کبد 2
🔹علت بیماری های کبد
بسیاری از بیماری ها، دارای پیشگیری های بسیار ساده ای هستند و اگر آداب و سنن سبک زندگی اسلامی رعایت شود، به آن ها دچار نخواهیم شد.
از بیماری های شایع امروز، بیماری های کبدی است مثل کبد چرب و بیماری های پوستی. اگر آداب خوردن و آشامیدن به درستی رعایت شود، به راحتی می توانید از ابتلا به آن پیشگیری کنید. از جمله، نوشیدن آب یکباره و بدون نفس کشیدن و یا ریختن آب در حلق و بلعیدن، موجب بیماری های کبدی می شود. باید آب را به آرامی، جرعه جرعه و با تنفس وسط آن، بنوشید.
پیامبر اسلام فرمودند:
مَصُّوا اَلْمَاءَ مَصّاً وَ لاَ تَعُبُّوهُ عَبّاً فَإِنَّهُ يُوجَدُ مِنْهُ اَلْكُبَادُ
هنگام نوشیدن آب، آن را بمکید و یکباره مانند شتر نبلعید چون موجب بیماری کبد می شود
فروع کافی، جلد ۶، صفحه ۳۸۱
یکی از نشانه های مشکل کبدی که رواج دارد، خارش و کهیر بدن می باشد.
#کبد
@kamalteb
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خروش مردم قم علیه واکسیناسیون اجباری و پروتکل های صهیونیستی و تظلم خواهی از مراجع عظام
پنج شنبه، ۲۰ آبان
@kamalteb
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥👆 کلیپ تصویری تظلم خواهی مردم قم؛ از مراجع عظام تقلید؛ امروز ۲۰ آبان ۱۴۰۰
💠 تظلم خواهی برعلیه دیکتاتوری پزشکی
و اعتراض به واکسیناسیون غیر علمی کرونا
و عدم توجه به داروهای درمان قطعی کرونا
و سانسورهای شدید منتقدین؛ توسط رسانه ملی
⭕️تا میتوانید فریاد این تظلم خواهی را نشر دهید.
صدور مجوز نخستین شتابدهنده گیاهان دارویی و فرآوردههای طبیعی - خبرگزاری آنا
https://www.ana.press/news/620181/%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B2-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C
کبد 3
🔹آداب نوشیدن آب
در ادامه مباحث مربوط به کبد، باید گفت علت بسیاری از بیماری های کبد، اشکال در نوشیدن آب است. اگر فقط همین آب نوشیدن اصلاح گردد، از ابتلا به بسیاری از بیماری های کبدی و پوستی جلوگیری خواهد شد.
رسول گرامی اسلام به سبکی خاص، آب می نوشیدند:
كَانَ اَلنَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ إِذَا شَرِبَ بَدَأَ فَسَمَّى وَ حَسَى حَسْوَتَيْنِ ثُمَّ يَقْطَعُ فَيَحْمَدُ اَللَّهَ ثُمَّ يَعُودُ فَيُسَمِّي ثُمَّ يَزِيدُ فِي اَلثَّالِثَةِ ثُمَّ يَقْطَعُ فَيَحْمَدُ اَللَّهَ فَكَانَ لَهُ فِي شُرْبِهِ ثَلاَثُ تَسْمِيَاتٍ وَ ثَلاَثُ تَحْمِيدَاتٍ وَ يَمَصُّ اَلْمَاءَ مَصّاً وَ لاَ يَعُبُّهُ عَبّاً وَ يَقُولُ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ إِنَّ اَلْكُبَادَ مِنَ اَلْعَبِّ وَ كَانَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ لاَ يَتَنَفَّسُ فِي اَلْإِنَاءِ إِذَا شَرِبَ فَإِنْ أَرَادَ أَنْ يَتَنَفَّسَ أَبْعَدَ اَلْإِنَاءَ عَنْ فِيهِ حَتَّى يَتَنَفَّسَ وَ كَانَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَشْرَبُ فِي أَقْدَاحِ اَلْقَوَارِيرِ اَلَّتِي يُؤْتَى بِهَا مِنَ اَلشَّامِ وَ يَشْرَبُ فِي اَلْأَقَدَاحِ اَلَّتِي يُتَّخَذُ مِنَ اَلْخَشَبِ وَ فِي اَلْجُلُودِ وَ يَشْرَبُ فِي اَلْخَزَفِ وَ يَشْرَبُ بِكَفَّيْهِ يَصُبُّ اَلْمَاءَ فِيهِمَا وَ يَشْرَبُ وَ يَقُولُ لَيْسَ إِنَاءٌ أَطْيَبَ مِنَ اَلْيَدِ وَ يَشْرَبُ مِنْ أَفْوَاهِ اَلْقِرَبِ وَ اَلْأَدَاوِي وَ لاَ يَخْتَنِثُهَا اِخْتِنَاثاً وَ يَقُولُ إِنَّ اِخْتِنَاثَهَا يُنَتِّنُهَا وَ كَانَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَشْرَبُ قَائِماً وَ رُبَّمَا شَرِبَ رَاكِباً وَ رُبَّمَا قَامَ فَشَرِبَ مِنَ اَلْقِرْبَةِ أَوِ اَلْجَرَّةِ أَوِ اَلْإِدَاوَةِ وَ فِي كُلِّ إِنَاءٍ يَجِدُهُ وَ فِي يَدَيْهِ وَ كَانَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَشْرَبُ اَلْمَاءَ اَلَّذِي حُلِبَ عَلَيْهِ اَللَّبَنُ وَ يَشْرَبُ اَلسَّوِيقَ وَ كَانَ أَحَبُّ اَلْأَشْرِبَةِ إِلَيْهِ اَلْحُلْوَ وَ فِي رِوَايَةٍ أَحَبُّ اَلشَّرَابِ إِلَى رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اَلْحُلْوُ اَلْبَارِدُ وَ كَانَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَشْرَبُ اَلْمَاءَ عَلَى اَلْعَسَلِ وَ كَانَ يُمَاثُ لَهُ اَلْخُبْزُ فَيَشْرَبُهُ أَيْضاً وَ كَانَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَقُولُ سَيِّدُ اَلْأَشْرِبَةِ فِي اَلدُّنْيَا وَ اَلْآخِرَةِ اَلْمَاءُ
بحار الأنوار، جلد ۶۳، صفحه ۴۷۲
در کتاب مكارم الاخلاق آمده که شيوه پيغمبر صلّى اللّٰه عليه و آله این بود كه چون آب مي نوشيدند يك مشت، دو مشت پس از بسم اللّٰه مينوشيد و قطع ميكرد و الحمد للّٰه ميگفتند و تا سه بار چنين ميكردند و در آب نوشیدن، سه بسم اللّٰه و سه الحمد للّٰه می گفتند و آن را ميمكيدند و يكباره فرو نميدادند و ميفرمودند: بیماری های کبد، از يك بار فرو دادنست، چون مينوشيدند در ظرف، نفس نمی کشیدند و چون ميخواستند نفس بکشند، ظرف را از جلو دهانشان دور ميكردند و نفس می کشیدند، در كاسههاى شیشه ای كه از شام مىآوردند آب می نوشيدند و هم در كاسه چوبى و پوستى و سفالين و ای بسا با دو مشت خود و ميفرمود: ظرفى از دست پاكيزهتر نيست و از دم مشكها و خيكها هم مينوشيد ولى آنها را برنميگردانيد و ميفرمود: برگرداندن آنها مايه بد بو شدن آنها است، ايستاده هم مينوشيدند و ای بسا بر پا ميشدند و از مشك و سبو يا خيك و يا از هر ظرفى كه بود و يا با دو دست آب مينوشيدند، و آبى كه بر آن شير دوشیده بودند مي نوشيدند وسویق مي نوشيدند و بهترین نوشیدنی نزد آن حضرت نوشابه شيرين بود، و در روايتى است كه بهترین نوشابه نزد رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله، نوشابه شيرين و سرد بود، و آب را بعد عسل مي نوشيدند، و نان را در آب ترید ميكردند و مىنوشيد و ميفرمود: آب، سرور نوشیدنی ها در دنيا و آخرت است.
👈از این روایت معلوم می شود که ایشان آب را در سه نفس، جرعه جرعه می نوشیدند
👈قبل از هر جرعه بسم الله و بعد آن الحمدلله می گفتند
👈آب را می مکیدند و در حلق نمی ریختند
👈بهترین حالت نوشیدن آب، شربت شیرین است زیرا موجب جذب رطوبت به بدن می گردد. برای همین بعد عسل، آب می نوشیدند
@kamalteb
در کل مناظره پنج شنبه بعد خبر ۲۲:۳۰ به نفع جریان ضد واکسن بود
چون بعد دوسال که یکصدا از سمت حاکمیت و پزشکان، واکسیناسیون به عنوان تنها راه نجات از کرونا معرفی می شد، حالا می بینند که صداهای مخالف و متفاوت هم وجود دارد
ای کاش یکسال پیش این اتفاق می افتاد
نباید نشست و باید برای تزریق دوزهای بعدی آگاهی بخشی کرد
برنامه " مناظره مخالفان و موافقان واکسن" پنج شنبه ۲۰ آبان بعد خبر ساعت ۲۲:۳۰، شبکه دو
http://www.telewebion.com/episode/2694577
خبر اینترناشنال از تجمع ضد واکسیناسیون اجباری روز پنج شنبه 20 آبان در قم
https://www.instagram.com/p/CWITMF_tAWh/?utm_medium=share_sheet
خبر تجمع ضد واکسن اجباری مقابل دفتر مراجع تقلید، روز پنج شنبه 20 آبان قم در بی بی سی
https://www.instagram.com/p/CWIqI56I5Vi/?utm_medium=share_sheet
هدایت شده از خبرگزاری فارس
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مناظره مخالفان و موافقان تزریق واکسن در گفتوگوی ویژهخبری
@Farsna
🔴 سخنان بسیار مهم دکتر #احمدینژاد در دیدار با جمعی از مردم بوشهر در انتقاد صریح از واکسیناسیون اجباری
🔸آقا این واکسن و ماهیتش چیست؟ یک نفر توضیح دهد که آثارش چیست؟ اگر بزنیم بعد چه میشود؟ میگویند نخیر باید بزنید! آقا اگر واکسن زدم و یک بلایی سرم آمد، مسئول آن کیست؟ جواب میدهند مسئولش خودت هستی! آقا شما دارید من را اجبار می کنید! مگر قرار نبود ما آزاد باشیم!؟ یکطرفه می گوید باید بزنید.
🔸برای چه اجبار می کنید؟ مگر کشور قانون ندارد؟ قانون اساسی شما را از اجبار کردن مردم منع کرده است. اگر هم میخواهید الزام کنید، یک قانون جدید لازم است. آیا قانونی در مجلس تصویب شده است که واکسن را اجباری کرده باشد؟ حداقل در همین مجلس ضعیفِ اقلیتیِ کنترل شده و صد تا فیلتر شدهای که تشکیل دادید و درصد اندکی از مردم مشارکت کردند، به تصویب برسانید و بگویید قانون شده است و بعد هم مسئولیت بپذیرید.
🔸تعداد واکسن زدههای فوت شده را در آمار نمیآورند که بگویند اینها بخاطر واکسن کرونا فوت کردهاند. چرا؟ اصلا چرا مردم را آزاد نمی گذارید؟ من نمیگویم کسی بزند یا نزند، اختیار هر فردی با خود اوست. این واکسن موافق و مخالف جدی در دنیا دارد. حرفهایی زده میشود که خیلی قابل اعتناست. نه کارخانهاش در ایران است نه متخصصین ما دیدهاند، نه میتوانند آن را تجزیه و تحلیل کنند و نه میتوانند آن را باز کنند و ببینند چه چیزی در آن هست! چرا می گویید باید بزنید و بعد هم مسئولیتش را نمیپذیرید؟! بسیاری از متخصصین ویروس شناسی درجه یک دنیا، مخالف و بسیاری هم موافق این واکسن هستند، باید اجازه دهید مردم حرفهای همه آنها را بشنوند و انتخاب کنند.
+ متن کامل
#نه_به_واکسن_اجباری