eitaa logo
وحدت
89 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
5.4هزار ویدیو
745 فایل
هر ملتی که متحد باشد، هر ملتی که میان خود تنازع و جدالِ ویرانگر نداشته باشد، مقابل همه ی دشمنی ها شکست ناپذیر خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: راه را درست برویم حتما به مقصد می‌رسیم 🗣رئیس‌جمهور در جمع اصحاب رسانه: 🔹مشکل کشور آدم‌ها نیستند، بلکه مسیرهای غلطی هستند که انتخاب می‌کنیم. 🔸اگر راه را درست برویم به مقصد می‌رسیم، آن‌چه بر اساس کار کارشناسی در برنامه‌های توسعه نوشته شده، باید در دستور کار باشد. 🔹نبودن تبعیض و اول بودن در منطقه در چشم‌انداز کشور آمده است. این چشم‌انداز همیشه در دستور کار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 اذعان کارشناس اینترنشنال به قدرت ایران، مجری ضد ایرانی این شبکه صهیونیستی را مجبور به اعتراف کرد! 🍃🌹🍃 🔸ایران انواع موشک‌های کروز و بالستیک دارد؛ دفعه قبل (در عملیات وعده صادق) توانستند پایگاه هوایی نواتیم را بزنند! 🔹موشک‌ها و پهپادهای حزب‌الله هم می‌توانند از گنبدآهنین عبور کنند. |
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 تمجید رهبر انقلاب اسلامی امام‌خامنه‌ای مدظله‌العالی از سخنان باصلابت عروس شهید هنیه 🍃🌹🍃 🔹به‌دنبال شهادت رئیس دفتر حماس، ویدئویی از همسر پسر او در فضای مجازی فراگیر شد که مورد توجه و تمجید رهبر انقلاب قرار گرفت. 🔸حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پس از مشاهده‌ این ویدئو، ضمن تمجید از روحیۀ مقاوم این خانواده، فرمودند: «ایشان پرمضمون و با بیانی بسیار خوب سخن گفت.» |
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | غوغای سرتاسر 🌷 لحظاتی از حضور رهبر انقلاب در کنار پیکر مطهر شهید محسن حججی و صحبت با خانواده شهید 🗓 ۱۸مرداد، سالروز شهادت شهید حججی و روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم 🖥 @khamenei_reyhaneh
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید علیرضا آل‌‌داود در برنامه خیابان آزادی شبکه افق با موضوع آندلسی کردن ایران- خلاصه قسمت دوم: پس از پیروزی انقلاب اسلامی دشمن فعالیتش بر ضد عفاف و حجاب را رها نکرد. با فضای مجازی رها شده و رسانه‌ها سرعت هجمه با چهارشنبه‌های سفید و ... به عفاف و حجاب بیشتر شد و پروژه حیازدایی از زنان ایران توسط یک خبرنگار ضد انقلاب و فراری آغاز شد. هشتگ حجاب بی حجاب و من محجبه‌ام با گشت ارشاد مخالفم از سمت دشمن در تیرماه ۱۴۰۱ استفاده شد. پروژه حجاب استایل توسط دشمن برای همراه کردن طیف مذهبی و محجبه طراحی شد. ‌‌🔻ما را به دیگران معرفی کنید. ‌‌🌷🇮🇷🇵🇸🌷 💠 جهاد تبیین | عفاف، حجاب، خانواده
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: مردم‌سالاری پایه شرعی دارد 🗣رئیس مجلس در گردهمایی طلاب عصر انقلاب: 🔹رأی مردم حق‌الناس است. انتخابات در متن و بطن عقلانیت اسلامی است . 🔸آسیب‌های اجتماعی به‌خاطر بی‌عرضگی‌های مدیریتی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 9 عملیات حزب الله علیه نیروهای اشغالگر در شمال فلسین اشغالی حزب الله لبنان در 308امین روز جنگ علیه غزه تا این لحظه دست به 9 عملیات علیه نیروهای اشغالگر اسرائیلی در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی زده است. 💥حزب الله در اولین عملیات امروز در حمایت از غزه و پاسخ به جنایات دشمن صهیونیستی در غزه و لبنان، نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در پایگاه المطله هدف حمله موشکی قرار داد و تلفاتی قطعی به آن‌ها وارد کرد. 💥در دومین عملیات، مقر فرماندهی تیپ 769 ارتش رژیم صهیونیستی در پایگاه کریات شمونا هدف موشک‌های کاتیوشای حزب الله قرار گرفت. 💥حزب الله در عملیاتی دیگر مقر فرماندهی گردان ساحلی وابسته به تیپ غربی ارتش صهیونیستی در پایگاه لیمان و محل استقرار نیروهای اشغالگر اسرائیلی در این منطقه را هدف حمله پهپادی دقیق قرار داد و تلفاتی قطعی به صهیونیست‌ها وارد کرد. 💥حزب الله همچنین شهرک کریات شمونا در شمال فلسطین اشغالی را با سلاح مناسب هدف قرار داد و تلفاتی به دشمن وارد کرد. 💥حزب الله اعلام کرد مقر فرماندهی تیپ 769 در پایگاه کریات شمونا را بار دیگر با موشک‌های فلق هدف قرار داده است. 💥در یک عملیات دیگر، حزب الله ساختمان محل استقرار نظامیان صهیونیست را در شهرک المناره هدف قرار داد. 💥حزب الله پایگاه السماقه در بلندی‌های اشغالی کفرشوبا را هم هدف حمله موشکی قرار داد و تلفاتی قطعی به دشمن وارد کرد. 💥حزب الله ساختمان‌هایی را در شهرک المناره هدف قرار داد و تلفاتی به نظامیان اسرائیلی وارد کرد. 💥در یک عملیات دیگر، حزب الله ساختمان محل استقرار نظامیان اسرائیلی را در شهر دوویو هدف حمله قرار داد و به اشغالگران تلفات وارد کرد.
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ جدید ابوذر روحی با عنوان طوفان‌الاربعین ⚜"زمانه خود را بشناس"
🔴شمخانی، مشاور سیاسی رهبر انقلاب: مقدمات تنبیه شدید رژیمی که جز زبان زور نمی‌فهمد فراهم شده است.
🔴 باحکم رییس جمهور سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید شد.
🔴 پزشکیان فردا برای ارائه فهرست وزرای پیشنهادی به مجلس می‌رود 🔸عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از ارائه اسامی وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم توسط رئیس جمهور به هیات رئیسه مجلس خبر داد. 🔸در ادامه تمام کمیسیون‌های تخصصی مجلس از عصر روز یکشنبه بررسی برنامه‌ها، اهداف و دیدگاه‌های وزرای پیشنهادی دولت را در دستور کار دارند و این روند در روزهای بعد به صورت دو شیفت در کمیسیون‌ها پیگیری می‌شود.