🖌 #یادداشت_روز
🔹 این یک تحلیل ساده نیست یک پیشبینی است
#جعفر_بلوری
🔸 1- امروز جنگ اوکراین وارد ماه هفتم میشود. در این 6 ماه و چند روز، تحت تاثیر جنگ، تحولاتی در غرب رخ داده که شاید پیش از این کسی در مخیلهاش هم نمیگنجید. ثروتمندترین، صنعتیترین و گردنکلفتترین کشورهای غربی درست از همان نقطهای که وابستهاند، ضرباتی خوردهاند که بنابر اعلام آیندهپژوهان خودشان، سالها طول خواهد کشید تا بتوانند کمر راست کنند. آن نقطه چیست؟ انرژی. غربیها به انرژی روسیه بهشدت وابستهاند. وابستگی برخی از این کشورها مثل آلمان آنقدر زیاد است که دیروز یکی از سیاستمداران این کشور به مردم توصیه کرد، دیگر با آب حمام نکنند! بله درست شنیدید، توصیه کرد بدون آب حمام کنند! این سیاستمدار به مردم گفته با همان حوله، به نظافت شخصی بپردازند. پیش از او یک رسانه دیگر آلمانی پنج یا شش نقطه از بدن را مشخص کرده و گفته بود، برای صرفهجویی در گاز (آب گرم) نیازی نیست همه بدن شسته شود. همین چند نقطه از بدن را بشوئید کافی است. اوضاع در انگلیس از این هم بدتر است. روزنامه اکسپرس چاپ این کشور همین چند روز پیش شروع به تعریف و تحلیل دوباره ساختار «کپک» کرده و پرسیده بود: «چه کسی گفته همه کپکها ضرر دارند؟! همه کپکها که خطرناک نیستند. میشود از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و کپکزده هم استفاده کرد و... اینها سَوای از تبعات مخرب سیاسی، اجتماعی، امنیتی است که غربیها از 6 ماه جنگ در اوکراین متحمل شدهاند. این وضعیت نظریه وابستگی اقتصادی را به چالش کشید. طی 44 سالی که از انقلاب اسلامی گذشته، یک جریان خاص سیاسی مدام تنها راهحل توسعه ایران را، نزدیکی به غرب و وابستگی به اقتصاد غربیها معرفی و آن را در قالب اصطلاحات علمی و دانشگاهی تئوریزه میکرد: «اگر اقتصاد ایران در تار و پود اقتصاد دنیا [بخوانید غرب] تنیده شود، این وابستگی باعث خواهد شد، غربیها علیه ما ورود نکنند چرا که بهدلیل همین وابستگی اقتصادی، ضربه به ما به معنای ضربه به خودشان خواهد بود. هواپیمای ایرباس را ببینید...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/248273
@kafesiasi
🔳حضرت امام جواد (عليه السلام) :
🔹️سه چیز است كه اگر در كسى باشد سبب خوشنودى خداست :
زياد استغفار كردن
همنشينى خوب
زياد صدقه دادن
🔹️و سه چيز است كه هركس دارا باشد پشيمان نمى شود :
پرهيز از عجله و شتاب
مشورت در كارها
توكل بر خدا وقتى تصميم به انجام كارى گرفت.
📙 الفصول المهمه ، ص۲۷۴
@kafesiasi
🔺لاشخوری و دیاثت سیاسی رسانه که چه عرض شود بنگاه دروغ پراکنی اصلاح طلب به روایت تصویر
درحالیکه طی یک سال گذشته دستاوردهای بی نظیر عرصه سیاست خارجه دستگاه خارجه برکسی پوشیده نیست جماعت اصلاحطلب از شدت سوزش دچار هزیان گویی شده اند .
نمونه ای از دستاوردهای وزارت خارجه بصورت تیتر وار
➖عضویت ایران در پیمان شانگهای
➖پیشنهاد عضویت ایران در بریکس
➖آزادسازی بخشی از بدهی های مسدود شده وانتقال به کشور
➖دریافت بدهی از عراق
➖توسعه همکاری های گسترده همه جانبه با ترکمنستان در سفر آقای رئیس جمهور
➖توسعه همکاری گسترده با قطر در سفر رئیس جمهور به قطر
➖مذاکره با عربستان جهت ازسرگیری روابط
➖توسعه چشم گیر میزان تجارت خارجی
➖تهیه وتامین انبوه واکسن و به تبع آن موفقیت عظیم وکم نظیر واکسنیاسیون سراسری که منجربه کاهش تلفات شد
تنها گوشه ای از فعالیت های وزارت امور خارجه هست که انگار بدجور بدخواهان و دلواپسان دولت سیزدهم را سوزانده و مجبور به هزیان گوی اشان کرده
#نجاستی_بنام_اصلاحات
@kafesiasi
💢❓چرا نفت، دوباره ۱۰۰ دلاری شد؟
🔹آمریکا نتوانست خواسته های ایران برای احیای تضمین شده برجام و لغو تحریم ها را بپذیرد؛ بنابراین، قیمت جهانی نفت دوباره به بالای ۱۰۰ دلار برگشت.
♦️هنوز پاییز و زمستان سرد آغاز نشده؛ اروپا بیش از این، طاقت بحران انرژی را ندارد؛ و ذخائر استراتژیک آمریکا در اثر برداشت گسترده ظرف شش ماه گذشته، به پایین ترین حد در چهار دهه گذشته رسیده است.
🔹ایران توانسته بدون برجام، تدریجا صادرات نفتی و غیر نفتی را افزایش دهد. گذشت زمان، همان قدر که به نفع ایران عمل می کند، به زیان اروپا و آمریکاست.
♦️غرب هر قدر پذیرش مطالبات مشروع ایران را به تاخیر بیندازد، آبرویش بیشتر خواهد رفت و هیبتش که با آن، نظم جهانی ظالمانه را معتبر می کرد، بیشتر شکسته خواهد شد.
🔹مصلحت راهبردی غرب در این است که غرور احمقانه خود را کنار بگذارد و زودتر، شرایط مشروع ایران را بپذیرد. این، بهتر از تصویر سازی گدایی انرژی، ظرف یکی دو ماه آینده، یا جنگ خیابانی در پایتخت های اروپایی و آمریکاست.
🔹بحران بزرگ آمریکا و غرب که موجب شده به دست خود، فروپاشی نظم جهانی و انتقال محور قدرت از غرب به شرق را سرعت بدهند، ناتوانی در فهم و تصمیم گیری راهبردی است: زوال راهبرد!
#محمدایمانی
@kafesiasi
🖌 #یادداشت_روز
🔹 از خیانت در اِعمال تحریم تا تلاش برای غلبه بر تحریم
#سیدمحمدعماد_اعرابی
🔸 «همانطور که آن آدم کمسوادِ تاجرمسلک (ترامپ) یک کاغذ را خطخطی کرد، نفر بعدی (بایدن) یک کاغذ خوب بگذارد و قشنگ امضا کند تا سر جای اول برگردیم.» این جملات نه یک لطیفه یا چیزی شبیه آن که سخنان کاملا جدی آقای روحانی در جلسه هیئت دولت دوازدهم مورخ 19 آذر 1399 بود. ماجرا اما به همین سادگی نبود. «نفر بعدی (بایدن)» حاضر نشد برای عدم تکرار عهدشکنی آمریکا تضمین دهد و با اعمال تحریمهای جدید حتی حاضر نشد همه تحریمهای اعمال شده پس از خروج از برجام را لغو کند. در واقع سیاست آمریکا ادامه مسیر همان «آدم کمسواد تاجرمسلک (ترامپ)» بود و انتظار تغییر اساسی سیاست خارجی آمریکا با رفت و آمد ساکنان کاخ سفید بیش از حد سادهانگارانه بود.
آقای روحانی اما پیش از اینکه این سخنان را در قامت رئیسجمهور ایران بیان کند طی سالهای 82 تا 84 بهعنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی رئیس اولین هیئت ایرانی در مذاکرات هستهای بود. آن روزها خبری از «مذاکره برای لغو تحریم» نبود و راهبرد اصلی تیم مذاکرهکنندگان ایرانی به ریاست حسن روحانی «تعامل با جهان با درایت و حوصله و با اولویت رفع اتهامات و دفع خطر» بود. طبق محاسبات آنها قرار بود: ««ما با سعه صدر تعلیق را بپذیریم تا پرونده ما در آژانس بسته شود، گرچه اینکار دو سال هم بهطول بینجامد، در عوض برای همیشه راحت میشویم.» اما دو سال بعد، ایران از «هیچ چیز» راحت نشد. شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در این مدت شش قطعنامه علیه ایران صادر کرد و در نهایت پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع داد؛ تعلیق دوساله کلیه فعالیتهای هستهای ایران نه به «رفع اتهام» منجر شد و نه «دفع خطر» را به همراه داشت.
سال 1384 با تغییر رئیسجمهور ایران، دولت نهم رویکردی فعالانه در پیش گرفت. ضمن همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی با لغو برخی تعلیقهای داوطلبانه، فعالیتهای هستهای را مجدداً آغاز کرد و به چرخه سوخت هستهای در مقیاس صنعتی دست یافت...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/248360
@kafesiasi
📌 #خبر_ویژه
🔹 احتمال نقض توافق در کدام حالت بیشتر میشود؟
🔸 یکی از حامیان سیاسی برجام گفت؛ نمیتوان برای آینده توافق، تضمینی در نظر گرفت اما «شاید» توافق تا دو سال که بایدن سرکار است، برقرار بماند.
حسن بهشتیپور به روزنامه آرمان گفت: این توافق شاید تا دو سال و نیم که بایدن بر سر کار است باقی باشد چون یکی از مسائل پیچیده، تضمین برای آینده است که واقعا تضمینی وجود ندارد. به نظر من همین که دو طرف بپذیرند که تا دو سال و نیم روی این توافق باشند خود یک گشایش برای اقتصاد کشور است و کمکی میشود و ما میتوانیم اقداماتی انجام بدهیم که اثربخشی تحریم را کمتر کند. به هر حال به نظر من این اقدامی خوب است. غربیها امروز به دنبال این هستند که با ایران به توافق برسند چون اگر تحریمهای نفتی ایران پایان پیدا کند این وضعیت در بازار انرژی تاثیر میگذارد. اثر تحریم نفتی روسیه، تورم و به ویژه قیمت سوخت در اروپا بالا رفته است. در آمریکا تورم به رقم بیسابقه ۹درصد رسیده است که در ۴۰سال گذشته بیسابقه بود. بازگشت ایران به بازار نفت، گشایشی در این بازار ایجاد میکند تا قیمت را تا حد زیادی متعادل کند و دورنمای آینده میتواند برای دو سال و نیم مناسب باشد. چون اگر دولت بعدی آمریکا بخواهد از این توافق خارج شود تا دو سال و نیم زمان مناسبی است. به نظر من همه چیز آماده است و باید به سمت توافق رفت و این هم به نفع غرب است و هم به نفع ایران و میتواند گشایشی برای دو طرف باشد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/248364
@kafesiasi
امام على عليه السلام:
ريشه سالم ماندن از لغزشها،
انديشيدن پيش از عمل كردن است
و سنجيدن پيش از سخن گفتن است
غرر الحكم، حدیث 3098
✅@kafesiasi
رئیسی: به وعده گشت ارشاد مدیران عمل کردیم/ توضیحات رئیس جمهور در خصوص طرح امنیت اجتماعی؛ قانون مداری همه مسائل را حل خواهد کرد
👤 دکتر رئیسی در نشست خبری سالانه با خبرنگاران به مناسبت هفته دولت:
🔸ما به وعده گشت ارشاد مدیران عمل کردیم. گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست جمهوری تشکیل شد و با برخی تخلفات در حد معاون وزیر برخورد کرد.
🔸برخی تخلفات به محض گزارش، با برکناری افراد خاطی و فاسد همراه بوده است.
🔸گشت ارشاد مدیران فعال تر از همیشه دنبال خواهد شد.
🔸حجاب و عفیفه بودن بانوی ایرانی برای امروز نیست از گذشته جامعه ایرانی و بانوان همراه با حجاب و عفاف بوده است.
🔸در خصوص حجاب و عفاف هیچ کس فراقانونی حق ندارد کاری انجام بدهد.
🔸قانون محوری همه مسائل را حل خواهد کرد.
@kafesiasi
رئیسی: بدون حل و فصل مسائل پادمانی، سخن از توافق معنایی ندارد / پادمان یک رکن است؛ تمام موضوعات پادمانی باید حل شود
👤رئیس جمهور در نشست خبری سالانه با خبرنگاران به مناسبت هفته دولت:
🔸میزان صادرات ما نشان دهنده این است که هیچ محدودیتی را به رسمیت نمی شناسیم.
🔸بلوکه کردن ظالمانه دارایی های ایران را پیگیری کرده و بخشی را آزاد کردیم.
🔸ما هم خنثی سازی تحریم ها را دنبال میکنیم و هم رفع تحریمها را؛ هیچ کدام ما را از دیگری باز نداشته است.
🔸تحریم های ظالمانه باید برداشته شود و در این خصوص ما میز مذاکره را رها نکردیم.
🔸تاکید ما در مذاکرات رفع تحریم هاست.
🔸رفع تحریم ها باید پایدار و همراه با راستی آزمایی و تصمین های اعتمادآفرین باشد.
🔸رفع تحریم ها باید پایدار و همراه با راستی آزمایی و تصمین های اعتمادآفرین باشد.
🔸توافق باید با حل و فصل مسائل پادمانی همراه باشد.
🔸در خصوص خنثی سازی تحریم ها و رفع تحریمها به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد.
@kafesiasi
رئیسی: من نگفتم بعضی گرانیها را برای سال آینده گذاشتیم
🔸حرف من اشتباه منعکس شد که بعضی گرانیها را برای سال آینده گذاشتیم. حرفی که من گفتم این بود که اقتضای این قانون بعضی از گران کردنها است. مثلا حقوق گمرکی را ۴ درصد نمیگیریم و از این منبع دولت گذشتیم تا قیمت بالاتر نرود.
@kafesiasi
رئیسی: نشده کنار سفره بنشینم و به این فکر نکنم که آیا دست مردم به این غذا می رسد یا نه؟
رئیس جمهور در نشست خبری سالانه با خبرنگاران به مناسبت هفته دولت:
🔸روزانه و ساعتی از وضعیت و زندگی مردم مطلع هستم.
🔸مردم مطمئن باشند حتما تورم کاهشی خواهد بود و وضعیت معیشتی بهتر میشود.
🔸همیشه به دنبال این بودیم که چه کار بکنیم که تورم کاهش پیدا می کند.
🔸اگر مساله اصلاح اقتصادی نبود، تورم بسیار پایین از مقدر فعلی می شد.
🔸اقدامات دولت در مسیری است که تورم کاهش پیدا کند و معیشت مردم بهبود یابد.
🔸پرداختهای صورت گرفته در بهبود فقر مطلق تاثیرگذار بوده.
@kafesiasi
📣مقتدی صدر از سیاست کنار کشید
🔹رهبر جریان صدر عراق: هیچ زمانی ادعای رهبری و مرجعیت نداشته و برای همیشه از فعالیتهای سیاسی کنارهگیری میکند.
💬 سید مقتدی صدر در توئیتر:
✍ علیرغم کناریگیری [سید کاظم حائری از مرجعیت] نجف همچنان پایگاه بزرگ مرجعیت باقی خواهد ماند.
🔹 من هیچگاه ادعای عصمت و اجتهاد و حتی رهبری را نکردهام؛ بلکه تنها به دنبال امر به معروف و نهی از منکر بودم.
🔹 به همین دلیل معتقدم کنارگیری مرجع [حائری] با اراده کامل وی نبوده؛ من نیز عدم دخالت در امور سیاسی را مقرر کرده بودم و از این پس کنارهگیری نهایی و بسته شدن تمام موسسهها را مقرر کردم.
🔹 وی در این پیغام بر دنبال کردن و پیروی از مجتهد تاکید و به دوری از پیروی بر اساس نسبی تاکید کرده بود.
@kafesiasi
💢 سناتور آمریکایی: جان مردم اوکراین برایمان مهم نیست/ تنها به پیروزی فکر میکنیم
🔹 ریچارد بلک، سناتور سابق ایالات متحده: ایالات متحده و ناتو اهمیتی نمیدهند که چه تعداد اوکراینی کشته میشوند؛ غیرنظامیان، زنان، کودکان، سربازان، فقط پیروزی مهم است.
🔹 ما مقادیر زیادی تسلیحات نظامی عرضه میکنیم و این منجر به افزایش ارزش سهام شرکتهای نظامی_صنعتی شده است
@kafesiasi
✅ حرف آخر، ولی پنهان سیاست ورود زنان به ورزشگاه مردان
1⃣ استعمارگران دیروز، سالیان زیادی است که با استفاده از انواع روش ها و تکنیک ها درصدد تسخیر ذهنی و استحاله جوامع اسلامی بوده و در تلاشند با شیوه های مختلف، سیاست های استعماری خود را به گونه ای که جوامع آماج با میل و رغبت بپذیرند پیاده نمایند که یکی از این سیاستها مسئله جهانی سازی است.
2⃣ استعمارگران دیروز ، برای زیر سلطه گرفتن فرهنگی جوامع ، با بهره برداری از جهانی شدن و وضع قوانین به اصطلاح بین المللی کشورها و ملت ها را تحت کنترل خود در می آورند.
3⃣یکی از سیاست های استعماری اخیر و جریان فمنیسم جهانی، جداکردن زن از خانه و خانواده با بهانه های مختلفی چون: اجتماعی بودن، اشتغال ، مدارج علمی و عدم تفاوت بین زن و مرد و... بوده است. در همین راستا ، دشمنان انقلاب اسلامی به ویژه پس از دوران دفاع مقدس، با مطرح کردن این مسائل تلاش نمودند تعریف جدیدی از زن ارایه نمایند. در تعریف جدید ، زن خانه دار ضد ارزش و زن شاغل دارای ارزش اجتماعی شد. جالب اینکه زنان جامعه ، بدون آگاهی از نیت شوم این استعمارگران ، با روی باز پذیرای این سیاستها شدند و قدم در راهی نهادند که امروز نتیجه آن سیاستها ، تحدید نسل و جمعیت در کشور گردیده است!
4⃣ یکی دیگر از عرصه هایی که دشمنان در ادامه سیاستهای پیشین خود در پیش گرفته اند، مسئله سرگرمی زنان از جمله ورود ایشان به ورزشگاه فوتبال مردان می باشد. لازم بذکر است که این سیاست سالهاست حتی جنبه سیاسی و جناحی پیدا کرده و گروه های سیاسی و حزبی این موضوع را دستاویزی برای مثبت نشان دادن خود، در زمینه پیگیری مطالبات زنان جامعه قرار داده اند!
5⃣ حرف آخر، ولی پنهان این سیاست، این است که نقش تربیتی زن به عنوان اصلی ترین محور خانواده کمرنگ شده و در واقع ریشه خانواده نابود گردد. در همین راستا علما و مراجع عظام تقلید ، نظر خاص خود را در رابطه با حضور زنان در ورزشگاه مردان بیان فرمودند ولی همچنان جریان غربگرای داخلی درصدد پیاده سازی تدریجی برنامه های دشمنان اسلام می باشند.
6⃣ در تازه ترین اظهارنظرها مهدی نصیری روزنامه نگار پیشین اصولگرا و تازه پیوسته به جریان اصلاحات ، در یادداشتی مدعی شده است:« پس از سالها کشمکش بر سر حضور زنان در ورزشگاه برای تماشای مسابقات فوتبال، با فشار و تهدید فیفا به زنان اجازه داده شد که به تماشای مسابقه فوتبال تیمهای استقلال و مس کرمان بروند و ما اکنون شاهدیم که نه اسلام نابود شد و نه مسلمین به فنا رفتند و همه چیز مثل گذشته جریان دارد. » وی در ادامه همچنین مدعی شده است:« تردیدی نیست که دیر یا زود همین اتفاق در مورد جمع کردن گشت ارشاد و حجاب اجباری رخ خواهد و ای کاش که با اراده مسئولان و تصمیم از پیش برنامه ریزی شده صورت پذیرد و نه بر اثر یک فشار غیر قابل مقاومت داخلی و یا خارجی. و دیری نمی گذرد که بر همه کسانی که نگران هدم اسلام و دین بر اثر آزادی حجاب هستند، روشن خواهد شد، این اتفاق نیز در وضعیت کنونی دینداری در جامعه ایران تاثیری نخواهد داشت و بلکه به اعتقاد این قلم حتما برآیند نهایی آن به نفع دینداری نسبی موجود خواهد بود. »
این یادداشت آقای نصیری ،در واقع به نوعی حمایت از استیصال جامعه اسلامی و غرق شدن و ادغام با سیاست های استعماری غرب تحت عنوان جهانی سازی است. البته بیان این نکته از خالی از لطف نیست که مسئله ورود زنان به ورزشگاه مردان مطالبه عموم زنان جامعه ما نیست و اتفاقا مردها مدافع آن هستند که همین امر ،اسرار پشت پرده این ماجرا را بیش از پیش روشن می سازد که ادامه همان سیاست آندولس سازی در ایران اسلامی با گسیل داشتن لشکر زنان علیه ارزش های ماست.
ساده انگاری است اگر ورود زنان به ورزشگاه مردان را ببینیم و به راحتی بپذیریم ، اما درباره پشت پرده آن اندکی تفکر نداشته باشیم. همانگونه که غفلت از ورود زنان به عرصه اجتماع با بهانه های ذکر شده موجب کاهش جمعیت شد، نباید منتظر عواقب منفی ورود زنان به ورزشگاه بود، و حتما مسئولان فرهنگی کشور و جهاد گران تبیین ، بایستی فکری بکنند.درست است که در ابتدا و به ظاهر ورود زنان به ورزشگاه مردان موجب نابودی اسلام نمی شود ، اما اندکی درس و عبرت از وضعیت حجاب و عوامل اولیه به وجود آمدن وضع موجود که در ابتدا با ورود مانتوهای گشاد و بلند آغاز و با یک گذشت چند دهه به طور تدریجی ، مانتوها بدن نما شدند.
در آن زمان هم خیلی ها معتقد بودند که مانتوی بلند ، هیچ خطری برای اسلام ندارد، اما امروزه به این درک رسیده ایم که دشمن از راه جا انداختن ابتذال تدریجی، قصد دارد بنای اسلام را متزلزل سازد.پس اجازه بدهید به مسئله ورزشگاه رفتن زنان ،بد بین باشیم.
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi
امام خمینی (س) - واکنش امام به واقعه انفجار دفتر نخست وزیری: رجایی و دیگران اگر نیستند، خدا هست
http://www.imam-khomeini.ir/fa/n22979/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9_%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%B4_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%A8%D9%87_%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D9%87_%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%A7%D8%B1_%D8%AF%D9%81%D8%AA%D8%B1_%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA_%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1%DB%8C_%D8%B1%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D9%88_%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%A7%DA%AF%D8%B1_%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF_%D8%AE%D8%AF%D8%A7_%D9%87%D8%B3%D8%AA
@kafesiasi
🚨پیام آیتالله سیستانی دربرخورد با درگیریهای امنیتی در عراق
بسم الله الرَّحمن الرَّحیم
🔹درود خداوند و پیامبرش محمد مصطفی بر شیعیان عراق و محبان اهل بیت. طبق شرع مبین اسلام جنگ و درگیری و خونریزی در دو ماه محرم و صفر حرام است.
🔹لذا درگیریهای صورت گرفته در کشور اباعبدالله الحسین(ع) آن هم مصادف با اربعین حسینی شرعاً حرام است. ما شما را به برادری دعوت مینماییم.
🔹ما شیعیان عزادار سرور و سالارشهیدان حسین بن علی(ع) هستیم، اینگونه حرکتهای ضددینی و تفرقهافکن خلاف شرع مبین اسلام است.
والسلام علیکم والرحمه' الله و برکاته
✅ @kafesiasi
♦️ تحولات عراق و الزامات سیاستورزی ایران
#تحلیل_کوتاه
🔹 طی روزهای اخیر که وجه رادیکال کنشگری مقتدی الصدر در عراق افزایش داشته است، این پرسش بیش از همیشه قابل توجه به نظر میرسد که نحوه سیاستورزی ایران در قبال مقتدی و به صورت کلی عراق امروز چگونه باید باشد؟
1️⃣ شناخت تحولات عراق باید از منظر واقعیتهای جامعه این کشور باشد. جامعه عراق ویژگیهای متمایز و خاصی دارد که آن هم در دورههای زمانی گوناگون، واجد خصلت سیالیت است. بنابراین گزارههای کلی، تعمیمپذیر، آرمانی و قطعی درباره تحولات این کشور چندان راهگشا نخواهد بود.
2️⃣ مقتدی دارای هواداران متعصب و بیشماری است که ظهور و بروز میدانی رادیکالی دارند. این افراد به دلایل متعدد در سالهای اخیر در مسیر دور شدن از ایران و اکنون در مسیر تقابل با ایران هستند. در آستانه مراسم اربعین، هرگونه اقدام یا اظهارنظری که این تقابل را تشدید کند، میتواند راهپیمایی میلیونی اربعین را به عنوان مصداقی از روابط دو ملت با تهدید مواجه کند.
3️⃣ فارغ از تحولات روزهای اخیر اما عراق به سمت خشونت و تشدید بیثباتی میرود. مقتدی نیز گام به گام در مسیر دور شدن از ایران و نزدیکی به برخی بازیگران منطقهای در شورای همکاری خلیج فارس قرار دارد. تجزیه عراق سهاقلیمی نیز چیزی است که امریکایی ها و صهیونیست ها دنبال می کنند.
4️⃣ علاوه بر یک سیاست کلان، ایران نیاز به خرده سیاستهایی در عراق دارد که نقش جامعه، جوانان، مسائل فرهنگی، رسانهای، نخبگانی و دانشگاهی و نیز روابط بین دو ملت در آن بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد. توسعه روابط با گروهها و احزاب سیاسی در جامعهای مانند عراق اگرچه ضروری است، اما کافی نیست.
@kafesiasi
🔻در مثل مناقشه نیست؛ مقتدا صدر هم سابقه درخوری ندارد!
✍"محمد ایمانی" نوشت:
🔹هنگامی که طلحه صحابی پیامبر (ص)، به خاطر ریاستطلبی با امیر مومنان(ع) در افتاد، امویان دورش جمع شدند و تا میتوانستند سواری گرفتند و امر را برای برخی عوام مشتبه کردند.
🔹آخر سر، طلحه هم با تیر هم اردوگاهیاش مروان بن حکم از پا درآمد و هنگام مرگ گفت «خون هیچ بزرگی مثل من به هدر نریخت»!
🔹بقایای حزب بعث و داعش(از آنها بالاتر سرویسهای غربی، عبری، عربی) تا حد ممکن از مقتدا صدر سواری میگیرند، هر وقت هم تاریخ مصرفش تمام شد، خلاص!
🔹صدر در اتفاقات عراق، بیشتر بازیچه کاظمی و بقایای رژیم صدام و دیگران است تا بازی گردان. او قرار بود امکان انتخاب نخست وزیری مستقل به جای کاظمی را در پارلمان به هم بزند اما به خاطر هوشیاری و همدلی و هماهنگی جریانهای شیعه، ناکام ماند.
🔹ایجاد آشوب در پوشش حمایت از مقتدی صدر، از شکست نقشه بازیگردانهای پشت سر باند صدر حکایت میکند؛ به ویژه این که احتمال انتخاب نخست وزیر جدید قوت گرفته و از آن سو، بیانیه آیت الله سید کاظم حائری، برای حامیان دغلباز مقتدی صدر گران تمام شده است.
🔹جریان وابسته و مزدور غرب، هر جا که در بازی انتخابات و دموکراسی کم میآورد، ماموریت دارد زیر میز بزند و بیثباتی و آشوب بر پا کند.
✅ @kafesiasi