کافه سیاسی
🔹 تصویری از روحانی که امروز در حرم رضوی به شهادت رسید
🔺حجتالاسلام اصلانی از طلبههای جهادی و یادگاران دفاع مقدس هم بود.
🆘 @ kafesiasi
کافه سیاسی
🇮🇷با جهاد تبیین یار دوازدهم تیم ملی باشیم. ✅ از قدیم گفته اند که سربازان زمانی می توانند در میدان ن
پیشنهاد جالب علیرام نورایی برای بازی با انگلیس
@kafesiasi
‼️دستور العمل تیم مذاکره کننده
حرکت بر مبنای خطوط قرمز نظام
🔹سخنگوی محترم دولت امروز گفت "تحریم در حین مذاکرات، بیانگر #سوءنیت و نشان دهنده جدی نبودن طرف غربی در پیشبرد مذاکرات است".
♦️این ارزیابی، ارزیابی دقیق و درستی است و منطبق بر واقعیات، نشان می دهد که نباید به برخی زبان بازی های طرف غربی اعتماد کرد. طرف غربی و غربگرایان همواره ادعا می کنند که مذاکره جای تعامل و تنازل است و "کوتاه بیایید تا توافق شکل بگیرد"!
🔹اما آنچه در عمل از طرف غربی و آمریکایی دیده می شود، اصرار بر حفظ ساختار تحریم ها و ندادن تضمین معتبر برای تکرار بدعهدی در برجام است.
♦️اعمال مکرر تحریم های جدید، اصرار بر عدم لغو موثر تحریم ها و ندادن تضمین معتبر، و حتی راه ندادن یک خواننده به آمریکا صرفا به خاطر این که مثلا سربازی اش را سی سال قبل در سپاه گذرانده، همگی گواه این مدعاست که آمریکا بنای کاهش تنش را ندارد و صرفا در صدد دسترسی به مکانیسم ماشه در برجام و تحمیل محدودیت های هسته ای به ایران است.
🔹در چنین شرایطی که سوء نیت آمریکا کاملا برای دولت محترم مُحرز است، چرا برخی حامیان -بر خلاف اغلب حامیان دولت- در توجیه "تنازل" از خطوط قرمز اعلامی رهبر معظم انقلاب، قلم می زنند و سخن می گویند؟!
♦️جدا کردن غیر واقعی "اصول و سیاست نظام" از "دستور العمل مذاکرات" و تلقی این که خطوط قرمز برای چانه زنی است و نه ایستادن بر مبنای آن، تحلیل نادرستی است که می تواند ایران را -در اثر رویکرد غلط دولت گذشته و چینش و اجرای خسارتبار برجام- از حداقل حقوق خود محروم کند و کلاهبرداری پسا برجامی آمریکا را احیا نماید.
🔹ما در مذاکرات، بر سود سود طرفین در یک توافق "بُرد- بُرد" (پایاپا و متوازن) حرف نمی زنیم که بتوانیم درباره کم و زیاد شدن این سود چانه زنی و تنازل کنیم یا تخفیف بدهیم؛ بلکه بر سر حقوقی می جنگیم که کف آن هم در برجام تضمین نشده است.
♦️ضمنا دوست و دشمن اذعان دارند چیدمان برجام به نحوی بوده که با وجود انجام همه تعهدات توسط ایران در طول سال های 94 تا اواخر سال 98، آمریکا و غرب توانسته اند زیر تعهدات حداقلی خود زده و دبّه کنند.
🔹بنا بر این واقعیت ها، معنا ندارد که ما سقف مطالبه خود را همان "کف بی تضمین حقوق خود در برجام" بدانیم و بازگشت به قالب کلاهبردارانه را بپذیریم. این در حالی است که آمریکا اراده واقعی ندارد، که اگر داشت، دولت بایدن می توانست راسا خروج آمریکا از توافق را جبران، و تحریم ها را به همان شکل محدود قبل، تعلیق کند.
♦️اجمالا این که به اعتبار یقین به اثبات "سوء نیت طرف غربی"، مسئولیت سیاسیون و رسانه های خودی، مطالبه "عدم تنازل از خطوط قرمز صریح و اعلامی رهبر انقلاب" است؛ و نه توجیه تراشی درباره تنازل از این اصول و القای این که دستور العمل ابلاغی تیم مذاکره کننده، غیر از خطوط قرمز است.
✍ #محمدایمانی
@kafesiasi
✅ مراقب باشیم تکمیل کننده پازل دشمن نباشیم
🔹حادثه ناگوار امروز در حرم مطهر امام رضا علیهالسلام که منجر به شهادت دو روحانی و آسیب دیدن یک روحانی دیگر شد توسط یک جوان به ظاهر افغانستانی قطعه دیگری از پازل فتنه بین مذاهب و ملتهاست.
🔸 طی روزهای گذشته نیز قطعه دیگری از این پازل عملیاتی شد و با ایجاد شایعه تجاوز ۲۵ افغانستانی به یک دختر ایرانی و سپس قتل آن در جزیره قشم، سعی در ایجاد اختلاف و درگیری بین دو ملت ایرانی و افغانستانی نمودند.
🔹قطعا در روزهای آتی پردههای دیگری از این فتنه توسط دشمنان رونمایی خواهد شد که هدفش جز آتش انداختن میان مذاهب و اقوام مختلف در درون ایران و همسایگان شرقی نیست.
🔹بدیهی است که میبایست مراقب اظهار نظرها و تحلیلهای رسانهای خود باشیم که ناخوادآگاه به آتش این فتنه دامن نزنیم.
◀️ یادمان باشد آمریکا، اسرائیل و عربستان در تنگنای خط مقاومت قرار گرفتهاند و درصدد هستند با ایجاد فتنه در درون جمهوری اسلامی ایران، خود را از زیر بار این فشار نابود کننده رها کنند.
✍سیداحمدرضوی
@kafesiasi
✅ فراخوان برای آشوب⁉️
💠مصطفی_تاجزاده در سخنانی در فضای مجازی ( کلاب کافه خبر ) با اشاره به حوادث ورزشگاه مشهد ، گستاخانه، زنان را به مقابله با نظام دعوت کرد و گفت: «اگر عموم جامعه در محکومیت این حادثه همراهی کنند، موجی ایجاد خواهد شد که کسی را یارای مقابله با آن نیست.»
💠 وی با بیان این ادعا که «بزرگترین چالش اجتماعی امروز و فردای ایران مسئله زنان است.» مدعی شد:« ظلم مضاعفی که در حق زنان ایرانی اعمال میشود (از حجاب اجباری تا ممنوعیت ورود به ورزشگاه و دوچرخهسواری و...)، در نهایت سبب آزادی ایران به دست زنان خواهد شد.»
این محکوم فتنه ۸۸ در ادامه این ماجرا را تا حد داستان قتل های زنجیره ای کشاند و گفت: «همانگونه که آقای خاتمی تنها راه پایاندادن به قتلهای زنجیرهای را پذیرش مسئولیت توسط وزارت اطلاعات دانست و بر آن پافشاری کرد، افشا و پذیرش مسئولیت توسط عاملان و آمران اصلی حوادثی از جنس مشهد، میتواند از تکرار آن در آینده جلوگیری کند.»
تاج زاده در تهدیدی اعلام کرد:« حاکمیت باید بفهمد که نمیتواند با یکدستکردن حکومت، جامعه را منفعل بکند. چون با یک ملت آگاه، زنده و مطالبهگر روبهرو است که اعتراض خود را با صدای رسا اعلام میکند.»
✅ اما پاسخ:👇👇👇
1⃣ یکی از تاکتیک های رسانه ها و اپوزیسیون نظام تلاش برای همراه کردن مردم با خود است که بارها تیرشان به سنگ خورده ولی همچنان امیدشان مایوس نشده است.
2⃣ چگونه است که اگر فردی در رسانه ملی دست از پا خطا کند و چیزی بگوید ، به نام نظام نوشته می شود! اما مثلاً در برنامه عصر جدید که دختران جامعه مورد تجلیل قرار می گیرند و گاها از مردان شگفت آور تر عمل می کنند ، هیچگاه صدای نظام در به رسمیت شناختن زنان معرفی نمی شود؟!
3⃣ البته از کسی که موضوع فقهی حجاب را ظلم به زنان بداند ، چنین تحلیل هایی عجیب نیست.
4⃣ چرا عمل خودسرانه یک نفر به پای کل نظام نوشته می شود؟ در حالی که همه مسئولان نیز از این کار اعلام انزجار کرده اند.
5⃣به نظر می رسد آقای تاجزاده به جای مساوی دانستن پاشیده شدن گاز فلفل با قتل های زنجیره ای، به بهانه دفاع از زنان ،باید پاسخگوی طراحی آشوبی باشد که در سال ۸۸ علیه جمهوریت کرد. وقتی با چنین افرادی مماشات می شود ، باید هم منتظر تهدید از ناحیه افرادی باشیم که خودشان از بانیان وضع موجودند.
✍ سعید میرزایی
#جریان_تخریف
#فتنه_۸۸
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
حمله دلال ها و نابلدان به مربی موفق تیم ملی
✅دلالها دوباره دست به کار شدهاند، باز هم بوی کباب جام جهانی به مشامشان خورده و حالا میخواهند هر طور شده آدم خودشان را روی نیمکت تیم ملی فوتبال بنشانند، حتی به قیمت رفتن دراگان اسکوچیچ! مربی موفقی که در اوج ناامیدی ایران هدایت تیم ملی را برعهده گرفت و کاری کرد کارستان. اصلاً مسائل فنی به کنار از اخلاق، مرام و جوانمردی به دور است با مردی که مقتدرانهترین صعودمان به جام جهانی را رقم زد، اینگونه برخورد کنیم. مردی که دوستش داریم و این احساس متقابل است. با این حال دلالجماعت این حرفها را نمیفهمد و اینجاست که باید از آقایان فدراسیوننشین انتظار داشت که زیر بار حرف دلالجماعت نروند.
اخلاق و جوانمردی همان چیزهایی که ما همیشه از آنها دم میزنیم، اما گاهی اوقات یکی مثل مصطفی دنیزلی باید حرفی بزند و در گوشمان زمزمه کند که باید قدردان باشیم.
«زمانی که اسکوچیچ سرمربی ایران شد همه از این تیم قطع امید کرده بودند و در آستانه حذف از مسابقات انتخابی جام جهانی بود، اما این مربی موفق شد تیم ایران را زنده کند. زمانی که اسکوچیچ به تیم ایران آمد، هیچ امیدی به این تیم نبود، اما این مربی کار کرد و نتایج فوقالعادهای هم گرفت. اینکه میگویید یک مربی قویتر بیاید، در درجه اول باید ببینید بازیکنان، مربی را قبول دارند یا خیر! اینکه مربی بزرگتر یا کوچکتر باشد مدنظر نیست، مهم این است که بازیکنان آن مربی را قبول داشته باشند.»
این حرفهای مصطفی دنیزلی، مربی نامآشنای ترکیهای است که به ما یادآور میشود دراگان اسکوچیچ در چه مقطعی سرمربی تیم ملی شد، ولی ما مثل همیشه همه چیز را خیلی زود فراموش کردیم و حالا باز هم نه به دنبال سرمربی که دنبال یک نام بزرگ میگردیم برای اینکه برویم جام جهانی؛ بیایید به عقب برگردیم.
ایران در پایان مرحله اول رقابتهای انتخابی جام جهانی با هدایت مارک ویلموتس بلژیکی بعد از باخت به عراق و بحرین در آستانه حذف از رقابتها قرار گرفت. ۱۷ بهمنماه ۱۳۹۸ وقتی هیچ کدام از گزینههای داخلی و خارجی که امروز مدعی جانشینی اسکوچیچ هستند، هدایت تیم ملی را نپذیرفتند، فدراسیون با مربی کروات صنعت نفت آبادان به توافق رسید و او هدایت ایران را برعهده گرفت تا یک کار بزرگ را انجام دهد.
ایران در بازیهای دور برگشت که در بحرین برگزار میشد باید چهار برد به دست میآورد. پیروزی بر کامبوج و هنگکنگ بدیهی بود، اما عراق و بحرین داستان متفاوتی داشتند. تمام آنها که دستی بر آتش فوتبال دارند خوب میدانند که حتی برترین تیمهای فوتبال دنیا هم زمانی که با چنین چالش مرگباری روبهرو میشوند به مشکل برمیخورند و شاید خیلیها نتوانند از پس آن برآیند، اما اسکوچیچ که امروز به شدت مورد بیمهریمان قرار گرفته از این امتحان سخت سربلند بیرون آمد و با چهار پیروزی خوب ایران را به عنوان صدرنشین گروه راهی دور دوم رقابتهای انتخابی کرد و در مرحله دوم هم اینقدر قدرتمندانه نتیجه گرفت که پیش از سه بازی آخر مقابل امارات، کره جنوبی و لبنان، صعود ایران به قطر ۲۰۲۲ قطعی شد.
این چند سطر هرچند تکراری است و بارها شنیده و خوانده شده، اما گویا باید هر روز جلوی چشممان باشد تا فراموش نکنیم که حداقل از نظر اخلاق و جوانمردی ورزش برخورد امروزمان با اسکوچیچ درست نیست، اینکه بیفتیم دنبال نامها تا در جام جهانی یک مربی بزرگ داشته باشیم. خب قبلاً نداشتیم؛ با برانکو در ۲۰۰۶ آلمان چه نتیجهای گرفتیم؟! با کیروش در دو جام جهانی چگونه کار کردیم؟! آیا قرار است مربیان بزرگتر از این دو جانشین اسکوچیچ شوند؟!
انصاف هم خوب چیزی است، حرفهای دنیزلی را دوباره مرور کنیم؛ اسکوچیچ در روزهایی که همه ما ناامید بودیم، خیلی عالی و کامل کار کرد. اینکه چگونه آمد الان مهم نیست، شاید او را آوردند که با کمترین هزینه از مسابقات مقدماتی جام جهانی حذف شویم، اما مرد کروات آمد و کار کرد و در اوج ناامیدی مقتدرترین صعود ایران به جام جهانی را رقم زد. مسائل فنی و فوتبالی به کنار، آیا اخلاق به ما اجازه میدهد که با او چنین برخوردی داشته باشیم؟
یادمان نرود برخی از همین گزینههای وطنی که امروز نامشان برای جانشینی اسکوچیچ مطرح است دو سال قبل دست رد به سینه تیم ملی زدند، چرا؟ چون حذف شده تلقیمان میکردند، اما حالا پای حضور در جام جهانی در میان است. میدانی که با زحمت و تلاش دیگران مهیا شده و آمادهخواران و دلالان خوب میدانند چگونه باید از آن استفاده کنند. اتفاقاً ما هم بر این باوریم تیم ملی یک مربی بزرگ برای حضور در قطر لازم دارد، اما اگر در حال حاضر بزرگتر و موفقتر از اسکوچیچ سراغ دارید معرفی کنید تا حمایتش کنیم.
👇👇👇ادامه
ادامه از 👆👆👆
یادمان نرود اسکوچیچ ۱۴ بازی بدون باخت را با تیم ملی پشت سر گذاشت و راهی جام جهانی شد. یادمان نرود دیداری را به کره جنوبی باخت که شش مهره اصلی تیمش را به همراه نداشت و اصلیترین عنصر خط دفاعیاش هم در همان نیمه اول مصدوم شد. تازه اگر حاجصفی موقعیت ابتدای بازی را گل میکرد که شاید کل داستان متفاوت میشد و امروز اینقدر راحت به اسکوچیچ مربی موفق تیم ملی نمیتاختیم و برایش جانشین ردیف نمیکردیم.
به ما نمیآید که قدردان نباشیم، اسکوچیچ در اوج ناامیدی فوتبال ایران را به جام جهانی رساند. او تواناییهایش را ثابت کرد، حالا هم حق خود اوست که روی نیمکت ایران در جام جهانی بنشیند. مردی که بزرگتر و موفقتر از ویلموتس نامدار نشان داد هیچ بعید نیست که در جام جهانی بهتر از نامدارانی، چون برانکو و کیروش نتیجه بگیرد و تاریخساز شود.
فوتبال ایران اسیر تفکر بیمارگونه مدیران کارنابلد و اسیر فتنه دلالان است. این هجمه بی دلیل به یک مربی موفق که امید را در ما زنده کردبا عناوین نخ نمای «مربی بزرگ میخواهیم» صرفاً از زبان چرب دلالان فوتبال و مدیران وصل به آن دلالان قابل شنیدن است.
@kafesiasi
✅ جو دادن به داستان ورود زنان به ورزشگاه تمام نشده ، موضوع حریم خصوصی بودن یا نبودن داخل خودرو مطرح شد
💠 روزنامه اصلاح طلب ستاره صبح در گزارشی با این سئوال که داخل خودرو حریم خصوصی است یا خیر؟ در استدلال طنزگونه مدعی شد:« کسانی که میگویند اتومبیل حریم خصوصی نیست، آثار حرفشان را یا نمیدانند یا تجاهل میکنند. اگر اتومبیل حریم خصوصی نباشد نتیجهاش این میشود که هرکسی میتواند بدون اجازه در اتومبیل را باز کند و حتی به داخل اتومبیل وارد شود، میتواند بدون اجازه به داخل اتومبیل خیره نگاه کند، میتواند از داخل اتومبیل بدون اجازه عکس و فیلم بگیرد، میتواند بدون هر اجازهای در صندوق عقب را باز کند. اما عقل و قانون و شرع و عرف چنین نمیگوید و چنین چیزهایی را نمیپذیرد.
✅ پاسخ: 👇👇👇
💠نمی دانم چرا همیشه جریان اصلاحات و روزنامههای زنجیرهای آنان دوست ندارند حقیقت را بیان کنند و فقط دنبال حاشیه می گردند؟! در ماجرای حریم خصوصی بودن داخل ماشین ، نظر مراجع آن است که اگر مالک خودرو خانم بود، بایستی حجاب ش را حفظ کند و تا زمانی که از بیرون خودرو درون آن دیده می شود، حریم خصوصی نیست.
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi