فرماندهی که در آزادسازی بستان نقش موثری داشت
🔹سرگرد غلامرضا مخبری یکی از فرماندهان موثر در آزادسازی بستان در عملیات طریق القدس بود و با حضور در منطقه رقابیه نقش فعالی در آزادسازی این منطقه و به خصوص پل سابله که در فتح نهایی بسیار حیاتی بود، داشت.
🔹غلامرضا مخبری در عملیات بیتالمقدس به خاطر شجاعت و رشادتهای بینظیری که انجام داد، حین عملیات و زیر آتش دشمن مورد تشویق شهید صیاد شیرازی، فرمانده نیروی زمینی قرار گرفت و به درجه سرهنگ دومی رسید.
🔹شاید کمتر کسی بداند ارتش قهرمانی داشت بهنام غلامرضا مخبری! مردی که فقط با یک گردان، ۱۲ گردان کماندویی عراق را زمینگیر کرد! به این خبر قهرمان، لقب فاتح بستان را دادند.
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
🔸۳ روز استقامت در برابر منافقین
🔹شهید کریم اندرآبى رفتن به جنگ را یک وظیفه شرعى میدانست و براى دفاع از کشور و ناموس به جبهه رفت. زمانى که اعلام شد به هر پاسدار مبلغى پرداخت میشود او گفت:«من براى پول به جبهه نمىروم.»
🔹کریم اندرابى در پشت جبهه به خانوادههاى شهدا سرکشى میکرد. در زمان جنگ تک و تنها حدود چهارصد نفر عراقى را اسیر کرده بود. به خاطر شجاعتش در جنگ به او لقب «شیر خوزستان» داده بودند.
🔹اوايل جنگ شهید اندرآبی را به منطقه كردستان اعزام و در آنجا منافقين و دمكراتها آنها را محاصره كردند. سه روز بدون غذا با آنها جنگيدند كه اين استقامت رزمندگان، منافقين و ضدانقلابها را مأيوس كرد و عاقبت از محاصره بيرون آمدند.
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
فرمانده انتظامی عباسآباد برکنار شد
معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران:
🔹در پی حادثه تلخ روستای دانیال شهرستان عباسآباد، فرمانده انتظامی عباسآباد به دستور سردار میرزایی فرمانده انتظامی مازندران برکنار شد.
🔹امروز برای دومین بار با دو خانواده داغدار گفتوگو کردم، مراحل رسیدگی به این واقعه تلخ تا احقاق حق کامل مردم ادامه دارد.