فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: وزرا و معاونینم خط قرمزم نیستند
🔹مردم شاید فقر و سختیهای معیشتی را تحمل کنند اما فساد را نمیپذیرند. هیچ خط قرمزی ندارم. نه دفترم، نه معاونینم و نه وزرا هیچ کدام خط قرمزی برای بنده نیستند. تلاش کردم همکارانم را از افراد پاکدست و ضدفساد انتخاب کنم.
🔹نتایج و ثمرات سفرهای استانی در اجرای مصوبات این سفرها آشکار میشود و ضرورت دارد که اجرای این مصوبات به طور جدی پیگیری شود.
#دولت_صادق_الوعد
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تذکر رهبر انقلاب به مجلس/ پیش از اثبات جرم نباید موضوع را رسانهای میکردید
🔹رئیس مجلس: رهبر انقلاب درباره رسانهای شدن اسم افراد در پی گزارش یکی از کمیسیونهای مجلس تذکری را دادهاند و خواستار جبران موضوع شدهاند که به نظر میرسد اطلاع عموم از آن هم رهگشای برخی سؤالات است و هم بهترین روش برای برآورده ساختن جبران مدنظر ایشان توسط مجلس است.
🔹ایشان در حاشیه نامهای که در آن به رسانهای شدن گزارش یکی از کمیسیونهای مجلس پیش از بررسی و صدور حکم در دادگاه صالحه اعتراض شده است مرقوم فرمودهاند«شکایت به جا است نباید پیش از اثبات جرم موضوع را رسانهای میکردند دنبال کنید و به نحوی جبران شود».
🔹از همه همکارانم میخواهم ضمن جبران گذشته در گزارشات کمیسیونها، نطقها و تذکرها نسبت به رعایت این رهنمود جدی باشند و امیدوارم دیگر تریبونها و رسانههای رسمی و غیررسمی کشور و همچنین فعالان رسانهای که خود را ملتزم به رعایت رهنمودهای رهبر انقلاب میدانند نیز به رعایت این مسأله کوشا باشند.
@kafesiasi
✍ انشعاب در اصلاحات؟
🔹از انتخابات ریاستجمهوری اخیر آنقدری نگذشته که فراموش کنیم، کدام چهرههای اصلاحطلب دعوت به تحریم انتخابات کردند، کدامها فرمان مشارکت داده و کدامها رسما نامزد معرفی کردند.
🔸 این موضوع درباره رویکرد احزاب اصلاحطلب و آن تشکل انتخاباتیشان نیز صدق میکند؛ طیف محافظهکارتر تکلیف خود را معلوم کرده و خواهان فعالیت در چارچوب نظام و مشارکت در انتخابات است ولو اینکه شکست بخورد، چنانچه خورد اما طیف رادیکال این جریان به خاطر اینکه زیربار شکست نرود و وجهه اپوزیسیونیاش زیر سوال نرود، بهسوی تحریم انتخابات که هم رویکرد دشمنان و براندازان است، رفت.
🔹یکی از موضوعات بسیار مهم و محوری در بازیابی اصلاحات، بازتعریف نسبت اصلاحطلبان با حاکمیت است؛ البته درباره لزوم این بازتعریف هم اختلافاتی میان اصلاحطلبان وجود دارد؛ برای نمونه، قائممقام حزب اعتمادملی(همان حزبی که جزو متحدان اصلی کارگزاران سازندگی در حمایت از عبدالناصر همتی بود) در اظهاراتی اعلام کرد که «اصلاحطلبان باید نقاط کور ارتباط با حاکمیت را برطرف کنند». اسماعیل گرامیمقدم دراینباره گفت: «اصلاحطلبان باید مناسباتشان را با حاکمیت تنظیم کنند و نقاط کور ارتباط با حاکمیت را برطرف کنند تا بتوانند نامزدهای خودشان را از فیلتر شورای نگهبان عبور دهند». این در حالی است که اصلاحطلبان موسوم به جامعهمحور، الزامی برای تصرف قدرت نمیبینند.
🔸 با وجودی که امثال گرامیمقدم معتقد به تلاش اصلاحطلبان برای عبوردادن نامزدهای خود از سازوکارهای نظارتی هستند، چهرههایی نظیر احمد زیدآبادی بر این باورند که اصلاحطلبان باید دغدغه بازگشت به قدرت را از اساس کنار بگذارند.
🔹اختلاف رویکردی اصلاحطلبان بر سر نوع مواجهه با ساخت قدرت و راههای نفوذ در این ساخت ازجمله ابزار انتخابات، پروژه بازیابی اصلاحات را تا حد زیادی با اماواگر روبهرو کرده است.
🔸 همین واقعیت و پیشتر، مرور تحولات انتخابات در درون جریان اصلاحات ما را به این نتیجه میرساند که حداقل در میانمدت دوپاره شدن جریان چپ حتمی و قطعی خواهد بود؛ چه آنکه سعید حجاریان، روز گذشته در اظهاراتی، تبدیل اصلاحات به دو جریان مجزا را کاملا محتمل ارزیابی کرد. حجاریان در ادامه این گفتوگو در پاسخ به این سوال که «در دو انتخابات اخیر که با هم توافق نداشتند، فکر میکنید در انتخاباتهای بعدی ممکن است به اجماع برسند» اظهار کرد: «اگر نشود، میشوند دو جریان». درواقع حجاریان تصریح داشته که در صورت عدم اجماع حزب کارگزاران سازندگی و حزب اتحاد ملت بر سر یک راهبرد و تاکتیک مشخص در انتخابات آینده(مجلس دوازدهم)، این دو حزب تبدیل به جریان مجزا خواهند شد و ذیل دو گفتمان مختلف سیاستورزی خواهند کرد.
🔹 اظهارات حجاریان درباره انشعاب در جبهه اصلاحات و تبدیل آن به دو جریان مجزا، در شرایطی است که بحث بر سر اتحاد طیف میانه و محافظهکار اصلاحطلب و اصولگرا در آینده نزدیک مطرح است؛ به بیانی، فشار اصلاحطلبان رادیکال علیه اصلاحطلبان محافظهکار باعث خواهد شد که بهتدریج محافظهکاران خود را از جبهه اصلاحات جدا و به اصولگرایان سنتی اضافه شوند.
🔸در همینباره هدایتالله آقایی، عضو حزب کارگزاران سازندگی، چندی پیش در گفتوگویی با سایت فردا، آینده اصلاحات را اینگونه تصویر کرد: «ما در آینده یک نوع شبهرادیکالیسم و یک نوع هم شبهمحافظهکاری که فاصله کمتری از اصلاحطلبان با اصولگرایان فعلی دارند، در جریان اصلاحات خواهیم داشت».
آنچه فعلا تا اندازهای مبهم مینماید این است که کدامین چهرهها قرار است بلوک میانه را رهبری و راهبری کنند.
@kafesiasi
🔴پشت پرده تخریبهای اخیر علیه قاضیزاده چیست؟
🔶قاضیزاده از ابتدای ورود در بنیاد شهید مبارزه خود را با برخی جریانات فساد که در بنیاد شکل گرفته بود و از امکانات مربوط به خانوادههای شهدا، جانبازان و ایثارگران به نفع منافع شخصی خود استفاده میکردند آغاز کرد که در پی آن برخی افراد را عزل و یکسری از دسترسیهای مالی را قطع کرد.
🔶این اقدامات قاضیزاده که باعث به خطر افتادن منافع یکسری جریانات خاص شده بود و هنوز هم ادامه دارد کافی بود تا موجی از تخریبها علیه وی آغاز شد.
🔶این جریانات خاص تاکنون از طریق دروغ پردازی پیرامون رئیس جدید بنیاد شهید تشکلهای مختلف را تحریک به نوشتن بیانیههای متعدد و راه اندازی تجمعات مختلف در جلوی ساختمان بنیاد شهید کرده و همچنین اخبار کذبی پیرامون قاضیزاده در شبکه اجتماعی منتشر کرده است.
@kafesiasi
🛑 #پهلوی_به_روایت_تاریخ: ۱۲ و ۱۳ آبان
🔹۱۲ آبان ۱۳۵۷: وزیر خارجه امریکا بار دیگر حمایت کشورش را از رژیم شاه اعلام کرد.
🔹 «برژینسکی» مشاور امنیت ملی رئیسجمهور آمریکا به شاه گفت: «شما باید دست به اقداماتی بزنید تا اقتدار شما را به نحو مؤثر نشان دهد». ۴۸ ساعت پس از این تماس، دولت ازهاری روی کار آمد.
🔹۱۳۳۲: ملکه انگلیس اظهار امیدواری کرد روابط کشورش با ایران دوباره از سر گرفته شود.
🔸۱۳ آبان ۱۳۵۷: تعدادی از دانشآموزان و دانشجویان در دانشگاه تهران توسط مأموران شاه کشته شدند.
🔸ارگان حزب کمونیست شوروی نوشت: «خمینی نمیتواند روی پشتیبانی شوروی حساب کند!»
🔸۱۳۵۳: مجله تایم نوشت: «۴۰ درصد ثروت ایران متعلق به تنها ۱۰ درصد جمعیت میباشد.»
🔸۱۳۴۸: دولت برای افراد تریاکی، کوپن خرید تریاک چاپ و توزیع کرد.
🔸۱۳۴۳: امامخمینی شبانه در منزلشان در قم دستگیر و از تهران، به ترکیه تبعید شدند.
#تاریخ_پهلوی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشدید گمانهزنیها درباره وخامت حال اردوغان
🔹انتشار فیلم جدیدی که نحوه راه رفتن رییسجمهور ترکیه را نشان میدهد، جنجالهایی را در مورد سلامتی او ایجاد کرده و بسیاری میگویند ممکن است اردوغان بهزودی مجبور به ترک سمت خود شود.
🔹در ماههای اخیر، گمانهزنیها در مورد سلامت اردوغان، بهویژه پس از اینکه او در انظار عمومی در صحبت کردن و حرکتکردن مشکل داشت، افزایش یافته است.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روحانی توی دولت خاتمی به حدی رسید که نامه زد که ما حاضریم با آمریکا مذاکره مستقیم کنیم، هم درمورد هستهای هم درمورد منطقه!
مثل همیشه از آمریکا و بعدش از اروپا تودهنی خورد، با این حال سال ۹۴ عبرت نگرفت و همین رویه رو تکرار کرد و وضعیت مملکت رو به این روز رسوند!
این اسمش خیانته یا حماقت؟
#محاکمه_روحانی
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
به مناسبت روز ۱۳ ابان
♻️ پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار روز۱۲ آبان سال ۹۶ با دانشآموزان و دانشجویان بر مطالعه درس آموز اسناد لانه جاسوسی آمریکا، دانلود رایگان همه این اسناد از لینکهای زیر امکان پذیر است:
🔻 | دانلود مجموعۀ ۱۱ جلدی اسناد لانه جاسوسی
📂 | جلد اول:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf
📂 | جلد دوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf
📂 | جلد سوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf
📂 | جلد چهارم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf
📂 | جلد پنجم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf
📂 | جلد ششم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf
📂 | جلد هفتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf
📂 | جلد هشتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf
📂 | جلد نهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf
📂 | جلد دهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf
📂 | جلد یازدهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf
@kafesiasi
*🔴 پشت پرده اقدام آمریکا برای دزدی نفت ایران و پیام واکنش قاطع سپاه..*
*🔹در ماههای اخیر دولت جدید روی کار آمده در تهران با اعتماد به نفس بیشتری در حال بازیگری در عرصه بین الملل است و سیاستمداران آمریکایی نیز یکی از مهم ترین دلایل اینگونه رفتار را به دور زدن تحریم ها و فروش مخفیانه #نفت به کشورهای دیگر (به خصوص چین) نسبت می دهد...*
🔸️در نتیجه آمریکا سعی داشت با یک ضرب شصت نظامی و توقیف نفتکش شرکت ملی نفت و انتقال محموله آن به تانکری دیگر، ایران را بر سرجای خود نشانیده و در #مذاکرات آتی شروط خود را بر جمهوری اسلامی تحمیل کند...
🔻این دزدی دریایی به ۲ دلیل در #دریای_عمان انجام شد؛
اول، به باور فرماندهان نظامی آمریکایی #توان_دریایی ایران در دریای عمان از خلیج فارس کمتر است..
دوم، این که با توجه به کنترل جمهوری اسلامی بر #تنگه_هرمز بهتر بود این نفتکش در دریای عمان ربوده می شد...
🔹اما آمریکایی ها از ابتکار عمل و توان عکس العمل نیروهای واکنش سریع و تکاوران نیروی دریایی #سپاه غافل بودند و گمان آنها بر این بود که رخدادهایی که رزمایش های نظامیان ایرانی رخ می دهد صرفا نمایش است و در عمل آنها قابلیت عملیاتی در برابر نیروی دریایی قدرتمند آمریکا را ندارند...
🔸️به محض وقوع #دزدی_دریایی، پایگاه دریایی سپاه در دریای عمان (جاسک) که امامت نام دارد به حالت آماده باش کامل درآمد و با رصد صورت گرفته تکاوران سبزپوش ایرانی بوسیله هلیکوپتر بر روی نفتکش حامل نفت دزدیده شده هلی برن کرده و آن را به کنترل خود در می آورند و به سمت ساحل حرکت می دهند...
🔹همزمان چند فریگیت و ناوشکن آمریکایی برای توقیف مجدد نفتکش وارد عمل می شوند که قایق های موشک انداز و پهپادهای سپاه به کارزار وارد شده و نیروهای آمریکایی که به خوبی از توان موشکی ضددریایی و شناوری ایران آگاهی داشتند عقب نشینی را به صلاح دانسته و عملا عملیات آنها با شکست کامل مواجه شد.
🔻این عملیات نیروی دریایی سپاه چند پیام در بطن خود داشت؛
1️⃣ نیروی دریایی کلاسیک آمریکا از لحاظ تکنیکی و تاکتیکی قابلیت مقابله با نیروهای سپاه پاسداران که #جنگ_چریکی در دریا را به خوبی اجرا می کنند ندارد و این اولین تقابل ناموفق آنها نیز نبوده است...
2️⃣ توان رزمی دریایی سپاه منحصر به #خلیج_فارس نیست و یگانهای این نیرو می توانند در آبهای عمان نیز پیشرفته ترین عملیات ها را طراحی کرده و در سریع ترین زمان ممکن به اجرا درآورند.
3️⃣ آمریکا دیگر نمی تواند حتی در لفظ از #گزینه_نظامی در خصوص ایران سخن بگوید و این گزینه عملا از روی میز برداشته شده است...
4️⃣ رژیم صهیونیستی که مرتبا از حمله به ایران سخن می گوید ملتفت باشد که #توان_نظامی ایران چگونه می تواند در اندک زمانی در پاسخ به تهدیدات وارد عمل شود...
5️⃣ کشورهای عربی منطقه نیز که گمان می کردند می توانند #امنیت خود در برابر ایران را از آمریکا به عاریت بگیرند باید به این نکته واقف شوند که بهتر است مستقیما با قدرت اول منطقه وارد مذاکره و حل مشکلات شوند...
💬@kafesiasi