❌ 📊 مقصران اصلی را بشناسید!
🔻در هشت سال دولت روحانی، شورای عالی انرژی به تعداد انگشتان یک دست هم تشکیل جلسه نداده است.
🔻نتیجه عدم تشکیل شورای عالی انرژی، مشکلاتی کنونی است که اکنون در صنعت برق کشور رخ داده و به کمبود ۱۰ هزار مگاواتی تولید برق انجامیده است.
🔻گزارش آماری درصد افزایش ظرفیت تولید برق کشور در دولت های قبل، خود گواهی بر این موضوع می باشد.
#قطعی_برق
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌺تأمین #امنیتِ زن،مهمترین فلسفه #حجاب و عفاف🌺
✅بر اساس آیات قرآن کریم،یکی از مهمترین،فلسفه حجاب، تأمین امنیتِ زن در جامعه است،« فَلا يُؤْذَيْن؛ -تاز نان- مورد آزار قرار نگيرند»(احزاب/59).خداوند متعال، برای تکریم زن و امنیتِ او در جامعه، رهنمودهای الزامآور و ارزشمندی بیان کرده است ازجمله
1️⃣پوشاندن سرتاسر اندام بهگونهای که نقاطِ خاص بدن، و زینتها،نمایان نشده و جلبتوجه نکند(احزاب/59).
2️⃣پرهیز از تبرج(خودنمایی) َ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ (احزاب/33).مصادیق آن شامل:
الف - ◀️در برخورد با نامحرم، بهگونهای هوسانگيز(با ناز و عشوه) سخن نگوييد كه بيماردلان در شما طمع كنند . فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذي في قَلْبِهِ مَرَضٌ وَ قُلْنَ قَوْلاً مَعْرُوفا (احزاب/32).
ب- ◀️ هنگام راه رفتن پاهاى خود را- بهگونهای - به زمين نزنند تا زينت پنهانیشان دانسته شود، وَ لَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يخُْفِينَ مِن زِينَتِهِن(نور/31).
ج- ◀️و...
- کنترل نگاه(چشمپوشی از نامحرم)، قُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَرِهِنَّ(نور/31). چراکه طبق فرمایش امام صادق(ع) نگاه گناهآلود، انسان را به انواع گرفتاریها دچارمی سازد ،النَّظْرَةُ بَعْدَ النَّظْرَةِ تَزْرَعُ فِي الْقَلْبِ الشَّهْوَةَ وَ كَفَى بِهَا لِصَاحِبِهَا فِتْنَة(وسائل الشيعة، ج20، ص: 193).
3️⃣و...
#عفاف_حجاب_امنیت
✍️علیاکبر صیدی
📌اگر میزان صادرات با واردات برابر شود، مشکلات کشور حل می شود
🔹يك كارشناس مطرح اقتصادي ميگويد اگر تراز بودجه دولت بالانس شود یعنی دولت بتواند مثل بقیه کشورها با مالیات خود را اداره کند کسری بودجه اش را جبران می کند.
🔹در واقع دولت باید 2 بودجه داشته باشد. یکی بودجه ریالی همه درآمدهای دولت باید منشاء ریالی داشته باشد
🔹 پول نفت هم حالا چه شود بحث دیگری است. تراز تجاریمان هم باید بالانس شود یعنی میزان صادرات با میزان واردات برابر شود. اگر این بالانس اتفاق بیفتد مشکل کشور انشاءالله رفع میشود
♨️ اعتراف به شکست، پس از ۲۰ سال؟!
⬅️ «اسکات ریتر» کارشناس تسلیحاتی سابق سازمان ملل در گفتگو با شبکه راشاتودی با انتقاد شدید از آمریکا، عملیات این کشور در افغانستان را شکست محض عنوان کرد و گفت: «آمریکا به هیچکدام از اهداف خود دست پیدا نکرد و اکنون پس از ۲۰ سال در حالی افغانستان را ترک میکند که مردم این کشور باید با افتضاحهای آمریکا به تنهایی دست و پنجه نرم کنند».
⬅️ سخنگوی کاخ سفید نیز با اعتراف به شکست کشورش در افغانستان، گفت: «پس از بازگرداندن نظامیان آمریکایی به خانه لحظهای بهعنوان اینکه مأموریت ما در افغانستان موفقیتآمیز انجام شد را نخواهیم داشت. این جنگی ۲۰ ساله است که از طریق نظامی پیروزی صورت نگرفته است. اگر بایدن تصمیم به خروج نیروها از این کشور نمیگرفت، پیامدهای جدی برای نظامیان آمریکایی داشت».
⬅️ رئیسجمهوری آمریکا نیز در نشست خبری ۱۴۰۰٫۰۴٫۱۷، با داخلی توصیف کردن موضوع پیشروی نیروهای طالبان، از تصمیم قطعی کشورش برای خروج از افغانستان خبر داد و گفت: «ایالاتمتحده نمیتواند به سیاستهایی که ۲۰ سال پیش برای مقابله با تهدیدهای آن زمان در نظر گرفته بودند، ادامه دهد. ما باید به تهدیدهای امروز پاسخ دهیم». وی بر این باور است که درگیریهای افغانستان یک جنگ داخلی است و ارتباطی به آمریکا ندارد. وی تصریح کرد: ما به افغانستان نرفتیم که پایهگذار یک ملت باشیم و این حق و مسئولیت مردم افغانستان است که بهتنهایی تصمیم بگیرند در مورد آینده خود و اینکه چگونه میخواهند کشور خود را اداره کنند. هیچ کشوری نتوانست مردم افغانستان را متحد کند، هیچ کشوری!». او با اشاره به اشغال این کشور از سوی انگلیس در قرن نوزدهم و سپس تلاش شوروی برای بهدست گرفتن کنترل اوضاع در افغانستان، تصریح کرد: «هر دو تلاش ناکام ماند و باید آمریکا را هم به این فهرست اضافه کنیم».
👈 گزاره تحلیلی
🔹یکی از ادعاهای پررنگ آمریکائیها برای حضور در افغانستان، حذف طالبان و برقراری امنیت و آرامش در این کشور بود. ۲۰ سال از شروع این ماجرا گذشت و امروز آمریکا درحالی این کشورِ ناآرامتر و دارای طالبانی قویتر از گذشته را ترک میکند که علاوه بر هزاران کشته و میلیونها آواره افغان و رشد بیسابقه ناامنی و تولید مواد مخدر در افغانستان، به استناد آماری که بایدن ارائه میکند، حدود یک هزار میلیارد دلار هزینه و ۲۴۵۰ کشته آمریکایی، ماحصل این حضور اشغالگرانه بوده است.
🔸ابرقدرت دنیا با چنین افتضاحی امروز در حال ترک افغانستان است. این در حالی است که اوضاع نیروهای این کشور در سایر نقاط غرب آسیا ازجمله در سوریه و عراق نیز حال و روز قابل تعریفی ندارد و به بیان لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، احتمال خروج آن از سوریه و عراق نیز محتمل است.
🔹در مقطع فعلی که ضعف دشمن آمریکایی آشکار شده است، ایران با رصد و تحلیل هوشمندانه حوادث منطقه، میبایست از خطاهای محاسباتی بعدی جلوگیری کند. ازجمله برنامههای آمریکا در این بازه زمانی، ایجاد ناامنی پایدار، با تقویت گروههای تروریستی همچون داعش در منطقه است تا بلکه اهدافی که با حضور مستقیم به دست نیامد، بهواسطه نیروهای نیابتی دنبال شود.
✍️ حسین عباسیان
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 شهادت غریبانه امام جواد مظلوم(ع) تسلیت باد.
«تواضع و فروتني زينت بخش علم و دانش است، أدب داشتن و اخلاق نيك زينت بخش عقل مي باشد، خوش روئي با افراد زينت بخش حلم و بردباري است.»
"كشف الغمّة، ج ۲، ص ۳۴۷"
عشق یعنی رهبرم سیدعلی:
🌠🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
🔴 قبض نجومی دردسرساز شد!
❌ یارانه ۵۲ میلیونی دولت
به یک سلبریتی پُرمصرف‼️
🔸💠🔹
🔻 اخیرا علی کریمی با انتشار اطلاعات
قبض برق خانه خود، به اخطار قطع برق
معترض شده و با این اطلاعات، امکان
دسترسی به اطلاعات مصرف برق خانه
خود را مهیا کرده است.
🔹 در قبض مرتبط با آخرین دوره مصرف
برق این مشترک، شاهد مصرف برق ۶۲۸۰
کیلوواتی هستیم. این درحالی است که حد
مصرف بهینه در شهر تهران برابر ۳۰۰ کیلو
وات است و وی ۲۱ برابر یک خانوار، برق
مصرف میکند.
🔸 هزینه تمامشده تولیدوتوزیع هر کیلو
وات ساعت برق ۹ هزار تومان است. مبلغ
قبض برق این سلبریتی با مصرف نجومی
مبلغ ۳.۸ میلیون تومان شده، اما هزینه
واقعی برق مصرفی وی معادل ۵۶ میلیون
تومان برآورد میشود!
🔹 متاسفانه ۱۵ درصد از مشترکان برق
در کشور مشابه کریمی به صورت نجومی
از برق استفاده کرده و حاضر به پرداخت
قیمت واقعی این انرژی نیستند.
🔺در همین راستا، پورحمید، کارشناس
انرژی میگوید ۵۱ درصد از یارانه برق
پرداختی در کشور سهم ۳ دهک پُرمصرف
میشود و باید تعرفه برق تغییر کند اما
این موضوع به معنای گرانکردن برق
نیست، بلکه مسئله دریافت هزینه واقعی
از پرمصرفها است.
🖇 #توزیع_عادلانه_برق
◀️ نشر حداکثری
اندلس، تجربه ای تلخ در جنگ نرم با مسلمانان‼️
🔹🔷غرب در زمینه جنگ سخت، تجربه چندان موفقی در جریان مواجهه با اسلام ندارد. اما در زمینه جنگ نرم، تجربه های موفق و تاریخی در اختیار دارد. جنگ نرم غرب مسیحی، علیه اندلس اسلامی موجب شد تا تقریبا تمام آثار اسلامی آن دیار از بین برود. سرزمینی که در طول تقریبا هفت قرن (از قرن هشتم میلادی تا قرن پانزدهم میلادی) شاهکارهای علمی، فرهنگی و هنری فراوانی پدید آورده بود و اندیشمندان بزرگی چون "ابن رشد " و "ابن عربی" و "ابن بتوته" را تحویل جامعه اسلامی داد. اما این سرزمین، در اثر جنگ نرم و تغییر ذهنیت مردم و ایجاد شبهه در باورها و ارزش های آنان به طور کامل به تسخیر غرب درآمد و همه ی سوابق درخشان و تمدن و فرهنگ فروزان، به تاریخ پیوست.🔷🔹
شماره بعد: تعریف جنگ نرم
منبع: شریفی، احمدحسین(۱۳۸۹)، جنگ نرم. قم: انتشارت موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) (تلخیص و بازنویسی با اندکی تصرف: رمضان فیضی)
🔍#جنگ_نرم
#بصیرتی
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
💠چرایی،چیستیوچگونگیتحققغدیر💠
🍃🌹🍃 در برابر غدیر چه باید کرد؟
بزرگداشت غدیر دارای چند بعد است که باید منادیان غدیر به همه آنها توجه و التزام داشته باشند:
🍃1️⃣🍃 بزرگداشت غدیر به معنای سخن گفتن از آن
🍃2️⃣🍃 بزرگداشت غدیر به معنای تلاش برای غدیری شدن و تحقق ارزشهای فردی و انسانی غدیر
🍃3️⃣🍃 بزرگداشت غدیر به معنای تلاش برای تحقق اهداف اجتماعی و سیاسی غدیر در عرصه داخلی کشور و نظام اسلامی (محله، شهرستان، کشور)
🍃4️⃣🍃 بزرگداشت غدیر به معنای تلاش برای تحقق اهداف غدیر در عرصه منطقه ای (جبهه مقاومت) و عرصه جهانی و بین المللی (جبهه مستضعفین؛ همه انسان ها و حکومت ها)
🍃🌹🍃 اکنون پرسش اینست که در هر یک از این عرصه ها چه بایدها و نبایدهایی وجود دارد و بزرگداشت غدیر در این عرصه ها چیست؟
امیدوارم با تعمق و ارائه راهکار و تبیین این ابعاد بتوانیم حق این مکتب انسانی و ملی و بین المللی و دنیوی و اخروی را ادا کرده باشیم.
انشاالله
🌹غدیری باشید🌹