📸 با سپاهی از شهیدان خواهد آمد...
اول تیر ماه سالروز شهادت سربازان لشکر صاحب الزمان(عج) گرامی باد.
اَللهُمَ عَجِل لِوَلیک الفَرَج
#صلوات
🔻به بهانه ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ آغاز جنگ مسلحانه منافقین علیه مردم ایران
♦️بعد از ۴دههای که از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد، جمهوری اسلامی با مخالفانی طرف است که نه در فکر مبارزه با نظام حاکم بر ایران، که اساسا به دنبال نابودی کشوری به نام ایران هستند.
یک روز کمپ تحریم ورزش ایران را به راه میاندازند و روز دیگر به حمایت از فیلمی برمیخیزند که چهرهای سراسر تاریک از ایران به نمایش گذاشته است. روزی در نامههایی خواستار تحریم مردم ایران میشوند و روز دیگر خطاب به قاتلان قهرمان ملی ایران نامه تشکرآمیز صادر میکنند.
مخالفان فعلی از رضا ربع پهلوی و سلطنتطلبان گرفته تا مصی علینژادها یک فصل مشترک دارند و آن هم بیوطنی است. چنین جماعت بیوطنان هستند که تنها یک هدف را دنبال میکنند و آن هم نیستی کشوری به نام ایران است. اگر بخواهیم از گروهی تحت عنوان نمونه اعلای بیوطنی یاد کنیم که همه مؤلفههای بیوطنی را، اعم از خیانت به کشور و خیانت به مردم یک جا داشته باشد، به سازمان مجاهدین خلق میرسیم. اما رویارویی منافقین با مردم ایران چگونه آغاز شد؟
ِ
روز ۲۲ تیر ۱۳۶۷ بود که در ادامه تهاجم های دشمن بعثی در ماههای آخر جنگ، ارتش صدام از مرز فکه گذشت و بدون آن که با هیچ مقاومتی روبرو شود، تا تنگه ابوقریب پیش آمد و عنقریب به پل کرخه هم می رسید.
وقتی این خبر به لشگر ۲۷ در پادگان دوکوهه رسید، نیروها و رزمندگان گردان های عمار و حبیب برای مقابله با اشغالگران بعثی به آن محور اعزام شدند. رویارویی نابرابر نیروهای ایرانی با واحدهای مجهز زرهی دشمن در بیابانهای شمال خوزستان و در گرمای بالای ۵۰ درجه، حماسه ای تکرار نشدنی است که بخشهای کوچکی از آن در فیلم "تنگه ابو قریب" نمایش داده شد.
در آن روز مردانی چون غلامرضا صالحی قائم مقام لشگر ۲۷ و فرامرز نوروزی از فرماندهان گردان حبیب که برای هدایت نیروها به ابوقریب رفته بود به شهادت رسیدند.
روحشان شاد و یادشان گرامی باد
ِ
رزمنده مخلص ، هنرمنــد بسیجـی شهیــد سعیــد جـان بـزرگـی
مسئـول فرهنگـی لشگر ۲۷ محمــد رسـول الله (ص)
تولد: ۱۳۴۴/۱۲/۱۲؛ تهران؛ نازی آباد
شهــادت: ۱۳۸۱/۰۴/۲۲؛ بر اثر عوارض شیمیایی
مزار: گلـزار شهــدای بهشـت زهـرا س
قطعه ۲۹ /ردیف ۲۸ /شماره ۱۱
هنرمنـد شهیــدی که سکـوت حلبچــه را شکست...
میدانست حضورش در میدان شهر باعث شیمیایی شدنش می شود رفت و با شجاعت به کار عکاسی پرداخت سعید با عکس هایش جنایت صدام را در تاریخ ثبت کرد
در سال ۶۲ به عضویت سپاه پاسداران در آمد و در واحد تبلیغات جنگ مشغول به خدمت شد . پیش از ۲۰ سالگی به جبهه رفت و اولین نقاشی خود را بر دیوارهای دوکوهه نقش زد
مدت کوتاهی به لشگر ۱۰ سیدالشهدا رفت و در آنجا هم مشغول عکاسی بود در عملیات بدر بر اثر استنشاق گازهای شیمیایی مجروح شد در عملیات والفجر ۱۰ در منطقه حلبچه شرکت کرد و در روز ۲۷ اسفند ماه ۶۶ در حالیکه در زیر بمباران شیمیایی در شهر مشغول عکسبرداری از وقایع و فجایع روی داده بود خود نیز تحت تاثیر همان گازهای شیمیایی قرار گرفت
ِ
شهید دکتر مصطفی چمران :
من اعتقاد دارم كه خدای بزرگ انسان را به اندازه درد و رنجی كه در راه خدا تحمل كرده است پاداش می دهد و ارزش هر انسانی به اندازه درد و رنجی است كه در اين راه تحمل كرده است و می بينيم كه مردان خدا بيش از هر كس در زندگی خود گرفتار بلا و رنج و درد شدهاند.
علی بزرگ را بنگريد كه خدای درد است كه گويی بندبند وجودش، با درد و رنج جوش خورده است، حسين را نظاره كنيد كه در دريايی از درد و شكنجه فرو رفت كه نظير آن در عالم ديده نشده است و زينب كبری را ببينيد كه با درد و رنج انس گرفته است.
درد، دل آدمی را بيدار می كند، روح را صفا می دهد، غرور و خودخواهی را نابود می كند، نخوت و فراموشی را از بين می برد، انسان را متوجه وجود خود می كند .
شهادت ۳۱ خـرداد مـاه ۱۳۶۰ سـوسنگــرد؛ دهـلاویــه
ِ