🔴آقای جهانگیری، یادتان هست، چگونه ۱۸میلیارد دلار را بر باد دادید؟
🔹اسحاق جهانگیری معاون اول روحانی این روزها در تلاش است چهرهای مستقل از دولت فعلی از خود به نمایش بگذارد، ولی عملکرد ۸سالهاش و نقشی که در برخی تصمیمات خانمانسوز اقتصادی دولتهای یازدهم و دوازدهم داشته است، گریبانش را رها نمیکند.
🔹امکان ندارد مردم فراموش کنند که چطور در دولت آقای روحانی، دلار از ۳ هزار تومان به ۳۲ هزار تومان هم رسید؟ چه شد که سکه از یک میلیون تومان به ۱۶ میلیون تومان رسید؟ پراید ۱۷-۱۸ میلیونی چرا یکباره بالای ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورد؟
🔹شاید جهانگیری فکرش را هم نمیکرد که دلار ۴۲۰۰ سیاهترین سیاست ارزی ۴۰ ساله کشور نام بگیرد و با این سیاست اقتصادی نافرجام، ۱۸ میلیارد دلار از اموال و داراییهای کشور بسوزد و از بین برود.
🔹احتمالاً آقای جهانگیری در ۸ سال گذشته فرصت کافی برای اعمال اصلاحات افق گشا و واقعی نداشتند و یا از توان کافی بعنوان معاول اول رئیس جمهور و دومین فرد اصلی کابینه برخوردار نبودند که اینروزها بازهم سودای حضور در انتخابات را دارند و حتی مدعی هستند که برای تغییرات جدید آمدهاند!
@Fetan2
📸بیکاری ۴۰ درصدی فارغالتحصیلان در دولت روحانی
🔹در دولت روحانی نرخ بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی در حدود ۴۰ درصد در نوسان بوده است./فرهیختگان
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | چرا رئیسی...؟
▫️نظر مردم در رابطه با رئیسی
#سید_ابراهیم_رئیسی
#سید_محرومان
#انتخابات
🆔 @nadebon313
📱طبق گزارش مرکز پردازش داده «دیتاک» ، در پنج روز آخر اردیبهشت ، سید ابراهیم رئیسی در میان کاندیدا های مطرح ثبت نام شده با ۷۴ درصد میزان «احساس مثبت» و «توجه» با اختلاف دارای بیشترین محبوبیت بوده است .
دولت مردم ؛ برای ایران قوی 🇮🇷
#سید_ابراهیم_رئیسی
#سید_محرومان
#انتخابات
🔆 @nadebon313
🔴 دکتر حامد پاکطینت، فعال اقتصادی در انتقادی شدید به دولت در تویتر خود نوشت:
🔹در مورد صنعت برق با مردم صادق باشید!
#معاهده_پاریس
#دولت_خائن
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با دانشمند ایرانی ناسا/ خون گریه کنیم
🔹پروفسور چرمهینی، تحصیلاتش را در آمریکا ادامه داده و درنهایت هم به ناسا راهیافته است. او در سال 1986 بعد از انفجار شاتل فضایی چلنجر توانست مشکل آن را برطرف کند.
🔹رئیسجمهور آمریکا نیز 200 هزار دلار به دانشمندان آمریکایی پاداش داد امابه چرمهینی فقط یک پلیور دادند! به دلیل این رفتار آمریکا، او به مرکز فضایی سوئد رفت اما به درخواست مادرش به ایران بازگشت.
پس از بازگشت به ایران هم کسی سراغش نیامد که از این هوش و تجربه استفاده کند، شاید یکی از علت ها این است که پارتی دیگران قوی تر است و چه حیف که این دانشمندان و ایران ما اسیر این مدیران و رئسا شده است
🆘 @Roshangari_ir
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کاش نهادهای نظارتی به ۸ سال عملکرد بیژن زنگنه در وزارت نفت ورود کنند
محسن قدیری، مدیرعامل اسبق پالایشگاه شهید تندگویان تهران :
🔹سفره کارکنان صنعت نفت به دلیل عملکرد زنگنه در ۸ سال گذشته کوچکتر شده است
🔹 منفور ترین دولت بعداز انقلاب در بین سایر دولتها ، دولت روحانی و منفور ترین وزیر نفت هم آقای زنگنه است
🔹حذف کارت سوخت در سالهای اخیر باعث شد تا ۱۴۰ هزارمیلیارد تومان سوخت کشور قاچاق شود
🔹سالها طول خواهد کشید تا زخمی که زنگنه بر پیکره صنعت نفت ایجاد کرد التیام پیدا کند.
@Fetan2
🔴جلیلی خطاب به لاریجانی: دوازده سال رییس مجلس بودید؛ برای مبارزه با فساد چه کردید؟
🔹میگویند از ما سوالات سخت بپرسید؛ همین سوالات آسان را پاسخ بدهید؛ سوالات سخت هم میپرسیم. با الفاظ و طعنه به دیگران جلوی فساد گرفته نمیشود، کارنامهتان چیست؟
🔹کسی که ۱۲ سال رییس مجلس بوده کارنامه خود را در زمینه مبارزه با فساد تشریح کند.
🔹اوایل مسئولیت آنها مثلا فسادها صد میلیاردی باشد، اواخر مسئولیتشان دوازدههزار میلیاردی باشد، معلوم میشود جایی ایراد داشته است. ۱۸ میلیارد دلار از بیتالمال هدر رفت چون تجارب گذشته برای مبارزه با فساد را کنار گذاشتند.
@Fetan2
🔴 کل برجام از ابتدا یک پروژه انتخاباتی بود
ایزدی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹طرف آمریکایی لغو تحریم را نپذیرفته و بحث آنها تعلیق تحریمها است. البته با لغو بعضی از تحریمها موافقت کردهاند. از طرفی راستی آزمایی را هم در عمل نپذیرفتند. لذا اگر سیاست ایران لغو تحریمها و راستیآزمایی باشد هیچ قدم مثبتی به این سمت برداشته نشده است.
🔹 من به این اعتقاد رسیدم که کل برجام یک پروژه انتخاباتی داخلی بود. وقتی طرف مقابل، لغو تحریمها و راستیآزمایی را نپذیرفته است و ما این قدر مثبت صحبت میکنیم، توجیهی ندارد مگر برای انتخابات!
🔹 به نظر من مجلس میتوانست بیشتر و بهتر عمل کند. اگرچه نمایندگانی وجود داشتند که دغدغه این موضوع را داشتند اما این قانون تا زمان شهادت دکتر فخریزاده به تصویب نرسید و اگر ما ماجرای ترور و شهادت دکتر فخریزاده را نداشتیم شاید قانون تا به امروز نیز به تصویب نمیرسید. اعتماد به نفس مجلس به حدی که باید باشد، نیست. / مهر
@Fetan2