فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مجموعهکلیپنقشهراه |عبرت های تاریخ
🌙 ویژه ماه مبارک رمضان
🍂قسمت سوم: اشعث بن قیس
#نقشهراه
#ماه_مبارک_رمضان
#عبرتهایتاریخ
#اشعثبنقیس
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @Naghsherahsiasi
💠 اهداف جنگ شناختی در دوره حکومت امیرالمومنین علی علیه السلام و انقلاب اسلامی
✅ اهداف کوتاه مدت:
1⃣ بدبین سازی و تخریب ساختار و کارگزاران نظام
2⃣ دلسرد کردن مردم از نظام حاکم
✅ اهداف میان مدت:
براندازی حکومت امام علی علیه السلام و براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران
✅ اهداف بلند مدت:
ریشه کنی تفکر اسلامی و کیان اسلامی
🔱شباهت در ابزار ها:
در جنگ شناختی دوران امام علی علیه السلام و عصر انقلاب ، شاهد ابزارها و شیوه های یکسانی در القای خواسته ها و مطامع جبهه باطل هستیم.
1⃣دروغ پردازی:
🔺قاتل خلیفه سوم معرفی کردن امام علی ع و بهانه کردن قتل عثمان برای نافرمانی های مدنی
🔻کشته سازی ها در وقایع پاییز ۱۴۰۱
2⃣ بهره برداری از رسانه:
🔺تسلط بر ذهن ها در ماجرای ممانعت معاویه از رفت و آمد مردم عراق و حجاز به شام و جلوگیری از نشر فضائل امام علی علیه السلام.
🔻جنگ تمام عیار رسانه ای غرب علیه ایران با بهره گیری از جنگ روایتها و فضای مجازی
3⃣ تخریب جایگاه امامت و ولایت:
🔺روایتهای غلط از امیر مومنان در بین مردم شام و بهره برداری از نفوذ عناصر قدرت طلب و دنیا فریفته برای انحراف افکار عمومی جامعه کوفه و تنها گذاشتن امام. به طوری که بعد از شهادت آن حضرت ، مردم شام متعجب می گفتند : مگر علی نماز هم می خواند که در مسجد کشته شد!
🔻مقصر جلوه دادن رهبری نظام در به وجود آمدن مشکلات به خصوص مشکلات اقتصادی و مشروعیت و اعتماد زدایی از شخص ولی فقیه .
🎙تنها راه نجات در جنگ شناختی:
تاریخ به ما می گوید اگر می خواهی مانند مردم زمان علی علیه السلام نباشی و در برابر تحریف ها و دروغ پردازی های معاویه ها بایستی ، باید :
▶️ بصیرت داشته باشید.
⏯ قدرت تحلیل پیدا کنید
⏹ فریب دشمن را نخورید
⏺ جهاد تبیین کنید
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi
May 11
@zekrroozane ذڪـر روزانہ - تحدیرجزء21(معتزآقائی).mp3
4.09M
جزء21
📖🌹📖🌹📖🌹📖🌹📖🌹📖
#تحدیر (تندخوانی) #جزء1⃣2⃣ توسط #استاد_معتز_آقایی
❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖
امروز: چهارشنبہ
جزء #بیست ویکم هدیه به پیشگاه مقدس
🌹موسی بن جعفر(عليهالسلام) و
🌹علی بن موسی(عليهالسلام) و
🌹محمد بن علی(عليهالسلام) و
🌹علی بن محمد(عليهالسلام)
💠وبه نیت:
ظهور وسلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) طول عمر مقام معظم رهبری شفای بیماران اسلام وشادی ارواح طيبه شهداء ودر گذشتگان مؤمنین و مؤمنات
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
@kafesiasi
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
اگر تو را نداشتم، بدان خدا نداشتم
آری خدا نداشتم، اگر تو را نداشتم
نبود اگر کرامتت، نبود اگر طبابتت
هزار درد داشتم ولی دوا نداشتم
به نام تو خدا صفا به زندگیم داده است
بدون نام تو در این جهان صفا نداشتم
نوای من علی علی،صدای من علی علی
بدون این علی علی،خدا خدا نداشتم
🏴@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔲◾️▪️ذکر مصیبت حضرت مولی الموحدین امیرالمؤمنين امام علی علیه السلام توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
@kafesiasi
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حیدر حیدر حیدر؛ اول و آخر حیدر...
🎙مداحی بسیار دلنشین حاج محمود کریمی بمناسبت شهادت حضرت علی علیهالسلام
🏴@kafesiasi
♦️وصیت حضرت علی(ع) به حسنین پس از ضربت خوردن
«نامهی ۴۷ نهجالبلاغه»
🔹انسانی که از مرگ زود هنگام خود خبر دارد معمولا در تک تک کلماتش بسیار طمانینه میکند. خواندن چنین وصیت نامه ای از مولای متقیان - اولین مسلمان و فخر اسلام و انسان- که زیستش با حالت احتضارش ذرهای متفاوت نبود، بسیار خواندنی است. این وصیتنامه همچون مانیفستِ شیعه- که تا قرنهای متمادی مورد ظلم قرار گرفت و چندقرنی است در قدرت است- باید آویزهی گوشِ ما باشد. خوبست روی تکتکِ جملاتش فکر کنیم. چقدر به این وصیتنامه عمل کردهایم؟!
🔹أُوصِیکُمَا بِتَقْوَى اللَّهِ وَ أَلَّا تَبْغِیَا الدُّنْیَا وَ إِنْ بَغَتْکُمَا وَ لَا تَأْسَفَا عَلَى شَیْءٍ مِنْهَا زُوِیَ عَنْکُمَا وَ قُولَا بِالْحَقِّ وَ اعْمَلَا لِلْأَجْرِ وَ کُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً أُوصِیکُمَا وَ جَمِیعَ وَلَدِی وَ أَهْلِی وَ مَنْ بَلَغَهُ کِتَابِی بِتَقْوَى اللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِکُمْ وَ صَلَاحِ ذَاتِ بَیْنِکُمْ فَإِنِّی سَمِعْتُ جَدَّکُمَا ص یَقُولُ صَلَاحُ ذَاتِ الْبَیْنِ أَفْضَلُ مِنْ عَامَّهِ الصَّلَاهِ وَ الصِّیَامِ اللَّهَ اللَّهَ فِی الْأَیْتَامِ فَلَا تُغِبُّوا أَفْوَاهَهُمْ وَ لَا یَضِیعُوا بِحَضْرَتِکُمْ وَ اللَّهَ اللَّهَ فِی جِیرَانِکُمْ فَإِنَّهُمْ وَصِیَّهُ نَبِیِّکُمْ مَا زَالَ یُوصِی بِهِمْ حَتَّى ظَنَنَّا أَنَّهُ سَیُوَرِّثُهُمْ وَ اللَّهَ اللَّهَ فِی الْقُرْآنِ لَا یَسْبِقُکُمْ بِالْعَمَلِ بِهِ غَیْرُکُمْ وَ اللَّهَ اللَّهَ فِی الصَّلَاهِ فَإِنَّهَا عَمُودُ دِینِکُمْ وَ اللَّهَ اللَّهَ فِی بَیْتِ رَبِّکُمْ لَا تُخَلُّوهُ مَا بَقِیتُمْ فَإِنَّهُ إِنْ تُرِکَ لَمْ تُنَاظَرُوا وَ اللَّهَ اللَّهَ فِی الْجِهَادِ بِأَمْوَالِکُمْ وَ أَنْفُسِکُمْ وَ أَلْسِنَتِکُمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَ عَلَیْکُمْ بِالتَّوَاصُلِ وَ التَّبَاذُلِ وَ إِیَّاکُمْ وَ التَّدَابُرَ وَ التَّقَاطُعَ لَا تَتْرُکُوا الْأَمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْیَ عَنِ الْمُنْکَرِ فَیُوَلَّى عَلَیْکُمْ شِرَارُکُمْ.ثُمَّ تَدْعُونَ فَلَا یُسْتَجَابُ لَکُمْ ثُمَّ قَالَ یَا بَنِی عَبْدِ الْمُطَّلِبِ لَا أُلْفِیَنَّکُمْ تَخُوضُونَ دِمَاءَ الْمُسْلِمِینَ خَوْضاً تَقُولُونَ قُتِلَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ أَلَا لَا تَقْتُلُنَّ بِی إِلَّا قَاتِلِی انْظُرُوا إِذَا أَنَا مِتُّ مِنْ ضَرْبَتِهِ هَذِهِ فَاضْرِبُوهُ ضَرْبَهً بِضَرْبَهٍ وَ لَا تُمَثِّلُوا بِالرَّجُلِ
فَإِنِّی سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ ص یَقُولُ إِیَّاکُمْ وَ الْمُثْلَهَ وَ لَوْ بِالْکَلْبِ الْعَقُور
🔹شما را به ترس از خدا سفارش میکنم، به دنیا پرستى روى نیاورید، گر چه به سراغ شما آید، و بر آنچه از دنیا از دست مىدهید، اندوهناک مباشید،
🔹حق را بگویید، و براى پاداشِ الهى عمل کنید و دشمنِ ستمگر و یاورِ ستمدیده باشید. شما را، و تمام فرزندان و خاندانم را، و کسانى را که این وصیّت به آنها مىرسد، به ترس از خدا، و نظم در امور زندگى، و ایجادِ صلح و آشتى در میانتان سفارش مىکنم، زیرا من از جدّ شما پیامبر صلّى اللّه علیه و آله و سلّم شنیدم که مىفرمود: «اصلاح دادن بین مردم از نماز و روزهی یکسال برتر است».
🔹خدا را! خدا را! دربارهی یتیمان، نکند آنان گاهى سیر و گاه گرسنه بمانند، و حقوقشان ضایع گردد! خدا را! خدا را! در باره همسایگان، حقوقشان را رعایّت کنید که وصیّت پیامبر صلّى اللّه علیه و آله و سلّمِ شماست، همواره به خوشرفتارى با همسایگان سفارش مىکرد تا آنجا که گمان بردیم براى آنان ارثى معیّن خواهد کرد.
🔹خدا را! خدا را! درموردِ قرآن، مبادا دیگران در عمل کردن به دستوراتش از شما پیشى گیرند.
🔹خدا را! خدا را! در بارهی نماز، چرا که ستون دین شماست. خدا را! خدا را! دربارهی خانهی خدا، تا هستید آن را خالى مگذارید، زیرا اگر کعبه خلوت شود، مهلت داده نمىشوید. خدا را! خدا را! در بارهی جهاد با اموال و جانها و زبانهاى خویش در راه خدا.
🔹بر شما باد به پیوستن با یکدیگر، و بخشش همدیگر، مبادا از هم روى گردانید، و پیوند دوستى را از بین ببرید.
🔹امر به معروف و نهى از منکر را ترک نکنید که بدهاى شما بر شما مسلّط میگردند، آنگاه هرچه خدا را بخوانید جواب ندهد! (سپس فرمود).
🔹اى فرزندانِ عبدالمطلّب: مبادا پس از من دست به خونِ مسلمین فرو برید. و بگویید، امیر مؤمنان کشته شد، بدانید جز قاتلِ من کسى دیگر نباید کشته شود.
🔹درست بنگرید! اگر من از ضربت او مُردم، او را تنها یک ضربت بزنید، و دست و پا و دیگر اعضاى او را مبرید، من از رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله و سلّم شنیدم که فرمود: «بپرهیزید از بریدن اعضاى مرده، هر چند سگ دیوانه باشد»
🏴@kafesiasi
download (online-audio-converter.com).mp3
13.52M
#روایت_شب
سائلی آمد و کمک خواست. امام مقداری انگور به او داد. سائل گفت بهجای انگور به من پول بدهید...
🎙قسمت چهارم «داستان راستان» با صدای بهروز رضوی
@kafesiasi
⚠️علامه جعفری و حالت عجیب دیدار با امیرالمومنین⚠️❗️
🚨 داستان طلاب و دختر زیبا 😳🙈
💠 «استاد تعریف میکردند: ما در مدرسه علمیهای درس میخواندیم که صاحبش یک فرد اصفهانی بود. آن روزها در نجف، طلبهها زندگی سختی داشتند. با این حال، شبهای ولادت یا شهادت ائمه اطهار (ع) که میرسید، پولهای ناچیزمان را روی هم میگذاشتیم و مقداری شیرینی یا خرما میخریدیم و بعد از نماز مغرب و عشاء دور هم جمع میشدیم و یک حالت شبنشینی داشتیم. در شبهای ولادت، در گفتوشنودهایمان شوخی هم میکردیم.
آن شب هم شب ولادت یکی از معصومین (ع) – به گمانم امام محمدباقر (ع) – بود. یکی از آقایان طلبه وقتی وارد جمع شد و نشست، گفت: میخواهم یک سئوالی مطرح کنم، اما همهتان را قسم میدهم که صادقانه به آن جواب بدهید. بعد از اینکه همه پذیرفتند و تعهد دادند همان جوابی را بدهند که واقعاً به دل و ذهنشان خطور میکند، از جیب عبایش یک عکس چاپشده در روزنامه را درآورد و گفت: اگر شما امکان انتخاب داشتهباشید که یا یک عمر بهصورت «شرعی و قانونی» با این خانم زندگی کنید، یا بهطور «مشروط و غیرقطعی و برای یک لحظه» با امیرالمؤمنین علیبنابیطالب (ع) دیدار داشتهباشید، کدام را انتخاب میکنید؟ نفر اول عکس را گرفت، نگاه کرد و گفت: خب، امیرالمؤمنین (ع) را که همه در زمان احتضار و در شب اول قبر زیارت میکنند... معلوم شد انتخاب او، زندگی با آن خانم است. نفر دوم که عکس را گرفت، صاحب همان مدرسه علمیه بود. سرش را بلند کرد، نگاهی به پسرش انداخت و گفت: فلانی! به مادرت چیزی نگویی ها... او هم زندگی شرعی با آن خانم که مادر یکی از سیاستمداران وقت دنیا و زیباترین زن آن روزگار بود را ترجیح داد. نفر سوم هم به همین ترتیب.»
خالص که باشی، خودشان به دیدارت میآیند
«در بعضی جاها نوشته شده که علامه جعفری به آن عکس نگاه نکردند، اما اینطور نیست. استاد به من گفتند: من نفر چهارم بودم. نوبت که به من رسید، یک لحظه به شکل گذرا به آن عکس نگاه کردم و بلافاصله به گوشهای پرتش کردم و گفتم: والله قسم که دیدن مشروط امیرالمؤمنین (ع) برای یک لحظه را به عمری زندگی با این زن ترجیح میدهم. دیگر حالم منقلب شد و بلند شدم و به طرف حجرهام رفتم. همانطور که نشسته و به درِ حجره تکیه دادهبودم، حس کردم وجودم سنگین شده و خواب دارد بر من غلبه میکند. در آن حال عجیب، یکدفعه در باز شد و فردی داخل شد؛ ازآنجاکه درِ حجره کوتاه بود، مجبور شد سرش را خم کند. سلام کردم و گفتم: شما که هستید؟ در جواب گفت: همان کسی که میخواستی ببینی. من، علیبنابیطالب (ع) هستم... نگاه کردم. همان مشخصاتی که در تمام کتابها از مولا (ع) نقل شدهبود را داشتند؛ قد میانه، درشتهیکل، تا حدی بطین (چاق)، پیشانی بلند و...»
شاگرد استاد لبخندبرلب میگوید: «استاد میگفتند: یک آن به خودم آمدم و دیدم در حجره تنها هستم. حال غریبی داشتم. دوباره به سرداب و جمع طلبهها برگشتم. خانم محمدعلی! من نفر چهارم بودم و وقتی برگشتم، عکس به دست نفر پنجم یا ششم رسیدهبود. یعنی مدت زمانی که گذشتهبود، تا این حد کوتاه بود. دوستان تا مرا دیدند، گفتند: جعفری چه اتفاقی افتاده؟ چرا رنگت پریده؟ به آن طلبهای که عکس را آوردهبود، گفتم: بد آزمایشی از ما گرفتی... آنقدر اصرار کردند تا بالاخره ماجرا را برایشان تعریف کردم. همه منقلب شدند و به گریه افتادند...
استاد میگفتند: بعد از دیدار با امام علی (ع)، هر کتابی را باز میکردم، فکر میکردم اینها را من قبلاً خواندهام.»
دکتر محمدعلی مکثی میکند و ادامه میدهد: «حقیقت ماجرا همین است؛ امیرالمؤمنین (ع) و حضرت صاحب (عج) به جایی میآیند که اخلاص باشد، جایی که با همه وجود ایشان را بخواهند و بخوانند. حتماً شنیدهاید که حضرت صاحبالزمان (عج) به دیدار قفلساز فقیری در بازار رفتند، چون در کارش و در معامله با مردم تنگدست، انصاف داشت.»
✍🏻 دکتر زهره محمدعلی، شاگرد علامه جعفری
@kafesiasi