🔴ماجرای توبه چهار هزار فاحشه شهرنو
🔹قبل از انقلاب روحانی جوانی خبر از خانه های فساد در شهرنو تهران به گوشش میرسد که: «در آنجا دخترانی وجود دارند که مثلا از دوست پسرشان فریب خوردهاند یا از خانه فراری بوده و به تور آدم پستی افتاده و بدین مرکز فروخته شدهاند و اکنون روی برگشتن به خانه خود را ندارند. رؤسای آنان به هیچ وجه دست بردار نیستند و برای محکم کاری از زنان بیچاره سفته گرفته اند»
🔹روحانی تعدادی از سفته ها را میخرد و دختران را آزاد و راضیشان می کند به خانه هایشان بازگردند: «آنها را همراهی کرده به آغوش خانواده شان میسپردیم و میگفتیم که مثلاً دختر شما گم شده بوده و اکنون به ما پناه آورده و از اصل ماجرا هیچ حرفی نمیزدیم. بعضی از زنان جوان ازدواج کردند و زندگی پاک و سالمی را تشکیل دادند»
🔹پس از انقلاب اما مردم به شهرنو حمله کردند و به آتش کشیدند اما دامنگیر همه خانه ها نشد «شهید قدوسی، دادستان انقلاب به این شیخ میگوید: "برای براندازی آنجا چه کار میتوانی انجام بدهی؟ شیخ حسین میگوید فقط پول و جا و مکان مناسب میخواهد. شیخ روایت میکند "او چکی بهمبلغ 300 هزار تومان برایم نوشت. آیت الله گیلانی نیز 3میلیون در اختیار ما گذاشت»
🔹طلبهجوان کل ١١٢٠ خانه فساد جنسی در شهرنو را میخرد و مرکز بزرگی را هم در شمیران برای اسکان زنان در اختیار میگیرد :«در محضری کل اسناد به ما واگذار شد و صاحبان خانه ها پول خود را نقد دریافت کردند با رضایت و در حالیکه از خطای گذشته خود اشک میریختند.
زنان میانسال و بعضی از جوانان را با آماده سازی و توبه دادن، به خانواده هایشان تحویل دادیم. شماری از زنان جوان را نیز شوهر دادیم. چند نفر نیز به عقد کارمندان دایره منکرات در آمده و زندگی سالمی را تشکیل دادند و اکنون صاحب فرزندانی هستند که گاهی هم پای منبر من میآیند. منطقه را با خاک یکسان کردیم؛ بخشی به بیمارستان فارابی واگذار و بخشی پارک شد.
🔹بعد طی نامه ای به امام نوشتم ما اکنون باید مخارج 4 هزار زن را بپردازیم و تقاضای کمک مالی کردم امام گفت «اگر از کمکهای مردمی تأمین نشدید، از سهم ما استفاده کنید» این شیخ در آن سالها بخشی از وجوهات شرعی دریافتی توسط خود را با اجازه امام خمینی برای نجات روسپیان قلعه شهرنو صرف کرد.
🔹گاهی رسانه ها با زنانی که از آن مراکز فساد رهایی یافته و دنبال زندگی سالمی رفته بودند، مصاحبه میکردند. روزی یکی از مصاحبه ها از رادیو پخش شد. خبرنگار از دختر جوانی سوال کرد که « شما قبلاً کجا بودید و چه میکردید؟» او گفت: «من اصلاً به قبل و بعد کاری ندارم و هیچ حرفی برای گفتن ندارم فقط این را بگویم که یک نفر آمد و مرا نجات داد که او هم پدر من است و هم عمویم هم برادر و دایی و مادرم او همه کاره من است. او شیخ حسین انصاریان است.»
✅@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مردم نه سواد ، نه ماشین برای رفت و آمد و نه وضع زندگی خوبی داشتن تو زمان شاه
🔹ولی بچه های شاه باید با هلی کوپتر میرفتن مدرسه ! اون هم جدا جدا !
#تاریخ_پهلوی
✅@kafesiasi
📷تشخیص سخت دختران از پسران در تهران !
✅ این تیتر یکی از روزنامه های دوران پهلوی در واکنش به وضعیت فرهنگی و پوشش تبلیغ شده در آن دوران می باشد. عجیب اینکه بعد از چهل و چهار سال ، برخی افراد می خواهند بازگشت به عقب کنند و دوباره ارزش های آن وقت ها _ بخوانید بی بند و باری _ را زنده کنند!!؟
#تاریخ_پهلوی
#سبک_زندگی
@kafesiasi
چرا همیشه جریان اصلاحات در برابر احکام اسلام می ایستد و از جریان مقابل اسلام حمایت می کند؟!
#جریان_شناسی
#حجاب_واجب_قطعی
@kafesiasi
آیا واقعاً روحانی قصد دخالت در انتخابات آتی را ندارد؟
✅هرچند محمود واعظی مسئول دفتر روحانی چند روز پیش اذعان کرد که روحانی قصد ورود به مباحث انتخاباتی را ندارد ، اما تحرکات رسانه ای وی و حامیان هشت سال گذشته اش چیز دیگری را می گوید.
✅ به نظر می رسد این تحرکات بیش از آنکه برای رسیدن به کرسی های مجلس باشد ، برای فراری دادن روحانی از محاکمه و دور کردن اذهان عمومی جامعه از مطالبه محاکمه اوست.
🔹 تیتر روزنامه سازندگی دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۲
✍ سعید میرزایی
#محاکمه_روحانی
#مطالبه_همگانی
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
🔴غرق شدگی در فضای مجازی، یکی از آفات فعالیتهای دانشجویی
✍ سید علیرضا آلداود
🔻رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان فعالیت به قصد دیدهشدن، و غرق شدن در فضای مجازی را از دیگر آفات فعالیتهای دانشجویی دانستند و افزودند: فضای مجازی به هرحال یک واقعیت است اما برخیها از فضای مجازی سیلوار خبر و مطلب و تحلیل میپذیرند در حالیکه باید تلاش کنند در این فضا و شبکههای اجتماعی خبر و تحلیل صحیح نشر دهند.
🔻 یکی از مهمترین بندهای فرمایشات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار رمضانی با دانشجویان بحث فضای مجازی و آفات آن برای فعالین دانشجویی بود.
🔻البته این توصیه از سوی امام خامنهای با توجه به اینکه ایشان اهمیت فضای مجازی را به اندازه انقلاب اسلامی میدانند قابل پیش بینی بود، اما چرا حضرت آقا به مراقبت در خصوص عدم فعالیت به نیت دیده شدن و عدم پذیرش اخبار و تحلیلها در این فضا بیشتر تاکید کردند.
🔻 در فضای مجازی مخصوصا وقتی افراد دچار اعتیاد اینترنتی میشوند و البته اگر صفحه یا کانال پرمخاطبی هم داشته باشند، عموما دچار یک سندروم روانشناختی به نام سندروم شخصیت خودشیفته میشوند. یعنی کسانیکه دچار این اختلال میشوند برای گرفتن لایک یا تأیید شدن بیشتر، فعالیت میکنند و هدفشان خودنمایی و تلاش برای بیشتر دیده شدن یا لایک بیشتر خواهد بود.
🔻همچنین یکی از مهمترین عوامل جذابیت رسانههای اجتماعی فراهم آوردن بستری برای شهرت آسان است. فقط کافی است یک مطلب جالب و بامزه توئیت کنید، یک ویدئوی جذاب به اشتراک بگذارید و یا یک متن قابل تحسین بنویسید، آنگاه بلافاصله جلبتوجه میکنید. اگر مطلبی که به اشتراک میگذارید واقعاً خوب باشد، لایکهای زیادی دریافت میکنید، دنبال کننده بیشتری به دست میآورید و از صفحهتان بیشتر دیدن میشود؛ حتی ممکن است توجه یک سلبریتی را هم به خودتان جلب کنید. درنتیجه حضورتان در شبکههای اجتماعی پررنگتر میشود و حتی ممکن است به یک «آدم معروف در شبکههای اجتماعی» با هزاران لایک و دنبال کننده تبدیل شوید.
🔻 اما این موضوع یعنی تولید محتوا، به اشتراک گذاری محتواهای جذاب، تلاش برای گرفتن لایک بیشتر و یا دیده شدن برکت فعالیتهای فضای مجازی و رسانهای را به خصوص در قشر دانشجو از بین خواهد برد، پیشتر هم نوشته بودم، حاج قاسم فضای مجازی نخستین خصوصیتش باید اخلاص باشد.یعنی در فضای مجازی مینویسد برای خدا، لایک میزند برای خدا، باز انتشار میکند برای خدا و... آنکاه خدا نیز به آن نوشته برکت خواهد داد.
🔻 و نکته دوم پذیرش سیل وار اخبار و تحلیل از فضای مجازی بجای تولید خبر و محتوای صحیح در این فضا است. از آنحاییکه متاسفانه فضای مجازی در کشور یک فضای رها شده است و براحتی روزانه در آن اخبار جعلی و یاس آور تولید می شود و از طرفی نبود تیم های حقیقت یاب که با استفاده از مهارتهای فکت چکینگ به همراه راستی آزمایی توسط هوش مصنوعی بتوانند با این سلاح مخرب جنگ ترکیبی(اخبار جعلی) مقابله کنند احساس میشود، اینجا نقش تیمهای دانشجویی بسیار برجسته میشود.
🔸 تیمهای آموزش دیده که خالصانه در این فضا حضور پیدا کنند و مسلح به سلاح سواد رسانهای، فکت چکنیگ، تکنیکهای اقناع مخاطب، آفند و پدافند شناختی باشند تا بتوانند سیلی از اخبار و تحلیلهای صحیح را در فضای مجازی تولید کنند و به لحظه در خصوص اخبار جعلی نیز روشنگری و تبیین کنند.
ادامه دارد...
@kafesiasi
✅ هدف یک افطاری از نگاه اصلاح طلبان
🔹افطاری چند روز پیش قالیباف به ناطق نوری و لاریجانی و حداد عادل با تحلیل های مختلفی روبرو شد.
روزنامه هممیهن درباره این جلسه ویژه افطاری مینویسد:«کنار هم نشستن ناطقنوری، لاریجانی و قالیباف اما از منظری تاریخی نیز، رخدادی مهم محسوب میشود. آخرینباری که این سه شخصیت در یک کنش سیاسی و انتخاباتی ذیل یک جریان قرار گرفتند، همان تجربه شورای هماهنگی نیروهای انقلاب در سال ۱۳۸۴ بود. در آن زمان، ناطق محور و رئیس این شورا بود و قصد داشت با طراحی مکانیزمی همه نامزدهای جریان راست را گردهم آورد تا از میان آنها، یکی بهعنوان «نامزد نهایی اصولگرایان» در انتخابات دوره نهم ریاستجمهوری معرفی شود و دیگران کنار بروند و در صورت در اختیار گرفتن دولت، با او همکاری کنند. آن ایده ناطقنوری البته شکست خورد. محمود احمدینژاد و در ادامه، قالیباف از تصمیم این شورا تبعیت نکردند و پای به عرصه انتخابات گذاشتند. این درحالی بود که نامزد مورد حمایت شورای هماهنگی نیروهای انقلاب به ریاست ناطقنوری، کسی نبود جز علی لاریجانی. جالب آنکه در جریان انتخابات، احمدینژاد به ریاستجمهوری رسید، قالیباف در رقابتی نزدیک با مهدی کروبی و مصطفی معین چهارم شد و لاریجانی که نامزد رسمی محافظهکاران بود در رتبه ماقبل آخر قرار گرفت.
کشور به فعالیت جدی و موثر یک جریان سیاسی میانهرو نیاز دارد. در شرایطی که بعید است شکاف شکلگرفته میان اصلاحطلبان و ساختار سیاسی بهسرعت التیام یابد و حتی با تایید نامزدهای آنان هم، پایگاه اجتماعی سابق اصلاحات بهاینزودیها پای صندوقها بیاید؛ ظهور و حضور یک جبهه سیاسی ریشهدار از محافظهکاران میتواند بخش مشارکتجو اما مخالف تندروی را به خود جلب کند. در سطحی کلانتر، احیای محافظهکاران، میتواند دوران نزدیک به دو دهه میدانداری نهادهای شبهنظامی و امنیتی در جناح راست را پایان دهد و رهبری سیاست در این جناح را به سیاستمداران بازگرداند. همان رویایی که ناطقنوری در سال ۱۳۸۴ داشت!»
روزنامه اعتماد هم از این افطاری به عنوان «چهار ضلع اصولگرایان در کنار هم» یاد کرده و نوشته است:«حالا با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس دوازدهم، انتظار میرود قالیباف بخواهد با نیروهای سیاسی محافظهکار، چه سنتی و چه میانهرو، خود را نزدیک کند و از ظرفیت آنها استفاده کند. به هر حال اگر چنین هم نباشد، دعوت قالیباف از روسای پیشین پارلمان در آخرین سال فعالیت مجلس یازدهم، به ذهن شائبه انتخاباتی را متبادر میکند.»
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
من کاری به بحث رفراندومی که اینجا راه افتاده ندارم،ولی یه چیز جالب پیدا کردم گفتم شما هم ببینید.
بیبیسی و ایران اینترنشنال از لزوم رفراندوم در ایران که نظامش رو تحت همه پرسی قرار داده میگن ولی دادگاه عالی بریتانیا با رفراندوم در مورد استقلال اسکاتلند مخالفت میکنه :)
✍️حانون
@kafesiasi
💠 بصیرت افزایی پیش از هجوم فتنه ها...
📚 برگرفته از نامه ۳۱نهج البلاغه
#فتامل
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @Naghsherahsiasi
✅ کنایه ای به شاهزاده ایران
فقط حجاب اجباری نیست، کلاه یهودی ها رو در کنار دیوار ندبه هم سرت بذاری اجباریه!؟
🔹برای عضویت در صفحه آقای سعید میرزایی در ویراستی ( توییتر ایرانی) به لینک 👇👇👇
https://virasty.com/Saeid_mirzaei
مراجعه نمایید.
#اپوزیسیون
#دوگانگی
@kafesiasi
✅ تکرار یک جمله قابل تأمل
🔹هنوز یک هفته از سخنان مقام معظم رهبری درباره اهداف دشمن و دنباله های داخلی آنان در تغییر قانون اساسی نگذشته است! آقای کواکبیان دوباره بر طبل بازنگری و تغییر قانون اساسی می زند! چگونه ایشان خود را رجل سیاسی می داند که هنوز التزام عملی به ولایت فقیه ندارد؟!
قابل توجه شورای نگهبان....
#جریان_شناسی
@kafesiasi
💢رفراندوم شعار یا راه حل؟!
🔹دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار امروز با دانشجویان فرمودند: مسائل گوناگون کشور مگر قابل رفراندوم است؟ کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ در اصل 59 قانون اساسی مراجعه به آرای مردم در «مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی» مطرح شده است. توجه به این موضوع از نقاط عطف قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به حساب میآید. در این زمینه گفتنی است که انقلاب اسلامی ایران تنها انقلاب جهان است که نظام برآمده از انقلاب را به رفراندوم گذاشت و قانون اساسی به رفراندوم گذاشته شد.
🔸در عین حال لازم است به این نکته نیز اشاره کرد که برای اجرای رفراندوم یک مسیر قانونی پیشبینی شده است. طبیعتا این راه مفتوح است، اما به نظر میآید توجه به فرامتن موضوع رفراندوم و انگیزههای آن از اهمیت بیشتری برخوردار است، چون اینگونه تصور میشود که انگیزه طراحان موضوع رفراندوم در طی این سالها بیشتر سیاسی و منبعث از تمایلات جناحی بوده است، تا اینکه بخواهند از طریق رفراندوم گرهای از مشکلات باز شود. مهمترین پرسشی که در این باره قابلیت طرح دارد آن است «مسائل بسیار مهم» کشور که هماکنون از طریق عادی قابل حل نیستند چیست؟ در طی سالهای گذشته کدام مسئله به شکلی اساسی و فراگیر ذهن و روان مردم را درگیر خودش کرده است؟ طبعا مسائل و مشکلات معیشتی و اقتصادی.
🔹آن چهره سیاسی که در دوره مسئولیتش شدیدترین مشکلات اقتصادی بر کشور تحمیل شد و شاخصهای اقتصادی بدترین وضعیت ممکن را تجربه کرد، از اینکه در دوران اداره کشور توسط دولتش و حتی بعد از آن موضوع رفراندوم را مطرح میکند، دقیقا به دنبال چیست؟ فردی که بر اثر سوءتدبیر در اجراء، سبب شد در سال 1398 در پی تغییر قیمت بنزین در کشور فاجعه درست شود و در مرحلهای دیگر مردم را به بازار سرمایه دعوت میکند اما مدتی بعد مردم به خاک سیاه نشانده میشوند، درباره چه چیزی میخواست همهپرسی برگزار کند؟ او بارها موضوع رفراندوم را به فضای عمومی و رسانهای کشاند، اما یکبار نگفت درباره چه چیزی باید رفراندوم کرد و هیچگاه سازوکار برگزاری رفراندوم را طی نکرد!
🔸مشخص است که چنین فردی به دنبال تبلیغات و کار سیاسی است و هم اینکه میخواهد ضعفهای خودش را پشت شعارهایی از این دست پنهان کند. امر پیچیدهای نیست؛ دیروز و امروز و حتی فردا مهمترین مشکل و مطالبه مردم حل مسائل اقتصادی و معیشتی است. راه آن نیز رجوع به آراءکارشناسان دلسوز، به کارگیری مدیران اجرایی توانمند و گسترش روحیه انسجام بین مردم و مسئولان است.
✍🏻عزیز غضنفری
@kafesiasi
✅مغشوش کردن اذهان مردم با گزارشی از دولت قبل
🔹 روزنامه های زنجیره ای اصلاحطلب با تمسک به هر روشی در صدد ایجاد یأس و ما امیدی و تخریب دولت سیزدهم می باشد. فرقی هم نمی کند گزارشی که تیتر می کند برای این دولت باشد یا نه!
🔹 روزنامه شرق در گزارش امروز خود ، با عنوان« آمارهای مغشوش بنزینی » که تیتر بزرگ می باشد ، به بررسی آمارهای حوزه بنزین یک دهه گذشته _ دولت روحانی _ پرداخته است!
🔹چندی پیش بود که حکم قضایی درباره تخلف برخی مسئولان در قبال محیط زیست که مربوط به مسئولان دولت قبل بود را به نوعی به دولت سیزدهم نسبت دادند!
#جریان_تحریف
@kafesiasi
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شرح دعای روز بیست و هشتم ماه رمضان
🎙 #آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
🔺احکام فطریه
🔺انجام نوافل
🔺دعا موجب کمال انسان است
🔺آمادگی برای مرگ
🔺اهمیت مجالس روضة اهل بیت (علیهم السلام)
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
اللَّهُمَّ وَفِّرْ حَظِّي فِيهِ مِنَ النَّوَافِلِ، وَ أَكْرِمْنِي فِيهِ بِإِحْضَارِ الْمَسَائِلِ، وَ قَرِّبْ فِيهِ وَسِيلَتِي إِلَيْكَ مِنْ بَيْنِ الْوَسَائِلِ، يَا مَنْ لا يَشْغَلُهُ إِلْحَاحُ الْمُلِحِّينَ.
خدایا بهره ام را در این ماه از مستحبات فراوان کن، و مرا با تحقق درخواستها اکرام فرما، و از میان وسایل وسیله ام را به سویت نزدیک کن، ای که پافشاری اصرارورزان مشغولش نسازد.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐@kafesiasi
PTT-20210513-WA0021.opus
1.33M
❣مبانی فقهی اختلاف مراجع از اعلام عید فطر چیست؟
❣آیا جامعه دینی بایست نگران اختلاف مراجع در اعلام عیدفطر باشد؟
🎙 #جعفر_مقصودی
@kafesiasi
1402-01-16-sh ofogh - ناشناس.mp3
5.88M
🎧 #بشنوید
🔰پرسش و پاسخ (۱۳) استاد حسن رحیمپور ازغدی:
✅ قسمت اول:
۱. دو شاخهی تز "اسلام منهای روحانیت"، چگونه یکدیگر را در عرصه فرهنگ سیاسی پوشش دادند؟
✅ قسمت دوم:
۲. ریشههای سیاسی و تاریخی دوران جهان اسلام میان "عقل گرایی" و " عقل گریزی" چه بود؟
۳. "انسانگرایی اسلام" دقیقا کجا با اومانیسم مادی غرب، مشکل دارد و این تعارض چه تاثیری در فهرستهای متفاوت از " حقوق بشر" داشته است؟
#طرحی_برای_فردا
#شبکه_افق
@kafesiasi
May 11