🔰 چرخه تصمیم گیری "عالی"، به جایگاه درست "حقوقی" برگردد
✍️ محمد ایمانی
🔹 مسئولیت اعضای شورا های عالی مانند "امنیت ملی"، "فضای مجازی"، "انقلاب فرهنگی" و همچنین "مجمع تشخیص مصلحت نظام"، اجتهادی است و نه تقلیدی. هر کدام از اعضا باید اهل تشخیص و رای مستقل باشند، و تحت تاثیر فضا سازی و جنجال قرار نگیرند.
🔹 ممکن است همه ابعاد موضوعاتی که در دستور بحث قرار می گیرد، برای اعضا روشن نباشد و طبعا نظر دستگاه های ذی ربط اخذ و بررسی می شود. اما قرار نیست آنها منفعل و مقلد باشند؛ چرا که در آن صورت، نیازی به ارجاع موضوع به مجمع یا شورای عالی نبود. و نظر دستگاه دولتی اجرا می شد.
🔹 متاسفانه نگاه برخی دولتمردان به این حوزه های عالی تصمیم گیری نظام، نگاه محترمانه و از پایین نیست. بلکه در مواردی سعی می کنند به جای تبعیت، مجمع یا شورا ها را به دنبال خود بکشانند.
🔹 از طرف دیگر، جنجال های انبوهی نیز تدارک می شود تا تصمیم گیران ارشد را تحت فشار قرار دهد و مجبور کند بدون استقلال رای و پرسش از همه ابعاد موضوع، صرفا تایید کننده نظر دولت باشند؛ و در غیر این صورت، به خاطر جنجال های پوپلیستی متهم خواهند شد که به نفع مردم تصمیم نمی گیرند!
🔹 این چیدمان معیوب را از هنگام بررسی توافق هسته ای در مجلس و شورای عالی امنیت ملی، و سپس موضوع قرار دادهای جدید نفتی (IPC) و سرانجام لوایح مربوط به FATF شاهد بوده ایم. در ماجرای توافق اخیر با آژانس و تحدید قانون مجلس برای لغو تحریم ها نیز اتفاق مشابهی رخ داد.
🔹 اعضای تصمیم گیر نمی توانند بدون اهتمام به شناخت عمیق موضوعاتِ در دستور کار، رایی مستقل داشته باشند و منفعل می شوند. در ماجرای برجام، از برخی مسئولان که رای شان تعیین کننده بود، شنیدیم که حتی یک بار هم متن برجام را نخوانده بودند!
🔹 آنها صرفا تبلیغات عوام فریبانه را تکرار می کردند و بنابراین تصورشان این شد که با تایید "برجامِ تعریفی"، اقتصاد کشور و زندگی مردم رونق می گیرد. تورم بالای هفتصد درصد، رکود شدید اقتصادی و خسارت های فنی و امنیتی، حاصل آن کوتاهی در بررسی بود.
🔹 پس از آن تجربه ناکام و تلخ، تصویر مشابهی از FATF و لوایح مربوطه ساخته شده و مدت هاست "مجمع" تحت فشار قرار دارد. بدون این که کسی پاسخگوی خسارات وعده های قبلی باشد، یا حتی وعده داده شود تبعیت از FATF، تحریم ها را بر می دارد. صرفا ادعا می شود مجبوریم دو خواسته باقی مانده را تصویب کنیم!
🔹 کسی از دولتمردان، هنوز به مجلس، "مجمع" یا شورای عالی امنیت ملی توضیح نداده که اصلا چرا اجرای 41 تعهد طرح اقدام (اکشن پلن) بی سر و صدا توسط وزیر وقت اقتصاد با FATF امضا شد؟ چرا 37 بند از این تعهدات بدون اطلاع مجلس به اجرا درآمد؟ و در مقابل تعهد FATF چه بود؟
🔹 چرا بخشنامه هایی خطاب به بانک ها صادر گردید که همکاری با نهادها و سازمان های حاضر در لیست تحریم های سازمان ملل و تحریم های آمریکا را متوقف کنند؟! و چرا با وجود انجام 39 تعهد (دو مورد با تصویب مجلس قبلی)، نه رویکرد FATF مثبت شد و نه تحریم ها کاهش یافت، بلکه افزوده شد؟!
🔹 "هزینه- فایده" جامع پس از پنج سال می گوید هزینه های گزاف همکاری با اف ای تی اف (واگذاری اطلاعات مالی امنیتی، لو رفتن مجاری دور زدن تحریم، و افزایش دقیق تر فشارهای اقتصادی) "قطعی" است؛ اما آن عایدی آن نه فقط "محتمل" نمی باشد، بلکه"منتفی" است.
🔹 علت روشن است: اولا گردانندگان اصلی FATF (کارگروه "مبارزه با پولشویی"، "تامین مالی تروریسم" و جرائم سازمان یافته")، سرآمدان ارتکاب همین جرائم در دنیا هستند. ثانیا FATF صرفا چماق و اسلحه ای در دست آمریکا و اروپا برای دقیق تر کردن فشار های اقتصادی است.
🔹 فرآیند عدم اجرای برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت از سوی آمریکا و تروئیکای اروپایی (بازگشت و تشدید تحریم ها) نیز ثابت کرد مسئله، سوء تفاهم حقوقی نیست که بتوان در چهارچوب ها و ساختار های به ظاهر حقوقی برطرف کرد.
🔹 توافقاتی از این دست، صرفا ابزار فشار جدید برای باج خواهی بیشتر است. تحریم، حربه دشمن است و تا ما با همت خود، این حربه را کُند و بی اثر نکنیم، دشمن به هیچ قول و قراری در این باره پایبند نخواهد ماند.
🔹 اجمالا این که باید چرخه تصمیم گیری در مجمع و شورای عالی امنیت ملی، مطابق با مسئولیت های قانون اساسی، اصلاح شود و به جایگاه درست (فرا دولتی و فرا قوه ای) آن ارتقا یابد: مدیران دولتی ذی ربط به جای فرافکنی و دست پیش گرفتن، باید در نهاد ها عالی، پاسخگوی قصور و تقصیر های قبلی باشند؛ و تصمیمات جدید، مبتنی بر عبرت های قبلی اتخاذ شود.
سیاسی ن ح 321
@kanalehemat
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نقشه کنترل افکار عمومی
⭕️سانتریفیوژ وقتی خوبه بچرخه که چرخ مردم هم بچرخه !! من سرهنگ نیستم حقوق دان هستم! آیا میدانستید این جملات دیکته شده سازنده فیلم تبلیغاتی حسن روحانی بود!
⭕️۴ دقیقهی مهم در این مورد ببینید! نقش فارغ التحصیلان دانشگاه سوآز انگلیس در سرنوشت کشور
⭕️ بعضی از دانش آموختگان دانشگاه سوآز عبارتند از : کاوه مدنی، کاووس سید امامی، حسین دهباشی، سازنده فیلم تبلیغاتی حسن روحانی و... از زبان علیرضا پور مسعود
⭕️ دهباشی اخیراً گفته او (روحانی) نه سرهنگ بود، نه حقوقدان بود! او بازیگر بود!
#کنترل_ذهنها_و_قلبها
سیاسی ن ح 321
@kanalehemat
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توهین و انکار خداوند در کلام مراد فرقهء انحرافی
سیاسی ن ح 321
@kanalehemat
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تضعیف روحیه؛اولین مرحله براندازی!
💢 توماس شومان از مأموران ارشد ک. گ. ب در پروژه براندازی سیستماتیک بوده که پس از فرار از شوروی، تجربیات و دانش خود را به دانشجویان و افسران اطلاعاتی امریکا انتقال میدهد، در فضای کنونی جامعه ایران که درگیر جنگ رسانهای تمامعیاری میباشد، این بخش از صحبتها بسیار مهم و بااهمیت میباشد. البته باید توجه داشت که این ویدئو مربوط به سال ۱۹۸۳ است و قطعاً در سالهای اخیر هر چند قالب آن تغییری نکرده باشد، اما بهروشهای پیچیدهتری برای مقابله با جوامع دست یافتهاند.
سیاسی ن ح 321
@kanalehemat
🔴هشدارحضرت امام خمینی رحمت الله علیه/والله اسلام تمامش سیاست است
♦️اسلام این نیست. والله اسلام تمامش سیاست است. اسلام را بد معرّفی کردهاند... من از آن آخوندها نیستم که در اینجا بنشینم و تسبیح دست بگیرم؛ من پاپ نیستم که فقط روزهای یکشنبه مراسمی انجام دهم و بقیه اوقات برای خودم سلطانی باشم و به امور دیگر کاری نداشته باشم. پایگاه استقلال اسلامی اینجاست.
♦️باید این مملکت را از این گرفتاری ها نجات داد. نمیخواهند این مملکت اصلاح بشود؛ اجانب نمیخواهند مملکت آباد شود.
♦️اگر راست میگویند برای #بیکاران کار پیدا کنند. این جوان بعد از بیست سال تحصیل، کار میخواهد. فردا، که #فارغ_التحصیل میشود، سرگردان است. اگر معاشش فراهم نشود نمیتواند #دین خود را حفظ کند.
♦️شما خیال میکنید آن دزدی که شبها از دیوار، با آن همه مخاطرات، بالا میرود و یا زنی که عفت خود را میفروشد، #تقصیر دارد؟ وضع #معیشتْ بد است که این همه جنایات و مفاسد، که شب و روز در روزنامهها میخوانید، به وجود میآورد.
📚 صحیفه امام، جلد ۱، صفحه ۲۷۰
سیاسی ن ح 321
@kanalehemat
🌙🔴🌎ضدّ انتخابات
🔹از این چندماه قبل از هر انتخابات متنفرم. چون "فصل شعار و حرفهای روی هوا" است. اصلاحطلبها مشغول لولوسازی از روی کار آمدن فلان چهره اصولگرا و اقناع مخاطبانشان برای رأی به یک گزینهی دست چندم هستند. بین اصولگراها هم از دی و بهمن کم کم بحث میشود که فلانی بهتر است یا فلانی؟ این یکی رأی آورتر است یا آن یکی؟ وحدت حول یک نفر بهتر است یا نه؟ چرا آن گزینه جدید نه و آن قدیمی آره و کلی ازین حرفها و تحلیلها. یک سری افراد همیشگی و تکراری با حرفها و استدلالها و مدلهای تکراری تر میافتند به جان بدنه حزباللهی جامعه که آقا الان وقت این نقدها و حرفها نیست، این تحلیلها و آسیبشناسی ها درست، اما الان دیگر باید بین یکی از این دوسه نفر موجود انتخاب کنیم تا انقلاب از این پیچ تاریخی عبور کند. جو میدهند و نیرو جمع میکنند و حسابی به کارشان میگیرند. اگر رای بیاورند به همان سبک آن نیروها را در دعوای باندی و زرگری خود با رقیبِ وسط میدان به کار میگیرند و جامعه را به جان هم میاندازند. اگر هم رأی نیاورند که آن بدنه ی دغدغه مند کف جامعه را ول میکنند به امان خدا تا انتخابات بعدی. دفعه بعد هم باز همین آش و همین کاسه!
🔹این وسط میبینید آن نیروی حزبالهی دغدغه مند پرشور، تبدیل شده به یک فعال اینستاگرامی و توییتری که کل انرژی چندساله اش صرف دعواهای باندی و قبیلهای آقایان و دفاع از یکی و حمله به دیگری شده است. یعنی این احزاب و دستجات سیاسی، این وسط نه اندکی اصول گفتمان انقلاب و امام و سیاستورزی انقلاب به او آموختهاند؛ نه قوه تحلیل سیاسیاش را رشد دادهاند، نه گفتمان رهبری در عرصههای مختلف را برایش تبیین کردهاند، نه تاریخ انقلاب و جریانشناسی سیاسی؛ هیچ! یک میلیمتر هم رشدش ندادهاند! اما در عوض یک فعال مجازی تندخو ساختهاند که اوج سطح دغدغهاش در اختلافات بین مجلس و دولت و جلیلی و قالیباف و آذري جهرمی و کمیته فیلترینگ خلاصه میشود، همه گافهای طرف مقابل را حفظ است، هشتگ ترند کن است، به اخبار محرمانه دسترسی دارد و سری در کدبازی های سیاسی دارد و این حرفها. واقعا "تحزب" در انقلاب اسلامی قرار بود به این سطح از ابتذال برسد؟ این بود الگوی کار حزبی حزب جمهوری و رویای بهشتیها و خامنهای ها؟ یا قرار بود احزاب "کانال کشی فکری صحیح جامعه" و "تربیت نیروی متعهد انقلابی" را عهدهدار باشند؟
🔹حقیقتش سود جریانهای سیاسی مختلف، در "سطح پایین نگه داشتن هواداران" است. هوادار سیاسی، هرچه نفهم تر باشد، مطیع تر است و جوگیر کردنش راحت تر است. به قول وحید جلیلی رهبری میگویند تحلیل کنید ولو غلط و عدهای میگویند تحلیل نکنید ولو درست. آنها دیدهاند "جوگیر کردن هوادار بیتحلیل" راحتر است از "اقناع هوادارِ با تحلیل و آگاه". مثال بزنم؟ سادهترينش این است که برای دسته اول میتوانی تناقضهای رفتار سیاسی ات را با پاسخ همیشگیِ "مجبور بودن در مقطع حساس کنونی" حل کنی، ولی دومی را باید "قانع" کنی. اولی همیشه پای کار است، با نسخههای باهنر و ولایتی و زاکانی و ایثارگران و چند "عزیز" دیگر به هر لیستی و هر فردی رأی میدهد و کاری به فرآیند و نیروهای دخیل در آن ندارد. اما هوادار با تحلیل است که میپرسد چرا یک انتخابات میگویید باید ببینیم نظر رهبری به چه کسی است و به او رای بدهیم، یک انتخابات میگویید"بین صالح مقبول و اصلح نامقبول به اولی رای بدهید"، یک انتخابات میگویید وحدت روی یک گزینه قبل انتخابات، یک انتخابات میگویید سه گزینه همزمان و وحدت روی یک نفرشان در دوران تبلیغات، یک انتخابات میگویید باید به اصلح رای بدهیم! نیروی با تحلیل است که میپرسد با نهی امام نسبت به ورود نظامیان به سیاست چه کنیم؟ میپرسد جمنا چه گلی به سرمان زد که حالا زیر عَلَم شانا سینه بزنیم. او است که میپرسد چرا حزب جمهوری اسلامی از رجایی که عضوش نبود برای نخستوزیری دفاع کرد، ولی آقای زاکانی میگوید امثال فلانی و فلانی که وابستگی تشکیلاتی به اصولگرایی ندارند نباید با آمدنشان در جبهه انقلاب ایجاد شکاف کنند.
🔹بگذریم، میگفتم که از موسم انتخابات متنفرم. چون این چندماه آدمهایی که چهار سال است کاری به بدنه حزباللهی کف میدان نداشتند باز با ژست دلسوزی سر و کله شان پیدا میشود و از ضرورت نجات انقلاب توسط خود و نسخه تجویزیشان میگویند، چندماه مسابقهی "افتخارات انقلاب را به نام خود زدن" و "ادای مردمی بودن درآوردن" راه میاندازند، شعارهای دهن پرکن میدهند و در دل به جماعتی که برایشان هورا میکشند میخندند و بعد هم میروند تا انتخابات بعدی.
🖋گمنام
سیاسی ن ح 321
@kanalehemat
🌺 مبعث، عید شکوفایی خوشبوترین گل هستی، پیامبر اعظم صلاللهعلیهوآلهوسلم مبارک باد ...🌺
سیاسی ن ح 321
@kanalehemat
حضرت آيت اللّه خامنهاي:
«مسأله بعثت و پديد آمدن اين حادثه، مهمترين مسألهاي است که در طول عمر طولاني بشريت، براي او اتفاق افتاده است. در سرنوشت انسان و تاريخ بشر، هيچ حادثهاي به قدر اين حادثه مؤثر نبوده و هيچ لطفي از طرف پروردگار، به عظمت اين لطف، بر انسانها وجود نداشته و امروز آنچه از شعار ما در دنيا مطرح است، همان پيامها و شعارهاي بعثت است. مثل شعار عدالت اجتماعي، آزادگي، علم و دانش، ترقي و تعالي»
#۲۷رجب #مبعث #رسالت
#عید_مبعث❣️🌈
#آغـاز_رسـالـٺ🎊💚
#رسول_مهربانے_مبارڪ
سیاسی ن ح 321
@kanalehemat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 برنامه حکمرانی الهی در بعثت به پیامبر ارسال شد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: بعثت به معنی برانگیختگی پیغمبر است. این برانگیختگی با ارسال کتاب الهی و دستور حکمرانی الهی به پیغمبر همراه است و مفاد این حکمرانی را پیغمبر خدا اعمال میکند و اجرا میکند و راهبری میکند.
🔹️ دین با این نگاه گسترده وقتی که نگاه میکنیم عبارت است از مدیر مجموعه زندگی انسان. یعنی دین یک برنامه جامع است، نه برنامههای صرفا عبادی و فردی انسان که بعضی خیال میکنند دین فقط متکفل برنامههای فردی است و مسائل گوناگون اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و غیره از حوزه دین خارج است.
🔹️ دین جامعیت دارد و طبعا دین با این نگاه مورد دشمنی هم قرار میگیرد. در همه زمانها اشرار عالم با یک چنین دینی مخالفت کردهاند.
🔺️ شما امروز هم مشاهده میکنید در تبلیغات دشمنان از چیزی به نام اسلام سیاسی نام آورده میشود. اسلام سیاسی همینی است که در نظام سیاسی ایران تحقق پیدا کرده و امام بزرگوار ما انجام دادند. و آماج حملات آنها اسلام سیاسی است. اسلام سیاسی یعنی همین اسلامی که توانسته با تشکیل حکومت، دستگاههای گوناگون نظام های اقتصادی اجتماعی سیاسی نظامی و ... به وجود بیاورد و یک هویت دینی و اسلامی را برای یک ملت ایجاد بکند. ۹۹/۱۲/۲۱
#بسته_خبری
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 انقلاب اسلامی ما، مضمون بعثت پیامبر را تجدید کرد
👈🏻 امام خمینی احیاکننده ابعاد فراموششدهی دین اسلام
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: انقلاب عظیم اسلامی در ایران مضمون بعثت را در دوره معاصر تجدید کرد.
🔹خداوند متعال به امام بزرگوار ما این توفیق را داد که خط مستمر بعثت نبوی را در این دوران با ابتکار و شجاعت و اندیشه بلند خود و فداکاری خود پررنگ کند و نمایان کند. امام بزرگوار توانست همان خط بعثت را که در طول زمان کمرنگ بود، پررنگ کند و جامعیت اسلام را در عمل نشان بدهد و نشان بدهد که اسلام یک دین جامع است.
🔹امام ابعاد اجتماعی و سیاسی دین را که به فراموشی سپرده شد بود، احیا کرد و به یاد آورد. این انقلاب به پیروی از بعثت نبوی بر ضد ظلم بود بر ضد استبداد بود و برضد استکبار بود طرفدار مظلومان از هر آئینی از هر دینی و طرفدار محرومان و مستضعفان بود، از هر ملتی و با هر دین و مسلکی.
🔺وقتی که این انقلاب تشکیل شد و نظام جمهوری اسلامی را به وجود آورد، همان حادثه ای که برای پیغمبران پیش می آمد، تکرار شد. یعنی اشرار عالم در مقابل این انقلاب صف کشیدند همچنانی که در مقابل پیغمبران صف میکشیدند. ۹۹/۱۲/۲۱
#بسته_خبری
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 زنجیره تواصی به بصیرت و استقامت، زنجیره محافظت مومنان است
👈🏻 اگر این زنجیره نباشد، خسارت بهوجود میآید
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: از روز اول انقلاب توطئه ها علیه جمهوری اسلامی شروع شد؛ بیش از همه آمریکا و بعد هم دیگران.
🔹دو عنصر مهم برای مواجهه با این دشمنی لازم است. دو عنصر مهم که بنده همیشه توصیه کردم و بازهم توصیه میکنم: بصیرت و صبر. چنانچه این دو عنصر وجود داشت، دشمن هیچ کاری نمیتواند بکند. هیچ توفیقی با مواجهه و مقابله ی با نظام اسلامی به دست نمیآورد دشمن.
🔸بصیرت یعنی تیزبین بودن و راه درست را شناختن. در غبارآلودگی فتنهها انسان بتواند راه را پیدا کند و بفهمد راه درست چیست. صبر یعنی استقامت در این راه ، زاویه پیدا نکردن با این صراط مستقیم و پای فشردن بر این حرکت در این صراط مستقیم.
🔹یکی از راه هایی که این دو خصوصیت را بتوان حفظ کرد در جامعه عبارت است از تواصی. همانی که در سوره والعصر هست. مردم یکدیگر را تواصی کنند. این زنجیره ی تواصی، توصیه کردن یکدیگر، هم توصیه به راه حق کنند و هم توصیهی به صبر بکنند. این همه را نگه میدارد.
🔺 اگر چنانچه به صبر و تواصی به حق و بصیرت در جامعه وجود داشته باشد این جامعه به آسانی دستخوش تحرکات دشمن نخواهد شد. اما اگر چنانچه این جریان تواصی که زنجیره محافظت مومنان است اگر این زنجیره قطع بشود این جریان تواصی اگر قطع بشود قطعا خسارت خواهد رسید. ۹۹/۱۲/۲۱
#بسته_خبری