✅ دستاورد جدید ارز ۴۲۰۰ تومانی جهانگیری
دستور ویژه آیت الله رئیسی برای بررسی گزارش رئیس دیوان محاسبات
🔹طی هفته گذشته رئیس دیوان محاسبات کشور گزارشی در خصوص «تأمین ارز به نرخ دولتی ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی و غیراساسی در سال ۹۷» که بابت آن بیش از چهار میلیارد و ۸۲۰ میلیون دلار بلاتکلیف مانده و علی رغم گذشت بیش از یک سال منجر به واردات کالا نشده است به دفتر رئیس قوه قضائیه ارسال کرد.
🔹رئیس دستگاه قضا پس از مشاهده این گزارش، بلافاصله به دادستانی تهران دستور داد موضوع به صورت ویژه در یک شعبه اختصاصی مورد بررسی قرار بگیرد.
@kafesiasi
🔴 رونمایی از دستاورد جدید تشخیصی کرونا در سپاه
فرمانده کل سپاه: این دستگاه می تواند ویروس کرونا را تا حدود ۱۰۰ متر تشخیص دهد
🔹دستگاه نیاز به گرفتن خون ندارد و قابلیت تشخیص سطوح و انسان های الوده را دارد
🔹آزمایش آن در بیمارستانهای مختلف صورت گرفته و تا ۸۰ درصد عملکرد آن مثبت بوده است
@kafesiasi
🚨 بخشهایی از گزارش دردناک هزینهکرد بودجه۹۷
1️⃣ شرکت پخش فرآوردههای نفتی، بخشی ازدرآمد صادرات فرآوردههای نفتی را به مبلغ ۴۱۴میلیاردتومان، یکمیلیون و۲۲۹هزاردلار، ۱۱میلیون و۵۵۸هزاریورو و ۲۲میلیون و۳۷۴هزار درهم را وصول کرده اما به خزانه کل کشور واریز نکرده.
◀️ این مبلغ طبق قانون برنامه ششم نز خزانه کل کشور به حساب سازمان هدفمندی یارانهها واریز میشد اما نشده؛
◀️ دولت از سال ۹۶ تا ۹۸ و همینطور در لایحه بودجه ۹۹ این حکم را عملیاتی نکرده
2️⃣ ۲۴۱مدیردولتی در شرکتهای زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری، بانک مسکن، شرکتهای تابع وزارت نفت و... بیشتر از سقف ۲۳میلیونتومان، حقوق گرفتهاند و جمعا ۱۱میلیارد و ۳۵۰میلیون تومان اضافهدریافتی داشتهاند. بیشترین دریافتی از آنِ از این مدیران است به رقم ۵۳میلیون تومان.
3️⃣ از ۹هزار و ۶۵۸ ردیف برای سفارش واردات توسط اشخاص حقیقی و حقوقی، جمعا با بیشاز چهارمیلیارد و ۸۲۱میلیون دلار با وجود دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی وارداتی نشده.
4️⃣ از میان ۳۷ شخص حقیقی و حقوقی که بیش از ۱۰۰میلیون دلار ارز برای واردات دریافت کردهاند، ۳۲موردشان که روی هم بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلارگرفتهاند، هیچ وارداتی نداشتهاند.
5️⃣ از میان ۴۸ شخص حقیقی و حقوقی با دریافت ارز بین ۵۰میلیون تا ۱۰۰میلیون دلار، ۳۱ شخص حقیقی و حقوقی باوجوددریافت بیشاز ۸۵۲میلیوندلار کالایی وارد نکردهاند.
6️⃣ از میان ۳۸۵شخص حقیقی و حقوقی که بین ۱۰ تا ۵۰میلیون دلار ارز وارد کردهاند، ۲۱۲شخص با بیشاز یکمیلیارد و ۲۳۷میلیوندلار وارداتی نداشتهاند.
7️⃣ ۹۹فقره ازثبت سفارشهای بالای پنجمیلیون دلار که رویهمرفته سر به یکمیلیارد و ۹۹میلیوندلار هیچ وارداتی با این ارز دریافتی نداشتهاند!
8️⃣ در ۷۰فقره ثبت سفارش به ارزش دومیلیارد و ۹۴میلیون دلار، ۲۲شرکت، ارزش کالاهای وارداتیشان بیشاز ارزششان اعلامکرده کردهاند و بابت این ماجرا، حداقل ۱۷۲میلیوندلار بیش از ارزش کالاهای وارداتیشان گرفتهاند.
9️⃣ سال۹۷ که کشور مثل امروز با تحریم و تامین غذا و دارو بوده، دو میلیارد و ۷۰۶میلیوندلار ارز۴۲۰۰تومانی برای واردات نخ دندان، عروسک و اسباب بازی، تشک،لوازم آشپزخانه، لوازم بدنسازی،لامپ،درب قوطی، درپوش،غذای سگ و گربه،چوب بستنی، انواع خاک و پارچه شده است.
✅ ماجرای گم شدن دکل دوباره در دولت روحانی زنده شد
@kafesiasi
تحلیلگر عراقی: آمریکا یک سال تلاش کرد که طرح اخراج نیروهای خارجی از عراق به پارلمان نیاید
🔹هاشم الکندی، تحلیلگر سیاسی عراقی:
🔻آمریکا تلاش می کند که از قانون اخراج نیروهای خارجی که پارلمان عراق چند ماه پیش صادر کرد، فرار کند.
🔻واشنگتن یکسال تلاش کرد که این قانون به پارلمان راه نیابد و بررسی نشود. به ارعاب نمایندگان عراقی و تشکل های سیاسی روی آورد تا این قانون تصویب نشود
🔻در مرحله بعد نیز آمریکا تلاش کرد که از تظاهرات برای اجرایی نشدن این قانون بهره برداری کند؛ یعنی از طریق وادار کردن نخست وزیر به استعفا زیرا روشن است که اجرای این قانون نیازمند وجود یک دولت دائمی دارد.
🔻 آمریکا تلاش کرد که جلوی روند انتخاب یک نخست وزیر جایگزین را نیز بگیرد.
🔻 آمریکا برای رساندن یک نخست وزیر طرفدار خود تلاش کرده و نقشه می کنشد و برای اجرایی کردن اراده و خواست مردم عراق در زمینه خروج نیروهای خارجی کار نمی کند.
🔻آنها با فریبکاری بدنبال دور زدن اراده مردمی و پارلمانی عراق هستند.
🔻آنها به اصطلاح مذاکره راهبردی را مطرح کردند و از این طریق می خواهند به حضور خودشان در عراق مشروعیت ببخشند.
@kafesiasi
⭕️ الحشد الشعبی: عقبنشینی نظامیان آمریکایی از #عراق ثمره خون شهیدان «سلیمانی» و «ابومهدی» بود
🔹 رئیس اطلاع رسانی سازمان #الحشدالشعبی اخراج نظامیان آمریکایی را ثمره خون فرماندهان شهید مقاومت خواند و در عین حال درباره احتمال سفارش #آمریکا به داعش برای تشدید حملات خود در عراق هشدار داد.
🌎 @kafesiasi
🌐حمله ترامپ به روزنامه منتقد؛ تعداد قربانیان کرونا در آمریکا پایین است
رئیس جمهور آمریکا:
🔹«آرزو میکنم که نیویورک تایمز را بدلیل ورشکستی تا ۵ سال آینده نبینم. این روزنامه بدون من و اخبارم خیلی پیشتر تعطیل میشد.»
🔹تعداد مرگ ناشی از کرونا در مقایسه با دیگر کشورها و با در نظر گرفتن تعداد جمعیت پایین است.
🔸روزنامه نیویورک تایمز اخیرا گزارش داد مقامات بهداشت عمومی آمریکا از ماه ژانویه به ترامپ درباره شیوع ویروس کرونا و لزوم اتخاذ تدابیر محکم برای مهار آن هشدار داده بودند.
@kafesiasi
🌐شیب افول کرونا در ۲۴ استان
🔺طبق آمارهای وزارت بهداشت روند ابتلا به کرونا در اکثر استانها نزولی شده است، این آمار، اما به معنای آن نیست که وضعیت عادی شده و سیاست در خانه ماندن همچنان باید ادامه داشته باشد.
@kafesiasi
🇮🇷 برچسب پوپولیسم برمجلسی که هنوز نیامده!
⏪ در حالی که تا آغاز به کار رسمی مجلس یازدهم حدود ۴۰ روز باقی مانده است، تصویر مجلسی متشتت از این مجلس در دستورکار رسانهها و فعالان سیاسی اصلاحطلب قرار گرفته است.
🔺جریانی که به رغم چند لیست سرشناس در تهران و نمایندگان متعدد در شهرستانها، به دلیل دستاورد غیرقابل دفاع در دولت و مجلس دهم با بی اعتنایی ملت مواجه شد، اکنون میکوشد عقدههای این شکست را به گونه دیگری ظهور و بروز دهد. روزی به دعواهای خودساخته و تصنعی منتخبان ملت بر سر تصاحب ریاست مجلس دامن میزنند و روز دیگر کلیت این مجلس را زیر سؤال میبرند.
🔺در جدیدترین مورد، آذر منصوری از فعالان فتنه ۸۸ و کاندیدای ردصلاحیت شده مجلس یازدهم در مصاحبه با روزنامه آرمان، مجلس یازدهم را محصول پوپولیسم توصیف کرده و در پاسخ به این سؤال که «برخی مطرح میکنند چینش امروز مجلس بازگشت پوپولیسم محسوب میشود؛ آیا این خطر برای انتخابات ۱۴۰۰ و در مجموع روند اداره مجلس وجود دارد؟» گفته است: «شاید بتوان گفت با توجه به رویکردی که در خلال انتخابات اخیر و بحرانهای گذشته دیده شده و نیز فروکاستن جامعه از طبقه متوسط به کم برخوردار نشان میدهد در شرایط امروز بازهم پوپولیسم نقش پررنگی پیدا کرده است. فارغ از اینکه چه کسانی این رویکرد را نمایندگی میکنند شرایط امروز کشور و روند اداره آن به سمتی است که اولویت اصلی مردم و نیاز امروز جامعه به نان و امنیت خلاصه میشود، در این موقعیت هم قطعاً رویکردهای پوپولیستی از جنسی که در دوران احمدینژاد تجربه شد، شانس بیشتری برای پیروزی دارند. البته که این موضوع فقط به ایران منتهی نمیشود و در جهان با این رویکرد روبهرو شدهایم، به شکلی که امروز دیگر دموکراسی اولویت ندارد و مردم درگیر نان هستند».
🔺او در این اظهارنظر تلویحاً اعتراف کرده است که نان و امنیت هیچگاه اولویت اصلاحطلبان نبوده و نیست. مراجعه به رویکردهای انتخاباتی آنها در ادوار گذشته هم مؤید این واقعیت است که آنچه برای اصلاحطلبان اولویت دارد، در سبد مردم گرفتار نان و امنیت و معیشت نمیگنجد. این جریان و رسانههای وابسته به انها سال ۹۶ و در دوره رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری با تیترهایی همچون «بحران وعدههای پوپولیستی»، «بلای وعدههای نجومی»، «وعدههای توخالی»، «سنکوپ سیاسی ناشی از اور وعدهها»، «دلربایی انتخاباتی با سرابهای اقتصادی»، «ظهور دوباره پوپولیسم» کوشیدند اینگونه القا کنند که رقبای نامزد مورد حمایت آنها پوپولیست هستند و در صورت پیروزی این افراد، وضعیت کشور بحرانی خواهد شد.
🔺اکنون و در شرایطی که بخش قابل توجهی از مجلس یازدهم را جوانان مؤمن، متخصص و انقلابی تشکیل داده اند، طیف اصلاحطلب مدعی شده است که پوپولیستها آمدهاند.
@kafesiasi