eitaa logo
وحدت
89 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
5.4هزار ویدیو
744 فایل
هر ملتی که متحد باشد، هر ملتی که میان خود تنازع و جدالِ ویرانگر نداشته باشد، مقابل همه ی دشمنی ها شکست ناپذیر خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
انعقاد تفاهم‌نامه برای حل مشکلات پسماند در شهرک صنعتی انگوران مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان: 🔹به منظور رفع مشکل دفع پسماندهای شهرک روی انگوران تفاهم‌نامه پذیرش پسماندهای این شهرک در محل لندفیل اختصاصی گروه صنعتی معدنی زرین منعقد و استان مبادله شد. 🔹دپوی پسماندهای حاصل از فعالیت واحدهای صنایع معدنی شهرک انگوران در سالیان اخیر به یکی از معضلات اساسی مردم منطقه ماهنشان مبدل شده بود که گروه صنعتی معدنی زرین در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی و با انجام هزینه ساخت لندفیل اختصاصی با تمامی استانداری ابلاغی موافقت کرد. 🔹با اجرای این تفاهم‌نامه یکی از بزرگ‌ترین مشکلات زیست‌محیطی استان که اشباع پسماند در منطقه است حل خواهد شد.
چرا اسامی متهمان هواپیمای اوکراینی اعلام نشد؟ / چرایی عدم صدور حکم اعدام برای متهم ردیف اول سخنگوی قوه قضاییه: 🔹اطلاع رسانی در حد کفایت در پرونده هواپیمای اکراینی انجام شده است و همه چیز شفاف است مگر اینکه برخی نخواهند قبول کنند! اما در مورد انتشار اسامی محدودیت‌هایی را داریم ولی سمت‌ شغلی این افراد را گفته‌ایم. اگر آرا قطعی شود اطلاع رسانی های بیشتر انجام می شود. 🔹منع قانونی ناظر بر فرایند رای بدوی دادگاه اجازه نمی دهد اسامی اعلام شود و بعد از اینکه رای قطعی صادر شد اطلاع رسانی لازم در مورد اعلام اسامی انجام می‌شود. 🔹احراز قتل شبه عمد از ناحیه متهم ردیف اول و همچنین لغو دستور از سوی این متهم توسط قضات انجام شده است؛ برای چنین فعلی حداکثر مجازات ۳ سال زندانی برای اتهام قتل شبه عمد و ۱۰ سال برای لغو دستور در قانون آمده است که همین حکم صادر شده است./تسنیم
📷 سلفی 🔰چهارمین نفر از این سلفی هم شهید شد 🔸تصویری از آیت الله‌ سلیمانی(ره) در کنار شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید سیدعلی هاشمی و شهید سجاد شهرکی (روحانی اولی از چپ) 🔖 🔖 🇮🇷 🖇
💢 یک بام و دو هوای ترکیه در سوریه 🗣مولود چاووش اوغلو همزمان با نشست چهارجانبه مسکو، می‌گوید: 🔹«خروج ما از شمال سوریه به معنای توقف عملیات نظامی ما علیه تروریسم و نزدیک شدن تروریست‌ها به مرزهای ما است و این تهدیدی برای امنیت ملی ما محسوب می‌شود. تروریست‌ها در صورت عقب‌نشینی نیروهای ترکیه‌ای، جای خالی آنها را پر خواهند کرد. طمعی به گرفتن بخشی از اراضی سوریه را نداریم و تنها زمانی می‌توانیم از شمال سوریه خارج شویم که امنیت برقرار شود و ثبات کامل به آن مناطق بازگردد.» 🗣وزیر خارجه ترکیه در گفتاری متناقض با حضور غیر قانونی اشان در سوریه گفت: 🔸«اگر بخواهیم پناهندگان سوری را بازگردانیم و اگر بخواهیم به مبارزه با تروریسم به صورت مؤثرتر ادامه دهیم و تمامیت ارضی سوریه را حفظ کنیم، نزدیکی به دولت سوریه مفید است.»
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | آخرین حربه 🍃🌹🍃 🔹قسمت اول 🔸آشنایی با جنگ‌های ترکیبی
📣 مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان زنجان منصوب شد 🔸مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حکمی حجت‌الاسلام علیرضا عیسی‌خانی‌خانسری را به عنوان مدیرکل کانون استان زنجان منصوب کرد. 🔸حجت‌الاسلام عیسی‌خانی‌خانسری متولد سال ۱۳۷۱ و دارای مدرک کارشناسی ارشد روان‌شناسی مثبت‌گرا از دانشگاه دارالحدیث قم است. 🔸مدرس دانشگاه آزاد در گروه روان‌شناسی و معارف، عضو گروه مشاوران مرکز مشاوره سماح و یاوران سلامت و عضو هیئت اندیشه‌ورز استان زنجان از جمله سوابق وی به شمار می‌رود. 🔸 پیش از این و از آذر سال ۱۴۰۰ شیرین دارایی کارشناس مسوول فرهنگی کانون زنجان با حفظ سمت، سرپرستی کانون این استان را برعهده داشت.
🗞 | درگذشت خبرنگار جهادگر 🔸احسان معراجی فر خبرنگار، کارگردان، شاعر و تهیه کننده صدا و سیما امروز ششم اردیبهشت ماه بر اثر سکته مغزی درگذشت. 🔹 وی معاون سیمای یکی از شبکه‌های صداوسیما، مسئول خبرنگاران استان‌های شبکه خبر و مدیریت تولید و تامین فضای استان‌ها بخشی از سوابق مدیریتی اوست. 🔸 مرحوم احسان معراجی‌فر خبرنگار صداوسیما در دومین جشنواره ملی جهادگران به عنوان خبرنگار برتر کشور با انتخاب هیئت داوران معرفی شده بود. 🌷
💢شادمانی بهائیت از اقدامات ضد ایرانی سازمان ملل 🔹سایت «دفتر جامعه بهائی (BIC) در سازمان ملل»، 4 اردیبهشت در توئیتی، از بیانیه دفتر آزادی بین‌الملل که یکم اردیبهشت در حمایت از «مهوش ثابت» (مجرم بهائی) صادر شده بود، تشکر کرد. 🔸در پی اثبات جرم و صدور حکم قضائی برای «مهوش ثابت» و «فریبا کمال‌آبادی» دو مجرم زن بهائی، تلاش گسترده‌ای توسط تشکیلات بهائیت و حامیان آن انجام شد تا با سوءاستفاده از حکم قضائی مذکور و نشر اکاذیبی همچون شکنجه آنان، وجهه جمهوری اسلامی در مجامع بین‌المللی مخدوش شود. 🔹حمایت سازمان ملل از تشکیلات بهائی به دلیل نفوذ این تشکیلات در آن به حدی است که حتی از مجرمان بهائی که بر مبنای قوانین رسمی ایران جرم‌شان ثابت شده نیز حمایت کرده است. 🔸بهائیت نیز با پشتیبانی این نهاد با دخالت در سیستم قضایی کشور، انتشار اخبار کذب و اتهامات بی‌اساس، به دنبال تخریب نظام و فشار بر این سازمان جهت عکس‌العمل علیه ایران هستند. 🔹دروغ شکنجه مهوش ثابت و وضعیت بد وی در زندان و داستان‌پردازی درباره آن، از جمله اقدامات مذکور است که با صدور بیانیه از سوی دفتر حمایت از آزادی سازمان ملل نیز همراه شده است.
16.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | آخرین حربه 🍃🌹🍃 🔹قسمت دوم 🔸آشنایی با جنگ‌های ترکیبی
♦️ 🔹رئیسی وارد خوزستان شد. 🔹معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت از وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت می‌کند چون معتقد است عملکرد وی خوب بوده است. 🔹رسانه‌های ترکیه "اخبار بی اساس سکته قلبی اردوغان" را تکذیب کردند.
📌ضربه وزارت اطلاعات به باند حرفه‌ای قاچاق دریایی مواد مخدر در هرمزگان 🔹باند حرفه‌ای قاچاقچیان مواد مخدر که مدتی محموله‌های سنگین مواد‌مخدر را به وسیله لنج از راه مناطق ساحلی سیستان و بلوچستان به استان هرمزگان منتقل و در آنجا از طریق مسیر زمینی به سایر استان‌ها قاچاق می‌کنند، در تور ماموران وزارت اطلاعات گرفتار و ۱۳۲۰ کیلوگرم تریاک کشف شد. basijnews.ir/fa/news/9507639
23.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 منظور دشمن در رابطه با برگزاری آزاد چیست؟ 🍃🌹🍃 ✅ قسمت سوم 🎙 کارشناس: دکتر عبدالله گنجی