📖 «روششناسی جریانشناسی»
👤 نوشتهی علی ابراهیمپور
✨ با مقدمه حجتالاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه و دکتر محمدصادق کوشکی
📇 نشر کتاب طه
🌟 اثر برگزیده جامعه نخبگانی حوزههای علمیه (در طرح حمایت از چاپ و نشر آثار)
💠 معرفی مختصر:
☘️کتاب «روششناسی جریانشناسی»، محصول پژوهش پنجساله مولف است و به دغدغهی تقویت ادبیات بومی تولید علوم انسانی میپردازد.
☘️ این کتاب برای نخستینبار، جریانشناسی را بهمثابه «نظریه-روش» صورتبندی کرده است، که میتواند در عرض روشهای مرسوم علوم انسانی همچون تحلیل گفتمان مطرح شود.
☘️ جریانشناسی بهعنوان الگویی بومی در رشتههایی همچون جامعهشناسی، تاریخ، علوم سیاسی، مدیریت و سیاستگذاری و معارف اسلامی قابل بهرهبرداری خواهد بود.
💠 وجه نوآوری اثر:
1. پاسخی حلی برای هویتبخشی به جریانشناسی
2. ارائه الگویی بومی در راستای دغدغه تولید علوم انسانی اسلامی
3. امتداد و نظریهپردازی اندیشه اندیشمند انقلاب اسلامی؛ استاد مطهری
4. امتداد حکمت و معرفتشناسی اسلامی
📦 خرید سریع و آسان:
🔗 bookroom.ir/fb/15757
📨 کانال اختصاصی کتاب (ورقزدن فهرست و اطلاعات بیشتر):
🌐 @currents_studies
🆔 @khosropanah_ir
💥 نشر تمدن نوین اسلامی منتشر کرد:
📘 نهر عظیم
(آداب و مراحلِ درایت در روایات اهلبیت علیهم السلام)
📝 اثر استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری
📜 امام باقر(ع) فرمودند: «يَمُصُّونَ الثِّمَادَ وَ يَدَعُونَ النَّهَرَ الْعَظِيمَ» (مردم، با اشتها، از آب راکدِ برکه میمکند و نهر عظیم را رها میکنند!).
سؤال شد نهر عظيم چيست؟
فرمودند: وجود مقدس رسولالله(ص)، که همه علوم و معارف الهی يکجا به ایشان عطا شده است، نهر عظيم هستند. سپس فرمودند هر علمی که خداي متعال به نبياکرم(ص) عنایت فرمود، نبیاکرم(ص) به اميرالمؤمنين(ع) عطا کردند.
بنابراين، اميرالمؤمنين (ع) و يکیکِ ائمه(ع) نهر عظيماند و دیگران ثمادند. اين روایت، هشداری به همۀ ماست که مصداقِ «يَمُصُّونَ الثِّمَادَ وَ يَدَعُونَ النَّهَرَ الْعَظِيمَ» نشویم.
✉️ فروش پیامکی، بهزودی...
🔰شاخص ارزیابی با کدام فرهنگ سیاسی ؟
( اسلام یا لیبرالیسم یا سوسیالیسم)
دکتر موسی نجفی
✅چقدر نابجا و حتی مضحک بود وقتی مارکسیست ها با زنجیره مفاهیم محدود حوزه فکری شان به نقد لیبرالیسم و جهان سرمایه داری می پرداختند !؟
🔴به همین طریق شاخصه های فرهنگ سیاسی لیبرال در نقد نظام دینی شیعه و جمهوری اسلامی تا چه اندازه غیر واقعی و سطحی می تواند باشد ۰
🔵این مسئله از زاویه اساسی تری هم قابل بررسی است و آن هم این نکته است که کلیات و اصول اندیشه سیاسی اسلامی با اندیشه سیاسی غرب محورها و مبانی مستقل و ارزشهای متفاوت و خاص خودشان را در زنجیره ای از مفاهیم دارند ؛ به عنوان مثال محوریت و مرکز در اسلام حول مفهوم عدالت و در غرب پیرامون آزادی در نوسان و تغییر است ۰
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
💠 نکاتی از آیتالله میرباقری در تبیین حکمرانی رهبر معظم انقلاب
🔹 از نگاه رهبر انقلاب، پیروزی انقلاب اسلامی آغاز عصر جدیدی است. این انقلاب داعیه مبارزه با عصر روشنگری غرب را دارد که با صدای بلند با دین مخالفت میکند. بعضیها میگویند غرب سرمایهداری مخالف دین نیست که البته کاملاً اشتباه میکنند.
🔹 مقصود حضرت آقا از دولتسازی، دولت به معنی قوه مجریه نیست، بلکه مجموعه نظامی است که در آن حکمرانی اسلامی محقق شود. رهبری به الزامات این نظام اعم از نرمافزاری و سختافزاری آگاهی دارند و میدانند که باید نیروی انسانی متناسب با این نظام تربیت شود.
🔹 یکی از خدمات حضرت آقا ایجاد زیرساختهای حکومت اسلامی است و ایشان در این راستا کمک شایانی به شکلگیری نهضت نرمافزاری و بحث کرسیهای نظریهپردازی و علوم انسانی اسلامی کردهاند.
🔹 یکی دیگر از خدمات حضرت آقا محافظت از انقلاب اسلامی در مقابل استحاله شدن و فاصله گرفتن از اهداف اصلی است. ایشان با تئوریزه کردن انقلاب اسلامی، آن را از افتادن در دام اشرافیت و خوی پادشاهی نجات دادند. رهبریِ چنین نظامی، نیازمند فرد توانمندی است که در این مقیاس میاندیشد و ارادهای پولادین متناسب با این مقیاس دارد.
🔹 رهبری با ارائه مراحلی پنجگانه، انقلاب اسلامی را در مقیاس عصر جدید در مقابل عصر روشنگری قرار داده و با هوشیاری پیش بردهاند. ایشان بهخوبی میدانند که حرکتهای بزرگ برای رسیدن به نتیجه، زمان میبرد. به همین دلیل هم با دولتها مدارا میکنند، زیرا میدانند در کنار کارهای روزمره دولتها، کار بزرگتری به عهده انقلاب اسلامی است و این انقلاب با ظرفیتی که دارد، از این دولتها عبور میکند. متاسفانه دولتها تا کنون همتراز انقلاب اسلامی نبوده و آسیبهایی را به انقلاب اسلامی وارد آوردهاند. بنابراین، جوشش انقلاب اسلامی ارتباطی به رئیسجمهورها ندارد، بلکه یک حرکت عظیم الهی است که از رئیسجمهورها و دولتها عبور میکند. آقا هم چندان سر به سر دولتها نمیگذارند، چون انقلاب اسلامی ترمز آنها را کشیده است. بعضی میخواستند انقلاب اسلامی را استحاله کنند، اما نتوانستند و انقلاب اجازه نداد دولتها فرمان آن را به دست بگیرند.
🔹 رهبر انقلاب با تئوریزه کردن انقلاب، آن را در مقابل چالشهای بزرگ جهانی اعم از منافقین دنیای اسلام و کشورهای عربی و داعش و چالشهای داخلی غربگراها و منافقین حفظ کردند.
🔹 من معتقدم خدای متعال ایشان را برای این مأموریت ساخته است. دوران جوانی ایشان را ببینید که چه امتحانهای بزرگی را از سر گذراندند. مطالعات ایشان در اسلامشناسی یک نگاه اجتماعی است و ایشان به دنبال تحقق دین در جامعه هستند. بنابراین خدای متعال ایشان را به لحاظ اندیشهای و به لحاظ کارآمدی کامل کرده است. (۱۴۰۰/۲/۳۰، مصاحبه با نشریه پاسدار اسلام)
☑️ @mirbaqeri_ir
شخصیّت رهبر انقلاب .MP3
18.71M
🎧 آیتالله میرباقری | تبیین شخصیت رهبر معظم انقلاب و شیوۀ حکمرانی ایشان در پیشبرد انقلاب اسلامی، ۱۴۰۰/۲/۳۰
💥 رهبر انقلاب با ارائه مراحل پنجگانه (انقلاب، نظام، دولت، جامعه، تمدن)، انقلاب اسلامی را در مقیاس عصر جدید در مقابل عصر روشنگری قرار داده و با هوشیاری پیش بردهاند.
ایشان بهخوبی میدانند که حرکتهای بزرگ برای رسیدن به نتیجه، زمان میبرد؛ به همین دلیل هم با دولتها مدارا میکنند، زیرا میدانند در کنار کارهای روزمره دولتها، کار بزرگتری به عهده انقلاب اسلامی است و این انقلاب با ظرفیتی که دارد، از این دولتها عبور میکند. متأسفانه دولتها تا کنون همتراز انقلاب اسلامی نبوده و آسیبهایی را به انقلاب اسلامی وارد آوردهاند.
💥 من معتقدم خدای متعال ایشان را برای این مأموریت ساخته و تربیت کرده است. دوران جوانی ایشان را ببینید که چه امتحانهای بزرگی را از سر گذراندند. مطالعات ایشان در اسلامشناسی یک نگاه اجتماعی است و ایشان به دنبال تحقق دین در جامعه هستند. بنابراین، خدای متعال ایشان را به لحاظ اندیشهای و به لحاظ کارآمدی کامل کرده است.
🔗 eitaa.com/mirbaqeri_ir/3837
🔗 eitaa.com/mirbaqeri_ir/3838
🔗 eitaa.com/mirbaqeri_ir/3852
☑️ @mirbaqeri_ir
🔰سخننگاشت: توصیه رهبر انقلاب برای #انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰:
👈🏼 اثبات کارآمدی به حرف نیست، به عمل است
🔻رهبر انقلاب: من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اطمینان کرد. حرف، آسان است؛ هر کسی میآید یک ادّعایی میکند، یک وعدهای میدهد، یک حرفی میزند؛ به اینها نمیشود اعتماد کرد؛ باید نگاه کرد و دید که آیا یک عملی در گذشتهی این شخص وجود دارد که این وعده را تأیید کند و تصدیق کند، یا نه؛ اگر چنانچه وجود داشت میشود به او اعتماد کرد، وَالّا نه. بنابراین کارآمدی را با حرف نمیشود تشخیص داد. ۱۴۰۰/۳/۱۴
🗳 #انتخاب_درست_کار_درست
#انتخابات_1400
💻 @Khamenei_ir
💻 آغاز به کار صفحه ویژه انتخابات ۱۴۰۰ در KHAMENEI.IR
🔻 با نزدیک شدن به روز برگزاری انتخابات سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری و ششمین دورهی شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰، پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای، «صفحهی ویژه انتخابات ۱۴۰۰» شامل دیدگاههای انتخاباتی رهبر انقلاب اسلامی را راهاندازی کرد.
🔺 در صفحهی ویژهی انتخابات سایت KHAMENEI.IR بیانات و دیدگاههای رهبر انقلاب اسلامی دربارهی انتخابات در قالبهای مختلف به مخاطبان ارائه میشود.
🗳 #انتخاب_درست_کار_درست
📲 ببینید👇
https://farsi.khamenei.ir/entekhabat1400/
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بررسی حرکت ناوبندر مکران به سمت ونزوئلا
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کهنه سرباز آمریکایی:
📍از تلاش برای به آتش کشیدن پرچم آمریکا شوکه شدم...!
☑️ @Kavoshplus
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دکتر دیوید پسیگ آینده پژوه صهیونیست:
📍در مسیر فروپاشی هستیم/درگیر جنگ داخلی خواهیم شد...!
☑️ @Kavoshplus
🔰 اطلاعنگاشت | مدیرِاجرایی کشور
🔹مروری بر جایگاه، اختیارات و مسئولیتهای رئیس جمهور در بیانات رهبر انقلاب
🔻رهبرانقلاب: رئیس جمهور از همه مدیریتّتهای کشور پُر مشغلهتر و پُر مسئولیتتر است. ۱۴۰۰/۱/۱
🔻به مناسبت فرارسیدن انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، در این اطلاعنگاشت جایگاه، اختیارات و مسئولیتهای رئیسجمهور در بیانات رهبرانقلاب مرور شده است.
⬇️ مطالعه نسخه کامل این شماره خط حزبالله:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=47992