0454_260517221504.mp3
213.7K
#ادعیه_ماه_رمضان_4
دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان با نوای دلنشین استاد موسوی قهار
@kanale_behesht
4_213466574760182608.mp3
2.48M
#شرح_دعا
#شرح_دعای_4_ماه_رمضان
🎤استاد مرحوم آیت الله #مجتهدی
💈حجم فایل : ۲/۴ مگابایت
🎪هوس خوردن نان و رطبت را داریم
🌴صاحب سفره افطار کجایی آقا....
@kanale_behesht
4_5866139751047758222.mp3
1.59M
#احکام_شرعی
#احکام_شرعی_روز_4
🎤استاد مرحوم آیت الله #مجتهدی
🎪تو می آمدی زودتر! پیش از این!
🙏تمنای ما،عشق ما، بیشتر بود اگر.....
@kanale_behesht
.
#دعای_روزانه_ماه_رمضان
#دعای_روز_4_ماه_رمضان
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
💢اللَّهُمَّ قَوِّنِى فِیهِ عَلَى إِقَامَةِ أَمْرِکَ،
وَ أَذِقْنِى فِیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِکَ، وَ أَوْزِعْنِى فِیهِ لِأَدَاءِ شُکْرِکَ بِکَرَمِکَ، وَ احْفَظْنِى فِیهِ بِحِفْظِکَ وَ سِتْرِکَ، یَا أَبْصَرَ النَّاظِرِینَ.
❄️خدایا مرا در این روز بر اقامه و انجام فرمانت قوت بخش وحلاوت وشیرینی ذکرت را بمن بچشان وبرای ادای شکر خود به کرمت مهیا ساز و در این روز به حفظ و پرده پوشی ات مرا از گناه محفوظ دار، ای بصیرترین بینایان عالم.
@kanale_behesht
🔴 #نکاتی_از_جزء_4
1⃣ فعالیتهای عادی، برای دستیابی به خیر و سعادت(مغفرت) کافی نیست، بلکه تلاش و سرعت در کار لازم است زیرا فرصت عمر کوتاه و مقصد بسی دور است.
2⃣ نوع دیگر انفاق، انفاق معنوی است. اگر انسان بخواهد خطاهای مردم را پاسخ گوید باید بیشتر عمرش را باید برای انتقامجویی بگذارد.
3⃣ این پندار شما غلط است که خیال کنید بدون امتحان الهی وارد بهشت می شوید. شما را با سختیها و جهاد می آزماییم تا صابران و مؤمنان واقعی مشخص شوند.
4⃣ مومنان باید از گناه و اشتباه یکدیگر در گذرند و از در مسالمت و عفو درآیند و نرمخویی و مهربانی را با همه بندگان خدا صفتِ همیشگی خود قرار دهند.
5⃣ سفر برای تبلیغِ اسلام، حل اختلافِ مسلمانان و حج، در ردیف جهاد تلقی شده و مرگ در این راه ها نیز شهادت است.
6⃣ نَفس مرگ را می چشد، یعنی نفس حیات خود را حفظ می کند و تلخی این انتقال را می چشد و برای نفس مرگی در کار نیست. گویا انسان است که مرگ را می بلعد نه آنکه مرگ انسان را ببلعد و در خود هضم و نابود کند.
7⃣ اگر برای مردم از دین می گویید در حالیکه لایق تر از شما در مجلس حضور دارد، به مردم خیانت کرده اید.
8⃣ عبادت سه مرحله دارد: اقرار به زبان، تصدیق با قلب، عمل با اعضا و جوارح.
9⃣ اگر برای کسی کار مهمی پیش آمد آیات 191-194 سوره آل عمران را که شامل پنج ربنا می شود بخواند، انشاالله گره از کارش گشوده می شود زیرا خداوند بدنبال این آیات ، وعده استجابت دعا داده است.(روایت)
🔟 سپردن مسائل مالیِ حکومت به افراد خائن و یا حتی افراد صادقِ ناوارد ممنوع است.
@kanale_behesht
4_5866139751047758223.mp3
6.58M
🌳 #شرح_و_تفسیر_جزء_چهارم
🎧استاد حاج #ابوالقاسمی ⬆️
🌹ای یوسف نرگس!
🌸ای خوبِ خوب!
🎪دست روی سر خوبان داری!
💌دست روی دل ما هم بگذار!
@kanale_behesht