🔰 یادتان نیست که رشد اقتصادی را تبدیل به خاطره کردید؟!
🔸روزنامه زنجیرهای اعتماد ادعا کرد «با امنيتي كردن اقتصادمان به يك كشور وابسته تبديل شديم».
این روزنامه از قول یک کارشناس، بهبود روابط سياسي و اقتصادي با كشورها را اولويت اول دولت آينده برشمرد و نوشت:
🔻«اين بهبود را نبايد صرفا تحت عنوان رفع تحريم دانست، بلكه تحريم تنها يكي از ابعاد آن است. در واقع بايد روابط ما با دنيا اصلاح شود و اين شرايط كه تنها با يك بلوك در دنيا كار كنيم و روابط منطقهاي محدود داشته باشيم، پذيرفتني نيست. اكنون كشورها در دنيا تلاش ميكنند وابستگيشان را به كشورهاي مختلف از اين طريق رفع كنند تا درصد وابستگيشان كم باشد و از هر كشوري حداكثر تا دو درصد صادرات و واردات انجام دهند و تركيب و تنوع بازار داشته باشند.
🔻چين و آمریکا در حوزههاي مختلف، نوعي رقابت خصمانه دارند و طبق آمارهاي رسمي منتشرشده در زمينه تبادل كالا؛ آمریکا حتي با وجود اثرات جنگ تعرفههاي دوران دونالد ترامپ، همچنان بزرگترين شريك تجاري چين است.
🔻نگاهي به روند افزايشي فروش نفت ايران به چين و كاهش تعداد طرفهاي تقاضا، نشان ميدهد كه چرا ايران در برابر كشوري كه مكررا و آشكارا تماميت ارضياش را زير سؤال برده و بر آن اصرار دارد، ناگزير به سكوت است!
🔻اين در حالي است كه چنين سطحي از تهديد نسبت به تماميت ارضيمان تاكنون حتي از سوي آمریکا و اسرائيل هم مطرح نشده بود. در واقع وابستگي اقتصادي به چين ما را از پيگيري منافع مليمان، بازداشته است».
🔸باریکاندیشی روزنامه اعتماد از جهات مختلف، محل خدشه است. نخست این که امنیتیسازی اقتصاد و وابستگی پس از آن، اگر تعبیر درستی باشد، مصداق تمام و کمالش، رویکردی بود که دولت مورد حمایت مدعیان اعتدال و اصلاحات در پیش گرفت و اقتصاد کشور را در کانال تنگ و تحت نظارت و محدودیت غرب انداخت.
🔻پذیرش FATF و واگذاری اطلاعات محرمانه صادرات و شرکا و مسیرهای دور زدن تحریمها، و سپس معطل ماندن در تعهدات برجامی با وجود بازگشت تدریجی تحریمها در دو دولت اوباما و ترامپ، بیکفایتی مدیریتی عجیب درباره قیمت بنزین و بسترسازی آشوب آبان ۹۸ که به تصریح برخی حامیان روحانی موجب سوءبرداشت دولت آمریکا و جرأت ترور شهید سلیمانی شد، فروکاستن حقوق برجامی ایران در مذاکرات بعدی بر سر بستههای مسخره اسپیوی و اینستکس (فروش محدود و مدیریتشده نفت و ارائه پول آن به اروپا برای امکان خرید صرفا غذا و دارو، و...) موارد دیگری از این دست اگر امنیتیسازی و وابسته کردن اقتصاد نیست، پس چیست؟
🔸ثانیا در همین دوران خسارتبار و ننگین، صادرات نفت ایران به سیصدهزار بشکه سقوط کرد و رشد منفی اقتصادی را تجربه کردیم. با این وجود عجیب است که روزنامه غربگرا رویش میشود درباره کیفیت رشد اقتصادی فعلی حرف بزند و ایراد بگیرد. این محافل زباندراز که در اکثر موفقیتهای سه سال اخیر زبانشان گشوده شده، همانهایی هستند که چهار سال قبل میگفتند قادر به فروش یک قطره نفت نیستیم و نمیتوانیم به پول نفت اندک فروختهشده هم دسترسی داشته باشیم.
🔸نهایتا این که حکایت غربگرایان در اینباره-چون خودشان اهل وادادگی مطلق هستند- همان است که گفت «کافر همه را به کیش خود پندارد».
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلیلی: زمانی که فشار حداکثری اعمال شد ما میگفتیم میشود این فشار حداکثری را شکست داد و به دولت وقت هم پیشنهاداتمان را دادیم اما خیلی توجه نکردند با این حال دولت شهید رئیسی توجه کرد و نتیجه گرفت.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جلیلی: مسائلی مثل حجاب و فیلترینگ پاسخ فرهنگی دارد نه امنیتی
🔹عرصۀ فضای مجازی یک فرصت است که ابعاد مختلف دارد. آسیبهای فضای مجازی را با مسئولیتپذیری میشود حل کرد نه با محدودیت.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: من و امثال من توانایی «مدیریت» رو نداریم!❗️
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
کافه سیاسی
✅ نفاق برای مصادره رأی احمدی نژادی ها !؟ 🔹جریان اصلاح طلبی که از روز اول با محمود احمدی نژاد مشکل د
✅ دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو؟!
🗣 اسماعیل گرامی مقدم عضو شورای سیاستگذاری ستاد پزشکیان مدعی شده است:« یادمان نرود فتنه واقعی همان رئیس دولتی بود که مردم را متهم به خس و خاشاک میکرد . اینها که این برچسبها را میزنند وارث همان رئیسجمهوری هستند که متاسفانه آن فتنه را برپا کرد. دامن اصلاحات از هر اتهامی پاک است.»
✅نکات تحلیلی:
🔺این ادعا در حالی است که برخی افراد در درون جریان اصلاح طلبی با ترفندهای مختلف به دنبال مصادره آرای احمدی نژاد هستند!
🔺در قبیله ای و جناحی فکر کردن جماعت اصلاح طلب همین یک نمونه کافیست. چرا که در همان سال ۸۸ برای همه روشن شد که منظور احمدی نژاد از خس و خاشاک اغتشاشگران بودند ، اما همچنان این جماعت برای احمدی نژاد هراسی تحریف ۱۵ سال گذشته را تکرار می کنند!؟
🔺نکته پایانی اینکه ، چرا احمدی نژاد در برابر موضوعاتی این چنینی که موبوط به خودش می باشد، همچنان قصد دارد سکوت کند و علیه اصلاح طلبان موضعی نمی گیرد!؟
✍سعید میرزایی
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
👆 امیرالمومنین(علیهالسلام) : هرگز وعدهای نده که نسبت به انجام آن از خود مطمئن نیستی
دیوارنگاره انتخاباتی میدان ولیعصر (عج) صبح امروز و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری رونمایی شد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 عهدشکنان آمریکایی نگران سرنوشت انتخابات در ایران
🔸اندیشکده آمریکایی کوئینسی ابراز امیدواری کرد نامزد اصلاحطلبان در انتخابات ایران پیروز شود.
این اندیشکده در تحلیلی نوشت:
🔻«انتخابات ریاستجمهوری ایران به دلیل سانحه بالگرد ابراهیم رئیسی در ۲۸ ژوئن برگزار میشود. براساس قانون اساسی ایران، انتخابات زودهنگام برای جانشین باید ظرف ۵۰ روز پس از فوت یا استعفای رئیسجمهور قبلی برگزار شود. از پنج کاندیدای اصولگرا، محمدباقر قالیباف ۶۲ ساله، سرتیپ بازنشسته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،، شهردار سابق تهران و رئیس فعلی مجلس، سه بار نامزد ریاستجمهوری شده است. علیرضا زاکانی، ۵۸ ساله، شهردار فعلی تهران است. او چهار دوره نماینده مجلس بود.
🔻کاندیدای غافلگیرکننده مسعود پزشکیان ۶۹ساله است. او اصلاحطلب است و پنج دوره نماینده مجلس بوده است. وی در دولت دوم سیدمحمد خاتمی، رئیسجمهور سابق و اصلاحطلب، وزیر بهداشت بود. او از خانوادهای سرشناس در استان آذربایجان غربی در شمال غربی ایران است.
🔸پیشبینیهای عمومی بر این اساس است که یک نامزد تندرو یا محافظهکار برنده این انتخابات شود. این در حالی است که همزمان با جنگ غزه و بحران در خاورمیانه، دولت ایالات متحده آمریکا با دقت فرآیند انتخابات را در ایران دنبال میکند. آمریکا، در شرایطی که خصومتها با تهران به دلیل جنگ اسرائیل و حماس در غزه و همچنین پرونده برنامه هستهای ایران تشدید شده، با دقت نتایج این انتخابات را دنبال میکند. میانهروها و اصلاحطلبها شانس بسیار کمی در انتخاباتهای ایران داشتند و لیست نهائی نامزدها نشان میدهد که تا چه اندازه از نفوذ و اثرگذاری آنها در قدرت کاسته شده است».
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سعدالله زارعی: مشخص بود که آقای ظریف به سختی با آقای امیرعبداللهیان کار میکند
🔸 کارشناس ارشد مسائل بین الملل: بعید است که کشورهای عربی درخواست عزل آقای امیرعبداللهیان در دولت روحانی را داشته باشند.
🔸اما این مشخص است که آقای ظریف از بابت بودن آقای امیرعبداللهیان در وزارت خارجه تحت فشار بود و در جلساتی که مرتب ما هم شرکت داشتیم مشخص بود که آقای ظریف به سختی با آقای امیرعبداللهیان کار میکند.
🔸حضور شهید امیرعبداللهیان در جایگاه معاونت عربی آفریقایی وزارت امور خارجه برای این جریان غیرقابل تحمل بود. لذا فشار میآوردند که این باید تغییر بکند و تغییر هم کرد و این تغییر هم در یک فضای معناداری اتفاق افتاد.
🔸معلوم هم بود در کشور یک نگرشی را دولت آقای روحانی دنبال میکرد که آن نگرش با ادبیاتهای انقلابی و ادبیاتهای ارزشی خیلی سازگار نبود و در آن مقطع، آقای امیرعبداللهیان هم به لحاظ تربیت ذهنی و قلبی و عقلی و اعتقاداتی که داشت در مقابل این روند قرار میگرفت و از این مهمتر آقای امیرعبداللهیان جزو معدود نمادهای دیپلماسی انقلابی در وزارت خارجه بود و آن نقطه برجسته دیپلماسی انقلابی محسوب میشد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سعدالله زارعی: سردار قاآنی می گفت هیچ وزیر خارجهای به اندازه آقای امیرعبداللهیان با میدان و با مقاومت هماهنگ نبوده است
🔸سعدالله زارعی کارشناس ارشد مسائل بین الملل: احمدینژاد با کمک به سوریه مخالف بود و صریحا دولت سوریه را دیکتاتور معرفی میکرد! در چنین شرایطی طبیعتا در دولت هم کسی پای کار نمیآید. حاج قاسم میخواهد در این وضعیت صحنه را که با حوزه دیپلماسی پیوند دارد به یک سرانجامی برساند.
🔸در این فضای سنگین، حساس و پرخطر تکیه حاج قاسم به آقای امیرعبداللهیان بود و انصافا آقای امیرعبداللهیان در این مسئله با اعتقاد کار کرد. وی جزو دیپلماتهایی بود که با علاقه، اشتیاق و فهم انقلابی در این صحنه کمک میکرد.
🔸من بعد از شهادت آقای امیرعبداللهیان از سردار قاآنی این تعبیر را شنیدم که گفت: در طول دورانی که ما بودیم، هیچ وزیر خارجهای به اندازه آقای امیرعبداللهیان با میدان و با مقاومت هماهنگ نبوده است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
❇️اصلاح طلبان سعی میکنند که خود را سخنگوی مردم قلمداد کنند این در حالیست که در آخرین انتخابات موفق به کسب حداقل کرسیهای مجلس نشدند
❇️ آنها سعی میکنند همیشه در مقام سوال کننده باقی بمانند و مطالبهگر نواقص باشند این در حالیست که به گفته محسن هاشمی ۳۲ سال از عمر انقلاب را اصلاح طلبان در رأس دولت بودند و حاصل آن تورم ۴۹ درصدی هاشمی تهاجم فرهنگی خاتمی و تورم ۵۹ درصدی روحانی بود و در نهایت عاملان وضع موجود و کوچک شدن سفره مردم معضلات اجتماعی هستند
🤔حال چگونه است که شما از زبان مردم مطالبهگر مسائلی هستید که خودتان به وجود آوردهاید
❇️چطور است که اصلاح طلبان رقیبانشان را همدستان نهادهای حکومتی و در مقابل مردم نشان می دهند ولی سعی در کسب قدرت در همین نظام را دارند
❇️از دیگر تکنیکهای این گروه باید به استفاده آنها از شکافهای اجتماعی به نفع خود نام برد از جمله بحث حجاب، ولی سوال اینجاست که در دوره خودتان برای این مسائل و حل آن چه کردهاید❓ آیا شما نسخه دیگری دارید که هم عفت زن ،امنیت خانواده و امنیت جامعه را حفظ کند و در عین حال تمام آزادیهای غرب را نیز به همراه آورد❓ اگر دارید چرا در این ۳۲ سال اجرا نکردید‼️❗️
👨🏫در پایان باید گفت این گروه در منش خود این رفتارها را نهادینه کرده است که اگر پیروز انتخابات شوند ناکارآمدی خود را به بهانه آواربرداری از عملکرد دولت قبل توجیه میکنند، اگر پیروز نشوند مثل فتنه ۸۸ زیر میز مذاکره میزنند و به اردوکشی خیابانی قدام میکنند، عدم پیشرفت در دولت خود را به علت سنگاندازی نهادهای حکومتی توجیه میکنند و در نهایت از زیر مسئولیت پاسخگویی شانه خالی میکنند مانند دولت روحانی و حامیانش
✍محسن قربانیان✍
#سیاست_روز
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi