوت به انقلاب علیه انقلاب مردم می کند!
شیخ شهاب الدین حائری شیرازی در یادداشتی با نام «آرامش قبل از طوفان!» دوباره چند اتهام را وارد کرده است که در ادامه ادعاها و پاسخ آن را می خوانید:
🔹وی که از حامیان روحانی در هشت سال گذشته بوده در ابتدا با اشاره به انتخابات ۱۴۰۰ مدعی می شود:« پس از به قدرت رسیدن رئیسی با دوپینگ رد صلاحیت این شعار که ریشه اصلی مشکلات و گرانی در مدیریت است نه تحریم، خیلی زود رنگ باخت.»
✅پاسخ: اولا اگر رد صلاحیت ها در انتخابات ، دوپینگ برای آقای رییسی بوده ، چرا رد صلاحیت ها در انتخابات پنجم و رقابت دونفره هاشمی با عباس شیبانی را دوپینگ هاشمی نمی دانید؟ و چرا هجمه علیه ناطق نوری و ری شهری در انتخابات هفتم ریاست جمهوری را دوپینگی برای خاتمی تلقی نمی کنید؟
دیگر اینکه درباره اندیشه ریشه اصلی مشکلات مدیریت است ، تغییری رخ نداده و همچنان معتقدیم که مدیران غیر انقلابی هنوز وجود دارند و اجازه نمی دهند دولت انقلابی جهشی کار کند.
دوم اینکه چه کسی در این دولت گفته که معیشت مردم با برجام گره خورده است؟ و یا اینکه چه کسی پیشتر گفته، تحریم ها هیچ اثری در اقتصاد نداشته است؟
جواب روشن است ، جریان تحریف که وظیفه ای جز قلب حقایق را نداشت و دلواپسی دلواپسان را چیز مخالفت با دیپلماسی تفسیر و تعریف می کرد!
🔹نکته دیگری که جناب حائری مدعی آن است این مطلب می باشد که :« مجلس، دولت و قوه قضائیه یکدست شدند و اصلا جایی برای منتقدین در حاکمیت باقی نماند .حتی اساتید دانشگاه وائمه جماعت منتقد هم حذف شدند اما مردم در کمتر از یکسال بالاترین میزان تورم بعد از انقلاب را تجربه کردند.»
✅ پاسخ: یک دست شدن قوا به شرط همدلی و همراهی برای حل مشکلات مردم نه اینکه اشکال نیست بلکه باید حمایت هم بشود، اما اینکه گفته میشود با یکدست شدن حاکمیت جایی برای منتقدین باقی نماند، سخنی بیراه است. چرا که با وجود غلبه جریان اصولگرایی در مجلس اما تفاوت نگاه و اختلاف نظر و انتقادات تندی وجود دارد که غیر قابل انکار است. ضمنا اساتید و ائمه جماعت منتقد حذف نمی شوند بلکه اساتید و ائمه جماعت مخرب حذف شده اند.
در ضمن بالاترین میزان تورم در دوران روحانی تجربه شد.چرا روی فراموشی مردم ، بنای تخریب خود را می گذارید و از نردبان تخریب بالا می روید؟!
🔹این آقازاده در ادامه مدعی است:« حاکمیت و نماینده اش دولت با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از سفره مردم بصورت بنیادین عقبه اجتماعی جناح طرفدار خویش را از دست داد.» و برای اثبات ادعای خود مانند حسن روحانی که از داخل ماشین در مسیر محل کار ، از روی چهره مردم نظرسنجی می کرد، به کم محلی برخی مردم نسبت به خودش اشاره کرده و می گوید:«بنده ده سال پیش اگر برای خرید تره بار به مغازه میرفتم و لو با لباس روحانی حرف ناروایی از مردم نمی شنیدم و نهایتا با یک زبان کنایی و نرمی یک خریدار تیکه ای می انداخت که نشان دهنده عدم رضایت اش بود و چه بسا اگر فرد مذهبی مشغول خرید بود او هم تیکه ای به طرفداری از حاکمیت می انداخت.امروز اما اولا ما جرأت خرید رفتن با لباس روحانیت را نداریم چون علاوه بر نگاه های پیوسته تحقیرآمیز مردم امکان هرگونه رفتار ناشی از عصبانیت هیجانی و خالی شدن عقده شان برسر یک ملبس به لباس حاکمیت منتفی نیست.»
✅پاسخ: آقای حائری ، خوب است که می گویید ده سال پیش اوضاع بهتر بود. اما سئوال اینجاست که در دوران هشت سال روحانی چه بر سر اعتقادات و نگاه مردم به قشر روحانیت آورده است که شما اینگونه می گویید؟!آیا غیر از این است که روحانی اعتماد زدایی کرد و با ولنگاری فرهنگی و بی تفاوتی و فرار از مسئولیت فرهنگی خود، مدعی بود نباید مردم را به زور به بهشت برد!
🔹شهاب الدین حائری شیرازی با بیان اینکه دختران قشر مذهبی اغلب ترجیح میدهند چادر را کنار گذاشته با مانتو رفت وآمد کنند چون قضاوت عمومی مردم نسبت به مذهبی های چادر پوش یعنی پوشش مورد علاقه حاکمیت منفی است و عدم استخدام افراد با پوشش مذهبی در شرکتهای خصوصی، اینها را علامت بالارفتن اعتمادبنفس مردم در اعتراض و بیان خواسته شان دانسته است!»
✅پاسخ: درباره اینکه قضاوت عمومی مردم نسبت به چادری ها و مذهبی منفی است دلایل گوناگونی دارد. وقتی روسای جمهور سالهای گذشته اعتقادی به تعمیق فلسفه حجاب در بین نوجوانان و جوانان نداشتند و زمانی که مقام معظم رهبری هشدار می دادند که دشمن در حال تهاجم فرهنگی است و وزیر ارشاد وقت ( خاتمی) قهر کرده و استعفاء می دهد می خواستید بهتر از این شود؟!
دیگر اینکه وقتی فلان وزیر دولت روحانی افتخار می کند که ولنگاری فرهنگی در فضای مجازی وجود دارد ، همین که شما را با عمامه تان روی زمین نمی کشند جای شکرش باقی است.
البته ناگفته نماند که وقتی نفرت پراکنی از روحانیت ، نظام جمهوری اسلامی و... توسط خود شما که فرزند یکی از اعضای مجلس خبرگان هستید منتشر می شود و به جای پاسخ گویی به هزاران شبهه و سئوال جوانان در موضوعات مختلف انقلاب ، خودتان تولید کننده شبهه هستید چه جای تعجب؟!
🔹آقازاده مرحوم حائری شیرازی در پایان تلویحا نظام را به آشوب و انقلاب تهدید کرده و مدعی شده است:« اعتراض به حاکمیت جای تملق و روراست بودن جای دورویی و ترس را گرفته اینها همه نتیجه فشار اقتصادی بی وجه وسیاستهای کلان تحریم زاست که منجر به تولد انسانی معترض و دارای اعتماد بنفس شده! با توجه به بالا رفتن اعتماد بنفس عمومی ادامه وضع فعلی به افزایش چشمگیر وغیر قابل کنترل اعتراضهای اجتماعی خواهد انجامید...ما به وضعیت انقلاب ۵۷ به سرعت نزدیک میشویم اگر زودتر به خود نجنبیم ...»
✅پاسخ: فشار اقتصادی، ناشی از زورگویی های سلطه گران عالم است نه سیاست های استقلال طلبانه و آزاد منشانه نظام. البته بودند و هستند مسئولانی که هنوز دل در گرو غرب دارند و همانها با ناکارآمدی شان ،فشار اقتصادی را مضاعف کرده اند.
از شمایی که هشت سال سکوت کرده بودید و چشم خود را بر روی خیانت های روحانی و غربگرایانی که همه چیز کشور را قفل کردند و آب و نان مردم را به برجام گره زدند ، بستید جای تعجب ندارد که مانند حجاریان و تاج زاده تلویحا دعوت به آشوب و انقلاب کنید. لیاقت شما حکومتی است که اگر در برابرش اینگونه موضع می گرفتید چنان برخوردی با شما می کرد که تا حالا چند تا کفن پوسانده بودید.
✍ سعید میرزایی
#جریان_تحریف
#عوض_شدن_جای_شهید_و_جلاد
#فرار_از_پاسخگویی
#روحانی_مخرب
#محاکمه_روحانی
@kafesiasi
4_5881727256811801638.aac
8.06M
سلسله مباحث سبک رفتار سیاسی
#سعید_میرزایی
موضوع: عبرت از تاریخ زمینه آگاهی سیاسی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسناد طبقه بندیها آمریکا نشان میدهد که آمریکاییها نهتنها از کاربرد سلاح شیمیایی توسط صدام بهطور کامل اطلاع داشتند، بلکه علاوه بر تجهیز رژیم بعث به جنگافزارهای شیمیایی در دولتهای ریگان و بوش پدر، از همه ظرفیت خود برای کاربرد سلاح شیمیایی علیه ایران استفاده کردند
🔹فضاحت سیاسی حقوق بشری آمریکا و همپیمانان غربی آن زمانی به اوج میرسد که آمریکاییها با تلاش اکثریت اعضای شورای امنیت برای صدور یک بیانیه(و نه قطعنامه)در محکومیت حملات شیمیایی مکرر عراق مخالفت کرده و رأی منفی میدهند، امثال انگلیس و فرانسه نیز در رأیگیری شرکت نکردند.
🔹در جنایت سردشت،هرچند صدام نقش جلاد را بازی کرد ولی رویکرد و اقدام برخی دولتهای غربی قطعا کمتر از نقش جلاد نبوده و نیست؛این دولتها عالمانه و عامدانه هم در ساخت و تولید و فروش سلاح شیمیایی،هم در حمایت سیاسی از صدام وجلوگیری از اقدام بینالمللی علیه این جنایت ایفای نقش کامل کردند
سالروز حمله شیمیایی صدامیان به سردشت
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوتی کهکشانی مجری شبکه سعودی اینترنشنال در پخش زنده!
🔹ما شاهد کمبود افزایش قیمت هستیم!
🔹جالب اینجاست که کارشناس برنامه هم تأییدش میکنه و میگه نکته دقیقا همینی هست که میگی!
#رسانه_وهابی
#اسلام_انگلیسی
@kafesiasi
✍️با نزدیک شدن به زمان سفر جو بایدن رئیس ایالات متحده به منطقه، گمانه زنی ها در مورد اهداف این سفر افزایش یافته است. موضوعی که اساسا بایدن را به منطقه کشاند کمبود عرضه نفت بود. بایدن که در دو سال گذشته سیاست متفاوت با سلف خود، دونالد ترامپ در قبال بن سلمان اتخاذ کرده بود، پس از حمله روسیه به اوکراین و گرانی نفت و زیربار نرفتن اعراب برای افزایش عرضه با هدف کاهش قیمت، مجبور شد از وعده های انتخاباتی خود مبنی بر منزوی کردن سعودی دست برداشته و در میان انبوه انتقادات دمکراتها و حتی گروهی از جمهوریخواهان به عربستان سفر کند.
✍️اما در روزهای اخیر زمزمههایی شنیده شد که سفر بایدن به منطقه نه با هدف کاهش تنش میان سعودی و ایالات متحده بلکه با دستور کار جدیدی و آن هم ایجاد ائتلافی نظامی با مشارکت اعراب و اسرائیل برای مهار قدرت نظامی ایران نشان می داد!
✍️در دو تحلیل زیر تلاش شده پشت پرده تشکیل ناتوی خاورمیانه را با جزئیات قابل تاملی توضیح داده شود که نظر شما را به آن جلب می نمایم.
📣نشست محرمانه امریکا، اعراب و اسرائیل برای مقابله با تهدید هوایی ایران!
👤ترجمه و تلخیص از سید هاشم رضوی
✂️برشهایی از متن:
🔹وال استریت ژورنال در گزارشی پیرامون سابقه ناتوی خاورمیانه نوشت، به گفته مقامات ایالات متحده و منطقه، آمریکا در ماه مارس نشستی محرمانه با مقامات ارشد نظامی اسرائیل و کشورهای عربی تشکیل داده تا بررسی کنند که چگونه می توانند علیه توانایی های موشکی و پهپادهای رو به رشد ایران هماهنگ شده تر عمل کنند.
🔹مذاکرات فاش نشده قبلی که در شرم الشیخ مصر برگزار شد، اولین بار بود که چنین طیفی از افسران عالی رتبه اسرائیلی و عرب را تحت نظارت ارتش ایالات متحده گردهم می آورد تا چگونگی دفاع در برابر یک تهدید مشترک را با یکدیگر بررسی کنند.
🔹به گفته مقامات، در این نشست افسران ارشد نظامی اسرائیل، سعودی، قطر، مصر و اردن حضور داشتند و این نشست در حالی برگزار شد که اسرائیل و همسایگانش در مراحل اولیه بحث درباره همکاری های نظامی احتمالی هستند. امارات متحده عربی و بحرین نیز افسرانی را به این نشست اعزام کرده بودند. ژنرال فرانک مکنزی، رئیس وقت فرماندهی مرکزی ایالات متحده نیز نمایندگی آمریکا را برعهده داشت.
🔹سخنگویان اسرائیل و کشورهای عربی – به جز امارات – از اظهار نظر در مورد این نشست خودداری کردند یا به درخواست ها برای اظهار نظر در مورد این نشست پاسخی ندادند. امارات در مورد این مذاکرات اظهار نظری نکرد، اما به طور کلی به موضوع همکاری واکنش نشان داد.
🔹دولت امارات در بیانیه ای اعلام کرد: «امارات متحده عربی طرف هیچ ائتلاف نظامی یا همکاری منطقه ای نیست که کشور خاصی را هدف قرار دهد». علاوه بر این، امارات متحده عربی از هیچ گونه بحث رسمی در رابطه با چنین ائتلاف نظامی منطقه ای آگاه نیست.
🇮🇷@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رهبر انقلاب: امنیت روانی یکی از حقوق عمومی مردم است
🔹یکی از حقوق عموی مردم این است که امنیت روانی داشته باشند. یعنی هر روز یک شایعه و یا دروغی در ذهنها پخش نشود.
🔹قبلا تنها روزنامهها بودند امروز فضای مجازی نیز به آن اضافه شده است. یکی از وظایف قوه قضائیه برخورد با برهم زنندگان امنیت روانی مردم است.
@kafesiasi
✅ اگر شهید بهشتی امروز در میان ما بود، قطعا شما در حصر بودید آقای مهاجری
مدیرمسئول جمهوری اسلامی در نشستی به مناسبت چهل و یکمین سالگرد شهادت دکتر بهشتی در کانون توحید ضمن توصیف بخشی از ویژگی های شهید بهشتی گفت : « پایه و اساس شخصیت معنوی آیت الله بهشتی را صداقت تشکیل می داد. ایشان هیچ چیزی را برتر از صداقت نمی دانست. آقای بهشتی هرگز دروغ را در هیچ زمینه و اندازه ای برنمی تابید.»
وی در ادامه ضمن متهم کردن نظام اسلامی به دروغ گویی مدعی شد :« حالا که به یک حکمرانی رسیدیم که دروغ را اصل می بینیم متوجه می شوم که آقای بهشتی چرا تا این اندازه روی صداقت تاکید می کردند.» وی در پایان برای اثبات ادله خود دست به یک پیش گویی عجیب زده و مدعی میشود:« اگر شهید بهشتی امروز در میان ما بود، در حصر بود برای اینکه برنمی تابید مسائلی را که در کشور وجود دارد.»
✅پاسخ:
جناب مسیح خان مهاجری؛
اولا که خوشا به سعادت شهدا که تا پایان حیات دنیوی خود بر سر اعتقادات شان ایستادند و بدا به حال ما که نمی دانیم تا آخر انقلابی باشیم یا نه! دوما ، در حالی که امام راحل ره می فرمودند اگر من هم غیر از اسلام چیزی بگویم همین مردمی که درود بر خمینی می گویند علیه من می شوند ، نباید تعجب کرد که برخی استحاله شدگان از قطار انقلاب پیاده شوند. در واقع ملاک حال افراد است و ماندن آنان در این قطار بسته به انقلابی ماندن آنان است نه یک روزی انقلابی بودن.
به نظرم با توجه به اظهارات غیر واقع و ساختار شکنانه جنابعالی در روزنامه ای که تنها نام جمهوری اسلامی را یدک می کشد و اکنون هیچ سنخیتی با نظام جمهوری اسلامی ندارد، اگر شهید والامقام دکتر بهشتی بودند با توجه به قاطعیت ایشان در برخورد با افراد انقلابی سست عنصر، حتما شما و امثال شما در حصر بودید.
✍ سعید میرزایی
#سوپر_انقلابی_دیروز
#پیشگوی_امروز
@kafesiasi