9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کدام مناطق کشور همچنان بارندگی دارند؟
@karajplus
شهادت و مجروح شدن تعدادی از شهروندان در شهر مهستان
معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استانداری البرز گفت: در ساعات ابتدایی بامداد روز جاری در پی حمله ددمنشانه رژیم صهیونی و آمریکایی به منازل شهروندان بیگناه در شهر جدید مهستان در هشتگرد، تعدادی از شهروندان من جمله مادری باردار و کودکی ۴ ساله به همراه خانواده ها به شهادت رسیدند.
🔸حمله به منازل مسکونی و به شهادت رساندن افراد غیرنظامی و زنان و کودکان بیگناه ، نماد کودک کشی های مستمر رژیم صهیونی و آمریکایی است و موجی از نفرت را دربردارد .
@karajplus
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت:
🔹بامداد امروز حمله هوایی به ساختمانهای پژوهشی و آموزشی در دانشگاه علم و صنعت ایران، موجب وارد آمدن خسارت به این ساختمانها شد.
@karajplus
46.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشی از محل حملات محور آمریکایی-صهیونیستی در سحرگاه امروز به مناطق مسکونی شهر مهستان (شهرک ایرانخودرو)
@karajplus
یک قطعه طلا در فاز ۴ مهرشهر پیدا شده با دادن نشانی تحویل بگیرید . @karajplus
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
طغیان رودخانه پلخواب جاده چالوس
1405/01/08
@karajplus
قیمت طلا و سکه در نخستین روز هفته
🔹امروز هر گرم طلا ۱۸ عیار ۱۷ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان و هر قطعه تمام سکه طرح جدید با نرخ ۱۸۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شد.
@karajplus
♦️قطار شهری کرج؛ پیشرفت و برنامهها
🔹گزارشی از اقدامات دوره ششم مدیریت شهری کرج @karajplus
📌جزئیات حملات هوایی دقایقی قبل در تهران
🔹امروز ۸ فروردین ماه تهاجم هوایی در چند نقطه از پایتخت گزارش شده است.
🔹نخستین اصابت ساعت ۱۱ در بوستان یاس فاطمی رخ داده است؛ همچنین در ساعت ۱۳:۱۰ منطقه ۷ حوالی خیابان سهروردی، در ساعت ۱۳:۱۳ منطقه ۱ شهرک شهید محلاتی و در ادامه نیز اتوبان ارتش -حوالی بلوار قائم- هدف قرار گرفته است.
🔹بر اساس این گزارش، بامداد امروز نیز چند انفجار در شهرک شهید محلاتی شنیده شده بود./ فارس
@karajplus
🔵 جنایت تروریستی اسرائیل علیه دو خبرنگار مشهور لبنانی
🔹️رژیم تروریست و جنایتکار صهیونی در یک اقدام بزدلانه دیگر علی شعیب(خبرنگار المنار) و فاطمه فتونی(خبرنگار المیادین) از خبرنگاران خوشنام، شجاع و مشهور لبنانی را به شهادت رساند.
🔹️ این دو از خبرنگارانی بودند که عمری را در راه اطلاع رسانی برای آزادی و استقلال و عزت لبنان و مقاومت سپری کردند و خاری در چشم جنایتکاران جهان بودند.
@karajplus
مرگ یابوهای آمریکا
▪️ طبق اعلام سپاه پاسداران (۷ فروردین ۱۴۰۵) ۶ فروند کشتی نظامی LCU آمریکایی در بندر الشیوخ دبی با موشکهای کروز قدر ۳۸۰ مورد هدف قرار گرفتند.
@karajplus