7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واکنش برخی مخاطبان به اظهارات مجری شبکه بهایی منوتو در مورد اتمام ذخایر بنزین در کشور!
🔺️ویژه برنامهای که قرار بود همسو با دروغ پراکنی سایر شبکههای ضد ایرانی، شرایط سوخت کشور را بحرانی نشان دهد، اینگونه با واکنش جالب مردم مواجه گردید!
🌎 @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مردم به حضور معاون اول رئیسجمهور در جایگاههای سوخت
✅دمش گرم
@kafesiasi
📝 همه دروغهای رسانههای معاند در ماجرای بنزین | باک خالی بیبیسی
🔻جریانهای ضدانقلاب در روزهای اخیر نمایش تازهای را بهمنظور برهم زدن آرامش جامعه روی صحنه بردهاند و با دروغپردازیهای تازه با محوریت «گرانی بنزین» و «صفهای شلوغ در جایگاهها» فاز جدیدی را از اقدامهای ضدمردمی خود کلید زدهاند تا بهخیال خود، یک «تابستان داغ» برای جمهوریاسلامی رقم بزنند.🤨
🔸ماجرا اما از جایی آغاز میشود که جریانها و رسانههای معاند با توجه به شکستهای سنگین چند ماهه اخیرشان در ثباتزدایی از کشور، در آستانه سالگرد فوت مهسا امینی میکوشند با ابزارها و راهبردهای متعدد، فضای عمومی جامعه را بهسوی تنش و التهاب سوق دهند.
🔹برهمین اساس هم اینبار تدابیر وزارت نفت بهمنظور مدیریت مصرف سوخت (بنزین) در کشور، به بهانه تازهای برای دروغپردازی و ایجاد تنش روانی در افکارعمومی تبدیل شده است.
🔺رسانههای ضدانقلاب تلاش کردند اینگونه القا کنند که دولت درصدد گرانی بنزین است و اجرای طرحهایی مانند «محدودیت سقف سوختگیری» نیز زمینهسازی برای گران کردن این فرآورده سوختی بهحساب میآید؛
لذا انتشار دروغهای بنزینی بار دیگر در دستورکار ضدانقلاب قرار گرفت.
🔅 برای دوستان خود ارسال کنید و در افزایش سواد رسانهای جامعه سهیم باشید.
@kafesiasi
🔺اهمیت سفر امیرعبداللهیان به سعودی
1️⃣ با توجه به نقش سعودی در اتحادیه عرب و کشورهای حاشیه خلیج فارس ، این سفر می تواند به بهبود روابط ۲ کشور و همچنین تعامل ایران و کشورهای عربی کمک شایانی کند .
2️⃣ عربستان جمهوری اسلامی را به عنوان یک بازیگر تاثیرگذار در منطقه غرب آسیا پذیرفته است و سعی دارد در یک نقشه جامع علاوه بر ارتباط با کشورهای غربی ، با قدرت های منطقه ای همچون ترکیه و ایران روابط خود را ارتقا دهد.
3️⃣ اسرائیل کوشش می کند با واسطه گری آمریکا، سعودی را وارد توافق ابراهیم کند اما موانع مهمی در این مسیر دیده می شود ؛ ایران می تواند به عنوان یک متغیر مستقل عمل کرده و در این خصوص تاثیر جدی بگذارد .
4️⃣ ریاض در یک برنامه جامع در پی تبدیل به یک کشور مدرن و تاثیرگذار در جهان (بدون توجه به متغیر مهم توسعه سیاسی در داخل) بوده و امنیت ملی خود را به عنوان مهم ترین زیربنای توسعه اقتصادی و جذب سرمایه خارجی می بیند و به همین دلیل سعی دارد ایران که عضو اصلی و سازنده محور ضد غربی در منطقه است را وارد تعامل با خویش نماید تا موانع مدنظر بن سلمان جهت برنامه های بلندپروازانه اش مرتفع گردد.
🔸️این یک فرصت طلایی است تا ایران بتواند از طریق عناصر قدرتش مانند توان نظامی و ژئوپلیتیکی ، مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم را تقلیل دهد.
5️⃣ اختلافات و شکاف های به وجود آمده در سالهای اخیر میان سعودی و برخی کشورهای عربی همچون قطر و امارات ، زمینه ای مناسب را برای گسترش روابط ایران و این کشورها ایجاد کرده تا تهران بتواند از مزایای همکاری با آنان به طور مستقل از یکدیگر بهره مند شود و از اختلافات آنان منتفع گردد.
6️⃣ اختلافات سعودی و یمن هنوز حل نشده و دوطرف به راهکاری جامع برای تبدیل آتش بس به صلح دائمی نرسیده اند.
🔸️در این خصوص ۲ وضعیت متصور است ؛ اول از سرگیری جنگ که در صورت وقوع آن ایران می تواند از متحدش در صنعا به عنوان یک ابزار قدرتمند جهت اعمال فشار بر ریاض استفاده کند و در صورت صلح نیز نقش جمهوری اسلامی در یمن باید توسط عربستان به رسمیت شناخته شود .
🔸️سفر وزیر خارجه ایران به ریاض باید معطوف به حل و فصل جامع بحران یمن با مشارکت فعال تهران و عدم دخالت آمریکا در این خصوص باشد.
7️⃣ کشورهای منطقه همچون سوریه ، لبنان و عراق طی سالهای اخیر از تاثیرات منفی سیاست خارجی تمامیت خواهانه سعودی در امان نمانده اند و با توجه روابط راهبردی جمهوری اسلامی و این کشورها، سفر امیرعبداللهیان احتمالا طلیعه حل بخشی از بحران و تعدیل چالش های سیاسی و اقتصادی در کشورهای مزبور باشد .
8️⃣ در گذشته ، آمریکا و اروپا برقراری رابطه ایران و کشورهای عربی مانند سعودی را تحت عنوان جایزه و پاداش برجام به تهران می فروختند ولی امروز بدون بازگشت به توافق هسته ای با غرب، دولت رئیسی توانسته بن بست های سیاست خارجی ایران را با انعطافات ایجاد کرده رفع نماید و همین امر به بهبود کارکردهای سیاست خارجی تهران و کوتاه آمدن واشنگتن در برخی از پرونده ها (مانند تعاملات اخیر و آزاد شدن میلیاردها دلار دارایی) کمک کرده است.
9️⃣ ایران عزم خود را برای اداره کشور بدون برجام جزم کرده است ؛ از فروش ۱/۵ میلیون بشکه نفت به چین گرفته تا تعاملات محدود و تاکتیکی با آمریکا بر سر آزادی جاسوسان این کشور و گسترش روابط با کشورهای آسیایی ، آفریقایی و آمریکای لاتین.
📌نقش پول و سرمایه گذاری کشورهای عربی جنوب خلیج فارس در ازای تامین امنیت تجارت انرژی آنها برای کنترل و ثبات اقتصاد ایران از نظر سران حاکم در تهران بسیار مهم ارزیابی می گردد.
✍علیرضا تقوی نیا
@kafesiasi
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺هیچ جای دنیا برای مرگ عزیزشون جشن و رقص نمیگیرن به جز جماعت زن زندگی آزادی
#زن_بردگی_استثمار
@kafesiasi
29.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دروغی که درباره #مهسا به ما گفتند.....
راست یا دروغ⁉️
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ قدرت میخوای؟ از جلیلی فاصله بگیر!
🔸 کاری به تبختر، تفرعن و اشرافیتی که در کلام این جماعت به گفته خودشان «لیبرال دموکرات مسلمان» نهفته است ندارم. به این که خودشان اعتراف دارند حتی در زمانی که علی الظاهر در مناصب امر قرار ندارند چه قدرتی دارند و شاهرگ های حیاتی کشور مثل اتاق بازرگانی در چنبره اینان هست و نمایندگان برای عرض ادب خدمتشان می رسند هم کاری ندارم!
🔸 مرعشی صادقانه و البته ناخواسته جمله ای را گفت که شاید یک خط بود اما هزاران حرف نهفته در خود دارد. یکبار دیگر بخوانید.
با تمسخر خطاب به ثابتی: « حالا شما هم در آینده اگر یه خورده از جلیلی فاصله گرفتی بیا حزب ما تو هم احساس قدرت خواهی کرد»
🔸سابقا هم این اعتراف را امثال حسن روحانی داشته اند. همانجایی که دهباشی از اعضای فعال ستاد روحانی از زبان روحانی چنین نقل کرد: «صادق ترین و پاک ترین فرد در بین ما آقای جلیلی است». نه دوستان بلکه دشمنان جلیلی خود معترف اند که سعید جلیلی دنبال هر چیزی باشد، همچون بسیاری از چرتکه بندازها و تاکتیسین های سیاسی به دنبال قدرت بما هو قدرت نیست و مثل برخی آقایان برای رسیدن به قدرت حاضر نیست از اصول عبور کند و یا اصول را به کناری پرت کند و امیال نفسانی اش مقدم بدارد.
🔸ایستادن در کنار امثال جلیلی اگر تیکه و کنایه و برچسب و حذف شدن و... نداشته باشد قطعا نفع و سود و جاه و مقامی هم ندارد. قاطعانه می گویم، سعید جلیلی نماد حقیقی یک زیست مومنانه سیاسی است. همان زیستی که در مدرس ها و دیالمه ها و مصباح یزدی ها دنبالش می گشتیم.
#علی_ریاحی_پور
@kafesiasi
💢رهبری جبهه اصلاحات برعهده کیست؟ خاتمی یا لاریجانی؟
برخی از اصلاح طلبان با اشاره به برجسته شدن دوکلیدواژه «خالص سازی» (تعبیر علی لاریجانی) و «خودبراندازی» (تعبیر سیدمحمدخاتمی) در سپهر سیاسی کشور و در تحلیل آنچه راهبرد جریان حاکم می خوانند، تاکید دارند که توصیف لاریجانی از شرایط دقیق تر و گویاتر از تعبیر خاتمی می باشد.
در این رابطه اصلاح طلبان با بیان اینکه عبارت «خالصسازی» با واقعیت سیاسی تطابق بیشتری دارد، تاکید می کنند، نهفقط تحلیلگران و منتقدان رفتارها و راهبردهای جریان حاکم، بهنوعی در بهکارگیری این تعبیر، تفاهم دارند، بلکه خود جریان حاکم (و بهویژه طیفهای رادیکالتر و ایدئولوژیکتر آن)، نیز بهنوعی این تعبیر را میپسندد و هر روز به شکل و بهانهای میکوشند وجهی از خالصسازی را درون نهادهای مختلف قدرت عملیاتی کنند و حتی در جهت تعمیم و تحمیل آن به نهادها، مؤسسات و تشکلهای خصوصی و غیردولتی گام بردارند.
اصلاح طلبان هچنین با بیان اینکه خالص با گذشت دو سال از یکدستسازی نهادهای قدرت، بهسرعت و شدت درحال پیشروی و تعمیم است، تصریح می کنند این پیشروی و تعمیم، ازیکسو به شکلی عمودی و در سطح نهاد دولت و با حذف، اخراج، تعدیل و بازنشستگی نیروهای کارشناس و باتجربه پیشین و جایگزینی نیروهای تازهکار از بدنه حامیان در دست انجام است؛ بهگونهای که پس از «یکدستسازی در رأس»، روند یکدستسازی و خالصسازی به بدنه تخصصی و بروکراتیک دولت رسیده و شکلی بیسابقه و در ابعاد تحولی انقلابی پیدا کرده است.
از سوی دیگر، پیشروی و تعمیم فرآیند خالصسازی ابعادی افقی هم پیدا کرده است و متوجه نهادها، تشکلها و حتی شرکتها و مؤسسات خصوصی و غیردولتی هم شده است که از قدیمیترین نهادهای مدنی کشور همچون کانون وکلا و اتاق بازرگانی تا تشکلهای دانشجویی و کسبوکارهای کوچک و بزرگ استارتاپی را در برمیگیرد.
اصلاح طلبان همچنین در ادامه دقت لاریجانی در توصیف شرایط را دقیق تر ارزیابی کرده و انتقادات وی در عرصه سیاسی و مدیریتی را اثربخش توصیف می کنند.
#جریان_شناسی
@kafesiasi
⭕️ *توییت دبیرکل حزب ندای ایرانیان پس از حضور در برنامه صف اول*
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
🆔 @kafesiasi