11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ در بازی ظریف گرفتار نشوید!
❌ پاسخ ظریف به فرمایشات رهبری عملیات روانی بود
👈 مراقب تحلیل های خود باشید ...
@kafesiasi
✅ پاسخ به شبهات سیاسی
سئوال:
شورای نگهبان چگونه صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را تعیین می کند؟
آیا ویژگی هایی که رهبر انقلاب درباره رئیس جمهور فرمودند را باید شورای نگهبان لحاظ کند؟
پاسخ:
1️⃣ بر اساس اصل ۱۱۵ قانون اساسی : رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد:
ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.
ضمن اینکه این شورا برای اطلاع از این شرایط ، از چهار پنج مرجع مانند: قوه قضائیه، ناجا، ثبت احوال و... استعلام می نماید و اگر در پاسخ استعلام فردی ، موردی نباشد ، وی به اصطلاح اولین خوان را که مهم می باشد رد کرده است. در دومین خوان ، افراد عبور کرده از خوان اول، در بین دوازده عضو شورای نگهبان، به رای گذاشته می شوند . به همین منظور است که از سوی مسئولان این شورا، بارها گفته شده است: در انتخابات ریاستجمهوری ردّ صلاحیت صورت نمیگیرد؛ بلکه احراز صلاحیت باید صورت گیرد. شورای نگهبان باید هفت رأی یا بالاتر به افراد بدهد . بر اساس آن وضعیت افراد بررسی میشود. این موضوع که چند نفر نامزد خواهند شد و از چه جناحی هستند، جزء محدودیتهای شورای نگهبان نیست. مهم آن است که فرد آن شرایط را داشته باشد و در شورای نگهبان رأی بیاورد.
گاهی اوقات، فردی صلاحیتها را دارد، اما در شورای نگهبان به او رأی داده نمیشود؛ یعنی ممکن است شش رأی بیاورد و وی نتواند کاندیدا شود. نتیجه آنکه شورای نگهبان به این موضوع توجه نمیکند که کاندیدا شش نفر یا هشت نفر باشند یا اینکه تناسب باید بین اصولگرا و اصلاحطلب رعایت شود؛ بلکه مهم آن است که کاندیدا طبق موازین قانونی شرایط لازم را داشته باشد."
2️⃣ بعد از طی مراحلی که عرض شد، نامزدهای اصلی اعلام می شوند و حال نوبت مردم است که فردی را از بین نامزدها ، انتخاب کرده و فردی که بالاترین رای را بر اساس آنچه در قانون اساسی آمده است، کسب نماید،رئیس جمهور قانونی کشور خواهد بود. در واقع ، شورای نگهبان بر اساس قانون، حداقل ها را ارزیابی می کند.
3️⃣ در خصوص ویژگی هایی که از ابتدای انقلاب، امامین انقلاب اسلامی( امام راحل ره و مقام معظم رهبری ) پیش از انتخابات های گوناگون مطرح فرمودند، این ویژگی ها در واقع معیار هایی برای تشخیص اصلح است. بیان ویژگی هایی چون: مردمی، معتقد به جوانان، توانمندی در مدیریت،روحیه انقلابی، معتقد به توانمندی های داخل و ... که اتفاقا در هر دوره با توجه به نیاز کنونی کشور به روز رسانی شده است، صرفا برای انتخاب اصلح است. هرچند شورای نگهبان نیز در برخی ویژگی ها مورد خطاب است و باید در تعیین نامزدهای اصلی کمال دقت را داشته باشد، اما این ویژگی ها بیشتر معطوف به انتخاب من و شما در گزینش افراد و انتخاب اصلح می باشد.
در پایان ، امیدوارم با هوشیاری مردم و دلسوزان، دولتی متعهد و متخصص ، با روحیه مردمی و جهادی روی کار آید و دردهای ملت و دلسوزان واقعی التیام یابد.
الیس الله بصبح قریب.
✍سعید میرزایی
#انتخابات۱۴۰۰
🙏💐🌺🌺
@kafesiasi
⭕️ تاجزاده: قدس با آزادی انتخابات در سوریه آزاد میشود!
🔸 مصطفی تاجزاده، از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ که اخیراً نیز نامزدی خود در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ را اعلام کرده است، روز جمعه گذشته در یک توییت به مناسبت روز جهانی قدس نوشت:
🔹قدس با آزادی انتخابات و رعایت حقوق بشر در تهران/قاهره/ریاض/دمشق و ... آزاد میشود. از این طریق باید بنیانهای اشغالگری و تروریسم دولتی را به پرسش گرفت و راه رفراندم تعیین سرنوشت را برای همزیستی مسالمتآمیز همه پیروان ادیان ابراهیمی و همه شهروندان اراضی اشغالی گشود."
🔸 از نامتجانس بودن عباراتی مثل آزادی قدس و آزادی انتخابات که تاجزاده تقلا کرده آنها را به هم وصّالی کند، بگذریم!
🔸 اما سؤال اصلی اینجاست که اگر انتخابات در ایران آزاد نیست؛ آقای تاجزاده چطور پس از ۴۲ سال شناخت ستادی از سیاست ایران؛ اعلام کرده قصد نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری امسال را دارد!؟
🔺 و یا همینطور چگونه در انتخاباتی که آزاد نبوده است؛ دوستان او در اکثریت عمر انقلاب اسلامی پیروز بودهاند و البته در سفره آقای تاجزاده هم نانهای رنگارنگی گذاشتند.
🔸به جای سیاست؛ "تئاتر" عرصه بهتری برای عرضاندام آقای تاجزاده به نظر میرسد.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رهبر معظم انقلاب:
این را ملتها بنویسند، پرچم کنند، بزنند جلو چشمشان، بالای سرشان. «ان ینصرکماللَّه فلا غالب لکم»؛
اگر خدا شما را یاری کند، هیچ قدرتی بر شما غلبه نمیکند. چه کار کنیم که خدا ما را یاری کند؟ این یک مسئله است. چه کار کنیم که نصرت خدا شامل حال ما بشود؟ این را هم خود قرآن به ما گفته:
«ان تنصرواالله ینصرکم»، «و لینصرنّالله من ینصره»؛ شما خدا را نصرت کنید، دین خدا را نصرت کنید، برای خدا قیام کنید، خدا شما را نصرت خواهد کرد.
@kafesiasi
🔴 ابهاماتی در تاخیر واکسن ایرانی
احمد کریمی مدیر طرح واکسن ایرانی فخرا در تلوزیون اظهارات جالب توجهی داشت:
《در آستانه فاز دوم کارآزمایی بالینی #واکسن قرار داریم.
ما از اوایل همه گیری #کرونا و در زمانی که خود شهید فخری زاده در قید حیات بودند کار این واکسن را شروع کردیم !!!》(یعنی بیش از یک سال!!!)
🔺با توجه به اظهارات ایشان و طولانی شدن مراحل تولید و تایید این واکسن و دیگر واکسن های ایرانی ، سه حالت وجود دارد :
🔹یا مسئولین مربوطه در وزارت بهداشت سختگیری بیش از اندازه و به نوعی اشکال تراشی و سنگ اندازی می کنند که اگر اینگونه است وزارت بهداشت بایستی پاسخگو باشد.
🔹یا تولید کنندگان واکسن های خارجی که چندین ماه است واکسن خود را روانه بازار کرده اند ، این مراحل لازم را طی نکرده اند. که در این صورت واکسن های خارجی فاقد اعتبار هستند و واردات آن ها خلاف عقل و قانون است و وزارت بهداشت باید پاسخگو باشد که چرا این واکسن ها را وارد کرده است.
🔹و یا این تولید کنندگان قبل از شیوع کرونا از وجود این ویروس باخبر شده اند که اگر اینطور باشد گزاره تولید ویروس کرونا در آزمایشگاه ها تایید می شود.
واقعا آیا کسی هست که پاسخگوی این ابهامات باشد؟؟؟
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
✍"قاسم اکبری"
@kafesiasi
🔴راه دراز خانه
🔺«هفت تپه آزاد شد» به تیتر یک رمان هزار صفحه ای حماسی - تراژیک می ماند که تا نخوانی، نمی توانی بفهمی در نشیب و فراز و هزارتوی ماجرایش چه رخ داده و قهرمانش چگونه این مسیر را طی کرده. مسیر آزادی را!
🔹مسیر آزادی #هفت_تپه را «راه دراز خانه» می نامم. هفت تپه ای ها راه درازی را آمدند؛ اما هنوز تا خانه راه مانده.
🔹ماجرا چه بود؟
خلاصه کردن رمان هزار صفحه ای در چند خط اجحاف است. ولی به این تمثیل اکتفا می کنم:
🔹ماجرای هفت تپه ای ها شبیه دهقان فداکار است. ویژه خواران داشتند قطار انقلاب را به سمت استبداد منحرف می کردند. با اسم های قشنگی که عوام و خواص فریبی زیرکانه ای داشت و با آن یارگیری می کرد؛ خصوصی سازی، اجرای اصل ۴۴، حمایت از کارآفرینی، استقبال از سرمایه گذاری، اشتغال زایی،... که نتیجه ای نداشت جز دریافت وام های ارزی کلان با رانت و رشوه، تقلیل راندمان تولید، بی حمایت شدن کارگر، اخراج سلیقه ای کارگران، نابودی تجهیزات شرکت های بزرگی چون هفت تپه، تبدیل ثروت عظیم کارخانه ها به زیان، نابودی سرمایه های اجتماعی، تولید چالش های امنیتی، امیدسوزی، آینده سوزی، اعتمادسوزی...
🔹ریزعلی های هفت تپه پیراهن از تن درآورندند و از آن مشعل ساختند و با داد و فریاد روی ریل دویدند تا خطر قریب الوقوع انحراف از مسیر و نهایتا واژگونی این قطار را هشدار دهند.
سنگ زیر پایشان انداختند؛
هولشان دادند تا ساقط شوند؛
گاه با ناجوانمردی و از پشت خنجر زدن و گاه با شایعات خواستند تضعیفشان کنند و در دلشان تردید بیاندازند؛
گاه سرعتشان کم شد.
گاه نشستند و مستاصل شدند...
اما دوباره دست به زانو زدند؛ یاعلی گفتند و برخاستند و به دویدن ادامه دادند.
روز به روز بر تعدادشان اضافه می شد؛ کارگران، دانشجویان، طلاب، علما، نمایندگان مجلس، فعالان رسانه ای، دستگاه قضا، دیوان محاسبات... برخی در صحنه و برخی پشت صحنه.
🔹هفت تپه ای ها حتی انحصار صداوسیما را هم شکستند و آن را وادار به انعکاس دردشان کردند. تا اینکه بالاخره هشدارها کاری شد و قطاربه مسیر عدالت برگشت و امروز، عدالتخانه ابطال واگذاری به مالک بی لیاقت را رسما اعلام کرد.
🔹هفت تپه از چنگ مالک نااهل خارج شد. اما هنوز به خانه نرسیده.
تا روزی که «ماشین مش قربونعلی ساز و اسدبیگی ساز» از کار بیافتد؛
تا روزی که «دزدان کت و شلوار پوش مدیرنما» در پیشگاه عدالت نقره داغ شوند؛
تا روزی که «اقتصاد مردمی» بیانیه گام دوم انقلاب عملی شود تا فاصله ژرف ایجاد شده بین موجود و مطلوب عدالت با سیاست های شکاف ساز و ضریب جینی زا، از بین برود.
🔹یعنی با «اجرای قانون مردمی کردن اقتصاد» از طریق نهاد #تعاونی_فراگیر (بند ۲ اصل ۴۳ و بند ۱۵ سیاست های ابلاغی اصل ۴۴ و آنچه در سیاست های کلی برنامه پنجم آمده)؛ اجرای آنچه باید در واگذاری ها انجام میشد و نشد یعنی هزینه کردن ۳۰ درصد سود فروش دشت مغان ها و هفت تپه ها برای تشکیل تعاونی ها. بعد از آزادی هفت تپه دیگر رسیدن به این ها رویا نیست!
🔻هفت تپه ای ها (همه ی کسانی که برای خلع ید خصولتی ها و سرمایه سالاران می جنگند و بر توزیع عادلانه منابع عمومی از طریق ابزارهایی که در قانون تعریف شده دغدغه دارند و تلاش می کنند) تا سرعت گرفتن این قطار بر ریل عدالت آرام نمی گیرند و این امر از بزرگترین مطالبه هایشان در انتخابات پیش روست. نامزدی که در این باره حرف و برنامه ای نداشته باشد، از نظر آنان مهره ای در جهت انحراف دوباره این قطار است.
✍️ رها عبداللهی
@kafesiasi
🔴حناچي براي فرار از ناكارامدي پشت مردم سنگر میگيرد. او در زمانهاي براي اينكه عضو هيات مديره عباس آباد باشد كلمهاي از مديريت وقت شهرداري انتقاد نمیكرد و روزگار میگذراند.
🔹امروز هم بناي خود را تخريب گذشته براي بقاي خود و دوستانش ميداند.
🔹اميدواريم ايشان و دوستان شان بر عكس سال ٨٨ اين بار به صندوق تمكين كنند و اگر راي نياوردند شروع به نقد راي مردم نكنند
@kafesiasi
✅✅ پژمانفر: دلیل کاهش نرخ ارز و طلا پولپاشی دولت است
رییس کمیسون اصل ۹۰ در همایش سیاسی «وین نان نمیشود»:
🔻نامه تذکر ما به دولت مبنی بر اینکه دولت درحال بحرانسازی در مساله نان است را حتی عارف امضا کرد.
🔻تنها فردی که در مجلس نهم در مخالفت با حضور ظریف در دولت سخن گفت من بودم.
🔻افرادی که خود را کدخدای اصولگرایی میدانند موافق ظریف بودند.
🔻مجلس یازدهم در حوزه نظارت بهتر از مجلس دهم نبوده است.
🔻علت کاهش نرخ ارز و طلا در کشور پولپاشی دولت است.
@kafesiasi
کیمیا علیزاده از المپیک توکیو بازماند
🔻کیمیا علیزاده، ملیپوش سابق تکواندوی ایران در نیمهنهایی رقابتهای گزینشی قاره اروپا شکست خورد و از رسیدن به فینال و کسب سهمیه المپیک بازماند.
🔻کیمیا علیزاده، یک سال پیش با سودای پیشرفت ورزشی به کشور آلمان پناهنده شد.
@kafesiasi
جدیدترین اظهارنظر رییس دولت خودمچکرها/روحانی: اجازه ندادیم در کشور قحطی بیاید
رئیسجمهور:
🔻در آغاز ورود کرونا عدهای پیشنهاد تعطیلی کامل را ارائه میکردند که میتوانست کشور را با مخاطرات جدیدی روبرو کند. دشمن تحریمهای گستردهای را با هدف ایجاد قحطی وضع کرد اما با وجود گرانیها اجازه ندادیم که قحطی در کشور پیش بیاید.
🔻اگر در این ایام فقط برای یک روز برق، آب یا اینترنت قطع میشد و یا از تامین بنزین و گازوئیل ناتوان میماندیم معلوم نبود چه فاجعهای خلق میشد. امروز با نگاه به گذشته میبینم که اتخاذ برخی تصمیمات واقعا شجاعت فوق العادهای میخواست.
🔻انتظار این بود که موج چهارم کرونا زندگی مردم را به هم بریزد اما چارچوبهایی که در ستاد کرونا ایجاد شد، این موج را نسبت به کشورهای دیگر بسیار آسانتر کرد و شاهد بودیم که بهرغم افزایش آمار ابتلا، نسبت به موج سوم آمار فوتیها افزایش نداشت.
@kafesiasi
بازداشت ۴۳۳ نفر در مدیریت شهری و روستایی
🔹رئیس شورای عالی استانها:
در سه ساله گذشته ۴۳۳ نفر از اعضای شورا شهر و روستا، شهرداران و کارمندان شهرداری توسط دستگاه های امنیتی بازداشت شدهاند.
شوراهای شهر و روستا حدود ۱۲۶ هزار نفر در سراسر کشور هستند که از این تعداد افرادی هم تخلفاتی داشتند.
در راستای مبارزه با فساد و نظارت، شورای عالی استانها سامانه ثبت تخلفات و شکایات مردمی را راه اندازی کرده است.
✅جالبه که بعضی افراد در جریان اصلاحات مدعی هستند که چرا افراد حاضر در شوراهای فعلی برای انتخابات خرداد ماه ۱۴۰۰ رد صلاحیت شده اند!
@kafesiasi