کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
🔷 خمینی، خامنهای و سیستانی: شیعه و سیاست واقعی
ملاقات پاپ و آیتالله سیستانی فضای سیاسی ایران را تا حدی دوقطبی کرده. منتقدان نظام این دیدار را وسیله کوبیدن جمهوری اسلامی کردهاند. آنطرف هم عدهای مشغول تحقیر سیستانی و نقد محافظهکاریش بویژه پس از اشغالگری آمریکا شدهاند.
.
جذابیت سیستانی برای منتقدان نظام قابل فهم است. او برغم اینکه محبوبترین روحانی و پرنفوذ ترین شخص سیاسی عراق است (سیستانی با اینکه یک ایرانی است و حتی پاسپورت عراقی ندارد، لحظهای که یک خط فتوای مبارزه علیه تروریستها را میدهد دو میلیون عراقی جان خود را در دست میگیرند و به خط مقدم میروند) همچنان در خانه پنجاه متری زندگی میکند، صورتش روی اسکناسها منتشر نمیشود، عکسش در اداره و مدرسه اجباری نیست، دانشجویان به جرم توهین به او زندانی و روزنامهها با حکم حکومتیش تعطیل و رهنمودهایش درباره پوشش زنان و فرزندآوری تبدیل به قانون نمیشود، و کسی او را مسئول ادامه اشغال سفارت آمریکا، ادامه جنگ بعد فتح خرمشهر، حکم اعدام چهار هزار زندانی، سرکوبهای خیابانی هشتاد و هشت و آبان نود و هشت، نقض حقوق بشر و ادامه تحریم و وضع سخت معیشتی نمیداند.
.
شکی نیست که منش و روش سیستانی به آنچه شیعه را در تاریخ به مذهبی_مردمی، غیر سلسله مراتبی، غیرحکومتی و اعتراضی تبدیل کرده نزدیکترست تا روش دو ولی فقیه جمهوری اسلامی و این واقعیت با سروصدای هزاران سایبری یا سکوت و سانسور نسبی صداوسیما هم عوض نمیشود. اما سوالی مهمتر دارم: اگر قدرت واقعی جمهوری اسلامی در کار نبود، اگر خمینی و خامنهای تصمیمات سخت و خشنی که باعث کاهش محبوبیت و مقبولیتشان شد را در چهل سال گذشته نگرفته بودند، امروز سیستانی کجا بود؟
.
بحثم مبارزه با تکفیریها نیست. اینست که قبل انقلاب خمینی و قبل تثبیت ج.ا توسط خامنهای، شیعه در محاسبات داخلی کشورها هم به حساب نمیآمد چه رسد محاسبات منطقهای و جهانی. با آمدن حزب بعث عملا شهروند درجه دو محسوب و بارها کشتار شدند. در انتفاضه شعبانیه صدام هولوکاست شیعیان راه انداخت.
.
اینکه سیستانی این سالها قدرتی چنین بالقوه داشته، بدون قدرت واقعی و نظامی ج.ا در همسایگیش، بدون سازماندهی و مسلح شدن شیعیان عراق توسط ایران، بدون احساس خطر آمریکا از ایران، ممکن نبود. سخن از قدرت سیستانی بدون اشاره به ایران صراحتا یک شوخی و یک لجبازی کودکانه است.
.
هدفم تایید رفتار جمهوری اسلامی یا توجیه اشتباهاتش یا دفاع از واتیکانی و مرکزگرا شدن قم نیست. قضاوت تبدیل سیاست غیرحکومتی به حکومتی توسط دو ولی فقیه چهل سال گذشته را تاریخ، دیر یا زود خواهد کرد. هدف دامن زدن به تقابل رهبر شیعیان عراق و ایران هم نیست که تقابلی غیرواقعی و خطرناک است و سیستانی و خامنهای هردو مانع این تقابل شدهاند. هدف اما فهم تفاوت اقتضائات اداره حکومت از اقتضائات سیاست بیرون از حکومت است. تفکیک عرصه سیاست واقعی از سیاست اخلاقی و مذهبی. و طرح این پرسش که بدون قدرت واقعی، بدون ماشین حکومتی و ابزار گاه غیرقدسی و غیر اخلاقیش اش، دهها میلیون شیعه و به تبع آن مردم ایران، عراق، لبنان و کل منطقه، امروز کجا ایستاده بودند؟...
✍ علی علیزاده
《محفل زمانه شناسی》
امروز سویسی ها به پای صندوقهای رای میروند تا با یک همه پرسی، ماسک سیاه را ممنوع کنند!
ممنوعیت برقع یا پوشیه، در اماکن عمومی، به بهانه اینکه با ارزشهای اروپا سازگار نیست، مورد سواستفاده تروریستها است، و زن باید آزاد شود، از دلایل جلوگیری برقع است.
در حالی که از ۵۰۰ هزار مسلمان در سوییس تنها ۲۰ تا ۳۰ زن پوشیه میزنند، وضع چنین قانونی تنها به معنای افزایش اسلاموفوبیا و مقابله با اسلام است.
@LIBANIRAN
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 زندگی بدون علی
🎙 #عین_صاد
#⃣ #استوری #وضعیت
📢 |اینستاگرام| |تلگرام| |کست باکس|
|آپارات|
🛒 برای تهیه کتابهای استاد کلیک کنید.
🆔 @EiNSAD
هدایت شده از کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
🌐 #وبینار_بین_المللی
#گروه_علوم_اجتماعی
#دانشگاه_رضوی
🔰به مناسب 18 اسفند روز بزرگداشت سید جمال الدین اسدآبادی
💠وبینار بین المللی دو روزه
«سید جمال الدین اسد آبادی و فکر معاصر جهان اسلام»
✅با حضور اندیشمندان و متفکران داخلی و خارجی حوزه علوم اجتماعی
📆زمان: 18 و 19 اسفند؛در دو نوبت صبح و عصر
📝لطفاً جهت صدور گواهینامه حضور:
1. نام و نام خانوادگی و کد ملی و مقطع و محل تحصیلات خویش را به سامانه 10001000001404 ارسال نمایید.
2.هنگام ورود به وبینار نام و نام خانوادگی خویش را جهت احراز حضور به شکل دقیق مرقوم فرمایید.
📲لینک ورود به وبینار:
🌐https://www.skyroom.online/ch/razavimaharat1400/nogaraei
🔵 روابط عمومی دانشگاه رضوی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💐 باما همراه باشید:
📣کانال رسمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
╔═🦋🌸════╗
🆔 @razaviac
╚════🌼🦋═╝
راهبردهای نظریه پردازی در چهارمین اجلاس ملی.mp3
5.15M
#بشنوید
🎙 سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: راهبردهای نظریه پردازی
در چهارمین اجلاس ملی کرسیهای نظریه پردازی نقد و مناظره ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
🆔 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 کرامت حق
#استاد_علی_صفایی_حائری_ره
مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ
می گویند جوابش این است
غَرَّنِي كَرَمُكَ
این کرامت حق است که ما را به طمع وادار می کند
فَلَمْ اَرَ مَوْلاً کَریماً اَصْبَرَ عَلی عَبْدٍ لَئیمٍ مِنْکَ عَلَیَّ یا رَبِّ
من مولا و آقایی را که صابر تر از تو باشد بر بنده ای پست و بی توجه ندیدم
إِنَّكَ تَدْعُونِي
تو صدا می زنی ما را
به خدا قسم خیال می کنیم اگر دعوت او نبود ما جمع می شدیم؟
این صدای اوست که ما را باهم جمع کرده است
إِنَّكَ تَدْعُونِي فَأُوَلِّي عَنْكَ
تو صدا می زنی ما تازه به تو پشت می کنیم
📻 رادیو توحید
📱اینستاگرام | تلگرام | ایتا | بله | کست باکس
روی هر اسم بزنید تا به لینک مربوطه وارد شوید👆
🟢 عکسالعمل افراد عقدهای در مقابل پیشرفت دیگران
🔹 یک عده مردم، به اصطلاح روانشناسیِ امروز «عقدهدار» هستند، هر جا فردی را میبینند که در میان مردم یک وجهه و حیثیتی دارد، برای اینکه به این اشخاص حسادت میبرند، همت و عرضه هم ندارند که خودشان را جلو بیندازند، فوراً به این فکر میافتند که یک شایعهای درباره او درست کنند.
🔸 میگویند ما که نمیتوانیم به او برسیم پس او را پایین بیاوریم، چگونه؟ با یک عملی در منتهای نامردی و آن اینکه یک شایعهای علیه او بسازیم و یک تهمتی به او بزنیم. آنقدر این گناه بزرگ است که خدا میداند!
📗 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۴، ص۵۶
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
بیانیه دفتر مرجع عالیقدر آقای سیستانی (مدّ ظله) درباره دیدار ایشان با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای سیستانی (مدّ ظله) با «پاپ فرانسیس» پاپ کلیسای کاتولیک و رییس دولت واتیکان دیدار کردند.
در این دیدار درباره چالش های بزرگی که بشریت در این دوران با آن روبروست و همچنین نقش ایمان به خداوند متعال و رسالت هایش و پایبندی به ارزش های والای اخلاقی برای غلبه بر آنها گفتگو و تبادل نظر شد.
حضرت آیت الله سیستانی در ادامه درباره تحمل رنج و سختی بسیاری از مردم در کشورهای مختلف از ظلم و ستم و فقر و اذیت و آزار دینی و فکری و سرکوب آزادی های اساسی و فقدان عدالت اجتماعی، و بویژه در خصوص جنگ ها و أعمال خشونت بار و محاصره اقتصادی و آوارگی و دیگر مواردی که ملت های منطقه ما ـ مخصوصاً ملت فلسطین در سرزمین های اشغالی ـ از آن رنج می برند، صحبت کردند.
معظم له ضمن اشاره به نقشی که سزاوار است رهبران بزرگ دینی و معنوی در کاهش این رنج ها داشته باشند، ابراز امیدواری کردند که آنها طرف های ذی ربط ـ بویژه قدرت های بزرگ ـ را نسبت به غلبه دادن جانب عقلانیت و حکمت، و کنار گذاشتن زبان جنگ، و پرهیز از توسعه طلبی در راستای منافع شخصی کشور خود به قیمت پایمال شدن حق ملت ها در زندگی آزادانه و شرافتمندانه، تشویق کنند. و همچنین بر اهمیت یکپارچگی تلاش ها برای تقویت ارزش های همدلی و همزیستی مسالمت آمیز، و همبستگی انسانی در همه جوامع بر پایه رعایت حقوق و احترام متقابل بین پیروان ادیان و گرایش های فکری مختلف تأکید کردند.
معظم له در ادامه ضمن تجلیل از جایگاه عراق و تاریخ باشکوه آن و خصلت های پسندیده مردم بزرگوارش با گرایش های مختلف، ابراز امیدواری کردند که به زودی رنج کنونی خود را پشت سر بگذارد. ایشان بر اهتمام و توجه خود نسبت به زندگی همراه با امنیت و صلح شهروندان مسیحی ـ همانند سایر عراقی ها ـ و دسترسی به حقوق قانونی کامل آنها تأکید کردند، و همچنین به بخشی از نقش مرجعیت دینی در امر محافظت از آنها و سایر افرادی که در سال های اخیر مورد ظلم و ستم قرار گرفتند اشاره نمودند، بویژه در زمانی که تروریست ها مناطق وسیعی از چند استان عراق را اشغال کردند و مرتکب جنایات شرم آوری شدند.
معظم له در پایان برای پاپ و پیروان کلیسای کاتولیک و همه بشریت دعای خیر و خوشبختی کردند، و از ایشان به خاطر تحمل رنج سفر به نجف اشرف برای انجام این دیدار قدردانی کردند.
21 /رجب/ 1442 هـ
دفتر آقای سیستانی (مدّ ظله) ـ نجف اشرف
https://www.sistani.org/persian/statement/26511/
《محفل زمانه شناسی》
375398146_-216337.mp3
25.36M
#بشنوید
✅صوت جلسه دکتر مسعود درخشان با عنوان: " پیشرفت و الگوی پیشرفت در گام دوم انقلاب"
🔰کانون غربشناسی و اندیشۀاسلامی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami