eitaa logo
✳️حافظان امنیت ✳️
1.4هزار دنبال‌کننده
70.5هزار عکس
11.7هزار ویدیو
179 فایل
مطالب شهدا و اخبار روز #خادم_امام_رضا #خادم_شهدا #راوی_برتر_جنگ #بختیاری جامونده از غافله #ایثار و #شهادت #جانباز_شیمیایی #فارغ_تحصیل_دانشگاه_شهدا #جزیره_مجنون #فعال #فرهنگی #اجتماعی #سیاسی https://eitaa.com/kakamartyr3
مشاهده در ایتا
دانلود
مبارزه مسلحانه با طاغوت 🔹یکی از دوستان شهید جهانگیر نارنجی کاهو تعریف می‌کند: من و شهید ۴ سال در دبیرستان با هم بودیم. در یک خانه زندگی می‌کردیم و درس می‌خواندیم. از سال سوم و چهارم دبیرستان شب‌ها به خانه نمی‌آمد. نگرانش بودم. مدتی به همین منوال گذشت. یک روز حرف دلم را به زبان آوردم و پرسیدم: «شما کجا هستی؟» او گفت: «با من کار نداشته باش، نمی‌تونم به تو چیزی بگم» 🔹وی در ادامه ماجرا چنین می‌گوید: " این رفتارش برایم عجیب بود. پس از یک سال، یک شب ساعت ۱۲ به خانه آمد. آن شب خیلی اصرار کردم که باید بدانم شما کجا هستی و مشکوک شده‌ام. او که چاره‌ای نداشت با کمی تأمل گفت: «حرفی را که از من می‌شنوی فقط و فقط در همین خانه بماند.» من قسم یاد کردم و او گفت: «من و چند نفر دیگه شب‌ها می‌رویم به خانه افسران ارتش و ضمن خلع سلاح آن‌ها، اطلاعات کسب می‌کنیم.» آن‌وقت کلت کمری را که به کمرش بسته بود نشانم داد."
🔸فرمانده‌اي كه روي سيم‌خاردار مي‌خوابيد 🔹در یکی از روزها که جلیل مجروح شده بود، حسین آقا (شوهر خواهر جلیل) برای تهیه گاز پانسمان به داروخانه رفت. دکتر داروخانه پرسید: «گاز را برای چه کسی می‌خواهی؟» حسین آقا جواب داد: «برادر خانمم مجروح است.» دکتر پرسید: «نام او چیست؟» حسین آقا جواب داد: «جلیل محدثی فر.» دکتر گفت: «بله او را می شناسم. او فرمانده گردان تخریب است. 🔹در بحرانی‌ترین لحظات جنگ، وقتی زمان لازم برای بریدن سیم‌های خاردار وجود نداشت، تنها گزینه پیش روی رزمندگان، قرار گرفتن یک نیروی داوطلب روی سیم‌های خاردار بود، تا سایر رزمندگان پا روی بدن او گذاشته و از سیم خاردار بگذرند. شهید جلیل محدثی‌فر بصورت داوطلبانه این کار را انجام می‌داد و معمولا  جراحات زیادی به واسطه سیم خاردار بر بدن او تحمیل می‌شد.
لذت گذشت و بخشش در اوج نیازمندی 🔹يكى از همرزمان شهید مصطفى قوی می‌گوید: «وقتى توى جبهه مواد خوراكى به ما مى‏‌دادند، مصطفى آنها را نمى‏‌خورد، بلكه آنها را در جايى قايم می‌كرد و زمانى كه ما چيزى براى خوردن نداشتيم، آنها را می‌آورد و به بچّه‏‌ها مى‌‏داد و خودش نمى‏‌خورد.» 🔹غلامحسين رضوانى، يكى از همرزمان شهيد می‌گويد: «در عمليّات والفجر ۲، زير پاى عراقى‏ها بوديم كه از بالا دستور دادند، آقاى قوى شما برگرديد عقب. امّا مصطفى به خاطر اينكه دوست داشت در كنار بچّه‏ها باشد، از اينكه به عقب برگردد واقعاً ناراحت بود. تا صبح هر طورى كه بود در آنجا ماند و نزديكی‌هاى صبح رفت.
حکایت شهیدی که آوازه‌اش مثل خورشید می‌درخشد 🔹شهید ابراهیم امیرعباسی در برگزاری "دوره آموزش ادوات " در سپاه خراسان نقش تعیین‌کننده‌ای داشت. او در امور نظامی همه‌فن حریف بود و با پشتکار فراوان دستی در ساخت مواد منفجره از جمله قالب ساخت مواد منفجره، فولمینات جیوه، چاشنی‌های نارنجک‌ها و نیتروآمونیوم داشت. 🔹جسارت و جرات ابراهیم امیرعباسی در شناسایی بی‌نظیر بود، به‌طوری که آوازه حماسه او در " دشت آزادگان " که منجر به پیروزی برق‌آسا در عملیات الله‌اکبر شد، تحسین و تقدیر فرماندهان سپاه را برانگیخت
🔸مرید مولای متقیان 🔹شهید محمدجواد قنادان یک اسیر گرفته بود. پوتین‌های خودش را در آورده و به آن اسیر داده بود و خودش با پای برهنه تا پشت خط آمده بود. همرزمانش وقتی سؤال کردند که «چرا این کار را کردی و پوتین‌های خودت را دادی به این اسیر؟» گفت «اِقتدا کردم به مولای خودم علی بن ابیطالب (ع)، زیرا وقتی بعد از ضربت خوردن برایش شیر آوردند، ابتدا به قاتل خودش داد.» 🔹مادر شهید قنادان می‌گوید: " خواست برایش دعایی بکنم؛ « یا سر نداشته باشم، یا تیر به قلبم بخورد، یا پودر بشوم.» گفتم: این حرف‌ها چیست؟ برای چه می‌خواهی این‌طور باشی؟ گفت «دوست ندارم مجروح شوم، دوست ندارم اسیر شوم. نمی‌خواهم به خاطر جنازه من چند نفر دیگر مجروح شوند، سر که نداشته باشم می‌گذارند و می‌روند، پودر که شدم به همین صورت.» گفتم: راضی هستم به رضای خدا
🔸حمله ریگی و شهادت دسته‌جمعی 🔹جریان شهادت و رفتن شهید جواد عبداللهی غافل‌گیرکننده بود، آن هم در زمانی که قصد برگشتن به مشهد داشت. طبق گفته‌های فرمانده‌شان، نامه او امضا شده بود و فردای آن روز قرار بود به سمت مشهد حرکت کند، اما شب‌هنگام اعلام می‌شود عملیات کمینی در پیش است. جواد پای سجاده نماز خبر را می‌شنود. گروهی دوازده‌نفره از درجه‌داران به سمت محل مأموریت حرکت می‌کند. عملیات مربوط به مقابله با عبدالمالک ریگی بود و برادرم همراه با ۱۲ درجه‌دار دیگر به شهادت رسیدند. 🔹مادر شهید با بیان خاطرات فرزندش می‌گوید: "  تازه بعد از شهادتش بود که برخی از مسائل برایمان رو می‌شد. اینکه مستمندان و نیازمندان می‌آمدند و از خوبی او می‌گفتند. اینکه هوای آن‌ها را داشته و به‌وقت نیاز بی‌آنکه کسی بفهمد، کمکشان می‌کرده است و قسم می‌داده کسی متوجه نشود. بعد از مدتی تصمیم گرفتیم خانه شهید را به محلی برای انجام فعالیت‌های خیرخواهانه و سامان‌دهی نیازمندان و مستمندان تبدیل کند.
🔸ماجرای شفا گرفتن شهید «فضل ‏خدا» از امام زمان (عج) 🔹از معجزه شفا يافتن چشم‌هاى شهيد توسط امام زمان(عج)، به نقل از خود شهيد، مى‏‌گويد: «من در عمليات از ناحيه چشم مجروح شدم، خيلى ناراحت از اينكه ديگر ارتباط من با جبهه قطع شده، همين فكر باعث شده بود كه اعصابم بسيار ناراحت باشد؛ مرا به بيمارستانى در شيراز بردند، هر پرستارى كه بر بالينم مى ‏آمد يا با او حرف نمى‌زدم يا با پرخاش او را رد مى‌كردم. متوسل به امام زمان(عج) شدم، با خودم زمزمه مى‏‌كردم، با صداى پايى زمزمه‏‌ام را قطع كردم. سلام كرد، متوجه شدم آقايى بالاى سرم ايستاده است، فرمود: مهدى آقا، حالت چطور است؟ گفتم: چه كار دارى با من؟ ولم كنيد، راحتم بگذاريد. فرمود: مهدى آقا، شما با من كار داشتيد؛ من هم چشمان شما را درمان مى‏ كنم؛ دستى به چشمانم كشيد، ناگهان بينايى در چشمانم احساس كردم. نگاهم به چهره زيبايى افتاد، فهميدم كه امام عصر(عج) است.»
🔸ذکر صلوات و نماز رمز آرامش شهید بود 🔹همسر شهید محمدعلی قدمیاری می‌گوید: «هنگامی که به او می گفتم: به منطقه نرو، خیلی عصبانی می شد و می گفت: نه. برادرهای ما در آن جا به خون خود می غلتند و مبارزه می کنند، من چگونه می توانم در خانه بایستم و به جبهه نروم؟ باید به جبهه بروم. هنگام عصبانیت با فرستادن صلوات و خواندن نماز، اخلاق خودشان را به حالت طبیعی برمی گرداندند.» 🔹محمدعلی قدمیاری معاون فرمانده طرح و عملیات تیپ امام جواد (ع) بود. در عملیات کربلای یک که رزمنده ها به عقب برمی گشتند، به او از بی سیم اعلام کردند که به عقب برگردد. محمدعلی اعلام می کند: «من در محاصره هستم و به آرزوی خود رسیده ام.»
🔸روایتی از ۳۰ سال عاشقی و صبوری 🔹جانباز شهید سید عباس رضوی همراه جمع دیگری از رزمندگان دلاور لشکر ۵ نصر بر اثر استنشاق گاز شیمیایی در منطقه خرمشهر به افتخار جانبازی نائل آمد و سالهای پس از جنگ با عواقب و جراحات این عارضه دوران زندگی خود را سپری کرد. 🔹وی که در طول مدت حضورش در دفاع مقدس به عنوان یکی از فرمانده گردانهای خط شکن لشکر ۵ نصر شناخته می شد در سال ۱۳۶۲ برای اولین بار به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شد و چندین بار مجروح شد ولی در نهایت در سال ۱۳۶۶ به علت جراحات شیمیایی او را از ادامه جهاد در راه خدا باز داشت. 🔹سید عباس رضوی پس از پایان یافتن جنگ با درد و رنج ناشی از جراحات جنگی خود ساخت و با وجود همین زخمها بارها و بارها تحت نظر و عمل های جراحی متعدد در داخل و خارج از کشور قرار گرفته بود، این جانباز سرافراز بیش از ۱۵ بار در کشور آلمان تحت عمل جراحی قرار گرفت که در آخرین عمل یکی از ریه‌هایش به تشخیص پزشکان تخلیه شد و برای تنفس بهتر فنری در درون راه تنفسی‌اش تعبیه شد.
🔸نامه ای از شهید مسعود ارشادی 🔹شهید مسعود ارشادی در یکی از نامه‌هایش می‌گوید: " اگر نبود خیل جانبازانی که شب و روز برای شهادت لحظه‌شماری می‌کنند، اگر نبود جسم چاک‌و‌چاک عزیزان ما از آتش کینه دشمن، اگر نبود سرهای بریده جگر‌گوشه‌های ما از تیغ ستم سیاه‌کاران و بداندیشان، اگر نبود جسم پاک شهیدی که گلوله خصم کافر از او کوچک‌ترین اثری هم به‌جای نگذاشته و اگر نبود فریاد رسا و استوار برادران اسیر که در چنگال رژیم بعث عراق، دنیا را از رشادت و پایمردی خود به تحیر واداشته‌اند، هرگز قامت جمهوری اسلامی ایران در جهان، چنین برافراشته نمی‌شد و شعله قیام اسلامی در بین ملت‌های محروم چنین فراگیر نمی‌گشت. "
🔸یار و یاور پدر 🔹شهيد اميد پارداد مدرسه اش شیفت ظهر بود. خیلی از هم سن و سال هایش صبح ها تا وسط روز می خوابیدند ولی امید به کفاشی پدرش میرفت و به او کمک می کرد. حتی زمان هایی هم که پدرش می گفت نیازی نیست باز او می رفت و پدرش را تنها نمی گذاشت. اگر فرصتی پیدا می کرد داخل مغازه درسش را می خواند و ساعت یازده به سمت مدرسه حرکت می کرد.