✅توهمات یک وزیر سابق !
ظریف: به خاتمی گفتم مردم با رأی دادن به من، تنبیه خواهند شد کمااینکه مردم از سال ۹۶ به بعد بهخاطر رأی به روحانی، تنبیه شدند.
✅ دقیقا مثل موسوی که قبل و حین انتخابات ۸۸ می گفت من پیروز انتخابات هستم!!!؟؟؟
@kafesiasi
کافه سیاسی
✅توهمات یک وزیر سابق ! ظریف: به خاتمی گفتم مردم با رأی دادن به من، تنبیه خواهند شد کمااینکه مردم
💢میخوام براتون ویژگیهایی از ظریف رو بگم که باعث شده ارزشیها به این امیرکبیر زمان حسودی کنن.
شما هم بگید به کدوم مورد حسودی میکنید:
۱- قهرمان دیپلماسی جهان:
(رسوندن تحریمها از ۷۵۰ به ۱۵۰۰ تحریم در دولت روحانی)
۲- گرفتن قویترین تضمین تاریخ برای برجام:
(امضای جان کری)
۳- وطنپرستی:
(وسط مذاکرات به البرادعی بگی ما به توافق نیاز داریم تا انتخابات رو ببریم)
(متهم کردن ایران به پولشویی در حین مذاکرات)
۴- تسلط به زبان انگلیسی:
(چهار بار کلمه تعلیق در برجام رو توقف معنی کردن)
۵- گرفتن بزرگترین امتیازهای قرن:
(باز نشدن سوئیفت)
(حقارت عجیب در ماجرای هواپیماهای برجامی)
۶- قدرت چانهزنی:
(پرتاب قدرتمند خودکار و فشار ایمیلی شدید)
۷- نابودگر تحریم:
(سوخت ندادن به هواپیمای ظریف)
(محدودیت تردد ظریف در سازمان ملل)
(تحریم ظریف)
۸- دستاورد بزرگ در مذاکرات:
(سیف: تقریبا "هیچ")
(قدم زدن با کری)
(دریافت ۷۰۰ سکه پاداش برای برجام)
۹- زمانشناسی:
(استعفا هنگام سفر اسد به ایران)
۱۰- نظرات اقدامات خردمندانه:
(رد سرمایهگذاری ۵۰میلیارد یورویی چین بخاطر بستن با کدخدا)
(ادعا درمورد تقابل دیپلماسی و میدان)
۱۱- برترین مذاکرهکننده تاریخ
(قبول ادامه تحریم تسلیحاتی علیرغم مخالفت چین و روسیه)
(اعتقاد به اینکه هرررر توافقی بهتر از عدم توافق است)
(ادعای مضحک در مورد اینکه ترامپ هرگز نمیتواند با یک امضا از برجام خارج شود)
(ادعای نابودی ایران با یک بمب ، در حین مذاکرات)
۱۲- جمعآوری یک تیم مذاکرهکننده بینظیر:
(شعبانی و دریاصفهانی دو جاسوس حاضر در تیم مذاکرهکننده)
(حضور مشکوک حسین فریدون در تیم مذاکرهکننده)
۱۳- دیپلماسی قدرتمند منطقهای:
(توقف کشتیهای ایرانی کمک به یمن پس از تماس جانکری)
۱۴- رحماء عَلی الکفار ، اشدّاء بینهم
@kafesiasi
کافه سیاسی
✅توهمات یک وزیر سابق ! ظریف: به خاتمی گفتم مردم با رأی دادن به من، تنبیه خواهند شد کمااینکه مردم
پاسخ فرزند شهید فخریزاده به اظهارات اخیر ظریف که گفته است: اسرائیل شهید فخری زاده را زد، که برجام را نابود کند!
جناب آقای ظریف
۱. ایکاش من هم میتوانستم مثل شما تقوا را زیر پا بگذارم و بدون توجه به مصالح کشور و مسائل امنیت ملی، بگویم آنچه را نباید گفت.
۲. با اندکی هوش سیاسی میتوانید وقایع داخلی و خارجی پیرامون شهید فخریزاده را از ۱۰ سال قبل از شهادت تا امروز مطالعه کنید تا بتوانید تحلیلهای درستتری داشته باشید.
۳. این انقلاب بیش از ۱۸۰۰۰ شهید سهلانگاری دارد (به تعبیر شما) که ترور شدهاند.
۴. آمریکا و اسرائیل کسانی را ترور میکنند که برای آنها مزاحمت و برای کشور اعتلا و اقتدار میآفرینند، نه اشخاص منفعلی که مزاحمتی ندارند.
۵. شهید فخریزاده مرد عمل و مرد میدانِ جهاد بود و هیچگاه از ترس جان خود، نه پشت القاب و عناوین سیاسی قایم شد و نه خانهنشینی را انتخاب کرد.
۶. صحبتهای شما در مورد شهید فخریزاده مرا یاد دوگانه سازی میدان و دیپلماسی در مورد #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی انداخت.
۷. یقینا یکی از برکات خون شهید فخریزاده بر ملا شدن جریان نفوذی است که بیش از سی سال در این کشور ریشه دوانده است.
۸. نمیدانم با اظهارات و تحلیلها سیستم امنیتی و اطلاعاتی کشور را هدف قرار دادهاید یا شهید فخریزاده را؟!!!
۹. اگر نمیدانید بدانید، آدرس آسیابی که در آن آب میریزید را اشتباه به شما دادهاند.
۱۰. یک عکس بجا مانده ز تو پشت نگاهت
خشمی ز دو صد فتنهی دوشیزه نهان است
عمری نگران بودهای از مکر نفوذی
چشمان تو در عکس هنوزم نگران است
#حامد_فخریزاده
۱۶ تیرماه ۱۴۰۱
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
@kafesiasi
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 یکی از شبهاتی که مخالفین جمهوری اسلامی سهوا یا عمدا مطرح می کنند، عدم پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران از مسلمانان اویغور چین می باشد.
واقعا چرا ایران از مسلمانان لبنان، یمن، بحرین، عراق و فلسطین حمایت می کند اما از اویغورهای چین خیر؟ 🔸واقعیت این است که مسلمانان اویغور چین نیز مانند منافقین یک گروهک تروریستی با پوشش اسلام هستند. در این ویدئو میتوانید گوشه ای از سخنان ربیعه قدیر -رهبر مسلمانان اویغور چین- که توسط مریم رجوی به همایش منافقین دعوت شده است را بشنوید.
@kafesiasi
💢سقوط دلقک
🔹جلد مجله اکونومیست با تیتری تند علیه بوریس جانسون
✅جانسون استعفا داد
قابل توجه بی بی سی و ایران اینتر نشنال
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژگی منافق های اقتصادی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کشاورزان هلندی اکثر مرزها، بنادر، بزرگراهها، شرکتهای رسانهای، مراکز توزیع و فرودگاه گرونینگن مسدود را کردند
🔹کشاورزان هلندی در اعتراض به سیاست های دولت این کشور اکثر مکان های حیاتی و تجمعی این کشور را با تراکتورهای خود مسدود کردند.
@kafesiasi
نقدی روشمندانه بر نحوه استفاده فائزه از مشابهت سازی در شبهه آفرینی
🔴هرچند مواضع افرادی مانند فائزه هاشمی به دلیل بی اساس بودن مدعا و کم وزنی مدعی ارزش پرداختن ندارد اما نقدی روشمندانه بر نحوه استفاده وی از «قیاس و مشابهت سازی» در تحریف گری و شبهه آفرینی به عنوان یکی از شیوه های جنگ نرم ابلیس، انسان های شیطان صفت و دولت های شیطانی خالی از فایده نیست.
ایجاد شبهه در ذهن مخاطب یکی از روش های معمولی شیاطین برای وادار کردن آنها به کنش و رفتار مورد نظرشان می باشد. چراکه کنش و رفتار هر فرد تحت تاثیر بینش و گرایش وی قرار دارد. این تاثیر پذیری در افراد مذهبی، متدین و با غیرت بیشتر و غلیظ تر می باشد. لذا برای وادار کردن این دسته از افراد جامعه به انجام عمل و یا ترک فعلی لازم است ابتدا در اعتقادات و باورهای او تردید و تشکیک ایجاد نموده و به تدریج وارد حوزه احساسات و عواطف وی شده تا حب و بغض ها، دوستی ها و دشمنی ها و امیال درونی اش را مدیریت کنند. بدون تردید وقتی مغز و قلب فردی به تصرف دشمن درآمده و فکر و ذهن او جهت دهی شود، کنش های فردی و اجتماعی وی نیز در راستای اهداف تصرف کننده قرار می گیرد.
یکی از روش های معمول جهت تشکیک در مبانی اعتقادی و نسبیت بخشی اصول فکری مخاطب مشابهت سازی میان دو عنصر مطلوب (مُشبهٌ به) و نامطلوب(مشبه) می باشد که برای تاثیرگذاری بیشتر تلاش می شود تا از مقدسات و تابوهای ذهنی به جای مُشبهٌ به استفاده شود. هنر تحریف گران و تردید آفرینان در تشبیه سازی مورد نظرشان این است که به مقایسه میان دو مقوله ای اقدام می کنند که هیچ وجه تشابهی نداشته باشند و عجیب آنست که این مشابهت سازی ها مورد استقبال بیشتری از سوی مخاطب واقع می گردد.
جهت تقریب ذهن خوانندگان گرامی به چند نمونه از مشابهت سازی های فائزه هاشمی که جهت انحراف اذهان عمومی جامعه و تضعیف اعتقادات جوانان کشورمان صورت گرفته اشاره می شود:
الف) مقایسه «عباس امیرانتظام» مسئول دفتر نخست وزیری دولت موقت که به جرم جاسوسی به زندان محکوم گردید، با حضرت سیدالشهداء(علیه السلام) که برای دفاع از دین خدا به بدترین شکل ممکن با لب تشنه به شهادت رسید و برای همیشه آسمانیان و زمینیان را داغدار ساخت. وی ادعا می کند مظلومیت امیرانتظام به حدی است که دیگر نمی شود به امام حسین(ع) مظلوم اطلاق کرد. این درحالیست که امیرانتظام طبق اسناد متقن عضو رسمی و کد دار سازمان سیا سال ها مشغول خیانت به کشور بوده است.
ب) مشابهت سازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اقدامات کشورمان برای مقابله با داعش و ایجاد امنیت در منطقه با جنایات هولناک رژیم صهیونیستی و تجاوزهای وحشیانه این غده سرطانی به غزه، کناره باختری، لبنان، سوریه، عراق و... . وی برای اثبات ادعایش روسیه را غاصب اوکراین و کریمه دانسته و بی طرفی جمهوری اسلامی در جنگ اوکراین را با حمایت غرب از جنایات رژیم اشغالگر قدس، حمایت ملت ایران از جبهه مقاومت و مردم مظلوم یمن را با جنایات عربستان سعودی در منطقه، دفاع از حرم آل الله در سوریه را با حملات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی و... مقایسه کرده است.
ج) مقایسه سلام میلیون نوجوان معصوم در سراسر جهان به امام زمان ولی عصر(عج) را با هنجارشکنی تعدادی از دختران جوان در شیراز و... .
شاید یک پرسش اساسی در این زمینه به چرایی رفتار امثال وی باز گردد که در پاسخ آن باید به تفاوت های جنگ نرم و سخت اشاره کرد. از جمله این که در جنگ سخت وقتی فردی مصدوم می شود، از گردونه نقش آفرینی خارج می شود و تنها از توان نیرویی یک طرف می کاهد اما در جنگ نرم، قربانیان حادثه به سربازان طرف مقابل تبدیل شده و ناخواسته در راستای اهداف دشمن ایفای نقش می کنند.
بر این اساس فائزه را هم باید از جمله قربانیان جنگ نرم شیاطین جن و انس دانست که به خدمت دشمن درآمده و علت اصلی آن ضعف ایمان و غلبه هواهای نفسانی می باشد. موید این ادعا اهانت های وی نسبت به ساحت رسولخدا(ص) می باشدکه از نظر وی اموال همسرش را حرام کرده و یا کشته دانستن امام حسین(ع) در میدان جنگی که زیاد هم طول نکشیده، به حق دانستن مطالبه فسادگری و هنجارشکنی و مقایسه آن با مطالبات حق طلبانه زنان پاکدامن کشورمان، برابر دانستن شهادت برای دفاع از حرم با تجاوزگری به یمن و فلسطین و... می باشد.
✍حسین عبداللهی فر
#جهاد_تبیین
@kafesiasi
کافه سیاسی
نقدی روشمندانه بر نحوه استفاده فائزه از مشابهت سازی در شبهه آفرینی 🔴هرچند مواضع افرادی مانند فائزه
🔴 سلیطگی امروز فائزه هاشمی، نتیجه اشرافیت دیروز پدر!
🔹امروزِ #فائزه_هاشمی، نتیجه اشرافیت سیاسی دیروز پدرش و حزب کارگزاران است. اگر فائزه امروز از ترامپ و سلطنتطلبان و رضا پهلوی و مجاهدین خلق و هر براندازی ولو هجنسبازان و مفسدان اخلاقی، خیلی راحت حمایت میکند و میگوید با آنان مشکلی ندارد، بخاطر اشرافیت سیاسی دیروز است.
🔸نتیجه اشرافیت سیاسی و اقتصادی، همیشه و در همه تاریخ، همین سلیطگی و پیمان بستن با ظالمان و فاسدان و همپیالگی با مفسدان اخلاقی و حمله به مظلومان و مستضعفان است. اگر همه علما و نخبگان و مردم، مقابل اشرافیت سیاسی پدر او میایستادند، دیگر اتفاقات بعدی رخ نمیداد و حوادث ۸۸ به بعد شکل نمیگرفت.
🔹اینکه آقازادهای که نه سوادی دارد،نه مدرک علمی قابل توجهی دارد، نه رزومه مدیریتی موفقی دارد، نه اندیشمندی است، نه فیلسوف است، فقط ناعادلانه، بخاطر آقازادگی پلههای ترقی سیاسی و اقتصادی را طی کرد و کسی جلوی او نایستاد، کارش به اینجا میکشد و با ترامپ همپیمان میشود!
🔸تاریخ را هم که نگاه میکنیم در صدر اسلام همین بود. وقتی علما و بزرگان و مردم، جلوی اشرافیت سیاسی بعد از رحلت پیامبر (ص) را نگرفتند، اشرافیت اقتصادی دوران عثمان شکل گرفت، فاصلههای طبقاتی شکل گرفت، سابقون اسلام آنقدر خوردند و خوردند و بعد مقابل امیرالمومنین(ع) ایستادند و بعدها آنگونه مقابل حضرت اباعبدالله(ع) ایستادند.
🔹سرانجام این خط، به فساد فرهنگی و ترویج رقاصی و فساد اخلاقی و آن فاجعهها در مکه و مدینه دردوران امام سجاد(ع) کشید و مکه و مدینه، در آن برهه شدند پایگاه فاحشهها و رقاصهها و خوانندههای زن! خلاصه، این سیر طبیعی است اگر جلویش گرفته نشود.
#داود_مدرسی_یان
@kafesiasi
📸 واردات با ارز غیرنفتی از ۵ درصد در دهه ۵۰ به ۱۰۵ درصد در ۲ ماهه اول ۱۴۰۱ رسید
فرهیختگان:
برای درک اینکه تراز تجاری ایران در سال جاری مثبتشده و نسبت صادرات غیرنفتی از 5درصد در اوایل پیروزی انقلاب به بیش از 90درصد در سالهای اخیر و 105درصد در سال جاری رسیده است.
نگاهی به آمارهای تجارت خارجی و رشد اقتصادی ایران نشان میدهد چه در اوایل دهه 90 و چه در تحریمهای ظالمانه سال 1397 معمولا پس از وقوع شوک خارجی، دوسال طول کشیده تا اقتصاد ایران خود را بازیابی کند؛ این بازیایی در نرخ رشد اقتصادی و رقم صادرات غیرنفتی خود را بهخوبی نشان میدهد.
نتیجه این تحولات اینکه اقتصاد ایران از آندست اقتصادهایی نیست که وقتی شوکی وارد میشود نتواند خود را بازیابی کند. این هضم شوک خارجی دلایل زیادی دارد که قدرت تابآوری اقتصاد ایران را بیان میکند.
@FarhikhteganOnline2
@kafesiasi
دعوت به چالش عقلانیت/ مرز قانون در برخورد با مقوله ي بي حجابي كجاست؟
فرهيختگان: برخورد با بیحجابی و متقابلا اعتراض افکار عمومی به رفتارهای ضابطان قضایی مقولهای است که هرچند وقت یکبار فضای جامعه را ملتهب کرده و خروجی آن هرچه باشد کمک به بهبود وضع حجاب نیست.
جدیدترین نمونه برخوردهای سلیقهای در بیحجابی، سخنان معاون دادستان مشهد است که میگوید: نامهای به فرمانداری ارسال کردهایم و از فرماندار مشهد خواستهایم که خدمات به افراد بدحجاب را در ادارهها و بانکها ممنوع کنند.» و این امر تنها به بانکها محدود نشده و حتی حملونقل عمومی مشهد نیز قرار است درگیر این ماجرا شود.
اما از مهمترین عواملی که باعث واکنش شدید افکار عمومی نسبت به برخوردهای محدودیتزا میشود، مشخص نبودن مرز قانون درمورد چهارچوب این برخوردهاست.
حسن عباسی اما یکی از چهرههای رسانهای پرطرفدار در فضای اجتماعی است که طی چند روز گذشته در اظهاراتی مدعی شده ما حتی یک فوتبالیست مصلح اجتماعی نداریم و کسی که دیندار باشد و همسرش چادری باشد، فوتبالیست نمیشود.
باید بگوییم رفتارهای رادیکال اینچنینی نهتنها ناهنجاریهای اجتماعی را بهبود نمیدهد، بلکه با تشدید شکافهای اجتماعی منجر به از بین رفتن زمینه اصلاحات تدریجی نیز میشود.
اما سوالی که بعد از دیدن و شنیدن چنین اظهارنظرهایی برای مخاطب دلبسته نظام و انقلاب پیش میآید آن است که فارغ از قوانین و عرف جامعه، پشتوانه چنین سخنان و دستورهایی دقیقا کدام وجه از عقلانیتی است که مورد تاکید امامین و بزرگان انقلاب بوده است؟
در ماندگارترین موضعگیریهایی که از بزرگان نظام اسلامی درخصوص چگونگی برخورد با بانوان کمحجاب سراغ داریم، میتوان به بازخوانی بیانات امامخمینی، رهبر انقلاب و شهیدقاسم سلیمانی پرداخت.
امامخمینی(ره) در تاریخ ۱۳ تیرماه سال۵۹، در پاسخ استعلام درمورد تعرض عدهای از افراد ناآگاه و احیانا ضدانقلاب به بانوان بیحجاب دستوری با این شرح صادر کردند: «ممکن است تعرض به زنها در خیابان و کوچه و بازار، از ناحیه منحرفین و مخالفین انقلاب باشد. از این جهت، کسی حق تعرض ندارد و اینگونه دخالتها برای مسلمانها حرام است و باید پلیس و کمیتهها از اینگونه جریانات جلوگیری کنند.».
نکته آخر آنکه با همه این تحرکات دور از عقلانیت انقلابی و پاسگل دادنهای مکرر به دشمنان ایران و انقلاب، مولفه مایه امیدواری، غالببودن عقلانیت در ساختارهای کلان اجرایی حاکمیت است.
فرمانهای محسنیاژهای در این حدودا یکسال نشان میدهد اقتضائات زمان و شرایط فعلی کشور تا چه میزان برای رئیس عدلیه اولویتدار و حائزاهمیت است.
@kafesiasi