5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچهها موافقید بی مناسبت یه
سلام به آقا بدیم بعد چشم ها
رو روی هم بگذاریم؟☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 نظر مقام معظم رهبری درباره کشف حجاب در ملأعام 🇮🇷
با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب،کشف حجاب در ملأ عام، در جامعه و حکومت اسلامی، حرام شرعیست که باید با آن قاطعانه برخورد شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشنهاد ۲ غذای مفید توسط استاد خیراندیش برای وعده افطار روزهداران
مصرف برخی از غذاها در وعده افطار میتواند قوت تن و سلامت جسم روزهداران را تضمین کند؛ استاد خیراندیش ۲ پیشنهاد ویژه و مفید غذایی برای وعده افطار دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتامِ و إطْعامِ الطّعامِ و إفْشاءِ السّلامِ و صُحْبَةِ الکِرامِ بِطَوْلِکَ یا ملجأ الآمِلین.
📿 خدایا روزیم کن در آن ترحم بر یتیمان و طعام کردن بر مردمان و افشای سلام و مصاحبت کریمان به فضل خودت اى پناه آرزومندان.
☜【طب شیعه】
🍏 🌿
📌آیا میدانید که روزه گرفتن بدون خوردن سحری بسیار مضر می باشد
✍روزه داری یکی از مظاهر امساک و انضباط می باشد و روزه دار منضبط می گردد تا یک مدل از غذا خوردن را رعایت نماید، علما که دارای عمرهای طولانی تری نسبت به عوام هستند نیز همگی اهل یک #امساک و انضباط هستند و خود را ملزم به رعایت چارچوبها و تدابیر مربوط به مسائل جسمی و روحی می دانند. با روزه گرفتن یک نظم و انضباط در غذا خوردن که پروسه اساسی و مهم در سلامتی ما می باشد، شکل می گیرد و روزه دار واقعی ملزم به رعایت آن می گردد که خوردن سحری نیز بخشی از این برنامه غذایی در #ماه_رمضان می باشد.
چنانچه روزهداری بر اساس اصول کلی بهداشتی انجام شود، باعث ایجاد تعادل در چربیهای خون، کاهش وزن اضافی، دفع سموم بدن و تعدیل فشار خون میگردد و در کل وضعیت سلامت افراد بهبود چشمگیری خواهد یافت.
☜【طب شیعه】
🍏 🌿
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅اثبات دوباره اهمیت روزهداری با کشف دانشمند ژاپنی
✍بر اساس کشفیات علمی یک دانشمند ژاپنی گرسنگی طولانی میتواند برای بازیافت و اصلاح اجزاء سلول بدن انسان مفید باشد.
«پروفسور یوشینوری اُسومی» 71 ساله در دهه 90 میلادی، گروهی از ژنها را شناسایی کرد که باعث اتوفاژی یا خودخواری سلولی در مخمر نان میشدند؛ او با استفاده از این یافته به کشف مکانیسم اتوفاژ در سلولهای انسان پرداخت. در واقع زمانی که انسان بیش از مثلا 8 ساعت گرسنگی را تحمل کند، سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و تودههای مستعد سرطان تغذیه میکنند و به نوعی اتوفاژی عاملی در راستای پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریها و سرطانها است.
💥«مکانیسم اتوفاژی»، تخریب و بازیافت اجزاء سلول توسط خود سلول است که به دلیل کمک به شناخت و درمان بیماریهایی همچون سرطان، دیابت، پارکینسون و بیماریهای سلسله اعصاب بسیار مهم است.
📚سایت دکتر روازاده
☜【طب شیعه】
🍏 🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅