موفقیت متخصصان ایرانی در توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی بدون حضور غولهای نفتی دنیا به قدری تحسین برانگیز بود که بیبیسی فارسی نیز نتوانست به آن اعتراف نکند.
این تیتر BBC را با رسانههای غربزده داخلی مثل روزنامه شرق مقایسه کنید، آنها در تحقیر توان ملی روی ضدانقلاب را سفید کردهاند.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایتی ناگفته از طراحی کودتای اصلاح طلبان به رهبری کروبی و موسوی خوئینیها در دانشگاه امیرکبیر آبان ۷۶
▪️در دفتر هادی خانیکی چه گذشت؟
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجراهای اخیر اتاق بازرگانی، سند محکم دیگری است بر این مدعا که در این اقتصاد، جمهوری اسلامی کارهای نیست....
برشی از سخنرانی روز دانشجو در دانشگاه تبریز| ۱۶ آذر ۴۰۱
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تظاهرات معلمان در لندن!!!🙄
#باغ_اروپا
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۵
📺 شبکه دو سیما
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا به اینجای سال ۲۰۲۳ تو آمریکا ۲۲ هزار نفر بر اثر تیراندازی کشته شدن!!!😢
#لکه_آمریکا
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۵
📺 شبکه دو سیما
@kafesiasi
🔻رشتههای تحصیلی سکانداران وزارت امور خارجه بعد از انقلاب
🔹بعد از آنکه روزنامه اصلاحطلب سازندگی از انتصاب معصومه آباد نالیده بود، روزنامه شرق در شماره امروز خود درباره سوابق تحصیلی وزرای خارجه نوشت:« با حاشیههای روزهای اخیر درمورد انتصاب معصومه آباد به عنوان سفیر ایران در فنلاند و رشته تحصیلی غیر مرتبط با این سمت، به رشتههای تحصیلی وزرا و سرپرستهای وزرات امورخارجه پس انقلاب نگاهی انداختیم.
در این چهل و پنج سال تنها دو وزیر یعنی ظریف و امیرعبداللهیان رشتههای تحصیلی مرتبط با وزارت امورخارجه داشتند و باقی سکاندارن رشتههای تحصیلی بیارتباط یا هم ارتباط حداقلی با این سمت داشتند.»
✅نکته تحلیلی:
🔹این اعتراف در حالی است که هیچگاه مسئولین و وزرای وزارت خارجه در دولت های گذشته به خاطر عدم تناسب تحصیل با شغل مورد انتقاد واقع نشدند!
#جریان_شناسی
@kafesiasi
⭕️ جبران یک دهه غفلت از قاره فرصت ها
🔹طلسم سفر به آفریقا پس از یک دهه با سفر روز سهشنبه آیتالله سید ابراهیم رئیسی به قاره آفریقا شکسته میشود. این نخستین سفر یک رئیسجمهور از ایران به قاره سیاه پس از قریب به 11 سال به شمار میآید. کنیا، اوگاندا و زیمبابوه 3 کشوری هستند که رئیسجمهور در سفر قریبالوقوع خود راهی آنها میشود و با رهبران این کشورها به گفتوگو مینشیند.
🔹دولت پیشین توسعه مناسبات با کشورهای آفریقایی را صرفاً به منظور نمایش پرهیز از انزوا و گسترش حلقه دوستان تعقیب میکرد تا رویکردی مبتنی بر پیگیری اهداف و منافع ملی، چنانکه حسن روحانی در طول 8 سال دوره ریاست جمهوری خود ترجیح داد حتی برای یک بار هم که شده برنامهای برای سفر به آفریقا نداشته باشد.
🔹یکی از شاخصهای مهم برای هدف قرار دادن کشورهای طرف مراوده در آفریقا، بهرهمندی این کشورها از ظرفیت تبادل مواد خام و همچنین مهیا کردن بازارهای باز روی کالاهای ایرانی است که به نظر میرسد دولت سیزدهم بر خلاف رویه دولتهای پیشین نسبت به بهرهمندی از آن وقوف کامل یافته است. همیت حضور جمهوری اسلامی ایران در کشورهای دوردست آفریقا در رقابت با کشورهای دیگر که سالهاست در پی گستراندن چتر نفوذ سیاسی و اقتصادی خود در این قاره هستند، نیز پررنگتر میشود.
👇👇👇
جزئیات: https://ion.ir/news/23895
@kafesiasi
📸 خیز دولت برای تعامل سازنده با آفریقا
🔹دولتِ سیزدهم برای تعامل سازنده با آفریقا هدفگیریِ مهمی داشته و برای توسعه مبادلات تجاری تا رقم ۱۰ میلیارد دلار در سال آینده اقدامات مهمی را انجام داده است.
@kafesiasi
*⭕️آمار و ارقام خواندنی از بزرگترین جشن غدیر تاریخ*
💢در مهمونی ده کیلومتری تهران، آمار و ارقام جالبی از مشارکتهای مردمی به ثبت رسید. از ۴۳۴ هزار بانی که سه برابر جشن سال گذشته بود، تا برآورد تقریبی حضور بیش از ۴ میلیونی مردم.
💢تدارک دو میلیون هدیه، ۳ هزار دستگاه بازی، ۴ هزار مربی و جمع آوری ۱۰۰ هزار اسباب بازی برای مناطق کم برخوردار، اتفاقات ویژه کودکان در جشن غدیر تهران بود.
💢۲۰ میلیون لیوان شربت، ۱۶ میلیون وعده پذیرایی، ۷۰۰ هزار لقمه، ۳ میلیون بستنی در ۱۳۰۰ موکب مستقر در مسیر ده کیلومتری
💢و به اینها اضافه کنید بزرگترین نورافشانی تهران در تمام این سالها
💢 تهران میزبان یک اتفاق تاریخی بود، به نام نامی امیرالمومنین علیهالسلام
🆔 @kafesiasi
❌❌ درسی از تاریخ
آمریکا و سازمان ملل عامل کشتار ۸۰۰۰ مسلمان❗️👇
▪️حدود ۳ دهه قبل، در چنین روزهایی، در طول ۳ روز، بیش از ۸۰۰۰ نفر از اهالی #سربرنیتسا در #بوسنی کشته شدند. یعنی روزانه حدود ۲۶۰۰ نفر یعنی در هر ساعت حدود ۱۱۰ نفر!
✖️ #لطفا_تاریخ_بخوانید
- #اسلحهها را تحویل دهید؛
- شما در امان هستید؛
- سازمان ملل، امنیت شما را تضمین میکند؛
- جامعه جهانی همراه شماست؛
- آنها نمیتوانند به شما نزدیک شوند!
- چرا دنبال #جنگ هستید، #صلح خوب است!
▪️اینها شعارهایی بود که از بیرون به گوش مردم شهر میرسید.
- ما نمیتوانیم؛
- «آنها» قویتر اند؛ - اگر #تسلیم شویم #گرسنه نمیمانیم؛
-اگر وارد شهر شوند هیچ چیز برایمان نمیماند؛
🔕 و اینها حرفهای «تعدادی از مردم شهر» بود. حرفهایی که توانست بذر #ناامیدی را در دل دیگر همشهریها بکارد. مردم مسلمانی که هم #سلاح داشتند و هم توان دفاعی...
👿 با این شعارهایی که از خودیها و ناخودیها شنیدند، اسلحهها را تحویل دادند و وارد کمپ شدند. کمپی که #سازمان_ملل و #جامعه_جهانی حمایت از مردم در آن جا را ضمانت کرده بود.
🔴🔴 #زنان و #مردان را جدا کردند.
مردان از ۱۲ تا ۸۰ سال ماندند و بقیه افراد را با اتوبوس به شهرهای دورتر از کمپ فرستادند. «تعدادی از مردم شهر» به «بقیه» گفتند: دیدید کار خوبی کردیم که تسلیم شدیم؟ دیدید حل شد؟
🔴⚫️ «بقیه» فقط نگاه میکردند. بعد از ۳ روز نیروهای سازمان ملل و همان جامعه جهانی از کمپ رفتند. انگار نه انگار باید پای تضمینشان میماندند. «آنها» (صربها) وارد کمپ شدند و مردها را دسته دسته کشتند. «بقیه» طوری به «تعدادی از مردم شهر» نگاه میکردند که انگار با چشمهاشان عمیقترین ناسزاهای تاریخ را نثارشان میکنند.
🔺این ماجرای واقعی کمتر از ۳۰ سال پیش در مهد #آزادی و #دموکراسی! همان #اروپا ی افسانهای! در کشور مسلمان #بوسنی_و_هرزگوین و در شهر #سربرنیتسا اتفاق افتاد.
▪️مردم شهری که با اعتماد به قول و تضمین #آمریکا و سازمان های جهانی، تسلیم شدند و در سه روز بیش از ۸۰۰۰ نفر از آنها کشته شدند..!!
✖️مشاهده فیلم و تصاویر واقعی!👇
🌐 Roshangari.ir/video/54540
🆘 @Roshangari_ir
🌐 بارقه یکصدمدرصدی نوزادان جدید
✍️ زهرا چیذری
🔺منفیشدن رشد جمعیت کابوسی است که طی سالهای اخیر و با شیب تند کاهش نرخ رشد جمعیت ذهن جامعه ایرانی را آشفته کردهاست. حالا بیش از یکسال از ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انگار کمکم بندهای حمایتی این قانون در کنار تلاش رسانهای برای فرهنگسازی در این حوزه به ثمر مینشیند و آنطور که رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس خبر میدهد، نرخ باروری در کشور پس از ۳۰سال برای اولینبار افزایش داشتهاست. البته این افزایش چندان قابلتوجه نیست و فقط یکصدم درصد است. بر این اساس نرخ باروری پس از ۳۰ سال روند کاهشی، روند افزایشی به خود گرفته و از عدد ۶۵/۱ به ۶۶/۱ رسید، اما همین یکصدم درصد افزایش هم میتواند کمی ما را به آینده جمعیتی کشور امیدوار کند.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1169700
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌎 @kafesiasi