6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ظهور قدرت اینبار از زیر دریا
🔹اولین بار زیردریایی های هوشمند به نیروی دریایی سپاه پیوست.
#ایران_قوی
@ kafesiasi
🔻ذخیرهسازی مناسب برای تأمین بنزین نوروزی/ صادرات روزانه ۲ میلیون لیتری بنزین
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی :
⬅️برای عرضه سوخت در روزهای نوروز ذخیرهای مطمئن انجام شده است.
⬅️صادرات بنزین بهصورت پیاپی انجام میشود و بهطور میانگین روزانه ۲ میلیون لیتر است و بخشی هم محمولههایی است که صادر میشود.
@kafesiasi
⭕️نازنین زاغری سرشبکه MI6 در ایران، تحویل دولت انگلیس می شود!
🔹"نازنین زاغری رتکلیف" که در سال 95 توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شده بود، در روزهای آینده تحویل دولت انگلیس می شود.
🔹وی مسئولیت جذب، آموزش و به کارگیری افراد برای سرویس جاسوسی انگلیس در پوشش های مختلف اجتماعی (NGO، خبرنگار و ...) را بر عهده داشته است.
📌دولت بریتانیا، برای این جاسوس دو تابعیتی خود، حاضر شده است مبلغ 500 میلیون دلار ( 12 هزار میلیارد تومان) به ایران پرداخت کند.
🇮🇷 @ kafesiasi
♦️موج انفجار موشک ها "شرق" را گرفت!
🔹موشک های نقطه زن ایران، پایگاه عملیاتی موساد در اربیل را بر سر نیروهای حاضر در آن خراب کرده؛ روزنامه غربگرای شرق دردش آمده؛ چرا؟
♦️مدیران این روزنامه غیر پادویی آمریکا، پادویی رژیم نامشروع صهیونیستی را هم انجام می دهند؟! آیا سر سوزنی غیرت ایرانی در برخی گردانندگان این روزنامه نیست؟
🔹این رویکرد در حالی است که روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت "ایران با پرتاب موشکهای بالستیک به مراکز راهبردی اسرائیل، نسبت به واکنش سختتر هشدار داد".
♦️روزنامه آمریکایی واشنگتن پست هم خاطر نشان کرده: "به نظر میرسد هدف حمله موشکی سپاه پاسدارانبه اربیل، مقری بوده است که موساد از آن استفاده میکرد".
#غربگرایان
#سرطان_اصلاحات
✅@kafesiasi
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ششمین کشور سازنده دستگاه الکتروآنالیزر در جهان شدیم!
🔹علاوه بر ساخت این فن آوری پیچیده جوانان کشورمون محلول گران قیمت مورد نیاز این دستگاه را هم بومی سازی کردند.
@kafesiasi
حامیان حسن روحانی دوباره به صف شدند!
💠چند سال پیش در قم در مراسم سخنرانی دکتر رحیم پور ازغدی یک فرد با در دست داشتن یک تابلوی کوچک دست نویس که روی آن نوشته بود:« ... استخر فرح در انتظارت ...» صدای بعضی حامیان روحانی را در آورد که او تهدید به قتل شده است! این تابلوی کوچک از سوی رسانههای اصلاحات چنان بزرگ شد که حتی روحانی این ادعا را در جلسه سئوال از رییس جمهور دوباره مطرح کرد و کلا جلسه استیضاح را با همین جمله به بازی گرفت! دوباره در پی یک توییت توسط یک نفر، رحمت الله بیگدلی مدعی شده است که این توییت تهدید به قتل روحانی بوده ،لذا باید مدعی العموم وارد شود!
سوال من از حامیان روحانی آن است که چرا مدعی العموم به خاطر ترک فعل ها و خیانت های روحانی که موجب به خاک سیاه نشستن بسیاری از کارگران و مردم شده است ورود نمی کند تا مثل اینبار جای بدهکار و طلبکار توسط حامیان روحانی عوض نشود؟!
#محاکمه_روحانی
✍سعید میرزایی
@kafesiasi
.
♻️ نقش ما در #پیچ_تاریخی
🔰 رهبر معظم انقلاب در پیام به اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا «رویدادهای سیاسی و نظامی در این روزها» را ذیل نظریه «#پیچ_تاریخی» و تغییرِ مناسباتِ کلان حاکم بر دنیا صورتبندی کردند و فرمودند:
🔹«دانشجویان عزیز! رویدادهای سیاسی و نظامی در این روزها، تشکیلدهنده بخشی از همان #پیچ_تاریخی_جهان است که گمان آن رفته بود، نخبگان و زبدگان ملت ما در این مرحله حامل مسئولیتهای ویژهاند.
شناخت جبههبندیها و صفآراییها و انتخاب موضوع درست، مسئولیت کوتاه مدت و آمادگی برای نقش آفرینی در تحولات به سود جبهه حق و وظیفه میان مدت آنان است.» (۱۴۰۰/۱۲/۲۱)
1️⃣ اما در نگاه ایشان این #پیچ_تاریخی دقیقا چیست؟
«امروز تاریخ جهان، تاریخ بشریت، بر سر یک #پیچ_بزرگ_تاریخی است. دوران جدیدی در همه عالم دارد آغاز میشود. نشانه بزرگ و واضح این دوران عبارت است از توجه به خدای متعال و استمداد از قدرت لایزال الهی و تکیه به وحی... امروز استبداد بینالمللی و دیکتاتوری بینالمللی متجسم است در دیکتاتوری آمریکا و پیروان آمریکا و شبکه شیطانی و خطرناک صهیونیستی. امروز اینها با روشهای مختلف و با ابزارهای گوناگون در همه دنیا دارند دیکتاتوری میکنند... این پیچ تاریخیای که گفتم، عبارت است از تحول از سیطره چنین دیکتاتوریای به آزادی ملتها و حاکمیت ارزشهای معنوی و الهی؛ این پیش خواهد آمد؛ استبعاد نکنید.» (۱۰ دی ۹۰)
«شرایط گیتی حساس و جهان در حال گذار از یک #پیچ_تاریخیِ بسیار مهم است. انتظار میرود که نظمی نوین در حال تولد یافتن باشد.» (۹ شهریور ۹۱)
«دنیا در حال تغییر است، نظم جهانى در حال تغییر است و نظم جدیدى در حال نطفهبندى است.» (۱۳ شهریور ۹۳)
2️⃣ در نگاه امام خامنهای این فضا از نظر «شرایط و موقعیت تاریخی» شبیه دوران بعد از جنگ جهانی اول است:
«جهان در حال عبور و گذار به سمت یک مرحله تازه است... اوضاع جهان در حال تبدیل به یک شکل جدید و هندسه جدید است. اگر بخواهیم در گذشتههای نزدیک - مثلاً در حدود یکی دو قرن - نظیری برای این پیدا کنیم، تقریباً شبیه اوضاعِ بعد از جنگ بینالملل اول، البته در جهت عکس آن است؛ آن روز هم هندسه سیاسی و اقتصادی دنیا تغییر اساسی و بنیادی کرد. یا قبل از آن، در دورانی که اروپائیها استعمار را شروع کردند؛ یک وضعیت جدیدی در دنیا به وجود آمد، شکل عمومی دنیا عوض شد. تحولاتی که امروز مشاهده میشود، از این جنس است؛ جنس تغییر شکل عمومی دنیا؛ البته در جهت عکس آن دو مثالی که زدم؛ در جهت تبادل قدرت و توانائیهای عمومی بین شرق و غرب، یا بین بخشی از ملتهای دنیا با بخش دیگر. پیداست که به سوی تحولات تازهای داریم پیش میرویم.» (۲۲ مرداد ۹۱)
3️⃣ یکی از شواهد و نشانههای مهم این تغییر هندسه هم «افول قدرت و وجهه آمریکا» است:
«یکی دیگر از نشانههای این تحول اساسیای که در نقشه دنیا انسان احساس میکند، افول وجهه آمریکاست. آمریکا به عنوان قدرت اولِ ثروت و علم و فناوری و نظامی دنیا، چندین دهه با وجهه زندگی کرد؛ که همین وجهه موجب شد نفوذ پیدا کند. در دهههای اولِ نیمه دوم قرن بیستم، این وجهه در اوج بود. در ایران خود ما همین جور بود؛ دولت ملیای مثل دولت مصدق که از زیر بار انگلیس میگریخت، به دامن آمریکا پناه میبرد؛ این وجهه بود. در همه دنیا یک چنین حالتی بود. امروز این وجهه به طور کامل از بین رفته است؛ یعنی آمریکا به عنوان یک متهم در دنیا مطرح است. دولت آمریکا در هیچ کشوری، میان هیچ ملتی، یک وجهه عمومی ندارد.» (۲۲ مرداد ۹۱)
4️⃣ و البته چشمانداز این #پیچ_تاریخی «تغییر هندسه قدرت در معادلات بینالمللی» است:
«نظم قبلى جهانى دیگر قابل استمرار نیست که غربىها مدیریت جهان را به دست بگیرند. وضع جدیدى در حال شکلگیرى است.» (۱۳ شهریور ۹۳)
5️⃣ در چنین شرایطی از نگاه رهبر انقلاب دو وظیفه مهم بر عهدهی همگان است:
«ما اینجا باید چه کار کنیم؟ به نظر ما دو مطلب، مهم است: مطلب اول این است که این واقعیتهایى که امروز مشاهده میکنیم، واژگونه تحلیل نشود، غلط تحلیل نشود، غلط فهمیده نشود، همچنان که هست فهمیده بشود... قدرت غربى بر دو پایه بود - پایههاى اخلاقى و معنوى و ارزشى، و پایه نظامى و سیاسى و امنیتى و عملى - هر دوى اینها متزلزل شده است. ما این واقعیت را باید درک کنیم.
کار دومى که مهم است، این است که خودمان را آماده کنیم براى ایفاى نقش در پدید آوردن نظم جدید؛ کشور را آماده کنیم براى اینکه نقشآفرینى کند. و این هم ممکن نخواهد شد مگر با قوى کردن کشور؛ کشور را باید قوى کنیم. تقویت کشور متوقف است بر استفاده از همه ظرفیتها و توانایىهایى که ما در داخل کشور و در بیرون کشور داریم.» (۱۳ شهریور ۹۳)
@kafesiasi
با نزديک شدن به روزهاي پاياني سال و پس از گذشت قريب به 9 ماه از ناکامي اصلاحطلبان در انتخابات، فرصت مناسبي براي بررسي چرايي شکست نامزدهاي موردحمایت اين جريان فراهم آمده است. البته اخباري نيز از برنامهريزي و تدبير اين جريان براي آينده حکايت دارد. بهتازگی سايت اعتماد آنلاین، مصاحبهاي را با بهزاد نبوي، فعال سياسي اصلاحطلب داشته که گفته است: «در هر انتخاباتي ما بايد از مدتها قبل جامعه را براي شرکت در انتخابات آماده کنيم. مگر اينکه شرايطي پيش بيايد که درنهایت بگوييم ما حتي يک نفر را هم نداريم که به شما معرفي کنيم تا در انتخابات شرکت کنيد. يک اقدام ديگري هم که بايد انجام دهيم اين است که اگر توانستيم مردم را به پاي صندوقهاي رأي بياوريم، بايد فعالانه در انتخابات شرکت کنيم».
گزارههای تحليلي: 1- اين اظهارات بهخوبی حکايت از آن دارد که اصلاحطلبان هرچند در سرگيجه حاصل از شکست در انتخابات به سر ميبرند، اما بخش عاقل و صاحب برنامهشان بيکار ننشسته و از همينک به دنبال برنامهريزي براي تسخير نهادهاي قدرت در انتخاباتهاي پيش رو هستند که اولين آن انتخابات مجلس است که در زمستان سال 1402 فرا خواهد رسيد. 2- اصلاحطلبان در تداوم حرکت خود و با فاصله گرفتن از جايگاه رسمي قدرت، مسير "جامعهمحوري" را پيشه خود ساختهاند و تلاش دارند تا به ترميم پايگاه اجتماعي خود و جذب هوادار جديد و اعتمادساز نزد مردم بپردازند. آنان معتقدند که: «... اگر مردم در پاي صندوقهاي رأي حضور داشته باشند، باز هم ميشود خاتمي را آورد و باز هم ميشود آقاي روحاني را آورد و باز هم ميشود مجلسي مانند مجلس ششم را شاهد بود». 3- کسب اعتبار نزد افکار عمومی از جانب اصلاحطلبان تنها با سياستهاي ايجابي دنبال نميشود، بلکه بهطورجدی بر روي اقدامات تخریبیشان نيز حساب باز کردهاند. دراینبین تقسيم کاري شده است و رادیکالهای قلم به دستشان از مصطفي تاجزاده تا محمد مهاجري، پيشگام تخريب دولت شدهاند! مهاجري طي توئيتي با بهکارگیری هشتک "دولت_هيچ"، خطاب به رئيسجمهور منتخب مردم نوشته است: «جناب آقاي رئيسي! تيم پرجمعيت مذاکرات وين بعد از هفتهها اتلاف وقت، موفق به هيچ کاري نشد تا لااقل اولين دستاورد دولت ديده شود. دولت شما باوجود حاکميت يکدست، نتوانست حتي متن برجام را که توسط دولت قبل تهيه شد و علي باقري هم قبولش داشت، نهايي کند. خسته نباشيد واقعاً!».
تعطيلات نوروزي فرصتي براي نشست و برخواستهاي غيررسمي اين جريان خواهد بود و با آغاز سال کاري، شاهد پويايي و انسجام بيشتري از اين جريان خواهيم بود.
✍مهدی سعیدی
@kafesiasi