❌ توجه داشته باشیم تنها راه نجات رژیم صهیونیستی از ضربات مقاومت مشغول سازی ایران از درون است.
ایجاد بحران و آشوب در محیط داخلی ایران در دستور کار جدی سرویس های جاسوسی غرب قرار گرفته است.
تنها ابزار آنها برای ایجاد بحران در محیط داخلی ایران رسانه و فضای مجازی میباشد. فشارهای رسانه ای که این روزها برای رها کردن سکوهای اطلاعاتی دشمن وجود دارد در واقع هموار سازی بستر ایجاد بحران و آشوب در محیط داخلی ایران است.
دستگاه های امنیتی خط اخیر برخی رسانه های داخل و تریبون دارها برای آزاد کردن فعالیت سکوهای خارجی مانند تلگرام و اینستاگرام و... را باید خط دشمن ببینند و مورد بررسی قرار دهند.
آغاز افراطی گری از وزارت علوم
🔸گویا در دولت پزشکیان بناست با #مجرمان دارای پرونده با لطافت و رأفت و با #نخبگان با خشونت و تحقیر برخورد شود.
🔸در حالی که دستور توقف برخورد قانونی با تمامی اساتید و دانشجویانی که به دلیل تخلفات صریح امنیتی و اخلاقی محکوم شده بودند صادر شد؛ وزیر علوم دولت وفاق در آستانه بازگشایی دانشگاهها، دستور بررسی مجدد همه پروندههای جذب اساتید و کارکنان را که تمامی فرآیندهای قانونی را طی کردهاند صادر کرد و عملا وضعیت این اساتید جوان و نخبه را در هالهای از ابهام فرو برد!!!
🔸برخورد با نخبگان دانشگاهی در دولت روحانی هم ماجرای غم انگیزی داشت که حتی موجب خودکشی یکی از آنها را فراهم کرد.
🔸اما این گونه برخوردهای خشن هرگز در ابتدای دولت شهید رئیسی نسبت به جذب شده های دولت روحانی اتفاق نیفتاد.
🔸ظاهرا دوباره افراطی های غربگرا فرمان کار را به دست گرفتهاند .
⭕️اخطار به وزیر علوم
🔺❗️به جناب وزیر علوم اخطار می کنیم چنانچه بخواهند بر اساس سلایق خطی و جناحی ، عرصه دانشگاهها را متشنج کنند و یا با اساتید و دانشجویان انقلابی برخورد کنند ، بدون هیچ گونه چشم پوشی ، استیضاح وزیر را در صحن مجلس به جریان خواهیم انداخت .
@kamranghazanfari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ کمینکردهها !
🔰 حمید رسایی: نگاه رییس محترم مجلس، نگاه درستی است، واقعا چه کسانی کمین کردهاند تا این دولت موفق نشود (بماند که در چه چیز موفق نشود، در خدمت به مردم یا در بازگرداندن فتنهگران) اما سؤال این است که در مجلس یازدهم چه کسانی کمین کرده بودند تا دولت شهید رئیسی (که با تمام وجود تلاش میکرد تا در مسیر احیای ارزشهای انقلاب حرکت کند) دولت چهارساله باشد و موفق نشود؟! آیا برای مقابله با آنها هم تدابیر مدیریتی اعمال شد؟!
#دلم_برای_رییسی_سوخت
🔺جناب قالیباف ! میتوانید به مردم بگویید چه کسانی همه تلاش خود را به کار می بردند تا دولت رئیسی را به زمین بزنند و خود به جای وی رئیس جمهور شوند ؟!
@kamranghazanfari
✴️ مجلس سکوت نخواهد کرد
🔸 ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون امور داخلی در مصاحبه با پایگاه خبری دیدهبان ایران در واکنش به صحبتهای رئیس جمهور در مورد بازگشت اساتید و دانشجویان اخراجی گفت که بازگشت اساتیدی که در فتنه نقش داشته و حکم قضایی داشته یا پرونده امنیتی دارند به این راحتیها هم نیست. این گونه ادعا ها بیشتر سیاسی است.
🔸 او اضافه کرده که اگر این اظهارات درباره بازگشت اساتید تعلیق یا اخراج شده ادامه پیدا کند قطعاً مجلس موضع خواهد گرفت.
27.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ حجتالاسلام دکتر نبویان:
جریان رأی اعتماد مجلس به وزرای دولت چهاردهم
🔺رای اعتماد به وزرای حامی فتنه
🔺دروغ های پزشکیان در مجلس
♨️ تلاش مجدد یک «شخص»!
👈 «علیرضا مرندی»، کسی که شخصاً پروژه تحدید نسل را پیگیری کرد و با اجرای نقشه دشمن، کشور را با معضل پیری مواجه کرد، بابت اقداماتش توسط همان دشمن، تقدیر شد و جمعیت شیعیان را نابود کرد، حالا پروژه بعدی را کلید زده است؛
🔘 نابودی طب سنتی!
🔹 یکی از آخرین اقدامات ارزنده شهید رییسی، اصرار بر تغییر مرجع صدور مجوز برای موسسات طب سنتی و تصویب آن در شورای عالی فرهنگی بوده است. در آخرین روزهای عمر شهید، این مصوبه به دولت ابلاغ شده و ساز و کار اجرایی آن در حال شکلگیری است.
🔸 حالا همان شخصِ تقدیر شده توسط دشمن، به رییسجمهور نامه میزند و تغییر مصوبه شورای عالی فرهنگی را تقاضا میکند!
💢 معتقدم اقدامات علیرضا مرندی نیاز به هیچ تحلیل خاصی ندارد:
«کسی که دشمن را یکبار به وجد آورده، قطعاً دوباره به وجد خواهد آورد»
@dadshahr_iranian
❌اشتباه بزرگ جریان انقلابی
✍دولت پزشکیان با یکی از ضعیف ترین درصد های آرا هم نسبت به آراء ماخوذه (۵۳٪) و هم نسبت به کل واجدین شرایط(۲۶٪) و حدود ۲میلیون رای کمتر از دولت شهید رئیسی، رئیس جمهور شده است.
🔻از همه اینها مهمتر فاصله پزشکیان با نفر دوم کمترین فاصله در تاریخ انتخابات ریاست جمهوری بوده است. این واقعیت آماری در کشورها عموما منشأ یک #اعتماد_به_نفس قدرتمند در جریان رقیب دولت مستقر است.
🔻متاسفانه جریان انقلابی پس از انتخابات به جای احساس اعتماد به نفس و تعامل متکی بر آن با دولت، به دلیل جنگ روانی جریان غربزده دچار انفعال و اختلاف شده است.
🔻سیاست جریان انقلابی می بایست همکاری با دولت در مسیر اصول انقلابی و کنش مدنی قدرتمند و بازدارنده و بی ملاحظه در هنگام تخطی دولت از اصول واضح انقلاب باشد.
🔻هیچ معنا ندارد وزیری که در فتنهها نقش داشته و هیچگونه اظهار ندامتی نمی کند با ریش گرو گذاشتن رئیس جمهور مورد اغماض قرار گیرد این تعامل نیست معامله یا ساده لوحی است.
🔻هیچ معنا ندارد رئیس جمهور، برای حجاب و عفت عمومی هیچ برنامهای نداشته باشد، طرح نور را طرح زور بداند و با پالس های اجتماعی خطرناک موجب تشدید بی حجابی و عریانی در کشور شود و جریانات مومن و انقلابی، سکوت کنند و عقب نشینی خود در برابر احکام الهی را با برچسب های عقلانیت و تاکتیک توجیه کنند.
🔻این عقب نشینی ها اگر تاکتیکی بود باید در این سالها که بارها عقب نشینی شده بود، پس از مدتی وضعیت حجاب و فرهنگ بهتر می شد ولی هر بار عقب نشینی فضا را برای عدهای عیاش و مطرب پولدار متصل به غرب بازتر کرده است.
🔻برادر و خواهر انقلابی؛ وظیفه امروز کمک به دولت در مسیر ارزشها و مقاومت موثر و هوشمندانه در برابر انحرافات از احکام الهی است.
🔻امروز جریان انقلابی قویتر از همیشه است . باید فکر کرد و طراحی نمود و به صحنه آمد...
🔴 #بیداری_ملت
@bidariymelat
💢با وجود تمام ادعاها بوی وفاق ملی در وزارت علوم دولت چهاردهم به مشام نمیرسد
⬅️ دکتر علیرضا عباسی نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی ، اظهار کرد:
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان اثرگذارترین وزارت در سپهر سیاسی ایران به دلیل وجود انبوه نخبگان و سیاسیون در جامعه باید به عنوان نماد وفاق ملی مدنظر رئیس جمهور در اذهان اساتید و کارکنان و عموم مردم متبلور شود.
🔹وی افزود: متأسفانه اولین تصمیم سیاسی وزیر علوم یعنی عزل رئیس دانشگاه خوارزمی به عنوان قدیمیترین دانشگاه کشور در آستانه بازگشایی دانشگاهها نشان داد که این اقدام سیاسی، در بازگرداندن دو عضو هیأت علمی که به صورت قانونی بازنشست شدهاند، تحت فشار مشاوران پشت پرده وزیر علوم بوده است. همان مشاورانی که در دولت روحانی با لشکرکشی به دانشگاهها تحت لوای بازرسی و عملکرد رؤسای دانشگاهها افراد بی گناه بیشماری را تحت عنوان بورسیهها معرفی و با آبروی جمع کثیری از اساتید و دانشجویان بازی کردند.
🔸عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: اظهارات وزیر علوم تحت عنوان بررسی جذبها و انتقالیهای سه ماه اخیر اعضای هیأت علمی نه تنها بوی وفاق نمیدهد، بلکه یادآور اقدامات افرادی چون توفیقی، صدیقی، باقری و شمس بخش در ماجرای بورسیههاست که نتیجه آن بی اعتمادی به نظام آموزش عالی کشور و منجر به کاهش رشد علمی کشور در سالهای دهه ۹۰ شد.
🔹عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در پایان با هشدار به وزیر علوم و اینکه وی برای پیشگیری از افتادن در دام افراطیون و کسانی که دانشگاه را جولانگاه جریان های سیاسی و نماد اعتراضات علیه نظام و ارکان آن می داند، مراقبت کند، یادآور شد: همانگونه که در جلسه رأی اعتماد به وزیر علوم تأکید کردم، مجلس با دقت انتصابات و حرکات وزیر علوم را زیرنظر گرفته و اجازه نمیدهد که ستاد وزارت و دانشگاهها جولانگاها افراطیون و ساختار شکنان شود. قطعاً این موارد را پیگیری میکنیم.
#دکتر_علیرضا_عباسی🇮🇷
استاد دانشگاه تهران و نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی
🔺ظاهرا جناب وزیر علوم بنا ندارد به تذکرات و هشدارهای عناصر دلسوز گوش دهد .
بزودی ایشان نتیجه سیاسی کاری های خود را خواهد دید .
@kamranghazanfari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون اول رئیسجمهور: کدام عقل سلیمی میگوید بنزین را با دلار وارد کنیم و ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟
⏪ آقای عارف ، کدام عقل سلیمی اجازه داده پتروشیمیها و پالایشگاهها و فولادی ها و فلزی ها نیروی کار و مواد خام خود را به قیمت ریال و داخلی دریافت کنند اما محصولات خود را به قیمت جهانی به ملت بفروشند؟
آقای عارف ، کدام عقل سلیمی اجازه داده خودروی با کیفیت پایین داخلی را به قیمت خودروی با کیفیت بالای خارجی به ملت بفروشند؟
@bidariymelat
❌جناب پزشکیان! مگر تاکنون جز این بوده است؟
🔹آیا شهیدان ما در چهل و پنج سال گذشته، جز #برای_ایران و برای منطقهای امن در جهت اعتلا و شکوفایی حیات ملّتهای ستمدیده به خاک افتادهاند؟
🔸آیا این گزاره تلویحاً به فرا متن هایی که از زبان جریان اصلاحات سراغ داریم اشاره نمیکند؟
و پرسشهای بسیار دیگری که باقیست...
@bidariymelat