⭕️ استیضاح حسن روحانی توسط رهبری : بخش اول
🔹 در دیدار غیر حضوری اعضای دولت با مقام معظم رهبری در تاریخ دوم شهریور 99 ، حسن روحانی مطالب خلاف واقع و دروغ های متعددی بر زبان جاری ساخت که باعث شد مقام معظم رهبری در پاسخ به وی ، بیاناتی بفرمایند که در واقع استیضاح غیر مستقیم روحانی بود .
در اینجا به برخی از دروغ ها و خلاف گویی های حسن روحانی و برخی مواضع مقام معظم رهبری در مورد آنها اشاره می کنیم :
🔹1 ـ حسن روحانی گفت : « ارتقاء تابآوری اقتصاد و اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی سرلوحه و محور همه فعالیتها و تلاشهای دولت قرار گرفت که آثار مثبت آن در مواجهه با تکانههای بیرونی به اقتصاد کشور در سالهای اخیر آشکارا قابل مشاهده است .»
🔹جناب حسن روحانی ! اگر جنابعالی سیاست اقتصاد مقاومتی را اجرا کرده اید ، پس چرا رهبری نظام هر ساله و از جمله همین امسال یعنی سال 99 ، در دیدار غیر حضوری با نمایندگان مجلس در تیر ماه و در سخنان عید قربان در مرداد ماه ، باز هم تذکر دادند که راه حل مشکلات اقتصادی کشور ، اجرای اقتصاد مقاومتی یعنی تکیه بر توانمندی های داخلی و چشم ندوختن به دستان بیگانگان است ؟!
🔹جناب روحانی ! رهبری نظام در همین جلسه دوم شهریور نیز خطاب به شما می فرمایند :
🔹« در مسائل اقتصادی کشور، اقتصاد کشور را مطلقاً به تحوّلات خارجی نباید پیوند زد؛ یعنی شما برنامهریزی اقتصادی را مطلقاً موکول و منوط نکنید به اینکه تحریمها برطرف بشود، یا کاهش پیدا کند؛ نه، فرض را بر این بگذارید که تحریمها بنا است دَه سال بماند. برنامهریزی اقتصادی بایستی بر اساس امکانات درونی و -همان طور که بارها گفتیم- درونزایی و به ظرفیّتهای داخلی تکیه کردن، انجام بگیرد. این درست نیست که مثلاً فرض کنید ما بگوییم اگر چنانچه انتخابات فلان کشور، فلان جور شد، مثلاً این جور میشود؛ نخیر، انتخابات آنجا هر جور میخواهد بشود. ما بایستی برنامهی اقتصادی کشور را با توجّه به مسائل درونی کشور، با توجّه به امکاناتِ خودمان برنامهریزی کنیم؛ واقعاً یک خطای راهبردی است که ما مسائل اقتصادی را منوط کنیم به تحوّلات خارجی.»
🔹جناب روحانی ! می بینید که مقام معظم رهبری در همین جلسه هم دروغ گویی جنابعالی را برملا کرد و نشان داد که هنوز هم شما حاضر نیستید اقتصاد مقاومتی را اجرا کنید . اما شما می خواهید با فریب دادن مردم ، وانمود کنید که وضعیت نابسامان کنونی معیشت مردم ، به خاطر اجرای اقتصاد مقاومتی است ! در حالی که واقعیت امر درست برعکس این مسئله است .
🔹باید توجه داشت که رهبری نظام شبیه به همین مطالب را از اوایل سال 94 ، بارها به آقای حسن روحانی تذکر و هشدار داده اند ولی گوش شنوایی پیدا نشده ! روحانی در این چند سال ، همه توجهش به سمت آمریکا و اروپا بوده تا بلکه آنها بیایند و برای ما کاری بکنند ! آنها نیز نه تنها هیچ اقدام اقتصادی مثبتی به نفع ایران نکرده اند ، بلکه فشارهایشان علیه ایران را چند برابر کرده اند .
🔹2 ـ حسن روحانی می گوید : « دولت تدبیر و امید تنها دولتی بود که پس از انقلاب فعالیت خود را در شرایط رکود تورمی شدید آغاز کرد، اما به فاصله کوتاهی نرخ تورم را کاهش داده و برای اولین بار پس از ۲۶ سال آن را تک رقمی کرد . در سال 95 بالاترین رشد اقتصادی را در دنیا داشتیم و در سال 95 رشد اقتصادی ما 14درصد بود که اولین رشد اقتصادی در دنیا بودیم.»
🔹اولاً ، باید گفت که ادعای تورم تک رقمی در شرایطی بود که روحانی اکثر فعالیت های عمرانی و تولیدی کشور را به حالت تعطیل درآورده بود و به خاطر پایین آمدن سطح درآمد افراد ، طبعاً تقاضا کم شده و معاملات کاهش یافته و رکود ایجاد شده باعث کاهش نسبی تورم شده بود . اما پس از مدتی ، به دلیل اجرای "نقشه طراحی شده توسط دولت آمریکا" از سوی حسن روحانی ، تورم دوباره اوج گرفت و به سطح بی سابقه بیش از 52 درصد رسید که از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون ، در هیچ دولتی سابقه نداشته است . البته این آمار رسمی تورم بود و آمار غیر رسمی ، حکایت از تورم بیش از 100 درصدی داشته است .
🔹ثانیاً ، ادعای رشد اقتصادی 14 درصدی در سال 95 ، فقط در تخیلات و توهمات جناب حسن روحانی می باشد و در هیچ گزارش و آمار رسمی اقتصادی ، چنین مطلبی وجود ندارد ! کافی است به نامه 4 وزیر کابینه حسن روحانی در شهریور 94 اشاره کنیم که اذعان داشته بودند که از همان اوایل کار دولت روحانی ، اقتصاد کشور دچار رکود شده و خبری از رشد اقتصادی نیست . چهار ماه بعد از نامه وزرا، روحانی در 29 دی ماه 94، در همایش "اجرای برجام" اظهار داشت: « امروز بزرگترین مشکل کشور بیکاری، رکود و نبود رونق اقتصادی است. کشور ما با خیلی از مشکلات ساختاری اقتصادی روبهرو است و من در نطق بودجه به برخی از آنان در مجلس شورای اسلامی اشاره کردم که ما در 5 سال پیش رو باید چه کنیم تا از این مشکلات عبور کنیم .»
@kafesiasi
⭕️استیضاح حسن روحانی توسط رهبری : بخش دوم
🔹روحانی اما در بهمن 95 بدون توجه به سخنان یک سال قبل خود ، ادعا میکند: « اکنون در بسیاری از بخش های اقتصادی، از مرحله رکود عبور کردهایم و وارد رونق و رشد اقتصادی شدهایم که این روند رونق، باید در همه بخش ها انجام گیرد.»
🔹در پاسخ به ادعای روحانی، حجت الاسلام رئیسی، طی سخنانی در مصلای تهران در 26 اردیبهشت 96، خطاب به روحانی اظهار میدارد: « میگویید ما از رکود عبور کردیم. بیایید دست دیگران را هم بگیرید عبور دهید اگر عبور کردید!»
چند ماه بعد، علی لاریجانی رئیس مجلس، در تاریخ 26 آذر 96، به طور سربسته به ناکارآمدیهای دولت و خلاف واقع بودن ادعای حسن روحانی اشاره کرد و گفت: « بارها به مسئولین گفتهام که امور کشور را شفاف به مردم بگوییم تا تصور نکنند که با وضعیت پر و پیمانی از نظر بودجه روبرو هستیم. منابع ضیق است و باید درست مصرف شود؛ اما روال فعلی، شرایط کشور را بهبود نمیدهد... ما همچنان دچار رکود در اقتصاد هستیم، رونق اقتصادی ایجاد نشده است. باید کمک کنیم بخش تولید، رونق پیدا کند.»
🔹مطالب فوق ، به خوبی دروغ بودن ادعاهای حسن روحانی در دوم شهریور 99 را نشان می دهد .
🔹3 ـ روحانی در بخش دیگری از سخنانش در مورد آمار ایجاد شغل در مدت ریاست جمهوریش می گوید : « در زمینه اشتغال هم از نیمه سال ۹۳ تقریباً تا سال ۹۷ به طور متوسط حدود ۷۰۰ هزار اشتغال در سال داشتیم و جمعیت فعال و آنهایی که متقاضی کار بودند، در سال حدود ۹۰۰ هزار بود و لذا علیرغم اینکه اشتغال به وجود میآوردیم به خاطر جمعیت فعال ، کاهش در بیکاری نداشتیم و در سال ۹۶ کاهش در بیکاری هم پیدا کردیم و امروز هم در شرایطی هستیم که در تولید امسال و در بهبود فضای کسبوکار حرکت خوبی را آغاز کردیم .»
🔹در حالی که آقای روحانی همواره تلاش دارد تا عملکرد دولتش را با دولتهای نهم و دهم بسنجد و شاخصهای اقتصادی را معمولاً با اوایل سال ۹۲ که دولت دهم بر سر کار بود، مقایسه میکند، عجیب است که در زمینه اشتغالزایی، به سالهای ۹۳ تا ۹۷ استناد می کند، یعنی حد پایین مقایسه را به جای پایان دولت دهم ، به سال ۹۳ منتقل کرده و حد بالای آن را هم سال ۹۷ قرار می دهد، نه سال ۹۹ !
دلیل این ترفند روحانی با مراجعه به آمار نرخ بیکاری و اشتغال مشخص میشود. طبق گزارش مرکز آمار، در فصل بهار سال ۱۳۹۲ که آخرین فصل کاری دولت دهم محسوب میشد، تعداد افراد شاغل در کشور ۲۲۱۷۱۷۲۴ نفر بود. از سوی دیگر ، مرکز آمار تعداد افراد شاغل در کشور در بهار 99 را ۲۲۹۶۲۶۴۷ نفر اعلام کرده است. بنابراین در هفت سال اخیر مجموعاً میزان اشتغال خالص ایجادشده در کشور حدود ۷۹۰ هزار نفر بوده است. یعنی در هفت سال اخیر به طور متوسط سالیانه کمتر از ۱۱۳ هزار شغل به طور خالص ایجادشده است.
این هم یکی دیگر از موارد دوز و کلک و فریبکاری حسن روحانی بود که 113 هزار شغل ایجاد شده سالانه را تبدیل به 700 هزار شغل می کند !
🔹4 ـ حسن روحانی می گوید : « در زمینه ساخت مسکن اجتماعی و مسکن روستایی اقدامات خوبی انجام شده که در آینده شاهد تحولات مثبت ناشی از آنها در عرصه مسکن خواهیم بود.»
🔹این هم یکی دیگر از دروغ های حسن روحانی است ؛ چرا که در طی هفت سال گذشته ، علی رغم آنکه بارها وعده مسکن اجتماعی را دادند ، دولت روحانی حتی یک واحد آپارتمان هم تحت عنوان مسکن اجتماعی تحویل کسی نداده است . وزیر مسکن هم طی مصاحبه ای ، دروغ بودن ادعای روحانی را چنین بیان کرد که مسکن اجتماعی وجود ندارد و فقط یک ایده بوده است !
🔹5 ـ روحانی می گوید : « یکی از مهمترین اقدامات دولت تدبیر و امید ، تلاش در اجرای عدالت و کمک به معیشت مردم محروم و مستضعف بوده است .»
🔹در دروغ بودن این ادعای حسن روحانی نیز کافی است توجه کنیم که روحانی با سیاست های غلط اقتصادیش ، باعث شد تا ارزش پول ملی بیش از هفت برابر کاهش یابد و اقشار ضعیف و حتی متوسط جامعه ، دچار فشارهای شدید معیشتی شوند . مبلغ یارانه ای که در سال 91 به افراد داده می شد ، تقریباً معادل 15 دلار بود ؛ اما یارانه ای که دولت حسن روحانی در سال 99 به افراد می دهد ، تقریباً معادل دو دلار است ! و روحانی به این کار خود افتخار می کند !
#کامران_غضنفری
@kafesiasi
⭕️استیضاح حسن روحانی توسط رهبری : بخش سوم
🔹6ـ حسن روحانی می گوید : « حداقل حقوق کارمندان در طول این 7 سال حدود شش برابر شده است.»
🔹جناب روحانی ! حداقل حقوق در سال 92 ، تقریباً معادل 180 دلار بود ؛ و حداقل حقوق در سال 99 ، تقریباً معادل 130 دلار است . جنابعالی این را نیز مایه افتخار خود می دانید ؟!
🔹7 ـ روحانی در مورد آمار فوتی های کرونا می گوید : « در کرونا در آمریکا در برابر یک میلیون جمعیت 536 نفر فوتی داشتند، در انگلیس در برابر یک میلیون جمعیت 609 نفر فوتی داشتند، در ایتالیا 586 نفر، در فرانسه 467 نفر فوتی داشتند، اما در ایران 241 نفر »
🔹البته حسن روحانی در این آمار مقایسه ای خود ، هیچ ذکری از آمار کشور چین که تقریباً بیست برابر ایران جمعیت دارد ، نمی کند . آمار فوتی های کشور چین به ازای یک میلیون نفر جمعیت ، فقط 3 نفر است .
به راستی چرا حسن روحانی و برخی مسئولین وزارت بهداشت دولت روحانی ، مایل نیستند مردم از این مسئله آگاه شوند ؟ بیش از سه ماه است که آمار مبتلایان به کرونا در کشور چین ، تقریباً بر روی عدد 84 هزار نفر ثابت مانده است و آمار فوتی های آنها نیز تقریباً بر روی عدد 4600 نفر ثابت مانده . چرا مسئولین دولتی مایل نیستند در صدا و سیما هیچ سخنی از شیوه مقابله چینی ها با کرونا گفته شود ؟ دلیل آن واضح است ؛ چون چینی ها اعلام کرده بودند که با کمک طب سنتی و داروهای گیاهی ، توانسته اند کرونا را مهار کنند . اما مسئولینی که اعتقادی به طب سنتی نداشته و کعبه آمال شان سازمان بهداشت جهانی ـ تحت سلطه برادران راکفلر و بیل گیتس ـ است ، مایل نیستند مردم ایران از این موضوع آگاه شوند . به راستی اگر این آقایان دل شان برای سلامتی مردم می سوزد ، چرا به پزشکان و کارشناسان طب سنتی ـ که مدعی هستند برای درمان کرونا راه حل دارند ـ اجازه نمی دهند تا در بیمارستان ها به درمان بیماران کرونایی کمک کنند ؟
🔹از سوی دیگر ، به نظر می رسد که پروژه کرونا هراسی و ترساندن هر روزه مردم از آمار مبتلایان و فوتی های کرونا ، حربه ای است برای دولت روحانی تا با عَلم کردن آن ، مراکز عمده انتقاد از عملکردهای غلط دولت روحانی ـ یعنی دانشگاه ها ، نمازهای جمعه و هیئت ها و مراکز مذهبی ـ را همچنان تعطیل نگه دارند تا بتوانند یک سال باقیمانده را نیز بدون حضور منتقدان عمده در صحنه اجتماع ، سپری کنند .
🔹8 ـ روحانی در بخش دیگری از سخنانش ادعا می کند که علاوه بر لغو قطعنامههای 6 گانه شورای امنیت سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران ، توانستیم پرونده PMD را نیز ببندیم.
🔹این ادعا نیز همچون برخی از ادعاهای دیگر حسن روحانی ، خلاف واقع و کذب می باشد ؛ چرا که اولاً قطعنامه های 6 گانه شورای امنیت ، در قطعنامه 2231 تجمیع و توسط دولت روحانی پذیرفته شد . ثانیاً ، چند ماه قبل ، کشورهای اروپایی مجدداً مسئله PMD را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کردند ، یعنی که هنوز این پرونده مفتوح است.
🔹9 ـ مقام معظم رهبری که شاهد دروغ گویی های متعدد حسن روحانی بودند ، می فرمایند : « امروز خبرهای بزرگ و مهمّی به وسیلهی رئیسجمهور محترم و آقایان وزرا داده شد که خیلی از آنها برای ما تازه بود. انتشار این خبرها و نقد این خبرها مهم است؛ هم دستاوردها را بگویید، هم تنگناها را بگویید، هم آنچه را توانستید انجام بدهید بگویید، هم آنچه را باید انجام میدادید و انجام نشده بگویید؛ مردم خوششان میآید ... مردم از گزارشهای صادقانه خرسند میشوند، امیدوار میشوند و خوشحال میشوند.»
🔹وقتی که مقام معظم رهبری می فرمایند " انتشار این خبرها و نقد این خبرها مهم است " یعنی ایشان از محققین می خواهند که اخبار بیان شده توسط روحانی و آقایان وزرا را نقد کنند .
اینکه ایشان می فرمایند " مردم از گزارشهای صادقانه خرسند می شوند " یعنی که مردم از گزارشهای خلاف واقع و دروغ ، ناراحت می شوند .
🔹10 ـ ایشان در بخش دیگری از سخنان شان می فرمایند : « سال آخر خیلی مهم است ... این یک سال آخرین فرصتی است که شما دارید. یک سال هم زمان کمی نیست؛ خب ملاحظه کردهاید، در بعضی از کشورهای دنیا معمول است، در کشور ما هم اخیراً معمول شده که در اوّل مسئولیّت، رؤسای محترم یک فرصت صدروزه را معیّن می کنند می گویند در این ۱۰۰ روز مثلاً این کارها را یا یک کارهایی را انجام می دهیم، مردم هم در فرصت صدروزه قضاوت می کنند، مطبوعات و دیگران می گویند در این ۱۰۰ روز این جور کار شد؛ خب معلوم می شود که در ۱۰۰ روز می شود کارهای مهمّی کرد. یک سال ، سه تا ۱۰۰ روز به اضافه یک ۶۵ روز است؛ بنابراین، زمان کمی برای کار نیست.»
🔹در واقع ، سخنان مقام معظم رهبری ، کنایه ای است به حسن روحانی که در سال 92 برای فریب مردم و گرفتن رأی آنها گفته بود " ما میتوانیم در یک زمان کوتاه 100 روزه ، تحول اقتصادی در کشور به وجود آوریم ."
@kafesiasi
⭕️استیضاح حسن روحانی توسط رهبری : بخش چهارم
🔹علی رغم گذشت 25 دوره 100 روزه ، حسن روحانی نه تنها نتوانست تحول اقتصادی در کشور به وجود آورد ، بلکه وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم را به مراتب بدتر از سال 92 کرد .
🔹11 ـ مقام معظم رهبری می فرمایند : « بعضی کارهای اساسی را که در دولت شما [در این یک سال] ممکن است جواب ندهد، برای دولت بعد به یادگار بگذارید؛ بگذارید با نام نیک و با تشکّر از شما یاد بشود در دولتهای بعدی. مثلاً فرض کنید اصلاح ساختار بودجه؛ این کار بلندمدّتی است، کار مهمّی است؛ یا اصلاح نظام بانکی، اصلاح نظام مالیاتی یا اصلاح قانون اجرای سیاستهای اصل ۴۴؛ اینها کارهای ماندگار است، کارهای اساسیای است که برای بعد باقی میماند.»
🔹مقام معظم رهبری از دو سال قبل ، از حسن روحانی خواسته بودند که ساختار بودجه را اصلاح کند که وی تا کنون از انجام این کار خودداری کرده است . همچنین اصلاح نظام بانکی و اصلاح نظام مالیاتی و اصلاح قانون اجرای سیاست های اصل 44 نیز از چند سال پیش مطرح شده بود که هنوز انجام نگرفته است . در واقع ، حسن روحانی اگر می خواست این کارها را انجام بدهد ، در این هفت سال انجام داده بود .
🔹12 ـ رهبری نظام در بخش دیگری از سخنانشان می فرمایند : « یکی از چیزهایی که در مورد سال آخر قابل توجّه است، این است که کارهایی که شروع شده یا قول آن داده شده ، سعی بشود تمام بشود. خب وزیر محترم مسکن قول چهارصد هزار ـ که البتّه حالا آقای رئیسجمهور گفتند ششصد هزار؛ چه بهتر ـ واحد مسکونی را تا آخر دوره دادهاند ؛ این چیز بسیار خوبی است ، کم نیست ؛ مجموع اینها یک تحوّلی در امر مسکن به وجود میآورد .»
🔹در اینجا نیز مقام معظم رهبری یکی دیگر از وعده های دروغ حسن روحانی را برملا می کنند . در جایی که وزیر مسکن قول داده که تا پایان این دولت ، 400 هزار واحد مسکونی تحویل دهد ، حسن روحانی آن را 600 هزار واحد عنوان می کند !
البته حسن روحانی در زمینه جعل آمار و ارائه آمار کذب ـ غیر از مواردی که قبلاً اشاره کردیم ـ سابقه طولانی دارد ؛ از جمله در نشست هم اندیشی مدیران ارشد دولت در تاریخ اول اردیبهشت 1397 می گوید :
« آماری که وزیر ارتباطات در سال گذشته اعلام کردند که دو میلیون اشتغال در این فضا [ایجاد شده] ، گزارشاتی که اخیراً به دست من رسید [نشان می دهد] که این اشتغال بالاتر از این است .»
🔹آذری جهرمی اما در مصاحبه ای ، سخنان روحانی را تلویحاً تکذیب کرده و گفت : گزارشی که خدمت آقای رئیس جمهور دادیم، مبنی بر این بود که در دو سال گذشته در فضای مجازی بالغ بر ۲۰۰ هزار شغل ایجاد شده است. فکر میکنم که بیان دو میلیون شغل یک اشتباه لفظی از سوی آقای رئیس جمهور بود !
🔹13 ـ مقام معظم رهبری در جای دیگر می فرمایند : « ما در این چند سال مکرّر اشاره کردهایم و شعار سال هم که امسال «جهش تولید» است. آنچه من می خواهم روی آن تکیه کنم، این است که تولید یک موانعی دارد؛ این جور نیست که انسان بتواند راحت به سمت افزایش تولید یا جهش تولید که ما گفتیم برود؛ موانعی هست؛ بروید سراغ این موانع، این موانع را برطرف کنید. ممکن است آقایان به ذهنشان بگذرد که خب موانع در اختیار ما نیست، مثلاً تحریم خارجی است؛ بله، بعضی از موانع این جوری است و تحت اختیار ما نیست؛ لکن بسیاری از موانع هم موانعی است که در درون کشور است و اینها بِجِد موجب مانع شدن از تولید و موجب جلوگیری از جهش تولید است؛ اینها را میشود برطرف کرد. یکی مسئلهی واردات بیرویّه است که ما مکرّر روی این تکیه کردهایم ... یکی از موانع ، مسئلهی قاچاق است. جلوگیری از قاچاق به عهدهی خود ما است؛ این را دیگر نمیشود انسان از دیگری توقّع داشته باشد... این گزارش تحقیق و تفحّصی که در اردیبهشت در صحن علنی مجلس خوانده شد، می گوید که حجم قاچاق ۲۵ و نیم میلیارد دلار است! این خیلی رقم بالایی است؛ این مربوط به گزارش تحقیق و تفحّص مجلس است.»
🔹در اینجا نیز باز هم رهبری نظام ، یکی از دروغ های قبلی برخی مسئولین دولت روحانی را برملا می کند . آنها قبلاً مدعی شده بودند که دولت توانسته میزان قاچاق سالیانه را از 25 میلیارد دلار به حدود 12 میلیارد دلار کاهش دهد ! اما مقام معظم رهبری با استناد به گزارش تحقیق و تفحص مجلس دهم که در اردیبهشت 99 در مجلس یازدهم قرائت شد ، دروغ بودن ادعای آنان را افشا می کنند .
🔹دلیل اینکه چرا دولت حسن روحانی عزم جدی در برخورد با قاچاق کالا ندارد ، آن است که طبق اظهارات دادستان کل کشور ، برخی مسئولین دولتی و اعضای خانواده شان در این قاچاق ها دست دارند .
#کامران_غضنفری
@kafesiasi
⭕️استیضاح حسن روحانی توسط رهبری : بخش پنجم
🔹14ـ مقام معظم رهبری در زمینه هدایت نقدینگی به سمت تولید ، می فرمایند : « به مسئولین مکرّر گفته شده که ما این نقدینگی موجود را به سمت تولید هدایت کنیم. البتّه من در سال ۹۷ در همین جلسهی هیئت دولت و هفتهی دولت گفتم که یک هیئت شبانهروزی متخصّص معیّن بکنید که بنشینند روشهای مدیریّت نقدینگی را جستجو [کنند] . این نقدینگی موجود باید مدیریّت بشود و هدایت بشود به سمت تولید که این کار آسانی نیست، کار مشکلی است، روشهای ویژهای لازم دارد . من گفتم یک هیئتی بنشینند و این کار را انجام بدهند. من نمیدانم این هیئت تشکیل شده یا نشده؛ به هر حال اگر نشده، باز هم زمان باقی است و انَشاءالله این کار انجام بگیرد تا اینکه نقدینگی موجود سرازیر بشود به سمت قسمت واقعی اقتصاد و به تولید برسد.»
🔹معنای عبارات فوق ، آن است که ایشان از دو سال پیش به دولت حسن روحانی گفته اند که یک هیئت شبانه روزی متخصص معین شود که روش های مدیریت نقدینگی را مشخص کنند ، اما تا کنون این کار صورت نگرفته است .
🔹15 ـ مقام معظم رهبری در زمینه اهمّیّت فضای مجازی و لزوم راهاندازی شبکهی ملّی اطّلاعات نیز می فرمایند :
« یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه بکنم، مسئلهی فضای مجازی است؛ خب فضای مجازی خیلی مهم است. آقایانی که در زمینهی فضای مجازی نظراتی دارند و ابراز می کنند و گاهی می گویند که این جزو زندگی اصلی مردم است ، که ما هم قبول داریم؛ الان واقعاً فضای مجازی، یک بخش حقیقی از زندگی مردم شده ... آنچه عرضِ من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود؛ بحث این است... خب وقتی که ما می دانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را هدایت می کنند و مدیریّت می کنند، ما نمی توانیم بیکار بنشینیم در مقابل او؛ ما نمی توانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند. عوامل مسلّط بینالمللی در این زمینهها بشدّت فعّالند: از لحاظ خبردهی، خبررسانی، تحلیل دادهها و امثال آن؛ هزاران کار دارد انجام می گیرد روی فضای مجازی. برای خاطر این است که بنده روی مسئله شبکه ملّی اطّلاعات این همه تأکید میکنم. این شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملّی فضای مجازی که تشکیل دادهایم و بنده اصرار داشتم و دارم که این [شورا] تشکیل بشود و رؤسای محترم در آن شرکت کنند و تصمیمگیری کنند و اجرا کنند، به خاطر اهمّیّت این مسئله است؛ نمی شود این مسئله را رها کرد. و من می بینم که آن اهتمام لازم به خرج داده نمی شود. خب الان شبکه ملّی اطّلاعات اجزائی دارد، این اجزا باید در زمانبندیهای مشخّص تحقّق پیدا کند؛ آدم می بیند که تحقّق پیدا نمی کند، از زمانبندیها عقبند؛ یا سیاستهای اصولیای در زمینه پهنای باند وجود دارد که مکرّر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و تأکید مؤکّد اینجانب است.»
🔹در اینجا نیز مخاطب مستقیم گلایه های رهبری ، شخص حسن روحانی است که فضای مجازی کشور را به صورت یله و رها ، در اختیار بیگانگان قرار داده و به هشدارها و تذکرات مکرر مقام معظم رهبری نیز همچنان بی توجهی می کند .
🔹البته به نظر می رسد که حسن روحانی چه در زمینه فضای مجازی و چه در زمینه مسائل اقتصادی و فرهنگی ، از جای دیگری دستور می گیرد .
❗️متأسفانه هنگامی که رهبری نظام می بینند نمایندگان مجلس به وظیفه نظارتی خود ـ که شامل سؤال از رئیس جمهور و استیضاح وی نیز می شود ـ بی توجهی می کنند ، مجبور می شوند خود به صحنه بیایند و دروغ گویی ها و گزارشات خلاف واقع و عملکردهای غلط حسن روحانی را خود برملا کنند .
#کامران_غضنفری
@kafesiasi
روزنامه اصلاح طلب اعتماد در گزارش امروز خود در مطلبی با عنوان دولت مصائب بی سابقه ، ضمن بیان ۹۵ حادثه و رویداد در هفت سال دولت روحانی ، این دولت را بد شانس ترین دولت دانست .
به نظر می رسد ،توصیف بد شانسی برای دولت به نوعی توجیه بی کفایتی ها و ناکارآمدی های دولت است.
نکته جالب توجه این گزارش ، استفاده ی چند باره از شلیک پدافند سپاه به هواپیمای اوکراینی می باشد که القا کننده مقصر بودن سپاه در این ماجرا بدون اشاره به تهدیدات آمریکا در آن برهه ی حساس می باشد!
نکته بعدی، ادعای مجدد و چندباره ردصلاحیت گسترده اصلاح طلبان در انتخابات مجلس یازدهم است که گویا جریان تحریف در این روزنامه شدیدا به دنبال مقصر جلوه دادن شورای نگهبان برای شکستی است که اصلاح طلبان در این انتخابات کسب کردتد!
✍ سعید میرزایی
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
@kafesiasi
در تحلیل این سئوال روزنامه شرق مبنی بر اینکه چرا عارف بر لاریجانی ارجحیت دارد؟ باید گفت:
از نگاه برخی اصلاح طلبان، دیگر استفاده از رحم اجاره ای ( شخص همسو ولی غیر حزبی) در رقابت های انتخاباتی جواب نمی دهد و باید اصلاح طلبان از نامزد حزبی استفاده کنند .
دلیل ارجحیت عارف در این مقاله علاوه بر اصلاح طلب بودن، احتمال تایید صلاحیت از سوی شورای نگهبان، استعفای عارف از شورای هماهنگی اصلاح طلبان و... بیان شده است.
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi