✋
التماس اصلاح طلبان به حسن خمینی
♦️دیروز چند نفر از تندروهای مدعی اصلاح طلبی (علوی تبار، جواد امام و..)، با سید حسن خمینی در حسینه جماران ملاقات کردند. علوی تبار (سردبیر روزنامه حجاریان در دوره اصلاحات) در این ملاقات، از مشکلات ساختاری حرف زده، درباره فقر و مشکلات اقتصادی مردم سخن گفته، به میراث او اشاره نموده و سپس ابراز امیدواری کرده سید حسن برای کاری که از او می خواهند (نامزدی انتخابات) قانع شود.
🔹این قالب رفتاری، چقدر صادقانه است؟ اولا که طیف موثر مدعیان اصلاح طلبی در گفتار و رفتار، دهه هاست از خط امام (ره) خارج شده بلکه حتی علیه آن خروج کرده و بعضا اذعان هم دارند.
♦️ ثانیا سید حسن خمینی (جز نوادگی امام خمینی رحمت الله علیه)، حائز کدام ویژگی اکتسابی است؟ کدام سابقه مدیریتی -نه حتی در حد فرمانداری و بخشداری، بلکه اداره یک نانوایی- را دارد که با این دست و دلبازی، خیال قرار داشتن در مظان "نامزدی ریاست جمهوری" را در وی می دمند؟
🔹و اگر سید حسن خمینی، واجد صلاحیت های مدیریت معمولی نیست - چه رسد به ریاست جمهوری- از او چه انتظاری دارند؟ جز این که می خواهند سید حسن را قربانی نقشه خود کنند؟
♦️وقتی کسی را -فارغ از داشتن صلاحیت یا فقدان آن- به نامزدی دعوت می کنید و حس "در تراز ریاست جمهوری بودن" را در وجود او تقویت می کنید، طبعا انتظار دارند به میدان تاختن، درگیر شدن و مبارزه کردن در فضای سیاسی وارد شود.
🔹مدیریت ناکارآمد ائتلاف اشرافی (مدعیان اصلاحات و اعتدال) پس از هشت سال، قابلیت دفاع از کارنامه ندارد و بنابراین اصلاح طلبان ترجیح می دهند موضوع انتخابات را از "کارنامه"که به شدت مورد اعتراض مردم است، به سمت "ساختار" منحرف کنند و "نمی گذارند" و "اجازه نمی دهند کار کنیم" را القا نمایند.
♦️ در این میان، هُل دادن امثال سید حسن به میدان نامزدی، این ویژگی را دارد که بار پاسخگویی درباره وعده ها و کارنامه را از دوش سران اصلاح طلبان بر می دارد.
🔹 ضمنا افراطیون مدعی اصلاحات پس از رد صلاحیت سید حسن یا نظائر او - که به خاطر فقد شرایط حداقلی، قطعی است- می توانند مظلوم نمایی کنند و بگویند انتخابات آزاد نیست؛ یا لااقل موضوع انتخابات (کارنامه) را پیش چشم مردم بربایند و عناوین قلابی را برای مباحثه و مجادله به جای آن بگذارند.
♦️براستی افراطیون مدعی اصلاحات که تعابیری مثل اردک لنگ، شاه سلطان حسین، تدارکاتچی و اجاره ای را برای خاتمی و روحانی در دوران ریاست شان استعمال کردند، سید حسن خمینی را واقعا توانمند می دانند؟!
@karavansaracheelpaye
🔰 تنها گزینه روی میز ایران، لغو عملی همه تحریمها و راستی آزمایی است
🔺گفتگوی مهم غریبآبادی عضو هیئت مذاکرهکننده ایران در مذاکرات وین با سایت Khamenei.ir:
🔹 اگر آمریکا قصد بازگشت به برجام را دارد، باید همه تحریمها را بهصورت عملی لغو کند.
🔹 مشاهده اثر عملی رفع تحریمها، بسیار کلیدی است.
🔹 تحریمهایی که باید بصورت کامل برداشته شود: اولا، تمام تحریمهای داخل برجام که آمریکا مجددا آن را اعمال کرد. ثانیا، تحریمهای دولت ترامپ. ثالثاً، تحریمهایی که به بهانههای غیرهستهای وضع شده.
🔹 بصورت شفاف در گفتگوها اعلامشده که باید همه این تحریمها لغو شود.
🔹 راستیآزمایی یعنی قراردادهای نفتی ایران منعقد و نفت صادر شود و درآمد از طریق کانالهای بانکی به داخل منتقل شود و یا مصارف دیگری را برای آن در نظر بگیرد و تراکنشها از کانالهای مالی مختلف انجام شود.
🔹 الآن در گفتگوها این موضوع هم در حال بررسی است که «اگر آمریکا بعد از بازگشت به برجام خلف وعده کند، چه اقداماتی در تعهدات فنی ایران انجام شود» تا اینگونه نباشد که فقط ایران از قبل به تعهداتش عمل کرده باشد.
@karavansaracheelpaye
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
کلید اینجاست
🔺ویژه برنامه انتخاباتی ثریا:
🔹بررسی مسائل مهم کشور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
🔹از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸:۰۰
شبکه یک سیما
@karavansaracheelpaye
اظهار نظر عجیب سفیر فرانسه در تهران در مورد مذاکرات وین؛ تلاش میکنیم برجام قبل از انتخابات ایران احیا شود
✍ من دیگه حرفی ندارم!!! دور از جون ملت، خیلی باید گلابی باشند دوباره بیان به شماها( اصلاح طلب ها و کارگزارانی ها رأی بدن)
#سرطان_اصلاحات
#دولت_تزویر_و_دروغ
@karavansaracheelpaye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| تجربه تلخ ملت پاکستان از پیوستن به FATF
🔺 علاهبر آنچه در این کلیپ آمده، گفتنیست که سال گذشته کشور پاکستان در اثر صدماتی که از نهاد مذکور خورد، FATF را در لیست دشمنان خارجی خود قرار داد. همچنین شیرین مزاری، وزیر حقوق بشر پاکستان، باتوجهبه وضعیت بد اشراف اطلاعاتی #FATF بر این کشور خواستار مجازات کسانی شد که پاکستان را درگیر چنین شرایطی کردند!
@karavansaracheelpaye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک ۱
✅ موضوع: رییس جمهور تراز در بیانات رهبر معظم انقلاب
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
@karavansaracheelpaye
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک (۲)
🍃🌻🍃
🌺امامخمینیرحمهاللهعلیه:
✅ انتخابات در انحصار هیچکس نیست.
💯 انتخابات برای سرنوشت شما ملت است.
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
@karavansaracheelpaye
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴یاران حبیب
چرا این مردان شجاعترین انسان های تاریخ بودند؟
مجروحی ایرانی که تنها با یک گلوله ستون دشمن را اسیر کرد
🌐مرکز متنا استان کرمان
@karavansaracheelpaye
#پوستر
🔴جاذبه انقلاب
شاید هیچ کس آن روز فکرش را نمیکرد قاسم فرزند تازه متولد شده یک خانواده کشاورز روزی مهمترین عنصر منطقه غرب آسیا شود...
🌍مرکز متنا استان کرمان
@karavansaracheelpaye
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای شهیدی که با غل و زنجیر دفن شد
والفجر8 میعادگاه حسینی که همه عاشقش بودند
#زنان_انقلاب
#انقلاب_مردم
#کرمان
#متنا
🌐 مرکز متنا استان کرمان
@karavansaracheelpaye