‼️بیان مصداقی فساد در نماز جمعه ممنوع !
🔹حجت الاسلام حاج علی اکبری : « آنچه که برخی افراد و جناح ها و گروه ها تلقی دارند که مثلاً امام جمعه عدالتخواه یعنی آن امام جمعه ای که بیاید مصادیقی از احیاناً فسادی که در منطقه او دارد رخ می دهد را بیاورد در خطبه های نماز جمعه مطرح کند و این می شود عدالتخواه ؛ این یک دروغ رسانه ای بزرگ بود که گفته شد تا بعضی چهره سازی های مصنوعی در بین شبکه امامت اتفاق بیفتد .
انتساب فساد به یک شخص یا یک گروه ، مستلزم ره گیری های جدی فنی در دستگاه قضایی و در دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی است . ائمه جمعه ناظران امین رهبری در منطقه خودشان هستند . هر جایی این اشکالات را ببینند ، به آن دستگاه ، به آن مسئول محترم مربوطه یادآوری می کنند . درست نشد ، این را از طریق مسئولین بالاتر دنبال می کنند .
اگر امام جمعه چشمش را روی فساد ببندد ، این دیگر امام جمعه نیست از نظر ما ، این فاقد صلاحیت است . این منعزل است ، دیگر عزل نمی خواهد .
ائمه جمعه در رابطه با حقوق عامه مردم هرگز کوتاه نمی آیند و تا هر جایی که نفوذ کلمه داشته باشند دنبال این مسائل هستند و فساد در منطقه خود را دنبال می کنند و خواسته عامه مردم را در خطبه های نماز جمعه مطرح می کنند.»
🔺جناب آقای حاج علی اکبری ! پس از آنکه امام جمعه محترم لواسان در طی چند سال گذشته با شبکه فساد سازمان یافته زمین خواری و کاخ سازی در منطقه لواسان ـ که هم برخی مسئولین دولتی و هم برخی مسئولین قضایی در آن دست داشتند ـ درافتاد و با پیگیری های متعدد از طریق مراجع قانونی مربوطه به جایی نرسید ، ناچاراً مسئله را در نماز جمعه مطرح کرد و از مردم برای حل این معضل گسترده کمک خواست و با مطرح شدن این مسئله در رسانه های جمعی ، بالاخره برخی دستگاه های نظارتی تحت فشار افکار عمومی مردم ، مجبور به ورود به این مسئله شده و آن را پیگری کردند که منجر به دستگیری و محاکمه برخی افراد با نفوذ شد .
🔹متأسفانه شما به جای آنکه از این امام جمعه مردمی و عدالتخواه و انقلابی تقدیر و تشکر کنید ، اقدام به برکناری ایشان کردید !
مگر خود شما نگفتید که اگر امام جمعه اشکالاتی در منطقه خود دید ، آن را به مسئولین مربوطه بگوید ؟ خب ایشان هم همین کار را کرد ولی نتیجه ای حاصل نشد . به مسئولین بالاتر هم گفتند و باز هم نتیجه ای حاصل نشد .
خب آیا مطرح کردن فساد گسترده ای که پای برخی مسئولین دولتی و غیر دولتی هم در آن مطرح بود ، از تریبون نماز جمعه ـ بدون ذکر اسامی افراد ـ اشکالی داشت؟
🔺از طرف شورایی که شما رئیس آن هستید ، دلایلی برای کنار گذاشتن این امام جمعه مردمی و انقلابی ذکر شد که ایشان آن دلایل را رد و تکذیب کردند .
آیا مردم حق دارند بگویند شما برای کنار گذاشتن افرادی که از آنها خوش تان نمی آید ، متوسل به مطالب خلاف واقع هم می شوید ؟
🔹جناب آقای حاج علی اکبری ! شما در سخنانتان به مواضع امامین انقلاب استناد کرده بودید . آیا امام خمینی (ره) نگفتند « روحانیت متعهد ، به خون سرمایه داران زالوصفت تشنه است و هرگز با آنان سر آشتی نداشته و نخواهد داشت .» ؟
بد نیست اگر جنابعالی تا کنون نشانه ای از تشنه بودن تان به خون سرمایه داران زالوصفت را از خود بروز داده اید ، برای مردم بیان کنید تا آنها هم بهتر با مواضع جنابعالی آشنا شوند .
🔺جناب آقای حاج علی اکبری ! جنابعالی گفتید : اگر امام جمعه چشمش را روی فساد ببندد ، این دیگر امام جمعه نیست از نظر ما ، این فاقد صلاحیت است . این منعزل است ، دیگر عزل نمی خواهد .
جنابعالی در طی مدتی که در سمت امامت جمعه موقت تهران خطبه خوانده اید ، چند بار به مفاسد گسترده اقتصادی و فرهنگی حسن روحانی و اعوان و انصارش در نماز جمعه اشاره کرده اید ؟ اگر اعتقادی هم به مطرح کردن آنها در نماز جمعه نداشته اید ، چند بار از طریق مراجع قضایی و غیر آن ، این مسائل را پیگیری کرده اید ؟ بد نیست حداقل به چند نمونه از آنها اشاره کنید تا خدای ناکرده مصداق عالم بدون عمل محسوب نشوید .
🔹جناب آقای حاج علی اکبری ! چرا آقایان حسن رحیم پور ازغدی و میثم مطیعی که مقام معظم رهبری از آنان تعریف و تمجید کردند ، را از تریبون نماز جمعه کنار گذاشتید ؟ آیا گناه آنان جز آن بود که علیه مفسدین و رانت خواران و مسئولین فاقد صلاحیت ـ بدون ذکر اسم کسی ـ موضع گیری کرده بودند ؟ بعد هم ادعا می کنید که تابع نظرات مقام معظم رهبری هستید ؟! بهتر نیست در مواضع خود تجدید نظری کنید ؟
@KamranGhazanfari
❗️یک بام و دو هوای رئیس دادگاه ویژه روحانیت !
🔹حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور و رئیس دادگاه ویژه روحانیت ، در واکنش به حواشی ایجاد شده در فضای مجازی پیرامون فرمایشات آیت الله العظمی صافی گلپایگانی ، ضمن اظهار تاسف از اینکه اشخاصی به خودشان اجازه میدهند که حریم مرجعیت شیعه را به بهانههایی مورد هتک حرمت قرار دهند، اظهار کرد: باید حوزه نقدِ یک مطلب را کاملا از حوزه اهانت و هتک حرمت جدا کرد.
🔹وی از صدور دستور به دادسرای ویژه روحانیت برای پیگیری موضوع خبر داد و افزود: از آنجایی که شخص منتشر کننده این مطلب، طلبه و مرتبط با حوزه علمیه است، رسیدگی به موضوع، درحوزه صلاحیت دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت است که به آن مرجع ابلاغ شده که ماجرا را در دستور رسیدگی و پیگیری قرار دهد.
🔹نویسنده آن یادداشت که یک طلبه جوان دانشگاهی است ، بلافاصله در یادداشت دیگری خود را با تأکيد "مقلّد" اعلام ومرجعیت شیعه را "قلّه افتخار صیانت مکتب شیعه" دانسته و نشان داد که برای پذیرش خطایش مقاومتی ندارد و با کمی تأمل بابت لحن تندی که در متن مقاله اش بکار برده بود، عذرخواهی کرد .
🔹البته حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی نیز فرمودند حقیر از مردم بزرگوار ایران، کمال تشکّر و سپاس را دارم و از هیچ فرد و نهاد و جریانی، گله و شکایتی ندارم .
🔹اما در این میان واکنش سریع قوه قضائیه و اقدام دادستان محترم در اعلام شکایت در برابر یادداشت یک نویسنده غیرمشهور که اساساً بازتابی نداشته و به صورت هدفمند توسط رسانههای یک جریان سیاسی آلوده تبدیل به مسأله شد ، تعجب آور و غیر قابل توجیه به نظر می رسد .
⁉️از آن عجیب تر ، عدم عکس العمل رئیس دادگاه ویژه روحانیت نسبت به اقدامات مکرر حسن روحانی در چند سال اخیر در : توهین نسبت به مقام معظم رهبری و افترا به معصومین علیهم السلام ، به خاک سیاه نشاندن میلیونها خانواده ایرانی با به سقوط کشاندن تعمدی بورس ، برباد دادن دهها میلیارد دلار ارز خزانه بانک مرکزی ، برباد دادن حدود هفتاد تن طلای بانک مرکزی ، سقوط 800 درصدی ارزش پول ملی ، به تعطیلی کشاندن صدها کارخانه و کارگاه تولیدی ، برباد دادن صدها هزار میلیارد تومان پول کشور با حذف کارت سوخت و قرارداد کرسنت ، اجرای سند ننگین 2030 علی رغم مخالفت صریح رهبری نظام با آن ، عدم مقابله جدی با واردات قاچاق کالا ، سوء مدیریت در ستاد کرونا که موجب جان باختن هزاران تن از مردم کشور گردید ، گسترش فساد و فحشا از طریق بازگذاشتن دست دشمنان نظام در فضای مجازی ، جلوگیری از اجرای احکام قضایی در فضای مجازی ، عدم اجرای مصوبات مجلس در قوانین بودجه کشور ، زمینه سازی در آشوب های دی ماه 96 و آبان 98 که به کشته و مجروح شدن هزاران نفر و وارد آمدن هزاران میلیارد تومان خسارت به اموال عمومی و خصوصی منجر شد و ... می باشد .
🔺جناب آقای منتظری ! طی چند سال اخیر ، برخی افراد به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور ، محاکمه و به عنوان مفسد فی الارض به اعدام محکوم شدند در حالی که آنان به اندازه یک صدم حسن روحانی هم به نظام اقتصادی کشور خسارت وارد نکرده بودند .
🔺آیا در جمهوری اسلامی ایران کسی را سراغ دارید که بیشتر از حسن روحانی به نظام اقتصادی کشور و معیشت مردم خسارت و صدمه وارد کرده باشد ؟
🔺آیا از نظر شما حسن روحانی مفسد فی الارض محسوب نمی شود ؟ اگر پاسخ تان مثبت است ، پس چرا در محاکمه وی تعلل می کنید ؟
🔺جناب آقای منتظری ! بیش از نیم میلیون نفر از مردم شهرهای سراسر کشور ، نامه شکایت از حسن روحانی را امضاء کرده اند ، چندین پرونده شکایت از سوی کمیسیون اصل 90 مجلس علیه حسن روحانی به قوه قضائیه ارسال شده است ، نزدیک به ده شکایت از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب ماده 234 آئین نامه داخلی مجلس ، علیه حسن روحانی به دستگاه قضایی ارسال شده است .
🔺چرا در این مورد احساس تکلیف نمی کنید و پرونده حسن روحانی را در دادگاه ویژه روحانیت به جریان نمی اندازید ؟
🔺حسن روحانی چه خیانت های دیگری باید مرتکب شود تا دستگاه قضایی به وظیفه قانونی اش عمل کند ؟
منتظر پاسخ شما می مانیم .
@KamranGhazanfari
هدایت شده از ولایت آفتاب
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴امام جمعه لاهيجان: نماز جمعهای که مسئول بیخیال را استیضاح نکند، نمایش است
♦️حجتالاسلام جواد سلیمانی: نماز جمعهای که در آن درد مردم گفته نشود، نماز جمعهای که در آن به مشکلات مردم ورود نشود، نماز جمعهای که مسئول بی خیال را به استیضاح نکشاند؛ این نماز جمعه نیست، نمایش است؛ در این نمایش شرکت نکنید
♦️ من اگر دستم به جایی برسد درب چنین نمایشی را گل میگیرم.
⭕️ حجت الاسلام پژمانفر : پرونده مسئولان متخلف به «سیف» ختم نمیشود .
🔹 رسانههای اصلاحطلب تلاش دارند تا مانع بررسی پروندههای فساد دولت یازدهم و دوازدهم شوند و میخواهند جلوی دومینوی مبارزه با فساد را بگیرند.
🔹نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با بیان اینکه از قوه قضائیه به خاطر بررسی پرونده رئیس کل اسبق بانک مرکزی تشکر میکنم، اظهار داشت: حکم حداقلی برای مجازات سیف موجب گلایه مردم شده است اما به هر حال ایستادگی قوه قضائیه در برابر فساد سیستمی قابل توجه است.
🔹اصلاحطلبان میدانند مبارزه با فساد به پرونده سیف ختم نمیشود و پرونده مسئولان متخلف یکی پس از دیگری در نوبت بررسی قوه قضائیه قرار خواهد گرفت .
🔹کمیسیون اصل ۹۰ پروندهای شامل مستندات قوی در مورد مداخلات ارزی روحانی برای دادستان کل کشور ارسال کرده که به زودی این پرونده در قوه قضائیه رسیدگی خواهد شد.
🔹رسانههای اصلاحطلب تلاش دارند سازوکار رسیدگی به پرونده سیف را غیرقانونی و غیر منطقی جلوه دهند تا از بررسی پرونده ارزی روحانی جلوگیری کنند.
👏حسن روحانی باید تا آخر عمر در زندان بماند !
⭕️حجت الاسلام ذوالنوری ، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
اگر روحانی را صرفا به خاطر تقصیرهای که در زمینه پدافند غیرعامل داشته محاکمه کنند، باید تمام عمرش را در زندان بگذراند!
🔹این اتفاق (حمله سایبری به سامانههای هوشمند توزیع بنزین) مقصرانی داشت که دولت آقایان روحانی و احمدینژاد هستند، نه دولتی که تازه چند ماه است سر کار آمده است.
🔹اگر امروز زیرساختهای ما قابل هجمه و در معرض حمله هستند، دولتهایی مقصرند که این همه فریاد زدیم و گفتیم که اوامر و توصیههای مقام معظم رهبری در خصوص تکمیل و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و توسعه پدافند غیرعامل را اجرا کنید، اما کاری نکردند.
🔹وقتی شبکه ملی اطلاعات نداریم و تمام زیرساختهای اطلاعاتی مثل ثبت احوال، اطلاعات قضایی و انتظامی بر بستر سرورهای غیرایرانی قرار دارد، طبیعی است که دائم در معرض آسیب قرار داریم.
🔹اگر دوباره حمله سایبری اتفاق بیفتد و در خصوص سدها و نیروگاهها و چاههای آب کشاورزی و شبکه تابلوهای برق مداخلهای صورت بگیرد، ممکن است جبران خسارت این بخشها غیرممکن باشد
🔹(در حوزه پدافند غیرعامل وضعیت کشور چطور است؟) با تاکید حضرت آقا در طی سالهای اخیر که بر گسترش الزامات پدافند غیرعامل تاکید داشتهاند، این سازمان تلاش کرد که حملات مکرر سایبری را کنترل کند و موارد متعددی اتفاق افتاده که حمله سایبری دشمن را دفع کردهاند، اما در حوزه سازمان پدافند غیرعامل هم آقای روحانی هم تقصیر دارد. اگر آقای روحانی را بخواهند صرفا به خاطر تقصیرهایی که در این زمینه داشته محاکمه کنند، باید تمام عمرش را در زندان بگذراند!
🔹(این تخلفات در کدام بخشها بوده است؟!) در بسیاری از جاها مصوبات سازمان پدافند غیرعامل را ابلاغ نمیکردند، چون آقای روحانی نظر دیگری داشت و معتقد بود سازمان پدافند غیرعامل باید زیر نظر رئیس جمهور باشد، در حالی که موضوع پدافند چون اساسا یک موضوع فنی و نظامی است و جنبه حاکمیتی دارد، حکم رئیس این سازمان را فرمانده کل قوا میزند، اما تلقی رئیس جمهور این بود که سازمان باید زیر مجموعه خودش باشد.
🔹حتی دسترسیهای لازم را هم داده نمیشد و اعتبارات لازم سازمان پدافند غیرعامل هم تامین نمیشد.
🔹آقای روحانی حتی حاضر نبود لایحه تشکیل سازمان پدافند غیرعامل را هم به مجلس بدهد، آن هم با وجود تاکید حضرت آقا که از زمان ابلاغ اساسنامه سازمان گفته بودند با فوریت مراحل قانونی تشکیل این سازمان طی شود تا این سازمان هم مثل سپاه و ارتش دارای قانون جداگانه باشد
🔹حتی رهبر انقلاب دستور داده بودند که رئیس سازمان پدافند غیرعامل باید عضو برخی شوراهای عالی باشد، اما سردار جلالی را یا به جلسات این شوراها دعوت نمیکردند و یا رسماً راه نمیدادند!
⭕️ ارسال شکایت علیه حسن روحانی ، به رئیس دادگاه ویژه روحانیت
🔹حجت الاسلام پژمانفر نائب رئیس کمیسیون اصل نود :
🔹در دیدار اعضای کمیسیون اصل نود با رئیس قوه قضائیه ، پیشنهاد دادیم تا جناب اژه ای یک شعبه ویژه را بابت رسیدگی به پرونده های کمیسیون اصل نود افتتاح کند. اگر این شعبه شکل بگیرد طبیعتاً روند پیگیری پرونده ها بهتر خواهد شد.
🔹در آن جلسه مسائلی که خدمت آقای اژه ای مطرح کردم به شکایت های رسمی از رئیس دولت یازدهم و دوازدهم مربوط میشد، البته که از روحانی شکایت های متعددی شده است ولی دو مورد آنرا پیگیری کردیم.
🔺در خصوص شکایت از روحانی، نامه ای به دادستان کل جناب آقای منتظری [رئیس دادگاه ویژه روحانیت] داده شده است که یک مورد آن در ارتباط با موضوع مداخلات ارزی است و یکی هم به مسئله بورس برمیگردد.
🔺مستنداتی در دست داریم که رئیس جمهور وقت ، رفتار مجرمانه در بورس و ارز 4200 تومانی انجام داده است .
🔹برای بررسی و پیگیری، مستندات را به رئیس قوه قضائیه ارسال کرده ایم تا ایشان به این موضوع رسیدگی کنند. آقای اژهای در این جلسه قول پیگیری این مسائل را دادند.
@KamranGhazanfari
⭕️ تقدیم شکوائیه بیش از نیم میلیون نفر از مردم به دفتر مراجع عظام تقلید
🔹پیش از ظهر روز پنجشنبه ، اعضای ستاد مردمی پیگیری محاکمه حسن روحانی رئیس جمهور سابق که به تخلفات و جرائم متعددی متهم است ، با حضور در دفاتر تعدادی از مراجع عظام تقلید ، رونوشت شکوائیه مردمی ( http://asle90.24on.ir ) که به امضای بیش از نیم میلیون نفر از مردم متدین و انقلابی ایران رسیده است ، جهت استحضار حضرات آیات عظام تقلید ، تحویل دفاتر ایشان گردید .
🔹در این دیدارها که در دفاتر مراجع عظام تقلید ، حضرات آیات نوری همدانی ، علوی گرگانی ، مکارم شیرازی ، جوادی آملی و تعدادی از مسئولان برگزار شد ، گزارشی از روند پیگیری محاکمه رئیس جمهور سابق توسط اعضای ستاد مردمی پیگیری محاکمه حسن روحانی ارائه شد .
🔹گفتنی است تا کنون بیش از نیم میلیون نفر از مردم ایران با امضای شکوائیه ای خواستار محاکمه و مجازات حسن روحانی توسط قوه قضائیه شده اند .
🔹شما هم از طریق لینک زیر به جمع شاکیان از حسن روحانی بپیوندید .
http://asle90.24on.ir
هدایت شده از صدای حوزه
هشدار جمعیتی نشر حداکثری.mp3
13.81M
#سیلی_کاهش_جمعیت
❗️ مهم با نشرفوری و حداکثری❗️
⭕️ آنچه تا به حال در مورد کاهش جمعیت ایران نشنیده ایم😓
✅ سخنرانی طوفانی حجت الاسلام محمدمسلم وافی در مورد اتفاقات مهم جمعیتی
#فاجعه #طوفانی #نشرحداکثری #وافی #فعال_جمعیتی
🔶 داستان دو سیلی بزرگ ....
👇 در ثواب نشر این صوت در تمام گروه و کانال ها شریک باشید❗️ شاید اتفاقی مهم بیفته...
👇 در کانال زیر هم انواع محتواهای جمعیتی وجود داره👇
https://eitaa.com/joinchat/3788177457C1c24ab6741
⭕️ چرا خبری از "سفرهای نظارتی!!" رئیس مجلس نیست؟/ آیا این سفرها مختص قبل از انتخابات بود؟
✍️ محمدصادق کوشکی، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران در یادداشتی با عنوان «از حاج قاسم تا حاج باقر» نوشت:
🔹اگر در این دوسال اخیر "حاج قاسم" رئیس مجلس بود، برای رفع نگرانی رهبر انقلاب درباره ولنگاری حاکم بر فضای مجازی، طرح محکم و منسجمی را برای قانونمندی و ضابطه مند شدن فضای مجازی تهیه و تصویب می کرد و تا از اجرای دقیق آن توسط دولت مطمئن نمی شد از پا نمی نشست چرا که برای حاج قاسم ، اجرای منویات و مطالبات رهبری از اوجب واجبات بود و در این مسیر ملاحظه دوست و دشمن و خوشایند این و آن را نمی کرد و برای بر زمین نماندن خواسته های ولی فقیه از دادن جان نیز ابا نداشت!
🔹الان تقریبا دوسال است که "حاج باقر" رئیس مجلس است اما نه تنها برای رفع نگرانی رهبر انقلاب درباره ولنگاری فضای مجازی ،قدمی برنداشته بلکه تا توانسته در مسیر قانونمند کردن فضای مجازی تعلل و سنگ اندازی فرموده و به تبعیت از اطرافیان کوچک و کوتاه خود و در جهت جلب نظر شاخهای حاکم بر فضای مجازی، هرگونه که توانست "طرح صیانت" را به دیوار کوبیده!
🔹حاج باقر عزیز! در طول سالهایی که وارد سیاست شده ای ،بارها از اطرافیان فرصت طلب ، کوتوله ، تشنه قدرت و .... زخم خورده و زیان دیدی و کماکان با اعتماد به آنها در مسیری متفاوت با آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی حرکت می کنی و حواست نیست که افرادی مانند شریعتمداری و منتظری با طناب اطرافیان به چاه افتادند!
🔹حاج قاسم مطیع ولایت فقیه بود و حاج باقر تابع اطرافیانش است و حیف است بین این دو همرزم ، این همه فاصله باشد!
🔹خوب است حاج باقر به این سوال پاسخ بدهد که چرا دیگر خبری از "سفرهای نظارتی!!" رئیس مجلس نیست! آیا این سفرها فقط مختص قبل از انتخابات ریاست جمهوری بود؟/ کانال محمد صادق کوشکی در ایتا
@Rasad_tahlil
⭕️ نامه 24 نماینده مجلس خطاب به رئیس قوه قضائیه در مورد رسیدگی به خیانت زنگنه (وزیر نفت حسن روحانی) در پرونده کرسنت
🔹در این نامه چنین آمده :
🔺پیرو نامه اخیر ۲۶۰ نفر از نمایندگان درباره ضرورت رسیدگی به مفاسد قرارداد ننگین کرسنت، به دلیل پاره ای نگرانی ها بر موارد ذیل تاکید می شود:
۱- با انعقاد قرارداد مربوط به کرسنت خیانتی تاریخی نسبت به کشور صورت گرفته است و در اثر فساد عده ای و فریب کاری عده ای دیگر و فریب خوردگی عده ای آخر، دهها میلیارد دلار (صدها هزار میلیارد تومان) به کشور خسارت وارد شده است.
اکنون که واقعیات افشاء شده و معلوم گردیده که قرارداد کرسنت (مورخ پنجم اردیبهشت 1380) باعث توقف اجرای قرارداد شرکت ملی نفت ایران با شرکت پترو ایران (درسال 1379) گردیده و 40 تا 60 میلیارد دلار (با محاسبات متفاوت) گاز میدان سلمان متعلق به ایران توسط اماراتی ها به غارت رفته است و از طرفی بابت همان گازی که برده اند، شرکت ملی نفت ایران را به پرداخت میلیاردها دلار خسارت محکوم کرده و می کنند دیگر هیچ توجیهی برای درنگ و تعلل وجود ندارد.
۲- آنچه تاکنون موجب عدم افشای خیانت ها و مفاسد و بی تدبیری ها در افکار عمومی شده اولاً قید محرمانگی! مندرج در قرارداد که با اصرار منعقد کنندگان در قرارداد گنجانده شده و ثانیاً پرهیز از اثر گذاری این قضایا در پرونده خارجی بوده است. بدون تردید پایان پرونده کرسنت در هیات ها و محاکم خارجی، آغاز پمپاژ اطلاعات مربوط به این پرونده در محکمه افکار عمومی خواهد بود که تدارک مطالبات ملت از مسئولان ذیربط کاری دشوار به نظر می رسد، بویژه اینکه با کندی مشهود در رسیدگی به این پرونده احتمالا" متهمان و خائنان اصلی از کشور خواهند گریخت و دست اندرکاران این پرونده برای آرام ساختن افکار عمومی و دور کردن اتهامات از خود با افراد فرعی برخورد خواهند کرد.
۳- قوه قضاییه فارغ از روند رسیدگی در پرونده خارجی، به عنوان وظیفه ذاتی خود با مفاسد واقعی که به صورت گسترده پیرامون این قرارداد بوجود آمده است و از قِبَل آن دهها میلیارد دلار (صدها هزار میلیارد تومان) به صورت مستقیم و غیر مستقیم به ملت خسارت وارد کرده است، برخورد قانونی کرده و گذشته غیر قابل دفاع را جبران نماید.
البته اگر قوه قضاییه در آن زمان مطابق وظیفه ذاتی خود این قرارداد پر از فساد را باطل می کرد و حداقل با جمعی از متهمان کثیر این پرونده برخورد قانونی می نمود، به احتمال زیاد شرکت ملی نفت ایران نیز در هیات ها و محاکم خارجی محکوم به پرداخت خسارت نمی شد.
🔹ریاست محترم قوه قضاییه!
جنابعالی با تجربه طولانی که در عرصه قضاوت و مدیریت داشته اید به خوبی می دانید که شرکت کرسنت برای غارت گاز ایران و تخلیه میدان مشترک (که ۷۰ درصد آن متعلق به ایران بوده است) به دنبال انعقاد این قرارداد بوده است و این امر جز با همکاری کامل وزیر وقت نفت و همدستی جمعی از مدیران داخلی نفت و با پرداخت رشوه به دهها نفر از افراد در داخل کشور میسر نشده است.
متاسفانه برخی از همان افرادی که در انعقاد و قرارداد مذکور نقش اصلی را ایفا کردند در طول بیست سال گذشته نیز با فریب مسئولان داخلی راه را برای تداوم غارت گاز ایران و نیز محکوم شدن ایران در هیات ها و محاکم خارجی هموار کرده اند.
جناب حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای!
پرداخت رشوه به دهها نفر و آلوده کردن سه گروه از مدیران و افراد موثر در داخل نمی تواند جرمی عادی و غیر سازمان یافته تلقی شود و نیز محروم کردن جمهوری اسلامی ایران از تولید و صادرات گاز آن هم در مدتی طولانی بیست ساله نمی تواند اخلال در نظام اقتصادی تلقی نشود.
در این شرایط سخت اقتصادی و معیشتی که بخش مهمی از مردم محتاج یارانه های اندک چند ده هزار تومانی هستند سزاوار است دستگاه قضایی با توجه به هزاران صفحه سند که توسط دستگاههای امنیتی و نظارتی در توجیه جرم سازمان یافته مذکور در اختیار آن قوه گذاشته اند در روند رسیدگی به این پرونده تحولی اساسی ایجاد کند و با جلب و دستگیری اطراف قرار داد کرسنت و صدور حکم قانونی ، منافع ملت ایران را استیفاء نموده و اجازه ندهد خدای نکرده بر پیشانی دستگاه عدلیه ایران در این زمان حساس، مهر مماشات در برابر فاسدان و دغل بازان حک شود.
هدایت شده از بیداری ملت
1⃣ ماجرای شکایت از حسن روحانی چیست؟
2⃣ مستندات #شکایت_از_روحانی به چه نهادهایی ارسال شده است؟
3⃣ چرا احساس نیاز شد که از آقای روحانی شکایت شود؟
4⃣ امیدی هست که این شکایت به نتیجه برسد؟
5⃣ مردم چطور میتوانند به این پویش بپیوندند؟
6⃣ آیا شکایت از حسن روحانی منحصر به خودش است یا اعضاء دولتش را هم شامل میشود؟
7⃣ چه کسانی تا امروز از این شکایت حمایت کردهاند؟
🚨 گفتگوی زنده مشترک جبهه، خبرفوری و بیداری ملت با کامران #غضنفری ، سخنگوی ستاد مردمی پیگیری محاکمه حسن روحانی
⏰ ساعت ۱۸ دوشنبه
🗓 ۲۰ دی ۱۴۰۰
📡 در بله، آیگپ، بالونت و در هر کجای اینترنت👇🏻
👉🏻 http://live.24on.ir
📡 ایتا👆🏻👇🏻
👉🏻 https://eitaa.com/jebheh
📡 گپ👇🏻
👉🏻 https://gap.im/jebheh
📡 روبیکا👇🏻
👉🏻 https://rubika.ir/jebheh
📡 سروش+👇🏻
👉🏻 https://splus.ir/jebheh
📌 شما هم از روحانی و #باند_فریدون شکایت کنید👇
👉 http://asle90.24on.ir
جبههٔ انقلاب اسلامی در فضای مجازی
@bidariymelat
هدایت شده از خبر فوری
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسن روحانی مرتکب جرائم و تخلفات گستردهای شده است
کامران غضنفری نویسنده کتاب راز قطعنامه و سخنگوی ستاد پیگیری محاکمه روحانی در گفتگو با خبرفوری:
🔹 حسن روحانی خسارت های بسیاری به کشور و مردم وارد کرده است.
🔹۵۸۰ هزار نفر از مردم سراسر کشور امضا کردهاند که از روحانی شکایت دارند.
🔹 در چند ماه گذشته پروندههای متعددی علیه روحانی تشکیل شده و به دستگاه قضایی ارسال شده است.
#محاکمه_روحانی
@AkhbareFori