eitaa logo
✳️حافظان امنیت ✳️
1.4هزار دنبال‌کننده
71.2هزار عکس
12هزار ویدیو
183 فایل
مطالب شهدا و اخبار روز #خادم_امام_رضا #خادم_شهدا #راوی_برتر_جنگ #بختیاری جامونده از غافله #ایثار و #شهادت #جانباز_شیمیایی #فارغ_تحصیل_دانشگاه_شهدا #جزیره_مجنون #فعال #فرهنگی #اجتماعی #سیاسی https://eitaa.com/kakamartyr3
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹برخلاف آنچه تحت اراده اتاق فکر امریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در فضای رسانه‌ای و جنگ روانی با گزاره موهوم شکل‌گیری خاورمیانه جدید و استیلای صهیونیست بر مقدرات ملت‌های منطقه القاء می‌شود، حکایت از آغاز دوران نوینی از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل دارد. 🔹بی تردید جبهه مقاومت اسلامی تحت لوای مکتب مقاومت بدون انفعال با هرگونه طرح و نقشه‌ای که در پی اختلال در مقاومت و تضعیف قدرت و اقتدار کشورهای منطقه مانند تجزیه و تغییر جغرافیای کشورها باشد به صورت هوشمندانه با بهره‌گیری از فرصت‌ها و ابزارهای پنهان و آشکار در اختیار مقابله کرده و بالندگی ، خوداتکایی و انگیزه قوی تر خود را پشتوانه مستحکم اخراج امریکا از غرب آسیا و تحقق آرمان آزادی قدس شریف و رهایی ملت فلسطین قرار می‌دهد و به‌ویژه‌ اجازه نخواهد داد مسئله فلسطین و غزه به محاق غفلت و فراموشی سپرده شود.
📢 رهبر انقلاب: خدای متعال ان‌شاءالله کمک خواهد کرد و ریشۀ صهیونیسم و عوامل خبیث غربی در این منطقه برکنده خواهد شد؛ به فضل الهی. ۱۴۰۳/۹/۲۱
✏️ | تبیین و ترسیم وضع امروز سوریه 🔹️چرا در سالهای ۹۰ تا ۹۶ که در سوریه حضور داشتیم، نظام آن حفظ شد؟ 🔹️چرا در ۱۴۰۳ که در سوریه مانند گذشته نبودیم، دولت آن سقوط کرد؟ 🔹️نوع حضور ما در سوریه و عراق در آن زمان چطور بود؟ 🔹️چه کسانی در اتفاقات سوریه نقش داشتند؟ 🔹️از قرائن نقش آمریکا و رژیم صهیونی در سوریه چیست؟ 🔹️اهداف مهاجمین چیست؟ 🔹️آینده جبهه مقاومت چه خواهد شد؟ 👈 پاسخ به این سوالات در سخنرانی ۱۴۰۳/۹/۲۱ رهبر انقلاب اسلامی در پی تحولات منطقه بیان شده و در این اطلاع‌نگاشت در دسترسی شماست.
سلامی: آخرین کسانی که سوریه را ترک کردند بچه‌های سپاه بودند فرمانده کل سپاه: 🔹بعضی‌ها انتظار دارند ما به جای ارتش سوریه میجنگیدیم. آیا منطقی است که ما همه سپاه و بسیج را برای نبرد در یک کشور دیگری درگیر کنیم، در حالی که ارتش آن کشور تماشاچی ماجرا است. از طرفی همه راه‌های انتقال ما را به سوریه بسته بودند. 🔹البته من این را با افتخار به همه شما عرض کنم، آخرین کسانی که خط مقاومت در سوریه را ترک کردند بچه های سپاه بودند. آخرین فردی که این میدان را ترک کرد یک پاسدار بود. راهبردها باید به اقتضای شرایط تغییر کنند. 🔹برخی در محافل سیاسی، روشنفکری و در میان عموم مردم دارند ترویج می‌کنند که نظام جمهوری اسلامی ایران بازوان منطقه‌ای اش را از دست داده است. نه؛ نظام بازوانش را از دست نداده است. 🔹ما برای نبرد با کفار بر اساس ظرفیت‌ها و استعدادهای درونی خودمان داریم تصمیم می‌گیریم و عمل می‌کنیم. ما منطق سیاسی قوی برای جنگیدن داریم، مشروعیت قوی برای دفاع داریم. یک ملت بزرگ داریم برای ایستادن. یک رهبر بزرگ داریم برای ارائه تدبیر و الهام بخشیدن. نیروهای مسلح قدرتمندی داریم. دست نخورده باقی ماندند. ما اگر ضعیف شده بودیم که وعده های صادق را انجام نمی‌دادیم. 🔹الان هم مسیرها برای پشتیبانی جبهه مقاومت باز است. این نیست که همه مسیرها منحصر به سوریه باشد. کما اینکه آنجا هم ممکن است کم کم دوباره شکل دیگری به خودش بگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: به دولت سوریه هشدار داده بودیم رئیس مجلس: 🔹درباره تحولات سوریه نیز باید گفت که این تحولات بیشتر از آن که غافلگیر کننده باشد، اجتناب ناپذیر بود. 🔹ما به دولت آن کشور هم هشدار داده بودیم و از نقشه و طراحی مداخله گران ارزیابی داشتیم و اگر به موقع به این هشدارها توجه می‌شد و از خطر دشمن غفلت نمی‌شد، و مسیر گفتگو با مردم و رسیدن به یک انسجام ملی در پیش گرفته می‌شد، امروز ملت سوریه در آستانه هرج و مرج داخلی و تسویه حساب‌های فرقه‌ای و آسیب رسیدن به دارایی‌های ملی قرار نمی‌گرفت و شاهد تجاوزهای مکرر رژیم صهیونی و از بین رفتن زیرساخت‌های خود نبود. 🔹 اطمینان داریم که آینده سوریه مطابق برنامه طراحان پیدا و پنهان این ماجرا پیش نخواهد رفت و مردم سوریه با دیدن وضعیت اسفناکی که برای کشورشان پیش آمده است، به خود می‌آیند و جوانان وطن‌دوست سوری خواهند توانست مسیر احیای عزت ملی خود را پیدا کنند. 🔹در همین جا لازم است مجددا تصریح کنم ما بعنوان جمهوری اسلامی منتظر عمل مخالفان مسلح و پشتیبانان آنان در نسبت با رفتارهای داعشی و میزان همراهی با رژیم صهیونی خواهیم بود و به تناسب آن تصمیم لازم را خواهیم گرفت.
داعش مسئول ترور وزیر مهاجرین طالبان 🔹شاخه خراسان گره تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای در کانال تلگرامی خود مسئولیت حمله انتحاری به «خلیل الرحمن حقانی» وزیر مهاجرین حکومت طالبان را پذیرفت. 🔹در بیانیه داعش آمده که در این حمله علاوه بر خلیل‌الرحمن حقانی تعدادی دیگری نیز کشته شده‌اند.
📍 خبر خوب مجلس سربازان زیر چتر حمایتی مجلس/ ادامه روند مجلس يازدهم در مجلس دوازدهم
🔸 نحوه‌ی شهادت سرداری که مصداق واقعی اخلاقِ حسنه بود 🌼 |پدرم صبحِ روز شهادت، از همه‌ی ما حلالیت طلبید و به تک تکِ ما گفت: اگه کم و کاستی داشتم، منو امروز ببخشید و حلال کنید. مادرتون رو یاری کنید و مواظب هم باشین. ادب رو هم فراموش نکنین و صبورباشید. توی ایمانتون هم استوار باشین... بابا اینا رو گفت و مثل همیشه با پای پیاده به سمت محل کارش راه افتاد... ضاربین توی خیابون خلوتی که محل همیشگی رفت و آمد پدرم بود، کشیک داده بودند و وقتی پدرم رو دیدند به سمتش رفته و گفتند: همتی‌فر شما هستید؟ پدرم با همون متانت و خوشرویی همیشگی‌اش به سمت اونا برگشته و دستش رو به نشانه‌ی ادب روی سینه گذاشته و گفته بود: سلام علیکم! بله بفرمایید؛ امری داشتید؟ و در همین لحظه منافقین تیری رو به سمت سینه‌ی پدرم که دستش روی اون بود، شلیک کرده و تیر به ساعتِ دستش اصابت و بعد از اون، کمانه کرده و به گلوی ایشون خورده بود. منافقین برا اینکه مطمئن بشن پدرم زنده نمی‌مونه، یه تیر به قلب و تیر دیگری رو به سرش زدند و بلافاصله با موتور از صحنه جنایت گریختند... عاملِ ترور پدرم بعدها که دستگیر شد، اعتراف کرد که شهید همتی‌فر تنها شهیدی بوده که هیچ عکس‌العملی هنگام ترور و شهادت نشون نداده و با روی باز از اونا استقبال کرده. حتی بهشون لبخند زده و سلام کرده بود؛ اما اونا وقیحانه پدرم رو به شهادت رسانده بودند. ‌‌‌‌____________________ 🇮🇷 ما شهدا را مستند روایت می‌کنیم: ●واژه‌یاب:
🔸شهیدی که با قاتلین خود نیز خوش‌رفتار بود 🌼 |به بچه‌هاش می‌گفت: من به هر جا رسیدم بخاطر نماز صبح و نماز اول وقت بوده... 🌼 |همیشه به رعایت سه موضوع تاکید و پافشاری زیادی داشت؛ اول اینکه نماز اول وقت رو فراموش نکنیم، همیشه مؤدب باشیم و با دیگران با ادب و احترام برخورد کنیم و سعی کنیم اولین نفری باشیم که در برخورد با کسی سلام می کند. 🌼 |پدرم علاقه‌ى خاصی به مطالعه کتاب داشت و در زمانِ حیاتش چهار هزار جلد کتاب مطالعه کرد. 🌼 |به هیچ‌وجه راضی نبود جایی شغلش مطرح بشه. حتی زمانی که لازم بود بچه‌هاش در فرم مدرسه شغل پدر رو بنویسند، بهشون می‌گفت: بنویسید من کارمند هستم و یا آبدارچی اداره‌ام. توی محل کار هم اصلا در اتاقش نبود و مدام جلوی دربِ اداره می‌ایستاد تا ارباب‌رجوع براحتی به ایشون که رئیس اون اداره بود، دسترسی داشته باشه. 🌼 |به بچه‌ها می‌گفت: سعی کنید وقتی گوشی تلفن رو جواب میدین، الو نگید، بگید سلام علیکم. 🌼 |منافقین سه سال دنبال ترورش بودند، و شهید مدام بخاطر شرایط خونه‌شون رو تغییر می‌داد. منافقین هم بارها تهدیدش می‌کردند. گاهی تماس می‌گرفتند و توهین و تهدید می‌کردند. اما شهید با ملایمت برخورد کرده و به همسرش می‌گفت: اگه تماس گرفتند، به هیچ‌وجه تندی نکن و نگران نباش. می‌گفت: اینا فقط چند جوان خام هستند. 🔸 ۲۱ آذر؛ سالگرد شهادت سردار شهید علیجان همتی‌فر گرامی‌باد ‌‌‌‌____________________ 🇮🇷 ما شهدا را مستند روایت می‌کنیم: ●واژه‌یاب:
نوزدهم آذر ۱۳۳۸، در روستای هشتچین از توابع شهرستان خلخال به دنیا آمد. سال ۱۳۵۵ پس از اخذ ديپلم، در رشته جامعه شناسى دانشگاه تهران پذيرفته شد و به تحصيل پرداخت. او از اعضای کمیته استقبال از امام در ۱۲بهمن۱۳۵۷ در تهران بود. با شروع جنگ تحمیلی راهی جبهه شد. وقتی در جبهه آوازه‌ رشادت، مقاومت و هوش خارق‌العاده‌اش به گوش حاج‌همت فرمانده لشکر ۲۷حضرت‌رسولﷺ می‌رسد طی حکمی مسئولیت گردان حبیب‌بن‌مظاهر را به او می‌سپارد. او که در جمع نيروهايش به "فرمانده عبدالله" معروف بود سرانجام در سال۱۳۶۲ در عملیات خیبر در منطقه طلائیه شهد شهادت را گوارای وجود می‌کند و اثری از پیکر پاکش در زمین باقی نمی‌ماند و از آن زمان تاکنون مفقودالاثر است.
⁨🛎21آذر۱۴۰۳ ♦هفته آینده شاهد تاخت و تاز سرمای پاییزی در سطح کشور خواهیم بود. حسابی آماده باشین چرا که قرار است سردترین دماهای آذر بعد از سال ۹۵ تکرار شود. ♦کاهش دمای هوا بین ۶ تا ۱۵ درجه سلسیوس به نسبت این روزها رخ خواهد داد و این یه معنی بیشتر نمی دهد : یخبندان و سرمای شدید در سردسیرات کشور 🍎ستاد مدیریت بحران غافلگیر نشوید. هفته آینده قرار است دمای هوا در ۲۵استان به صفر و زیر صفر برسد. 🔔هشدار رو الان صادر کردند؛ غافلگیری معنی نداره... ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨⁨تحلیلگر نادان خیال می کند مقاومت که ضعیف شد ایران اسلامی هم ضعیف خواهد شد/ ایران قوی مقتدر است و مقتدرتر هم خواهد شد⁩ ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈