فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شرح دعای روز هفتم ماه رمضان
🎙 #آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
🔺ذکر زبانی توام با غفلت، مصیبت و بدبختی است
🔺از خدا درخواست توفیق کنیم
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
اللَّهُمَّ أَعِنِّی فِیهِ عَلَی صِیَامِهِ وَ قِیَامِهِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ وَ ارْزُقْنِی فِیهِ ذِکْرَکَ بِدَوَامِهِ بِتَوْفِیقِکَ یَا هَادِیَ الْمُضِلِّین.
خدایا یاری کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبادت و برکنارم دار در آن از بیهودگی و گناهان و روزیم کن در آن یادت را برای همیشه به توفیق خودت ای راهنمای گمراهان.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره فوق العاده زیبا و شنیدنی حاج آقا قرائتی از دیدار با رهبر انقلاب و سه خنده معروفش که هر ایرانی از شنیدنش چند دقیقه ای می خندد و بر شهامت و بیان حاج آقا آفرین می گوید.
😇 ببینید حاج آقا چگونه با چندتا جوک رهبری و بزرگترین آیت الله های زمان را شیفته خود کرد! این قدرت واقعی خنده و شادی در جامعه است!
#ماه_بندگی
@kafesiasi
🔴 «هم میهن» باز هم زیرآبی رفت؛ انتشار ناقص یک استفتاء مربوط به اجازه برداشتن حجاب در ضرورت
🔹روز گذشته هم میهن با انتشار پستی با عنوان فتوای مهم آیتالله مکارم شیرازی، از اجازه ایشان برای کشف حجاب دختران در خارج برای تحصیل در شرایط خاص خبر داد.
🔹بررسی دقیقتر نشان میدهد استفتاء فوق مربوط به 20 سال قبل و در باره دانشجویان بومی کشورهایی مثل ترکیه و مانند آن است که پرسیده شد اگر در این کشورها شرط گذراندن ترم های دانشجویی در مراکز علمی و دانشگاهی مشروط به برداشتن حجاب باشد، تکلیف چیست؟ درفرض سؤال آیت الله مکارم شیرازی اجازه دادند که تنها در مورد ضرورت شدید در محدوده مرکز آموزشی حجاب خود را با شرایطی بردارند.
🔹ایشان در استدلال برای این فتوا، نوشته اند «با توجه به این که اگر دختران مسلمان دروس عالی را نخوانند، تنها افراد بی بند و بار و لا مذهب، پست های مهم را اشغال می کنند و بافت جامعه عوض می شود، به این افراد اجازه داده می شود که حجاب را در خصوص مواردی که ضرورت دارد، به مقدار ضرورت رعایت نکنند. ولی در غیر موارد، حتما مراعات نمایند.»
🔹به نظر میرسد هم میهن با حذف سوال این استفتاء «وظیفه خواهران دانشجوی مسلمان ترکیه و...»، و انتشار سوالی که مربوط به 20 سال قبل بوده در شرایط حاضر، باز هم زیرآبی رفته و سعی در القای اشتباه کوتاه آمدن مراجع از حکم حجاب شرعی برای مخاطب داشته است. اتفاقی که با بازتاب های گسترده این پست در دیگر کانال ها تا حدی نیز عملی شد.
⏪ روزنامه غربگرای هم میهن در دولت رئیسی پس از ۱۱ سال رفع توقیف شد و در چند ماه اخیر خط اول فتنه انگیزی و شبهه افکنی علیه نظام و دین و انقلاب در داخل کشور بوده است.
#جریان_شناسی
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
@kafesiasi
⛔️ ورود به این مسئله برای هیچ کس ممنوع نیست، حتی شما آقا یا خانم محترم!!؟؟
✅مراجع تقلید مراحل و مراتب امر به معروف و نهی از منکر اینگونه بر شمرده اند:
١. امر و نهی قلبی: مقصود از امر و نهی قلبی، اظهار کراهت قلبی است؛ یعنی مکلف باید تنفر و انزجار درونی خود را نسبت به انجام منکر و ترک معروف، آشکار سازد.
٢. امر و نهی زبانی: مکلف باید تارکِ معروف یا عامل ِمنکر را با زبان، امر و نهی کند. در این مرتبه اگر احتمال دهد با موعظه و نصیحت و گفتار ملایم، اثر حاصل می شود، باید به همین مقدار اکتفا کند و تجاوز از آن جایز نیست؛ همچنانکه اگر ترک منکر یا اقامۀ معروف، متوقف بر گفتار شدید و غلیظ یا تهدید باشد، باید طبق آن عمل کند.
٣. امر و نهی عملی: امر و نهی با استفاده از قدرت عملی، مقصود از این مرتبه این است که مکلف باید با اِعمال قدرت و رفتار عملی، متخلف را از انجام منکر و ترک معروف باز دارد. توجه داشته باشید که در زمان برپایی حکومت اسلامی امر و نهی عملی، وظیفه حکومت است نه افراد.
ملاحظه: هنگام امر و نهی، ترتیب مراحل فوق باید رعایت شود؛ یعنی تا زمانی که مرتبۀ اول مؤثر است، به کار بردن مراتب بعدی جایز نیست به عنوان مثال امر و نهی زبانی، مراتب دارد؛ در صورتی که در سخن نرم، احتمال اثر باشد، جایز نیست که آمر و ناهی با سخن تند و خشن، امر به معروف و نهی از منکر کند.
✅ نکات تحلیلی:
🔹تا اینجای کار، وظیفه مکلفین و حکومت روشن است. اما آنچه امروزه بیشتر مورد مطالبه قرار گرفته این است که چرا حکومت به وظیفه خود در برابر منکر بی حجابی عمل نمی کند؟!
✅ بنده منکر وظیفه حکومت نیستم، اما انصافاً دو مرحله اول امر به معروف که وظیفه مکلفین است را به خوبی انجام داده ایم که حالا از حاکمیت همه انتظار معجزه داریم؟به راستی چند نفر ما به خانم های بی حجاب با رعایت شرایط خاص خود تذکر لسانی دادیم و عمل قبیح آنها را با تذکرهای مکرر مورد سئوال قرار دادیم که اکنون توقع داریم حاکمیت باید جلوی بی بند و باری ها را بگیرد؟
✅ مراحل امر به معروف و نهی از منکر به ما می گوید ابتدا باید مراحل قلبی و زبانی اتفاق بیفتد تا در مرحله آخر مرحله عملی شکل بگیرد. متأسفانه برخی از ماها حاضر نیستیم هزینه بدهیم و فقط بلدیم توپ را به زمین دیگران بیندازیم و پای حکومت را وسط بکشیم!
🔹 نمی دانم تا چه حد قبول دارین که امر به معروف و نهی از منکر در موضوع حجاب یک کار فرهنگی است، اما کارشناسان می گویند برای کار فرهنگی ، زور و اجبار که لازمه مرحله سوم است ، جواب نمی دهد. لذا پیشنهاد می کنم با کار فرهنگی نگذاریم کار به مرحله سوم بکشد و این موضوع را بین خودمان حل کنیم.
🔹شاید بگویید که امروزه با توجه به وضعیت بی حجابی ها، از کار فرهنگی گذشته است. اما بنده معتقدم که شوربختانه ما هیچ کار فرهنگی تأثیر گذار در مورد حجاب نکرده ایم که اگر کرده بودیم کار بدینجا نمی کشید.
🔹کدام فعالیت فرهنگی_هنری مثل تولید فیلم و تئاتر و... درباره حجاب کردیم که حالا توقع داریم حجاب فراگیر و ریشه دار شده باشد؟ کدام اقدام مقابله به مثلی را دربرابر طراحی های دشمن در زمینه حجاب کرده ایم یا در مدارس فلسفه حجاب را ریشه ای برای دختران سرزمین مان جا انداخته ایم که توقع داریم بچه های ما تحت تأثیر برنامه های دشمن قرار نگرفته باشند؟!
البته در بحث کار فرهنگی از حکومت بسیار باید مطالبه کرد که با کمال تأسف تاکنون کار جدی صورت نگرفته است.
ادامه دارد.....
✍ سعید میرزایی
#وظیفه_همگانی
#تذکر_زبانی
@kafesiasi
✅ ادامه 👇👇👇
🔹مطلب دیگر در اینباره این است که ما سوراخ دعا را گم کردیم و به جای اقدامات ایجابی فقط در فکر اقدامات سلبی هستیم.یعنی همان ورود حکومت به موضوع حجاب.
مقام معظم رهبری در این زمینه می فرماید:«در زمان بسط ید حکومت اسلامی بر مکلّفین واجب است که به امر و نهی زبانی اکتفا کنند و در صورت نیاز به استفاده از زور، مسأله را به مسئولین ویژه این امور در قوای انتظامی و قضایی ارجاع دهند.»
🔹این بیانات کاملاً روشن می کند که کم کاری ما در مرحله زبانی بوده و اگر در آن مرحله موفق عمل می کردیم ، نیاز به ورود قوای انتظامی و قضایی نبود. لذا از همینجا موضوع «گشت ارشاد» پیش آمد که با آن امکانات کم ، نه تنها مفید نبود، بلکه خسارت های بسیاری را از جمله غائله پاییز ۱۴۰۱ نیز به دنبال داشت!
🔹حال دوباره بر می گردیم به مطلب اول یعنی کار فرهنگی. در اینباره باید فهم مشترکی بین مکلفین ایجاد شود و آن اینکه کار فرهنگی اولاً تدریجی است نه دفعی. دوماً کار فرهنگی درباره حجاب با سایر فرهنگ سازی ها مانند کمر بند ایمنی یا جا انداختن عدم عبور از چراغ قرمز متفاوت است.
🔹تفاوت فرهنگ سازی در این دو موضوع از اینجا آغاز می شود که ؛ نخست افراد خسارت ناشی از نبستن کمربند یا عبور از چراغ قرمز را به چشم می بینند و احساس می کنند ، اما هیچگاه خطر و خسارات بی حجابی برایشان ملموس نبوده است. دوم اینکه در موضوع حجاب دشمن تبلیغات وسیعی را با صرف هزینه های سرسام آور انجام می دهد، در حالی که این دخالت در مسئله چراغ قرمز و کمربند ایمنی وجود ندارد. لذا اشتباه است اگر تصور کنیم همانند جریمه نقدی می توان موضوع حجاب را نهادینه کرد!پس فرهنگ سازی حجاب بسیار فراتر از انواع فرهنگ سازی هاست.
ادامه دارد....
✍ سعید میرزایی
#وظیفه_همگانی
#تذکر_زبانی
@kafesiasi
✅ ادامه 👇👇👇
🔹 با وجود اینکه شرع مقدس برای حکومت فقط وظیفه اجرای مرحله عملی و برخورد را ترسیم کرده است، اما حکومت در این مرحله برای پیش برد اهدافش ، ابتدا باید از خود شروع کند. یکی از مهمترین اقداماتی که دولت می تواند انجام دهد ، اجرای قانون حجاب در اماکن دولتی و برخورد با متخلفین آن است. امروزه کارمندان دولتی زیادی در بانک ها، موسسات، ادارات، آموزش و پرورش ، دانشگاه ها، بیمارستانها، صداوسیما، بخش های هنری ، خدماتی و... مشغول خدمت هستند که دولت به آنها حقوق پرداخت می نماید. قطعاً یکی از شرایط استخدام این افراد تعهد به رعایت شئونات اسلامی بوده است. اگر دولت در وهله اول با کارمندان متخلف خود برخورد کرد، می تواند با متخلفین از جنس مردم هم برخورد کند. همچنین اقداماتی نظیر آنچه در ورودی موزه ها و اماکن تاریخی شیراز و ... در جلوگیری از ورود بی حجابان در نوروز امسال افتاد.
🔹اقدامات ایجابی که می تواند در راستای تبلیغ و توسعه حجاب برداشت عبارتند از: حمایت از طراحان و تولید کنندگان پوشش ایرانی اسلامی و کنترل و نظارت بر تولیدکنندگان پوشش های نامناسب ، اجرای جهاد تبیین در مدارس و دانشگاهها و آشنایی عمیق نوجوانان و جوانان با فلسفه حجاب و تعمیق معارف دینی ، تولید فیلم ها و سریال های جذاب با موضوع خاص حجاب ، برگزاری نشست ها و کرسی های آزاداندیشی پیرامون حجاب در مدارس و دانشگاهها ، معرفی زنان و دختران با حجاب موفق در برنامه های ملی و رسانه ای و...
✅ از مردم و دولت انقلابی انتظار می رود هرکدام به وظایف خود عمل کنند. مردم تذکر زبانی خود را ادامه دهند و کوتاه نیایند و دولت نیز ضمن هوشیاری لازم در برابر شرایط حساس فرهنگی با بی بند و باری ها و... برخورد عقلانی و منطقی نماید و فضای جامعه را بگونه ای با ظرافت مدیریت کند که نه قشر مذهبی جامعه دچار سرخوردگی شود و نه برخی هنجار شکنان تصور نکنند که آزادانه هرکاری می خواهند بکنند و کسی هم با ایشان کاری ندارد.
✍ سعید میرزایی
#وظیفه_همگانی
#تذکر_زبانی
@kafesiasi
May 11
1_1546658855.mp3
4.12M
📖🌹📖🌹📖🌹📖🌹📖🌹📖
#تحدیر (تندخوانی) #جزء8⃣ توسط استاد معتز آقایی
❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖
امروز: پنجشنبہ
جزء هشتم 8⃣هدیه به پیشگاه مقدس
🌹 امام حسن عسکری (عليهالسلام)
💐وبه نیت:
ظهور وسلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) طول عمر مقام معظم رهبری شفای بیماران اسلام وشادی ارواح طيبه شهداء ودر گذشتگان مؤمنین و مؤمنات
@kafesiasi
Ramazan1402-07.mp3
11.29M
✅ محتوای جلسات اعتقادی معنوی ماه مبارک رمضان 1402 با موضوع «سنت های الهی در قرآن کریم»
🎧 صوت جلسه 7 | سنت امتحان و ابتلاء-اسباب و عوامل موفقیت در امتحان الهی
🎙حجت الاسلام والمسلمین سید نژاد
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چگونه #شیطان از ۴جهت به انسان حمله میکند؟!
🌱 یک دقیقه با قرآن در #بهار_قرآن
💠 مجموعه دیدنی #سی_جزء_سی_داستان به روایت حجتالاسلام راجی
🔹#جزء_هشتم
🔹#داستان_هشتم
💠@kafesiasi
FarsCast Soleyman.mp3
7.71M
#روایت_شب
🎙 قصه حضرت سلیمان به نقل از تفسیر سورآبادی با صدای بهروز رضوی
@kafesiasi
شریعتمداری: روشنگری نباید مانع مقابله با کشف حجاب باشد
🔹مدیر مسئول روزنامه کیهان: بر پایه برخی از بررسیهای میدانی و دادههای آماری میتوان این جماعت قانونشکن را در ۳ گروه تعریف کرد. گروه اول کسانی هستند که دنباله امنیتی دارند و کشف حجاب را بهعنوان یک ماموریت انجام میدهند! شناسائی عوامل پشتصحنه این گروه برعهده مراکز اطلاعاتی و امنیتی است و نباید در برخورد پشیمانکننده با این عده که تعدادشان انگشتشمار نیز هست کمترین تسامحی صورت پذیرد.
🔹گروه دوم برخی از افراد کجفهم با هویتهای دمدستی و آلوده به عقده خودنمایی است، هنرپیشگانی که کشف حجاب کرده و تصاویر بدون حجاب خود را در فضای مجازی به نمایش میگذارند در این گروه جای دارند.
🔹گروه سوم خانمها و دخترانی هستند که واقعیت آموزه الهی حجاب را آنگونه که واقعاً هست نمیدانند و از حجاب تصور و برداشتی غیرواقعی دارند.
🔹روشنگری و تبیین ماجرا برای این طیف ضروری است و نباید آنان را غریبه و جدا از خود تصور کرد و البته بدیهی است که روشنگری نباید مانع پیشگیری از هنجارشکنی باشد بلکه باید و ضروری است که از کشف حجاب خانمها با جدیت پیشگیری شود و این ممانعت به سود خود ممانعتشونده نیز هست.
@kafesiasi