13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ دفاع دکتر رحیم پور ازغدی از #حجاب_قانونی
💠 پاسخ به بعضی شبهات رایج درمورد #قانون_حجاب
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️بهترین نوع تبیین و تبلیغ حجاب بویژه برای کودکان
💠چقدر خوبه که مسائلی مانند حجاب رو اینطور تبلیغ کنیم، نه سطحی و مقایسه کردن بانوان با آبنبات و ماشین!
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️رضاشاه فقط با زور سرنیزه با حجاب مقابله نکرده است
💠 اقدامات نرم دوران پهلوی برای مقابله با حجاب
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️راهکاری برای واقعی دیده شدن خانمها در جامعه
💠 داستان لینا لونا، حکایت امروز ما
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️آیا وضع قانون برای حجاب منطقیه؟
🔻آیا وضعیت فعلی حجاب تو کشور مناسبه؟
قطعا نه
🔻آیا گشت ارشاد اثربخش و بی عیب و ایراد عمل کرده؟
قطعا نه
🔻آیا وضعیت قیمت لباس و چادر مناسب تو بازار قابل قبوله؟
حتما نه
🔻آیا نقدی به دستگاه های متولی حجاب و عملکردشون وارد نیست؟
حتما هست
💠اما همه این موارد نفی نمیکنه منطق قانون حجاب رو
🔶ما به عملکرد و روش های نقد هم داریم
اما نباید در بحث و تئوری، بی حجابی رو ترویج و به ناچار جا افتاده تلقی کنیم
📌قطعا قانون برای حجاب منطقی و قابل دفاعه ...
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ این طوری امر به معروف و نهی از منکر میکنن
💠هی به مامانش میگفت دیدی خدا منو یادش نرفته
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔 @kanounefetrat
❇️ولادت دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت ، حضرت امام هادی (ع) مبارک باد.
💠شبکه سازی و گسترش شبکه های شیعه با مدیریت امام هادی (ع)
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
کانون فطرت
❇️ولادت دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت ، حضرت امام هادی (ع) مبارک باد. 💠شبکه سازی و گسترش شب
❇️ تحلیل مبارزات امام هادی (علیه السلام) توسط رهبر معظم انقلاب(حفظه الله)
🔶بالاخره در نبرد بین امام هادی (علیهالسّلام) و خلفایی كه در زمان ایشان بودند، آن كس كه ظاهراً و باطناً پیروز شد، حضرت هادی (علیهالسّلام) بود؛ این باید در همهی بیانات و اظهارات ما مورد نظر باشد.
🔶در زمان امامت آن بزرگوار شش خلیفه، یكی پس از دیگری، آمدند و به درك واصل شدند. آخرین نفر آنها، «معتز» بود كه حضرت را شهید كرد و خودش هم به فاصلهی كوتاهی مُرد. این خلفا غالباً با ذلت مردند؛ یكی بهدست پسرش كشته شد، دیگری به دست برادرزادهاش و به همین ترتیب بنیعباس تارومار شدند؛ به عكسِ شیعه. شیعه در دوران حضرت هادی و حضرت عسگری (علیهماالسّلام)و در آن شدت عمل روزبهروز وسعت پیدا كرد؛ قویتر شد.
🔶حضرت هادی (علیه السلام) چهل و دو سال عمر كردند كه بیست سالش را در سامرا بودند؛ آنجا مزرعه داشتند و در آن شهر كار و زندگی میكردند. سامرا در واقع مثل یك پادگان بود و آن را معتصم ساخت تا غلامان تركِ نزدیك به خود را - با تركهای خودمان؛ تركهای آذربایجان و سایر نقاط اشتباه نشود - كه از تركستان و سمرقند و از همین منطقهی مغولستان و آسیای شرقی آورده بود، در سامرا نگه دارد. این عده چون تازه اسلام آورده بودند، ائمه و مؤمنان را نمیشناختند و از اسلام سر در نمیآوردند. به همین دلیل، مزاحم مردم میشدند و با عربها - مردم بغداد - اختلاف پیدا كردند. در همین شهر سامرا عدهی قابل توجهی از بزرگان شیعه در زمان امام هادی (علیه السلام) جمع شدند و حضرت توانست آنها را اداره كند و به وسیلهی آنها پیام امامت را به سرتاسر دنیای اسلام - با نامهنگاری و... - برساند.
🔶 این شبكههای شیعه در قم، خراسان، ری، مدینه، یمن و در مناطق دوردست و در همهی اقطار دنیا را همین عده توانستند رواج بدهند و روزبهروز تعداد افرادی را كه مؤمن به این مكتب هستند، زیادتر كنند. امام هادی همهی این كارها را در زیر برق شمشیر تیز و خونریز همان شش خلیفه و علیرغم آنها انجام داده است.
🔶 حدیث معروفی دربارهی وفات حضرت هادی (علیه السلام) هست كه از عبارت آن معلوم میشود كه عدهی قابل توجهی از شیعیان در سامرا جمع شده بودند؛ بهگونهای كه دستگاه خلافت هم آنها را نمیشناخت؛ چون اگر میشناخت، همهشان را تارومار میكرد؛ اما این عده چون شبكهی قویای بهوجود آورده بودند، دستگاه خلافت نمیتوانست به آنها دسترسی پیدا كند.
🔶یك روزِ مجاهدت این بزرگوارها – ائمه (علیهم السلام) به قدر سالها اثر میگذاشت؛ یك روز از زندگی مبارك اینها مثل جماعتی كه سالها كار كنند، در جامعه اثر میگذاشت. این بزرگواران دین را همینطور حفظ كردند، والّا دینی كه در رأسش متوكل و معتز و معتصم و مأمون باشد و علمایش اشخاصی باشند مثل یحییبناكثم كه با آنكه عالم دستگاه بودند، خودشان از فساق و فجار درجه یكِ علنی بودند، اصلاً نباید بماند؛ باید همان روزها بكل كلكِ آن كنده میشد؛ تمام میشد.
🔶این مجاهدت و تلاش ائمه (علیهم السلام) نه فقط تشیع بلكه قرآن، اسلام و معارف دینی را حفظ كرد؛ این است خاصیت بندگان خالص و مخلص و اولیای خدا.۱۳۸۳/۰۵/۳۰
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
4_5947342666193702388.mp3
6.42M
❇️ بمناسبت میلاد امام هادی (ع)
💠 یک کلاس کوتاهِ پر رمز و راز، پای درس متخصص معصوم...
🔻استاد شجاعی
🔻استاد عالی
🔻استاد رائفی پور
🔶امام هادی علیهالسلام، در یک کلام، سه فرمول مهم زیر را آموزش میدهند:
🔻نحوۀ دعا کردن
🔻 نحوۀ آرزو کردن
🔻 نحوۀ زندگی کردن
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
❇️ بمناسبت ولادت امام هادی (ع)
✍رهبر معظم انقلاب:
💠 این امام بزرگوار [امام هادی(ع)] در مجموعهی آثار و برکاتی که از ائمّهی هدیٰ (علیهمالسّلام) رسیده است، این خصوصیّت را دارد که در ضمن زیارت، مهمترین فصول مربوط به مقامات ائمّه (علیهمالسّلام) را با بیان وافی و شافی، با زیباترین تعبیرات بیان کردهاند.
🔶 زیارت جامعهی کبیره، از این بزرگوار است؛
🔶 زیارت امیرالمؤمنین در روز غدیر که یکی از غُرَر تعبیرات و فرمایشات ائمّه (علیهمالسّلام) است، از این بزرگوار است. ۱۳۹۷/۰۱/۰۱
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
❇️ گشت ارشاد ؛ " آری" یا "نه"؟!
👤 #محسن_مهدیان
🔶 وقتی اسم گشت ارشاد میآید، چه تصویری در ذهنتان تداعی میشود؟ احتمالا چند برخورد خشن ناجا. حالا برای یکبار هم که شده اختیار ذهنتان را بهدست بگیرید و اجازه ندهید آنچه رسانهها برایتان ساختهاند تداعی شود. اینبار منطقا ضرورت گشت ارشاد را ارزیابی کنید. یقین دارم مخالفترینها نیز موافقند. اجازه دهید با آرامش استدلال کنیم.
🔸 به عزیزی که بسیار از دست گشت ارشاد عصبانی بود گفتم اگر کسی برهنه به خیابان بیاید مشکلی ندارید؟ گفت حتما مشکل دارم. گفتم چرا؟ گفت بالاخره یک حدی وجود دارد. همه جای دنیا این حد را پذیرفتهاند. گفتم ممنون و پایان استدلال؛ پس تو هم با گشت ارشاد موافقی. همین که معتقدی از یک جا به بعد باید قهریه وارد شود پس گشت ارشاد ضروری است.
🔶این همانی است که برخی به غلط میگویند حجاب اجباری. حال آنکه الزام قانونی است که به قول شما در همه جای دنیا نیز وجود دارد.
🔶 اما احتمالا سر اندازه آن اختلاف باشد. بهنظرت شما باید مرز حجاب را تعیین کنی یا من یا دین؟ گفت هیچکدام؛ عرف. گفتم عرف چیست؟ عرف کی؟ عرف کجا؟ مثلا عرف گاوپرستها خوبه یا عرف سکولارها یا عرف لاابالیها؟ گفت عرف مردم جامعه. گفتم قبول داری اکثریت مردم ما مسلمانند؟ گفت بله. گفتم قبول داری حجاب جزئی از دین است؟ تأیید کرد.
🔸 گفتم پس اگر قرار بر رجوع به عرف هم باشد، عرف دیندارها ملاک است. ضمن اینکه رجوع به عرف هم درون دین است و امضای فقیه میخواهد و اینطور نیست که هرکس بگوید عرف چنان و چنین است.
🔶 گفت واقعا فکر میکنی گشت ارشاد در باحجاب کردن مردم مؤثر بوده است؟
🔶 گفتم سؤالت غلط است. این اشتباه رایجی درباره گشت ارشاد است. گشت ارشاد برای صیانت از قانون است نه ایجاد حجاب. مثل پلیسی که برای عبور از چراغ قرمز جریمه تعیین میکند. هدف اصلی حفظ نظم شهر است. واگرنه ممکن است یکی بگوید صرفا با زور جریمه که کسی منظم نمیشود.
🔸 گفت یعنی تو با خشونت گشت ارشاد موافقی؟ گفتم حتما نیستم. ولی عملکرد گشت ارشاد را از دریچه چند فیلم تقطیع شده رسانههای مغرض نمیبینم. ضمن اینکه خطا را اصلاح میکنند نه اینکه منکر اصل ماجرا شوند.
🔶 گفت حالا همهچیز این مملکت درست شده و فقط حجاب مانده است؟ گفتم من هم مثل تو معتقدم باید همه بخشها تقویت شود. ولی اگر دولت نتوانست تورم را کنترل کند پلیس هم باید از تخلفات راهنمایی و رانندگی بگذرد؟
🔶 گفت با همه این حرفها حجاب اولویت نیست. گفتم این یکی را موافقم.
🔸 اما خواهش میکنم دقیق ببین. جریانی که تشویق به آتش زدن بانکها و شکستن شیشه ماشینها و بستن راه مردم میکرده است امروز به چوب بستن حجاب را تشویق میکند. چرا؟ ماجرا چیست؟ همانها که سالها برای کوچک شدن سفره مردم، راهزنهای قدارهکش جهانی را با سوت و کف همراهی میکردند و صله مزدوری و نشان بردگی جور میگرفتند، حالا برای برهنگی بیشتر جایزه تعیین کردند. روشن نیست که هدف اصلی حجاب نیست؟ بله حق داری. حجاب اولویت اول ما نیست؛ اما ظاهرا اولویت اول شیطان کثیف شده است.
🔶 به همین دلیل معتقد به ارتقای گشت ارشادم. گشت ارشاد تا دیروز غفلتها را تذکر میداد اما اینبار باید جبهه جدیدی را هدف بگیرد. ما فراتر از گشت ارشاد فرهنگی، نیازمند گشت ارشاد امنیتی هستیم که برای بههم زدن نظم عمومی و شکستن قانون و اراده حداکثری مردم، آدم اجیر میکند تا چهارشنبههای سیاه را بسازد.
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
❇️ انقلاب زنانه پروژه چند جانبه براندازی
👤 #هانی_هاشمی
🔶 در سالهای اخیر اقدامات زیادی برای براندازی علیه ایران عزیز انجام شده اما #انقلاب_زنانه بیشک یکی از پیچیده ترین حربهها علیه جمهوری اسلامی است.
پروژه ای مدت دار با تقاطع گیری های مختلف و زیر لایه های اجتماعی و همسو که قرار است در پروسه های مختلف به ثمر بنشیند.
1️⃣ پروسه #فمنیسم و احقاق حقوق زن در جامعه از مردان:
آنچه در این مرحله صورت می پذیرد متعلق به شبکه موثر در حوزه های تصمیم ساز و قانون ساز است.
به طوریکه در لایه های نخبگانی مشغول زمینه سازی برای آکادمیک سازی این محتوا و تولید مصوبات قانونی بین المللی و داخل در مجلس و اجرای آنست.
2️⃣ پروسه #خشونت_علیه_زنان :
این پروسه در دو بخش انتشار و شانتاژ اخبار و حوادث مرتبط با خشونت خانگی از طرفی و از طرف دیگر کمپین های مختلف از سلبریتی ها گرفته تا سفارتخانه ها طراحی شده است که پیشتر در مطلبی مفصل به آن پرداختم.
3️⃣ پروسه بی حجاب و مبارزه با حجاب: این پروسه با ضریب بخشی به مسئله #گشتارشاد و تقابل صریح با قوانین و قواعد حجاب و عفاف. و برش و تقطیع رسانه ای علیه حامیان حجاب به تحریک امنیتی قشر توجیه نشده جامعه نسبت به حجاب و دو قطبیهای مردم بر مردم می پردازد.
4️⃣ پروسه سبک زندگی و #سلبریتی_ها: در بین جریان سازان و پرطرفداران شبکه های اجتماعی؛ چه سلبریتی های برساخته و چه سلبریتی هایی از جنس بازیگر و فوتبالیست و … به ندرت ردی از سبک زندگی با المان های ایرانی و اسلامی دیده میشود به طرزی که گویی یا کاربر این شبکه ها در ایران و با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی زندگی نمی کند یا همه مخاطبان محرم اسرار و روابط آنها هستند و پدیده حجاب استایلرها.
5️⃣ پروسه از جنسیت گریزی تا #همجنس_گرایی :
قبح ستیزی و افسارگسیخته اندیشی جایگزین همه قالب های فکری شده و تا اینجا بخش تشخیص جنسیت مغز ها را خورده است.
🔶 #زر_امیرابراهیمی بعد از جشنواره کن علنا اعتراف کرد که مبارزه آینده علیه نظام یک مبارزه زنانه خواهد بود
مبارزه رها نشده و شواهد نشون میده همه چیز برای یک تقابل زنانه با نظام داره مهیا میشه.
هشتگها، مصاحبهها، دوقطبیها و حتی ژانرسازی و فیواستارسازیها قراره کاری کنن که زنان زیادی اغفال بشن تا با دغدغه مندی فرهنگی و اجتماعی در کوران کم کاریهای نهادهای کشور برای مبارزه با نظام انگیزهمند شوند و به فضای امنیتی کشور ضربه بزنن.
🔶 چرا زنان؟! برای اینکه زنان هم زودتر شبکهسازی اجتماعی میکنن و هم عطف احساسی دارندکه یعنی اگر یک زن مورد برخورد قرار بگیره جامعه مردان ایرانی هم زودتر احساساتش برانگیخته میشه و وارد فاز مبارزه و تقابل میشود.
زنانی که تشویق به برهنگی میشوند تا از برهنگی درس مبارزه بگیرند.
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat