eitaa logo
کانون فرهنگی هنری شهدای شاتور
207 دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
16.5هزار ویدیو
156 فایل
• • -کانال‌نذرحضرت زینب‌ س و نذر سلامتی و فرج آقا امام زمان عج #نفسم_خداس #کپے‌باذکرصلوات‌براےظهورآقاآزاد #ما_امام_زمان_داریم_ما_رهبر_داریم #تبلیغ_و_تبادل_پذیرفته_میشود #با_دعا_برای_فرج_آقا_رو_یاری_کنیم صلوات واسه فرج یادت نره هاااااا @golchineshatoori
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸ترامپ: نمی‌خواهیم به ایران صدمه بزنیم 🔹نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا که دوران حضور ۴ ساله‌اش در کاخ‌سفید با شکست کارزار فشار حداکثری علیه ایران همراه بود گفته قصد صدمه زدن به ایران را ندارد. 🔹ترامپ گفت: «قصد لطمه زدن به ایران نداریم، اما آنها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند. شرایط من بسیار ساده هستند. نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند.» 🔹وی اضافه کرد: «دوست دارم کشور بسیار موفقی باشند فقط سلاح هسته‌ای نمی‌توانند داشته باشند.
کانون فرهنگی هنری شهدای شاتور
🔸ترامپ: نمی‌خواهیم به ایران صدمه بزنیم 🔹نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا که دو
وای به حال ما که اینقدر به اجنبی جماعت رو دادیم که برای ما شرط و شروط می گذارند: ایران نمی تواند سلاح هسته ای داشته باشد. ایران نباید سلاح هسته ای داشته باشد. اینها جملاتی پر از حس حقارت است برای ایرانیان و البته آشنا. یادش بخیر! سالها پیش، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه محترمی در ایران به آمریکا جرئت و جسارت این شرط گذاشتن ها را دادند.
این تصویر رئیس جمهوری است که اولین بار اسرائیل را بمباران کرد... کاش فقط بودی، همین ...
🔹دونالد ترامپ ۲۷۰ رأی الکترال، کسب کرد 🔹دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه، توانست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به حد نصاب ۲۷۰ رأی الکترال برسد و پیروزی را از آن خود کند.
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب : اگر دنیا میخواهید نماز شب بخوانید اگر آخرت میخواهید نماز شب بخوانید
🔹دونالد ترامپ ۲۷۰ رأی الکترال، کسب کرد 🔹دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه، توانست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به حد نصاب ۲۷۰ رأی الکترال برسد و پیروزی را از آن خود کند.
🔴گالانت: عقب نشینی دوسوم ارتش ما از جنوب لبنان به خاطر ضعف ارتش ما نبود بلکه بخاطر قدرت فوق العاده حزب‌الله لبنان بود! این واقعیتی است که نتانیاهو نمی‌خواهد بفهمد. من‌ به قدرت فوق‌العاده حزب‌الله احترام می گذارم، نتانیاهو هرچه‌ می‌خواهد بگوید.