فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این عالیه😂
دروغگو کم حافظه میشه
🔰 مهمترين و سرشناسترين سران گروه « طالبان» که در حال اداره صحنه کنوني اين کشور هستند.
۱- ملا ذاکر
از بنيانگذاران طالبان و از افراد نزديک به «ملا عمر» رهبر اين گروه و از قدرتمندترين شخصيتهاي اين گروه محسوب ميشود. وي به منزله وزير دفاع است.داراي نفوذ بالايي ميان محافل طالبان و قبايل جنوب است و به همين دليل اداره کليه امور امنيتي کشور به او واگذار ميشود.
وي افزود: البته در اين امر و برقراري امنيت و ثبات در افغانستان، ساير رهبران از جمله «عبدالرحمن منصور» حاکم ولايت کابل، برادر «سيف الاسلام منصور» از مهمترين رهبران طالبان نيز به او کمک ميکنند. حاکم ولايت کابل، پسر «مولوي نصرالله منصور» است که از «رهبران جهادي» عليه اتحاد جماهير شوروي بود. اصالت او به قبايل پشتون از منطقه «زرمت» واقع در ايالت جنوبي بکتيا باز ميگردد.
وليالله شاهين از فعالان رسانهاي نزديک به طالبان ميگويد که ذاکر داراي تخصص و تجربه است و مسئول طالبان در ايالت کابل است و اغلب امور پايتخت را اداره ميکند. وي پيش از اين داراي پستهاي متعددي در طالبان بود و به همين دليل از مهمترين چهرهها و شخصيتهاي کنوني اين گروه است.
👈 ۲ ــ مولوي غالب.
او قبل از کنترل طالبان بر کابل، مسئوليت عمليات آن را بر عهده گرفت و در حال حاضر رئيس پليس پايتخت است يا چيزي که به عنوان مقام امنيتي کابل شناخته مي شود. در کنار او، مولوي فتح الله ، رئيس اطلاعات نظامي است که اکنون، بر اقدامات عناصر «طالبان» و گروههايي که از لباس اين گروه را براي توقيف اتومبيلهاي مقامات و کارمندان دولت ، و تحويل سلاح از آنها استفاده ميکنند، نظارت دارد.
👈 ۳ــ عبد الحق آخوند
ریاست کميته بهداشت در جنبش را بر عهده دارد و در حال حاضر در حال کمک به وزير بهداشت در دولت اشرف غني، دکتر وحيد مجروح است. وزير بهداشت دولت غني اخيرا طي بيانيهاي تاييد کرد که اعضاي کميته بهداشت در طالبان با او ملاقات کردهاند و از او خواستهاند تا در همين پست خود به کار ادامه دهد، که او نيز موافقت کرده است.
👈 ۴ ــ ملا سخاء الله
ملا سخاء الله نيز اداره امور آموزش و پرورش را برعهده گرفته است ، فعاليت وي تا کنون به فراخواندن تمام دانشگاههاي دولتي و خصوصي و مدارس دولتي و خصوصي به عدم توقف روند آموزش محدود بوده است.
👈 ۵ــ ذبيح الله مجاهد
سخنگوي طالبان، ذبيحالله مجاهد از رهبران برجسته طالبان است که در حال حاضر در کابل به سر ميبرد. او به دليل نقشش در دفاع از تصميمات سياسي و نظامي طالبان شهرت داشت. اما اخيرا براي نخستينبار در رسانهها ظاهر شده و در رأس هيأتي از طالبان با بازديد از مقر وزارت اطلاعرساني و فرهنگ، از مسئولان و کارکنان آن خواست به کار معمول خود ادامه دهند.
👈 ۶ــ أمير خان متکي
از نظر سياسي، پرونده ها با ورود «ملا اميرخان متکي» عضو دفتر سياسي طالبان در دوحه، به کابل به حرکت در آمدند. جايي که وي با «حامد کرزاي»، رئيس جمهور پيشين افغانستان ، «عبدالله عبدالله» رئيس شوراي عالي ملي و «گلبدين حکمتيار» رئيس حزب اسلامي، ديدار و درباره دولت انتقالي و موضع طالبان در قبال آن گفتوگو کرد. يک منبع در طالبان معتقد است که وي پست وزير اطلاعرساني و فرهنگ را بر عهده خواهد گرفت و مجاهد همچنان سخنگو باقي خواهد ماند.
متکي در نخستين فايل صوتي از خود پس از ورود به کابل ، پيامهايي را براي مردم ، مقامات دولتي و آمريکايي ها ارسال کرد و گفت «از آنجا که طالبان عزم و اراده خدمت به اين مردمي که از آن استقبال کردهاند، دارد، از مردم ميخواهد که صبر کنند».
وي از کارمندان و مقامات دولتي خواست تا از طريق شماره تلفنهاي اعلام شده توسط طالبان با آن در تماس باشند و تاکيد کرد که هيچ کس به آنها در هر پستي که باشند، حمله نخواهد کرد. متکي از نيروهاي آمريکايي نيز خواست که بمباران هوايي عليه برخي مناطق را هدف متوقف کنند و تأکيد کرد که اين نقض توافقنامه دوحه است و پس از کنترل طالبان بر تمام مناطق افغانستان بي فايده است.
👈 ۷ــ عبد الغني برادر
«ملا عبدالغني برادر» رئيس دفتر سياسي طالبان، متولد ولايت «اروزگان» در جنوب افغانستان است که در قندهار بزرگ شده است. از آخرين رهبران طالبان که پس از سيطره بر افغانستان وارد اين کشور شد. او ابتدا به قندهار و سپس به کابل رفت تا در اداره صحنه جديد از قلب پايتخت مشارکت کند.
او به همراه ملا عمر که در سال ۲۰۱۳ درگذشت و تنها دو سال پس از مرگش خبر آن اعلام شد، از موسسان طالبان به شمار ميرود. به نوشته خبرگزاري فرانسه، در سال ۲۰۰۱، با ورود آمريکا و سقوط رژيم طالبان، گفته ميشد که ملابرادر بخشي از يک گروه کوچک شبه نظامي آماده توافق و به رسميت شناختن دولت کابل بوده، اما اين ابتکار شکست خورد.
وي فرمانده نظامي طالبان بود که در سال ۲۰۱۰ در شهر کراچي پاکستان بازداشت شد و در نهايت در سال ۲۰۱۸، با فشار واشنگتن آزاد شد. ملا براد
ر از احترام ويژهاي در داخل طالبان برخودار است تا جايي که به عنوان رئيس دفتر سياسي آن در دوحه انتخاب شد. وي از آنجا، مذاکرات با آمريکاييها را که به عقبنشيني نيروهاي خارجي از افغانستان منجر شد اداره کرد و پس از آن مذاکرات صلح با دولت افغانستان آغاز شد که به جايي نرسيد.
👈 ۸ ــ هيبة الله آخوند
در مي ۲۰۱۶، ملا هيبة الله آخوند به عنوان رهبر طالبان در جريان انتقال سريع قدرت و تنها چند روز پس از مرگ «اختر محمد منصور» رهبر پيشين انتخاب و معرفي شد. اختر محمد منصور در جريان حمله پهيادي آمريکا در پاکستان کشته شد. تا پيش از انتصاب ملا هيبه الله آخوند، اطلاعات کمي درباره او در دست بود و وي تا آن زمان بيشتر از هنر جنگ، به مسائل قضايي و مذهبي علاقه داشت.
وي عالمي ديني بود که داراي نفوذ زيادي در طالبان بود و در واقع نهاد قضايي اين گروه را اداره ميکرد. اما تحليلگران معتقدند نقش وي در راس طالبان، بيشتر نمادين است تا عملي. آخوند فرزند يک عالم ديني است که اصالتاً از قندهار ، قلب منطقه پشتون در جنوب افغانستان است.
🔶️ «ايمن الظواهري» سرکرده القاعده بلافاصله با وي بيعت کرد و او را «اميرالمومنين» ناميد. امري که به او اجازه ميداد اعتبار خود را در ميان شبه نظاميان تثبيت کند. آخوند وظيفه ظريف اتحاد «طالبان» را پس از مرگ ملا منصور بر عهده گرفت. او تمايل به محافظه کاري داشت و به پخش پيامهاي نادر سالانه در اعياد اسلامي بسنده مي کرد.
👈 ۹ ــ سراج الدين حقاني
سراج الدين حقاني فرزند «جلال الدين حقاني»، يکي از مشهورترين رهبران موسوم به جهادي عليه اتحاد جماهير شوروي، است. او «مرد شماره دو طالبان» و رهبر شبکه قدرتمندي است که نام خانواده اش را بر خود دارد. واشنگتن شبکه حقاني را که پدرش تأسيس کرده است، تروريست و يکي از خطرناکترين جناح ها مي داند که در دو دهه اخير در افغانستان با نيروهاي ايالات متحده و ناتو مبارزه ميکند.
☄ شبکه حقاني به دليل استفاده از عملياتهاي انتحاري شهرت دارد و شماري از خشن ترين حملات صورت گرفته در سالهاي اخير در افغانستان به آن نسبت داده ميشود. اين شبکه همچنين متهم است که برخي از مقامات ارشد افغان را ترور کرده و شماري از غربيها را در ازاي دريافت پول يا مبادله با زندانيان طالبان به گروگان گرفته است. مانند ماجراي سرباز آمريکايي به نام بو برگدال ، که در سال 2014 در ازاي آزادي پنج زنداني افغان از گوانتانامو آزاد شد.. جنگجويان حقاني که به استقلال ، مهارتهاي رزمي و تجارت پردرآمد شهرت دارند ، ظاهراً مسئول عمليات طالبان در مناطق کوهستاني شرق افغانستان هستند و اعتقاد بر اين است که تأثير زيادي بر تصميمات اين گروه دارند.
👈 ۱۰- ملا يعقوب
او فرزند ملا محمد عمر و رئيس کميته نظامي است که داراي نفوذ بالايي در طالبان است. وي رويکردهاي استراتژيک جنگ عليه دولت افغانستان را تعيين ميکرد. ارتباط او با پدرش که در ميان نيروهاي طالبان از احترام و جايگاه خاصي برخوردار بود، عامل وحدت چنين گروهي با اين وسعت و تنوع است. با اين حال ، نقشي که او در طالبان ايفا ميکند هنوز در حد گمانهزني است. برخي از تحليلگران معتقدند انتصاب وي به عنوان رئيس اين کميته در سال ۲۰۲۰ تنها اقدامي نمادين بود.
🆔 @gh_karimi
🌙🔴🌍ولایتمداری یا خرج از رهبری؟
🔻او امین رهبر است... رهبری او را تایید کرده است... لیست وزرا را پیش رهبری بردهاند... اگر رهبری تایید کند، مجلس تایید خواهد کرد...
اینها نامش ولایتمداری نیست. چارچوب ولایتمداری، چارچوب روشنی است، گرچه موضوعات آن نامحدود باشد. این چارچوب روشن وقتی در قالب عملکرد رسمی و قانونی مقامات سیاسی قرار میگیرد، وضوح بیشتر مییابد و کسی انتظار ندارد افراد در جایی که حکم ولیفقیه – کتبی یا شفاهی- وجود ندارد یا دلیلی دیده نشده که اعلام شود، مطیع ولایت باشند.
🔻از قضا حضرت آیتالله خامنهای نشان دادهاند انسان صریحی هستند. اهل قربانی کردن مصالح کشور نیستند و دچار رودربایستی نمیشوند. جایی که مخالف معاون اولی یک فرد حاشیهساز در دولت محمود احمدینژاد بودند یا زمانی که نظرشان بر عدم تغییر وزیر اطلاعات بود یا مخالفتی با وزارت شخصی دیگر داشتند، بیان کردند و پای حرفشان هم ایستادند. مطابق قانون هم ایشان طبق اصول ۱۱۰ و ۱۷۶ در حوزه مسائل امنیتی، دفاعی و سیاست خارجی شخصاً مسئول هستند و شاید بی نظر در انتخاب وزرای مربوطه نباشند. اما چند نکته در حواشی معرفی وزرای دولت سیزدهم و جلسات جاری رای اعتماد در مجلس وجود دارد:
🔻اول آنکه رهبری در مورد وزرایی خرج شدند که نه نظر روشنی از ایشان وجود داشت و نه جزو این وزرای مربوطه بودند؛ همچون خرج رئیس جمهور از رهبری برای گزینه وزارت تعاون که گفته شد امین رهبری است.
🔻دوم آنکه روشن نیست که ایشان در مورد گزینه پیشنهادی وزیر اطلاعات نظری داشتهاند، تاییدی کردهاند یا خیر؛ و دو نقل متفاوت وجود دارد. محمدباقر قالیباف میگوید که: «رئیسجمهور گفت من وزرای امنیتی و سیاست خارجی را خدمت حضرت آقا معرفی کردم و ایشان موافقت کردند. در همه دولتهای گذشته هم اینگونه بوده است.» اما نمایندگان مخالف وزیر اطلاعات نظر دیگری داشتند و حسین میرزایی، نماینده اصفهان گفته: «از رئیس جمهور سوال شد، اعلام کرد رهبری در مورد وزیر پیشنهادی اطلاعات نظر خاصی نداشته است.»
🔻سوم آنکه نظر موافق رهبری نسبت به یک وزیر پیشنهادی نافی اختیار نماینده مجلس برای دادن رای مخالف به آن وزیر نیست. قالیباف میگوید در همه دولتها رهبری وزیر اطلاعات را تایید میکردهاند، با توجه به آنکه در همه این دورهها، وزیر اطلاعاتهای مختلف مخالفانی جدی در مجلس داشتهاند، روشن است که کسی انتظار ندارد نمایندگان با گزینه مورد موافقت رهبری مخالفت نکنند. وگرنه چه نیازی بود وزیر اطلاعات به مجلس معرفی شود؟
🔻چهارم آنکه «من با وزارت فلانی موافقم» با «فلانی باید وزیر شود» با «من با وزارت فلانی مخالفتی ندارم» هر کدام معانی متفاوتی دارد. در گذشته گفته میشد رهبری صرفاً اگر مخالف باشند، در مورد وزیر اطلاعات نظر میدهند.
🔻صاحب این قلم چندان حجت الاسلام خطیب را نمیشناسد که تعصبی در حمایت یا کینهای در مخالفت با او داشته باشد؛ گرچه چنته مخالفینش را برای عدم رای اعتماد به او از منطق و استدلال پر زور ندیدم، اما معتقدم تجربه ۴ دهه کار اطلاعاتی و امنیتی و نیز بررسی برنامهها و مواضع او بر محور عقل و تخصصی که لازمه نمایندگی مجلس است، برای ارائه نظر مثبت و منفی در مورد او کفایت میکند و نیازی نیست رئیس جمهور یا نمایندگان مجلس، پای ولی فقیه را به حیطه انجام وظایف و اختیارات قانونی خود باز کنند. آن سو مظلوم نمایی نمایندگان مخالف هم وجهی ندارد. فرصت کافی برای ابراز مخالفت داشتند و این همه مانور روی اینکه رهبری نظری ندادهاند، جز بحثی جدلی نبود. طبعاً اگر کسی از نظر رهبری در موضوعی مطلع شد و نظر ایشان برایش حجت بود، نباید مخالفت کند، اما مجلسی که رهبری میخواهند، بعید است این باشد که فلان نماینده مخالف گزینه وزارت اطلاعات میگوید که «اگر رهبری فردی را تأیید کند مجلس یکپارچه تأیید خواهد کرد...» اگر قرار بود وزرا صرفاً با تایید رهبری انتخاب شوند و بعد از تایید ایشان، کسی مخالفت نکند، اصلاً چرا لیست وزرا به مجلس ارائه میشود؟
🔻گاه رهبری نظری میدهند و ما خود را ملزم میدانیم که عمل و نظرمان بر آن منطبق باشد و یا حداقل مخالف برنامه و نظر ولی فقیه اقدام و اعلام موضع علنی نکنیم؛ گاه هم ما نظری و عملی داریم و برای اثبات آن دنبال تطبیق نظر رهبری –بأی نحو کان- با نظر و عمل خودمان میگردیم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. گاه ما در جایی که قانون و شرع هم میگوید میتوانیم نظری مخالف رهبری داشته باشیم، خود را ملزم به اطاعت از ایشان میکنیم، هزینهاش را هم میدهیم و وقتی مخالفتی با ما شد، نمیگوییم چون رهبری گفته، انجام دادم؛ گاه هم برای آنکه خودمان هزینه ندهیم، سریع میگوییم رهبر گفته و موج مخالفتها را سمت ایشان میبریم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. این دوگانهها را جای همدیگر جا نزنیم.
@baradaranebasiji
🌙🔴🌍 پررویی نجومی ادامه دارد!!
وقتی با مماشات بی مورد ، محاکمه وزیری که دور تا دورش جاسوسان هفت خط جمع شده بودند را به تاخیر می اندازید و بانیان وضع موجود را در دادگاه های انقلاب مواخذه نمی کنید ، نتیجه اش این می شود که محمدجواد ظریف با پررویی تمام و با مظلوم نمایی بیجا ، طلبکار می شود.
این تازه آغاز ماجراست . کمی صبر کنید تا تنور #محاکمه سرد شود خواهید دید که همین متهمان ، رجزخوانی هم خواهند کرد ...
@baradaranebasiji
🌙🔴🌍همراهی دولت و مجلس از اهمیت بالایی برخوردار است
🔹دکتر سعید محمد در توئیتر نوشت: در شرایط فعلی کشور که اولویت نخست معیشت مردم است، ایجاد همدلی بین فعالین سیاسی و اجتماعی امری ضروریست و همراهی مجلس و دولت از اهمیت بالایی برخوردار است. ایجاد هرگونه چالش به صلاح مردم نمیباشد.
@baradaranebasiji
🌙🔴🌍دفعه قبل که سید حسن نصرالله صحبت کرد سفیر امریکا رفت لبنان گفت میتونید گاز مصر رو از طریق اردن و سوریه بیارید لبنان ( که البته امشب سید گفت خیلیم خوبه اگه بتونید هم شکست تحریم امریکاست هم برای ما خوبه، ولی به فرض شدن و قبول این پروژه حداقل ۶ ماده طول میکشه انجامش)
حالا با اعلام خبر حرکت کشتی دوم از ایران در روزهای اینده کاربر لبنانی تیکه انداخته و توییت زده:
👆فوری
سفیر امریکا در لبنان
ایالات متحده امریکا به دولت لبنان اجازه غنی سازی اورانیوم داد😂
@baradaranebasiji
🌙🔴🌍اعطای مقام "سفیر" به ۸۳ نفر در وزارتخارجه توسط ظریف قبل از خداحافظی!
@baradaranebasiji
🌙🔴🌍مجتبی زارعی ظریف را به مناظره دعوت کرد
@baradaranebasiji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙🔴🌍 تبدیل به تابوت کردن تخت بیمارستانی‼️
🔹تخت بیمارستانی جدیدی ساخته شده که با چند حرکت ساده به تابوت تبدیل میشود؛ شاید بپرسید تا وقتی میتوان از تخت های معمول که مستحکم تر هستند استفاده کرد چرا این تخت بازیافتی؟ چون میلیونها نفر که بدون اندیشه و از روی ترس از 2020 تا 2030 به هر چیزی تن میدهند را باید بدون تشریفات و تزئینات سریعاً دفن کرد تا نگندند !
مواد این تخت از ضایعات کاغذ و مقوا تهیه میشود؛ در نتیجه بسیار کم دردسر، کم هزینه و آسان برای تولید انبوه خواهد بود.
#ریست_بزرگ
@baradaranebasiji
🔴حسین نه! تخصصش مرتبط نیست
احمد نه! کنترل نداره رو اعصابش
محمد نه! دیسیپلین نداره
عباس نه! معلوم نی تو آمریکا چهکار کرده
اگرمدیریت فرماندهان جوان دست اینها بود؛ نه باقری داشتیم نه متوسلیان نه بروجردی نه بابایی نه ایران!
این جماعت امروزهم مقابل حضور مدیران جوان مقاومت میکنند
✍️جواد نیکی ملکی
#کرافشان
@karafshanbasijhamzeh
💐 اَللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إلَيْكَ فِي دَوْلَهٍ كَرِيمَهٍ تُعِزُّ بِهَا الإِْسْلاَمَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ
💐خدايا به سوي تو مشتاقيم براي يافتن دولت كريمه اي كه اسلام و اهلش را به آن عزيز گرداني، و نفاق و اهلش را به وسيله آن خوار سازي.
#کرافشان
@karafshanbasijhamzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حافظه تاریخی/نطق پروانه سلحشوری نماینده افراطی اصلاحطلبان در مجلس لاریجانی
👌ولی منطق برای رای اعتماد به وزیر پیشنهادی فقط منطق ایشون
یعنی دیگه تاریخ مجلس به خود نخواهد دید
(یکی از دوستان من هربار میرود زیارت برای آقای سلطانیفر 2 رکعت نمازمیخواند.
آیا این برای مجلس کافی نیست؟!)
#کرافشان
#سررررررطان
@karafshanbasijhamzeh
🇮🇷💐
💐
💠 #عکس_نوشت(۱)
❇️موضوع: خدمتگزاری به مردم در کلام مقام معظم رهبری
🍃🌻🍃
#روشنگری
#خدمت_رسانی
#ثامن
💐
🇮🇷💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
❇️ #صوتی(۱)
💢 موضوع: اولین سالگرد رزمایشهای بصیرتی ثامن و الزامات خدمت رسانی دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
🎙 کارشناس: دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
💠 #عکس_نوشت(۲)
❇️ موضوع: خدمتگزاری به مردم در کلام امام خمینی رحمةالله عليه
🍃🌻🍃
#روشنگری
#خدمت_رسانی
#ثامن
💐
🇮🇷💐
2.pdf
7.51M
🇮🇷💐
💐
💠 #یادداشت_مصور (۱)
✅ موضوع: الزامات خدمت رسانی دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#خدمت_رسانی
#ثامن
💐
🇮🇷💐
۳۱۳.mp3
4.5M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
#فتوکامنت
🌐 موضوع: بیماری وحشی طغیان کرده...
🍃🌻🍃
✅ مراقب خودمان باشیم...
#همه_علیه_کرونا
#روشنگری
#ثامن
💐
🇮🇷💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
❇️ #صوتی (۳)
💢 موضوع: چالشهای پیش روی دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
🎙 کارشناس: احسان گودرزی
#روشنگری
#ثامن
#دولت_انقلابی
💐
🇮🇷💐