May 11
✅ پارادوکس پزشکیان
🔺روزنامه مردم سالاری ضمن انعکاس میتینگ تبلیغاتی پزشکیان با جمعی از زنان از تصویر یک کودک ۶ تا ۷ ساله با موهای بلند استفاده کرده و این جمله او را هم تیتر کرده « مدافع حضور زنان خواهم بود»
✅نکات تحلیلی:
🔺برخی هواداران جناب پزشکیان تصور می کنند اگر از اینگونه تصاویر استفاده کنند، و شخص ایشان نیز مواضع ساختار شکن مثل :« طرح نور ما را به سیاهی می برد» اتخاذ کند ، جماعت زن_ زندگی_ آزادی به سمت آنان متمایل خواهند شد!؟
🔺در حالی که نمی دانند این جماعت در اندیشه خام و بغض آلود حتی او را هم مهره نظام می داند و بنای قطعی اش براندازی نظام جمهوری اسلامی است!
🔺از جناب پزشکیان که اعتقاد به ولایت فقیه را باور خود می داند و ما در این موضوع شک نداریم، انتظار می رود کمی هوشمندانه عمل کنند و نگذارند تیم تبلیغاتی و ستاد او چیزی را بیان کنند که قطعا باب میل او نیست.
می دانید دیروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدالآوران المپیادهای علمی با اشاره به انتخابات هشتم تیر تأکید کردند:«نزدیکی به ملاکهای انقلاب معیار انتخاب باشد» به نظرتان ، اینگونه مواضع در راستای ملاک های انقلاب است؟
🔺از حضور ایشان نگرانی وجود ندارد ، اما حقیقتا پشت سر پزشکیان کسانی هستند که تجربه نشان می دهد با توجه به سابقه منفی شان از آنان باید نگران شد.
🔺آقای پزشکیان نگذارید این عقبه شما را به سمت رادیکال شدن و ناکجا آباد بکشانند. تا دیر نشده خود را از این پارادوکس نجات دهید.
✍سعید میرزایی
#بداخلاقی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🌐 اذعان اصلاحطلبان به کاهش وزن سیاسی خود
▪️روزنامه شرق در مطلبی به کاهش وزن سیاسی محمد خاتمی در جامعه و در میان افکار عمومی اذعان کرده است.
این روزنامه بیان میدارد اگرچه اصلاحطلبان در موضعی طرفدارانه از رئیس دولت اصلاحات وی را هنوز در آرای مردمی تأثیرگذار میدانند، اما نمیتوانند افول بدنه رأی اصلاحات و خاتمی را کتمان کنند. بسیاری از اصلاحطلبان در سالهای گذشته و پس از عیان شدن ناکارآمدی دولت روحانی و به دلیل حمایت کاملی که خاتمی از روحانی داشت، معتقد بودند که خاتمی بخشی از افکار عمومی حامی خود را از دست داده است.
مرتضی مبلغ، فعال سیاسی اصلاحطلب از حزب رادیکال اتحاد ملت در گفتوگویی با شرق معتقد است که سرخوردگی مردم به دلیل شرایط جامعه و مشکلات موجود است و دلیل افول خاتمی نیست.
او معتقد است: «اگر مردم پای صندوق حاضر نمیشوند، به دلیل عدم توجه به توصیه یا رأی خاتمی نیست، بلکه به دلیل ناامیدی از روند انتخابات و تأثیر آن بر وضعیت اقتصادی، معیشــتی، اجتماعی و فرهنگی آنهاســت» و به نظر او «زمانی که اعتماد جامعه به صندوق رأی تا اندازهای ترمیم شود، یقیناً به همان اندازه پایگاه و جایگاه اجتماعی سیدمحمد خاتمی میتواند در حمایت از پزشکیان محور و منشأ اثر باشد.».
اما او طبق معمول بیشتر اصلاحطلبان نگاه فرافکنانه دارد و در خصوص نقش خاتمی در ایجاد شرایط نامناسبی که از جامعه توصیف میکند، توضیحی نمیدهد. آیا خاتمی هشت سال در این کشور رئیسجمهور نبوده است؟ آیا او هشت سال در دهه ۹۰ حامی دولت روحانی که باعث نارضایتی بسیار مردم و حتی ناامیدی تودههای اصلاحطلب از صندوق رأی شد، نبود؟ و آیا خاتمی برای رأی آوردن روحانی، اعتبار خود را هزینه نکرد؟
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1234578
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شما هم میتوانید از نامزد ریاستجمهوری سوال بپرسید
🔹ستاد انتخابات صداوسیما: مردم میتوانند سوالات خود از نامزدهای ریاستجمهوری را به شمارۀ ۳۰۰۰۰۱۱۱ پیامک کنند.
🔹مهلت ارسال سوال تا ساعت ۱۴ هر روز است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
⭕️ آیا پزشکیان رای می آورد؟
🔹 گرد آمدن بسیاری از چهره های اصلاحات (از خاتمی و سید حسن و عوامل دولت روحانی گرفته تا مطبوعاتی ها و ...)حول پزشکیان، حمایت رو به گسترش رسانه های جریان اصلاحات از او به همراه انتشار نظر سنجی های ساختگی با مضمون رای بالای پزشکیان،باعث نگرانی برخی از نیروهای انقلابی شده،حال آن که فعلا دلیلی برای این نگرانی وجود ندارد.
🔹بر اساس نظرسنجی هایی که تا کنون صورت گرفته ،میزان مشارکت در انتخابات حدود ۵۰ تا ۵۵ درصد خواهد بود که بیش از ۳۰ تا ۳۵ درصد از رای دهندگان نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی خواهند بود.( و این یعنی امکان پیروزی پزشکیان در مرحله اول بسیار ناچیز است و در بهترین حالت او به همراه یک نامزد از جبهه انقلاب به دور دوم خواهد رفت.)
🔹 برای این که پزشکیان بتواند در مرحله اول پیروز میدان باشد لازم است میزان مشارکت بیش از ۷۰ درصد از واجدین شرایط رای دادن باشد.(که در این حالت حماسه ای مطلوب خلق خواهد شد و مشارکت حداکثری خون تازه ای در رگهای نظام خواهد بود).
🔹تحریم عملی انتخاباتهای اسفند ۱۳۹۸ ،خرداد ۱۴۰۰ و اسفند ماه ۱۴۰۲ از جانب جریان اصلاحات و فراخوان بدنه رای و پایگاه اجتماعی این جریان برای عدم مشارکت در انتخاباتهای اخیر از یک سو و از سوی دیگر قهر بسیاری از نیروها و پیاده نظام اصلاحات از سران این جریان،باعث شده تا گرد آمدن رای لازم برای پیروزی پزشکیان به یک معجزه شبیه باشد!
🔹به نظر می رسد تلاش جریان اصلاحات در انتخابات پیش رو ، نشانه تجدید حیات این جریان نیست بلکه "آخرین تلاشها در آخرین روزهای" عمر سیاسی این جریان است. جریانی که در یک سیر نزولی با خاتمی آغاز کرد ، با روحانی ادامه داد و اکنون در انتهای مسیر،به پزشکیان رسیده است!
✍کوشکی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💢بیاعتباری خاتمی قابل کتمان نیست!
🔹روزنامه اصلاحطلب «شرق» در مطلبی به موضوع میزان تأثیرگذاری حمایت «سیدمحمد خاتمی» از «مسعود پزشکیان» اشاره کرد و نوشت: «هر چند عدهای ناظر باور دارند که طی سالهای اخیر به دلیل برخی تحولات اتفاقات و به دنبال آن تصمیمات و مواضع جریانهای اصلاحطلب و مشخصات سیدمحمد خاتمی از نفوذ سیاسی و اجتماعی او در بدنه افکار عمومی کاسته شده است؛ اما در مقابل این نگاه وجود دارد که سید اصلاحات کماکان تعیینکنندگی خود را در مقاطع حساسی مانند رقابتهای انتخابات جاری خواهد داشت.»
🔸این روزنامه مطرح میکند: «اگرچه اصلاحطلبان در موضعی طرفدارانه از رئیس دولت اصلاحات وی را هنوز در آرای مردمی تأثیرگذار میدانند، اما نمیتوانند افول بدنه رأی اصلاحات و خاتمی را کتمان کنند.»
🔹شرق در ادامه به نقل از «علی صوفی» دبیر کل حزب پیشرو اصلاحات مینویسد، دیدار خاتمی و پزشکیان نمیتواند نقطه عطفی در انتخابات پیشرو باشد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
تقابل دو گفتمان .mp3
11.31M
✅ این ۱۸ دقیقه را گوش کنید تا تقابل دو گفتمان در انتخابات را خوب توجیه شوید.
#صوتی
#انتخابات_چهاردهم
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 پاسخ یک پرسش پُر شمار!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸۱- این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
🔸۲- ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
🔸۳- و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید -که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است-
پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به
تک کاندیدا تغییر دهید.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
سواد رسانه در انتخابات.pptx
45.84M
💢پرده نگار سواد رسانه در انتخابات
ویژه مربیان ، هادیان و اساتید جنگ شناختی با چاشنی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
#پاورپوینت
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خبر خوب و فوری برای جبهه انقلاب
قالیباف: جبهه انقلاب تا پیش از ۸ تیر به یک نامزد واحد میرسد
#انتخابات
#عقلانیت_انقلابی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi