حضرتِ آقا امروز فرمودند که نیروهای اطلاعاتیِ ما از شهریور و مهر و آبان مکرر به سوریه هشدار و اطلاع داده بودند درباره حمله نیروهای تکفیری و ...) اما آنها اهمیت ندادند.
حضرت آقا فرمودند وقتی کسی در داخل حرفی می زند که دل مردم را خالی می کند جرم است و باید تحت تعقیب قرار گیرد.
کانون فرهنگی هنری شهدای شاتور
حضرت آقا فرمودند وقتی کسی در داخل حرفی می زند که دل مردم را خالی می کند جرم است و باید تحت تعقیب قرا
قابل توجه دولت محترم که به دروغ خود را مطیع اوامر رهبری می داند.
بفرمائید حضرت آقا دستور دادند. مرد باشید و پیگیری کنید.
مخصوصا جناب آقای ظریف را هم که متخصص این جرم هستند. جناب آقای ظریفِ آمریکایی :)
🔴رهبر انقلاب: دولت سوریه در زمان جنگ منبع درآمد صدام را قطع کرد
🔹سؤالی مطرح میشود که «آیا با این توصیفی که ما از مسائل سوریه کردیم، در این چند سال در سوریه حضور داشتیم یا نه؟» همه میدانند که بله؛ شهدای مدافع حرم نشاندهندهٔ این است که ما حضور داشتیم.
🔹ما به دولت سوریه کمک کردیم، اما قبلاز اینکه ما به دولت سوریه کمک کنیم، دولت سوریه در یک مقطع حساس کمک حیاتی به ما کرد که این را اغلب اطلاع ندارند.
🔹در بحبوحهٔ دفاع مقدس، وقتی که همه برای صدام و علیه ما کار میکردند، دولت سوریه یک حرکت تعیینکنندهٔ بزرگ بهنفع ما انجام داد؛ لولهٔ نفتی که نفت عراق را به مدیترانه و اروپا میبرد و پولش به کیسهٔ صدام برمیگشت را قطع کرد. غوغایی در دنیا شد و نگذاشت نفتی که برای صدام است، جریان پیدا کند.
🔹خود دولت سوریه هم از این ترانزیت نفت سود میبُرد، اما از آن پول هم صرفنظر کرد. جمهوریاسلامی هم این خدمت را بیعوض نگذاشت.
💯#پوستر
من به شما عرض میکنم
به حول قوه الهی گستره ی مقاومت
بیش از گذشته
تمام منطقه را فرا خواهد گرفت
❌نکتهٔ مهم و معنادار دیدار امروز رهبری این است که هیچ مقام و مسئولی در این جلسه حضور ندارد!
حاضرین، فقط مردم هستند. حتی صف اول...
جملهٔ طلایی امروز هم این بود:
«به توفیق الهی، مناطق تصرفشدهٔ سوریه به وسیلهٔ جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد؛ شک نکنید این اتفاق خواهد افتاد و آمریکا هم به وسیلهٔ جبههٔ مقاومت از منطقه اخراج خواهد شد.»
امام خامنهای:
ملتی که درخانه خود با دشمن درگیر شود محکوم به شکست است ...
امام خامنهای حفظهالله:
✅《جبهه مقاومت قطعا آمریکا را از منطقه اخراج خواهد کرد.》
✅《ریشه مقاومت در ایمان ملتها و باور آنهاست》
✅《حادثه سوریه برای ما، یکایک ما، مسئولین ما، هم درس دارد، هم عبرت دارد، یکی از درسها مسئله غفلت است #غفلت از دشمن 》
✅《به تبسم دشمن نباید اعتماد کرد》
✅《بایستی مقاومت کرد،باید از نیروی خدادادی استفاده کرد》
✅《انفعال زهر است ...》
#فریاد_ایران
#انتقام