افغانستان درس عبرت شد
✅«یاب دی هوپ شفر» که بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۹ دبیرکل ناتو بود نیز گفته «انتقاد اروپاییها از بایدن کاملاً دقیق و در عین حال بیربط بود، زیرا ما اروپاییها به رهبری ایالات متحده معتاد شدهایم». او به بیبیسی گفت «افغانستان باید درس عبرتی برای اروپا باشد. تمرکز آمریکا بر چین به این معناست که اروپاییها باید توانایی ایستادن روی پای خود، از نظر نظامی و سیاسی را داشته باشند و باید به طور جدی در مورد اینکه برای دفاع خود چه کنیم و برای تحقق این امر پول هزینه کنیم، فکر کنند. متأسفانه ما اکنون با آن هدف فاصله زیادی داریم».
ژنرال «ریچارد بارون» ژنرال بازنشسته ارتش انگلیس و از مقامهای نظامی ارشد سابق این کشور نیز در مصاحبهای هشدار داد که انگلیس و اتحادیه اروپا همانند گذشته دیگر به راحتی نمیتوانند برای امنیت خود به آمریکا تکیه کنند.
وی در مصاحبه با «فارین پالیسی» در پاسخ به سؤالی درباره وابستگی شدید اروپاییها و کشورهای عضو ناتو به آمریکا گفت: «ما امنیت، رفاه و منافع خود را به اراده سیاست ملی آمریکا واگذار کردهایم. برای بخش عمدهای از دوران پسا جنگ سرد و در دورانی که تهدیداتی وجود نداشت، این موضوع منطقی به نظر میرسید اما در آینده، تهدیدات متفاوت خواهد بود و قابلیت ما برای اتکا به آمریکا کمتر خواهد بود که بدان معناست ما باید توانایی خود برای دفاع از منافع خود را بازیابیم. این بدان معناست که باید انتخابهای متفاوتی درباره چیزی که ما با بودجه عموم انجام میدهیم انجام دهیم».
روزنامه انگلیسی گاردین نیز در گزارشی در همین زمینه مینویسد: «در نهایت تنها هفت دقیقه طول کشید تا جو بایدن رئیسجمهور آمریکا نمک به زخم روابط ترک خوردهاش با رهبران اروپایی پاشیده و در یک ویدئو کنفرانس به آنها بگوید که ضربالاجل ۳۱ اوت(9 شهریور) برای باقی ماندن سربازان آمریکایی در کابل را تمدید نخواهد کرد؛ مسئلهای که مقامهای فرانسه، ایتالیا و به ویژه انگلیس از او
خواسته بودند.
برای اروپا این اتفاق یک بیداری ناگهانی و فرصتی برای ارزیابی مجدد عاقلانه بوده است». گاردین میافزاید: «اروپاییها امیدوار بودند که بایدن آسیب ایجاد شده از بابت مدیریتش بر روند خروج از افغانستان را تصدیق کرده و به این منظور دست کم قبول کند که سربازان آمریکایی ممکن است فراتر از ضرب الاجل ۳۱ اوت یک یا دو روز دیگر بمانند اما این امید کمرنگ شده است».
@kafesiasi
درباره تیم عملیات جنگ اقتصادی دولت
حکم انتصاب دکتر محسن رضایی از سوی آیتالله رئیسی حکایت از آن دارد که فرماندهی تیم اقتصادی دولت بر عهده آقای رضایی قرار گرفته است. شاید کمتر به این موضوع توجه شده باشد که آرایش چهارضلعی دولت در اقتصاد با انتصابات آقای رئیسی کاملا آرایشی جنگی است.
فرماندهی تیم بر عهده فردی است که اساسا یک نظامی تمام عیار است. ایده اصلی این فرمانده، فدرالیسم اقتصادی است که در شرایط بحران اقتصادی باید به سرعت عمل کند و کشور را تغییر دهد. با نگاهی به هیأت دولت در مییابیم که فدرالیسم اقتصادی را فردی دیگر از نظامیان کشور عملیاتی میکند و او فردی نیست جز سردار دکتر وحیدی. و پر واضح است که مدیریت استانها نیز با شیوهای منبعث از فرماندهی اقتصادی رقم خواهد خورد.
در سوی دیگر ماجرا آقای دکتر میرکاظمی با سبقه جدی پاسداری هستند. ایشان با حمایت قوای نظامی کشور و با تخصص اقتصادی در رأس امور سازمان برنامه قرار گرفته است.
ضلع چهارم تیم اقتصادی دولت هم فارغالتحصیلان دانشگاه امام صادق علیهالسلام هستند. دکتر احسان خاندوزی با سابقه فرماندهی بسیج دانشجویی و دکتر حجتالله عبدالملکی با سابقه فرماندهی در گردان عاشورای بسیج دانشجویی. اگر چه صرف امام صادقی بودن این افراد به آنها کمک میکند که بتوانند نظمهای جدی سازمانی را ادراک کنند و برای تقویت آن بکوشند.
در عین حال، این تیم در نگاه اقتصادی، نگاهی متفاوت از جریان نئولیبرال حاکم بر کشور دارد و حرکت به سمت رفع محرومیتها و حرکت به سمت و سوی عدالت با روحیه جهانی و سرعت بالا را پیشه خواهد کرد.
این آرایش جنگی قطعا حاوی پیامهای جدی برای نظریهسازان اقتصادی داخلی و خارجی است و موضع دشمنان در تحریم ایران را قطعا به نحوی دیگر رقم خواهد زد. این ترکیب نویدبخش عملیاتهای فوری برای حل مسائل کشور است. عملیاتهایی در ابعاد گسترده، با فرماندهی واحد و با حرکت جمعی هماهنگ. با این نگاه میتوان تیم اقتصادی دولت را تیمی هماهنگ قلمداد کرد.
✍ دکتر حمیدرضا مقصودی
@kafesiasi
🔴فرمان های رئیس جمهور در اولین جلسه دولت سیزدهم با حضور وزرای جدید
۱-شناسایی بستر های تولید رانت و فساد و اصلاح آنها
۲ -آغاز نهضت ساخت یک میلیون مسکن در سال
۳-تسریع در واکسیناسیون عمومی
۴-برنامه ریزی و اقدام برای مهار گرانی و بهبود معیشت مردم
#دولت_صادق_الوعد
@kafesiasi
🔴 راه اصلی درمان کرونا: واکسیناسیون رسانهای است ٬ نه واکسیناسیون مردم!!
🔹فقر سواد رسانه ای و وجود #فضای_مجازی_ول باعث شده مردم هر خبری را در خصوص #کووید19 باور کنند.
جامعه ما بیش از اینکه به #واکسن_کرونا نیاز داشته باشد، به واکسیناسیون رسانه ای نیاز دارد.
تحقیقات نشان میدهد اخبار جعلی منجر به ناامنی روانی و استرس خواهد شد.
استرس=کاهش ایمنی بدن=مرگ
@kafesiasi
💉 واکسیناسیون بدون محدودیت سنی طلاب در قم صحت ندارد
📝 روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم:
🔸 اطلاعیهای که در فضای مجازی در خصوص تزریق واکسن به طلاب حوزه های علمیه قم بدون محدودیت سنی منتشر شده، خلاف واقع و نادرست است.
🔸 واکسیناسیون طلاب بالای ۴۰ سال استان قم در مرکز تجمیعی الهادی ویژه روحانیان انجام می پذیرد.
🌐 @kafesiasi
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیشبینی دقیق رهبری از آلوده بودن واکسن امریکایی
✅ @kafesiasi