افزایش یکباره قیمت خودرو ؛ صدای وزیر هم از دست کاسبان جنگ درآمد
وزیر صمت با تاکید بر اینکه افزایش یکباره قیمت خودرو منطقی نیست، گفت: شایعهسازی برای فروش بیشتر و خالی کردن جیب مردم به بهانه نبود ورقهای فولادی خارج از وفاق و همدلی در کشور است.
@karajplus
🔹 سه پیام جدید ایران درباره محاصره
اول، قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء: ادامه دزدی و غارت دریایی آمریکاییها به شکل محاصره دریایی بزودی با عملی نظامی و بیسابقه پاسخ داده خواهد شد
دوم، متکی: ممکن است فردا یا هفته دیگر رزمندگان ما تصمیم بگیرند که محاصره دریایی را با حرکت نظامی برطرف کنند!
سوم، محسن رضایی: غرق کردن ناوهای دشمن افسانه نیست، همه خواهند دید
@karajplus
مهلت ۶۰ روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد
🔹بر اساس قانونی به نام «قانون اختیارات جنگی» دولت آمریکا برای ادامه هر اقدام نظامی فراتر از ۶۰ روز باید از کنگره مجوز بگیرد.
🔹این ضربالاجل برای جنگی که از ۲۸ فوریه (۱۰ اسفند) با حملات مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران آغاز شد، فردا (اول ماه می / ۱۱ اردیبهشت) به پایان میرسد.
🔹با مبنا قرار دادن تاریخ ۲۸ فوریه به عنوان مبنا البته این مهلت ۶۰ روزه امروزه به پایان رسیده اما ترامپ یک روز دیرتر کنگره را از عملیات نظامی مطلع کرده و به همین دلیل این ضربالاجل فردا به پایان میرسد.
🔹در محافل کارشناسی و رسانهای آمریکا تحلیلهای مختلفی درباره اینکه واکنش ترامپ به این ضربالاجل چه خواهد بود منتشر شده است.
🔹امروز پنجشنبه یک مقام کاخ سفید در گفتوگو با شبکه اماسانبیسی مدعی شده که دولت ترامپ گفتوگوهای فعالی را با کنگره برای تمدید این مهلت این زمانی و ادامه جنگ با ایران آغاز کرده است.
@karajplus
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت گرانیهای اخیر در ایران چیست
سعید لیلاز، اقتصاددان و استاد دانشگاه: فساد بانکی در ایران عامل اصلی گرانی و تورم است.
@karajplus
خلاصهای از پیام رهبر معظم انقلاب بمناسبت روز خلیج فارس ۱۴۰۵/۰۲/۱۰
@karajplus
ارسالی مخاطب راه پیمایی مردم شهید پرور و میهن دوست حصارک بالا .... هرشب با شور و شوق ب امید پیروزی ایران جان قدم برمیداریم . @karajplus