نگاهی به زندگینامه سردار شهید رستمپور
🔹شهید رستمپور پس از تشکیل سپاه، گروههای سرود، نمایش و خطاطی را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این شهر پایه ریزی کرد و برای جذب جوانان به سپاه فعال بود.
🔹حسین رستمپور در شانزده سالگی هنگامی که امام راحل دستور شکست حصر آبادان را صادر کردند داوطلبانه و به صورت بسیجی وارد میدان جنگ شد و از طریق بسیح به جبهه ها اعزام گردید.
🔹این شهید والامقام در ۱۹ سالگی و بنا به ميل خودش به خواستگاری دختر خالهاش رفت و با او ازدواج كرد ولی اين ازدواج شش ماه بيشتر دوام نيافت و حسين در هشتم اسفند ماه ۱۳۶۲ به جبهه رفت. وی در حالی كه برای تبليغات به سمت خط مقدم میرفت بر اثر آتش باری شديد عراق و برخورد تركش خمپاره به سرش به شهادت رسيد.
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
زیارت عاشورا بهترین هدیه شهید به دوستانش
🔹یکی از همرزمان شهید نورالله مقیسه میگوید: " برای سنجش توان رزمی و آمادگی افراد تصمیم گرفتیم به مانور شبانه برویم. بعد از بازگشت از مانور دیدیم که نورالله نیست. چون سراغش را گرفتیم و او را یافتیم با فریاد یا حسین(ع) استقبالش نمودیم و از او پرسیدیم چه شد؟ گفت: شما که رفتید من نتوانستم بیایم، یک سید بالای سرم آمد و گفت: برخیز! خشابت پر از تیر و قمقمهات پر از آب است.
🔹شهید نورالله مقیسه انگار که بخواهد یک گنج را دو دوستی به دوستانش هدیه دهد، با اشتیاق به آنها میگوید:" زیارت عاشورا بخوانید، من از این زیارت خیلی چیزها گرفتم ".
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
زندگینامه شهید شاهسونی
🔹شهید اسدالله شاهسونی دوران آمادگی رزمی را در زاهدان گذراند و بعد از آن حدود ۱۵ ماه از خدمتش را در جبهههای حق بر علیه باطل در منطقهی عملیاتی سومار گذراند.
🔹شاهسونی در آن منطقهی عملیاتی آر پیجی زن ماهری بود و به خاطر رشادتها و مهارتی که داشت از سرباز معمولی به سرباز حرفهای و سپس از سرجوخهای به گروهبان سومی ارتقاء یافت.
🔹این شهید والا مقام دو بار در منطقه از ناحیهی دست و بار دیگر صورتش مجروح گردید ولی با استراحت کمی پس از بهبودی نسبی به جبهه باز میگشت.
🔹او از نظر اخلاقی، فردی لایق و با خدا و از نظر دینی هیچ موقع عبادت را سهل و کوچک نمیشمرد. او حتی در روزهای سخت جبهه روزه میگرفت.
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
شهیدی که به فرمان امام راهی جبهه شد
🔹شهید محمد احراری درح در زمان انقلاب همواره گوش به فرمان خمینی بتشکن بود. او در اجرای سنت پیامبر خدا اقدام به ازدواج با دختر مومنهای از اقوام نمود و زندگی متاهلی را برگزید.
🔹این شهید والامقام پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی عراق بر علیه نظام نوپای اسلامی با وجودی که متأهل بود، حفظ کیان خانواده را منوط به حفظ تمامیت و استقلال کشور می دانست. لذا تکلیف خدمت به اسلام و امام را بر آسایش در کنار همسر و خانواده بودن ترجیح داد.
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
آخرین دیدار شهید با خانوادهاش
🔹پدر شهید علی کرمعلی میگوید: " شهید در روزهای آخر مرخصیاش هنگامی که حرم مطهر حضرت رضا(ع) را زیارت میکرد، با من خداحافظی نمود و گفت: مرا حلال کنید چون ممکن است دوباره همدیگر را نبینیم و این سفر آخر باشد. پس از خداحافظی و گفتن این حرفها عازم منطقهی جنگی شد و پس از گذشت نزدیک به یک هفته خبر شهادتش را برای ما آوردند.
🔹علی کرمعلی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین به علت حفظ و حراست از انقلاب لحظهای از کوشش باز نایستاد و تا آخرین قطره خونش از مرز و بوم کشور دفاع کرد.
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
یکروز خانه نبودم و او از جبهه آمده و لباسهای شسته نشدهای را در گوشه حیاط دیده بود، تشت و آب آورده و با دست مجروح و فلج، لباسها را شسته بود.
وقتی رسیدم، دیدم دارد لباسها را روی طناب پهن میکند. چقدر هم تمیز شسته بود.
گفتم: «الهی بمیرم مادر، تو با یک دست چهطوری این همه لباس را شستی؟»
گفت: «اگه دو دست هم نداشتم، باز هم وجدانم قبول نمیکرد من اینجا باشم و تو در زحمت باشی.»
راوی: مادر شهید علی آقا ماهانی
✅ احساس تکلیف به شیوه شهدا
پدرم مانع رفتن او به جبهه میشد. یکروز شناسنامهاش را به آیتالله روحانی داده و پرسیده بود آیا من به سن تکلیف رسیدهام؟
حاج آقا به ایشان میگوید بله، شما یک ماه است که به سن تکلیف رسیدهاید.
خوشحال و در کمال ادب و احترام به پدر گفت: «من از روی هویوهوس به جبهه نمیروم، من به سن تکلیف رسیدهام و الان احساس میکنم که برای دفاع از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و دین و مملکت باید به تکلیف خود یعنی «دفاع» عمل کنم.»
راوی: خواهر نوجوان شهید علی ایرانمنش