4_6034958031937080008.mp3
4.71M
🔳وفات حضرت ام كلثوم سلام الله علیها
◾️دخت شه مردانی معلم قرآنی
◾️تو خواهر اربابی تو گوهر نایابی
🎤نوای دلنشین کربلایی جواد مقدم
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳استوری
🔳ویژه وفات حضرت ام کلثوم سلام الله علیها
🔳 #۲۹جمادی_الثانی ، سالروز رحلت شهادت گونه حضرت ام کلثوم بنت امیر المومنین (علیه السلام) است .
#ام_کلثوم
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو کریمی ...
نمک زندگی نیست همه زندگیمی
#سید_رضا_نریمانی📺
#دوشنبه_های_امام_حسنی
-------------------------------------
#شبتون_امام_حسنی🍃🌙💫
sticker_mazhabi(57).mp3
11.2M
🎧 شور امام حسنی
💚 خطا دیدی، عطا کردی...
🎙با نــــوای کربلایی #حسین_طاهری
#دوشنبه_های_امام_حسنی
#مداحی
📌امام حسنیا گوش کنند لذت ببرند👌#شبتون_امام_حسنی🍃💫🌙
دقیقا ۱۰ دی ۱۳۵۶ جیمی کارتر در یک سفر ۱۹ ساعته و بی سابقه در کریسمس به ایران آمد و با این جمله از شاه حمایت کرد: به یُمن رهبری شاه ایران جزیره ثبات است! ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ کارتر در ۱۰۰ سالگی مُرد. بعد از کشتار ۱۷ شهریور فقط سه دولت از شاه حمایت کردند: انورسادات، انگلستان و همین کارتر!
کارتر علیرغم شعار انتخاباتی که از حکومت های مستبد حمایت نخواهد کرد در عمل بزرگترین قراردادهای نظامی را با شاه بست. در لحظه آخر ژنرال هایزر را به ایران فرستاد تا شرایط کودتا را ارزیابی کنند. زمان فرار شاه به دلیل حفظ جان آمریکایی ها در ایران به شاه اجازه ورود نداد اما در نهایت با لابی و اصرار راکفلر و زاهدی پس از مدتی آوارگی به دلیل درمان بیماری شاه که بین پزشکان فرانسوی و انگلیسی او بر سر شیوه درمان اختلاف پیش آمده بود مجوز ورود به آمریکا داد و در بیمارستان شاه را با نام مستعار دیوید نیوسام پذیرش کردند.
شاه پس از سفر کارتر به ایران در دی ۱۳۵۶ و حمایت علنی و بی سابقه کارتر از او مرتکب خطای بزرگی شد. مقاله ارتجاع سرخ و سیاه را با نام مستعار احمد رشیدی مطلق در روزنامه اطلاعات چاپ کرد. توهین به امام بود، شاه که از حمایت کارتر مطمن شده بود بر مخالفین سرخ و سیاه تاخت. داریوش همایون وزیر اطلاعات و گردشگری مخالف چاپ مقاله بود اما هویدا وزیر دربار آن ایام به همایون گفت دستور شاه است. هیچ گاه هم کسی مسولیت نوشتن آن مقاله را برعهده نگرفت چون آن مقاله خشم مردم را برانگخیت و به خیابان آمدند.
کارتر اولین رئیس جمهور چهارساله آمریکا بود
در دور دوم شکست خورد
چون در ماجرای تسخیر سفارت آمریکا و عملیات آزادی آمریکایی در طبس شکست خورد. بارها امام و انقلاب را تهدید کرد.
امام خمینی چند پاسخ تند و سخنرانی علیه کارتر دارد یکی از آنها پس از شکست عملیات طبس بود:
ملت رزمنده ایران، دخالت نظامى امریکا را شنیدید و عذرهاى کارتر را نیز شنیدید.
این جانب که کراراً گفتهام کارتر براى وصول به ریاست جمهورى حاضر است به هر جنایتى دست بزند و دنیا را به آتش بکشد، شواهد آن یکى پس از دیگرى ظاهر شده و مىشود؛ و اشتباه کارتر در آن است که گمان مىکند با دست زدن به این مانورهاى احمقانه مىتواند ملت ایران را که براى آزادى و استقلال خویش و براى اسلام عزیز از هیچ فداکارى رویگردان نیست، از راه خودش که راه خدا و انسانیت است منصرف کند.
کارتر باز احساس نکرده با چه ملتى روبروست و با چه مکتبى بازى مىکند.
صحیفه جلد ۱۲ صفحه ۲۵۵
✍دکتر زادبر
🌷اللهم عجل لولیک فرج🌷
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان: تورم، ارزش پول ملی و معیشت مردم، مهمترین دغدغههای جلسه با رهبر انقلاب بود.
✍دوستان و اطرافیانت رو تغییر بده، این مشکل قابل حل است.
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
🔴امروز در اقتصاد ایران با گرانسازی مواجهایم نه تورم طبیعی.
🔹نه نقدینگی نه تحریم، بلکه گرانسازی دلار (که شده مبنای قیمت فروش مواداولیه ایرانی به هزاران تولیدکننده ایرانی) دلیل افزایش لحظهای قیمتها در ایران است
#ریالسوزی_عامدانه
دکتر حسین زمانی میقان
https://eitaa.com/samen_felavarjan