6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نامه حاج قاسم به دخترش فاطمه سلیمانی: آه مرگ خونین من، عزیز من، زیبای من، کجایی؟ مشتاق دیدارتم
#نقد_و_نظر
⭕️ برقص تا برقصیم!
✍ سید هاشم فیروزی
🔻گویند:
«از شیخ هادی نجم آبادی پرسیدند: کدام موسیقی حرام است ؟
وی جواب داد : آن موسیقی حرام است که از صدای کشیده شدن کفگیر بر ته دیگ پلو همسایه غنی برخیزد و به گوش اطفال گرسنه همسایه فقیر برسد.»
▪️مملکت #روغن ندارد، ملت توان خرید #گوشت ندارد، مرد رویای خرید #خانه را هم دیگر ندارد و زن صورت خود و خانواده را با #سیلی سرخ می کند، آن وقت:
صدا و سیما کارناوال رقص و رژه تبلیغات به راه انداخته اند و #خانمهای تراش خورده ی خوش لباس سرخ سفید کرده با #روغن سه کاره #ماهی را که ماهی و سالی هم نمی شود خرید در آشپزخانه ای به وسعت یک #خانه سرخ می کنند همراه با #دوغ!!
#ملت هم نخورده قشنگ سردیش می کند و راسته روده می شود!!
اه به این همه بلاهت و نفهمی اه به این همه تحجر و واپسگرایی که برای یک کلمه رقص زمین و زمان را به خط می کنند و رقص زن و مرد ملت در کنار سطل آشغال با کمرهای خمیده را هم نمی بینند!
#مازوخیسم که نداریم مسلمان، #فیلم وحشتناک هم که نیست بزرگوار !!
ملت را در چرخ گوشت کرونا و گرانی و بی پولی و دعوای سیاسی و ناامیدی به آینده و بیکاری انداخته اند و با بورس هم تتمه جیبشان را زده اند حالا سر واژه رقص رقصشان گرفته....
▫️دختر خردسالم! برای پدر و مادرت برقص تا در دلت باقی نماند(حرکات موزون معمولی)، سرکار خانم برای شوهرت برقص، پسرجان رقص چوب و کردی برای دلخوشی مامان بابا انجام دادی، یقین بدان رضای خدا را با لبخند والدینت کسب کرده ای...
ولی لطفا خانوادگی در ملاء عام با #النگو و #ماشین و بوی #کباب و هزار چیز دیگر نرقصید آنهم در این شرایط که این رقص یقینا حرام است!!
تحجر سازمان یافته و واپسگرا را به راستی می بایست لبه دیگر قیچی ولنگاری و رهایی جنسی حاکم بر کشور دانست!
واکنش خانواده شهید فخریزاده به تغییر نام خیابان شجریان: تفرقهانگیزی نکنید
🔹بیانیه خانواده شهید: با عنایت به علاقمندی و احترام شهید فخریزاده به هنر و موسیقی اصیل ایرانی، هرگونه تغییر در نامها و نمادهای این عرصه دور از اندیشه و سیره شهید است.
🔹بیتردید جهاد علمی شهید فخریزاده که سالیان سال با نیتی خالصانه در گمنامی برای تقویت پایههای اقتدار دفاعی و ایجاد وحدت میان آحاد مردم صورت گرفت، نباید با اقدامات وحدتشکن و تفرقهانگیز خدشهدار گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا میدانید معنی "کلمه" چیست؟
نحوه بیان و سطح کلام و برداشت از نمایش و ادبیات این سلبریتی و بازیگر سینمای مصر را مقایسه کنید با سطح بیان و دغدغه های سلبریتی ها و بازیگران سینمای کشورمان...
به جنگ روایت ها بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/1082064916C58b36b284b
✅مقصد چمدان 22 میلیون دلاری
ماجرای چمدان 22 میلیون دلاری و نامه دختر حاج قاسم را چطور باید روایت کرد؟
اول ببینیم نقطه اشتراک ایندو چیست؟ چرا ایندو خبر که یکی کاملا کذب است و دیگری تکراری است برای رسانه های اهریمنی مهم تلقی می شود؟
مقصد هردو روایت، شکن در پایگاه اجتماعی سردار است. خناسان می دانند که قدرت سردار در هیبت وحدت اجتماعی است. روایت وارونه از هردو خبر، پایگاه حاج قاسم را دوقطبی می کند. یکی با دوقطبی حجاب و بدحجاب و دیگری با دوقطبی معیشت و مقاومت.
نامه دختر حاج قاسم که تکلیفش روشن است. تکذیب شد. اما چمدان 22 میلیون دلاری.
آیا این خبر جدید است؟ خبر. بارها صریحتر از این را از بالاترین مقامات کشور شنیدیم. رهبری فرمود کمک ما به محور مقاومت از اوجب واجبات است. فرمود "کمک میکنیم و هیچ ابائی هم از گفتن آن نداریم"
سیدحسن نصرالله هم:"بی پرده می گوییم! هزینه و خرج و خورد و خوراک و سلاح و موشک های حزب الله از جمهوری اسلامی ایران می رسد! تمام"
پس جدید نیست. اما چرا این پول را می دهیم؟ به دو دلیل روشن.
اول اینکه ماهیت و وجود جمهوری اسلامی، مبارزه با ظلم و عدالتخواهی است. فرمود:"هرجا مظلوم هست ما همان جائیم"
همین؟ خیر.
نفع مادی و امنیتی مردم نیز همین جاست. کجا؟ در عمق استراتژیک کشور. در این عمق راهبردی هزینه نکینم، دهها برابر بیشتر باید در داخل هزینه کنیم . فرمود:آنجا نجنگیم باید در همدان و کرمانشاه بجنگیم"
فقط ما عمق استراتژیک داریم؟ خبر . هر دولت عاقلی دنبال عمق استراتژک است. حالا یا به غصب یا با تعامل. فرمود: "ما هرجا می رویم به درخواست دولت هاست. "
آمریکا هم در منطقه برای همین هست؛ البته به غصب. همین الان مهمترین نقطه ضعف اسرائیل در نداشتن عمق استراتژیک است. نقشش در ماجرای قره باغ نیز برای جبران همین نقص بود.
ممکن است بگوئید الان که وضع مالی کشور خراب است چی؟ مثل اینست که بگوئیم اگر پول نداریم هوا تنفس نکنیم. خب هوا تنفس نکنیم باید باز هم پول دهیم. اینبار در بیمارستان. بلکه بیشتر خرج کنیم.
این پول از کجاست؟ اولا توجه کنیم بخشی کمی از این پول ماهیت مردمی دارد. آمار کمک های مردمی در روز قدس و ماه رمضان و غیره را خودتان در آمار کمیته امداد سرچ کنید. البته بخش مهم دیگر بودجه دفاعی است که در اختیار دولت و رهبری است.
حالا چرا با چمدان؟ چون تحت وحشیانه ترین تحریم ها قرار داریم.
و اما؛
هدف اصلی روایت اهریمنی را فراموش نکنید. شکن اجتماعی در پایگاه 80 میلیونی سردار. هرچند دست و پا می زنند؛ مقابل خروش و شورش فطرت اجتماعی باز هم ذلیل خواهند شد.
پ.ن:نقل قول ها همه از رهبری است.
منبع. رسالت
✍محسن مهدیان
انا لله و انا الیه راجعون
رحلت حکیم و فقیه والامقام علامه مصباح یزدی را تسلیت عرض میکنم.
رهبر انقلاب:
«بنده نزدیک به ۴۰سال است که جناب آقای مصباح را میشناسم وبه ایشان ارادت قلبی دارم اگر خداوند به نسل کنونی مااین توفیق را نداد که از شخصیتهایی مانند علامه طباطبایی و شهید مطهری استفاده کند اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر خلاء آن عزیزان را درزمان ما پر میکند»
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️محمد جواد تاجیک، راوی دفاع مقدس و حاضر در سوریه در این کلیپ از نوع نگاه حاج قاسم میگوید. آن هایی که به اسم حزب اللهی و انقلابی گری شب و روز مشغول دسته بندی افراد، برچسب زدن و حذف آدم ها هستند اصولا با نگاه حاج قاسم فاصله زیادی دارند، جنس نگاه حاج قاسم از جنس نگاه امام موسی صدر در لبنان بود #وحدت_عملی و تجمیع تکثرات. یکی از رموز موفقیت هر دو شخصیت در پیشبرد پروژه مقاومت همین مساله بود
✍ #محمدامین_رضایی
فرهاد قنبری:
مبتذل شدن جایگاه "استاد دانشگاه"
⏺ یکی از اتفاقات خاص و تاسف بار دهه های اخیر جامعه ما بی معنی شدن جایگاهی به نام "استاد دانشگاه" است. کرسی استادی دانشگاه زمانی به افرادی تعلق می گرفت که از لحاظ مدرک تحصیلی، کتب و مقاله های چاپ شده و تسلط علمی روی رشته تخصصی زبانزد بخش بزرگی از دانشگاهیان بود.
تا سالهایی نه چندان دور استادی دانشگاه به خاطر جایگاه علمی بالا از ارزشمندترین مشاغل اجتماعی محسوب می شد و شان اجتماعی بالایی برای صاحب این کرسی به همراه می اورد.
⏺ در سالهای اخیر به علت برخی اتفاقات جایگاه و شانیت استاد دانشگاهی بسیار افت پیدا کرده است به گونه ای که در بسیاری موارد از شنیدن شغل برخی افراد به عنوان استاد دانشگاه دچار شک می شویم و مدام در ذهن خود با این سوال که فردی با چنین سطح علم و اگاهی پایین و پرت بودن از دنیا چه چیزی برای ارائه کردن به دانشجویان نگون بخت دارد؟ مواجه می شویم. (این مسئله به ویژه در رشته های علوم انسانی که به صورت فله ای به جذب دانشجو می پردازند نمود و عینیت بیشتری دارد. به شخصه در سالهای اخیر با افرادی با شغل و عنوان استادی علوم سیاسی مواجه شده ام که جز افسوس و تاسف و گاهی خنده واکنشی نداشته ام)
⏺ در بی ارزش شدن جایگاه استاد دانشگاه عوامل مختلفی نقش دارند که می توان مهمترین آنها را اینگونه برشمرد.
۱- تقلیل علم و دانش و دانشگاه به بنگاه اقتصادی و وسیله درامد زایی دولت ها.
دانشگاههای مانند دانشگاه آزاد، فراگیر، غیر انتفاعی، پیام نور و امثالهم بیشتر از آنکه موسسه علمی و آموزشی باشند، بنگاهی تجاری و اقتصادی به شمار می روند. در این دانشگاهها نه علم آموری بلکه هدف کسب سود و نفع اقتصادی بیشتر است و بدیهی است که با چنین نگاهی نه اساتید با سطح علمی بالا(به خاطر هزینه بر بودن) بلکه افراد جوان و بی تجربه که به صورت روزمزد و حق التدریس حاضر به همکاری هستند (اکثریت بی سواد و صرفا به دنبال داشتن برچسب استاد دانشگاهی) استخدام می شوند و باعث بی اعتبار شدن بیشتر کرسی استاد دانشگاهی و نهاد دانشگاه می شوند.
۲- گزینش های غیر علمی اساتید.
در بسیاری از دانشگاههای ایران اساتید نه بر اساس صلاحیت و شایستگی علمی بلکه به صرف وابسته بودن به فلان جریان سیاسی یا فلان نهاد حکومتی و فلان مقام مسئول کشوری استخدام می شوند و ساعت دانشگاهی و اوقات درسی دانشجویان را به محفلی برای وراجی های بیهوده و بی معنی و خاله زنکی خود تبدیل می کنند. (به شخصه و به واسطه اینکه در رشته علوم سیاسی تحصیل کرده ام، آزارهای روحی این اساتید با برچسب "معاون وزیر" و "نماینده مجلس" و رئیس فلان سازمان را که بلا استثناء همگی دانش سیاست و کلاس درس و دانشگاه را با محفل خاله جان یا نشست با کارمندان زیر دست و اهالی رسانه اشتباه گرفته بودند، را فراموش نخواهم کرد..)
۳- بحران بیکاری.
یکی از عواملی که باعث شده است عده بسیاری تلاش کنند تا در رشته خود به مقام و جایگاه استاد دانشگاهی برسند نبود شغل مربوط به رشته تحصیلی شان است.
به واسطه بی ارزش بودن علوم انسانی در جامعه دلال زده و پول سالار ایران بسیاری از رشته های علوم انسانی هیچ ارزش و ارجی ندارند و دانشجوی فارغ التحصیل آن رشته به تنها شغل مرتبط با رشته خود (فلسفه، جغرافی، تاریخ، علوم سیاسی، روانشناسی، ادبیات فارسی و..) که می تواند امیدوار باشد،شغل استاد دانشگاهی است و به همین دلیل تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا با اخذ مدرک ارشد و دکترا خود را به این جایگاه برساند.
جایگاهی که هدف از رسیدن به آن صرفا پیدا کردن شغل کسب درآمد است..
این عوامل و عواملی از این قبیل باعث شده کرسی استاد دانشگاهی در جامعه امروز به جایگاهی بی معنی و بی هویت بدل شود
🔸این حرف ها را ساده نینگارید. این حرف ها خروجی یک نوع گفتمان است. گفتمانی که در لایه پایین و سیاسی ش این چنین به خود اجازه میدهد هرکس مثل او فکر یا کنش نداشته باشد را شیطان بنماند و لابد خود را هم در جایگاه خدا قرار میدهد!
🔻ادامه یادداشت را بخوانید
✍ #محمدامین_رضایی
🔴 این حرف ها...
🔸این حرف ها را ساده نینگارید. این حرف ها خروجی یک نوع #گفتمان است. گفتمانی که در لایه پایین و سیاسی ش این چنین به خود اجازه میدهد هرکس مثل او فکر یا کنش نداشته باشد را شیطان بنماند و لابد خود را هم در جایگاه خدا قرار میدهد!
🔹آقای امیر حسین ثابتی را میشود جز نیروی های جوان جبهه پایداری دانست. بعضی وقت ها دیدم خصوصا دی ماه هر وقت این گروه میخواهند در قم جلسات بصیرتی بگذارد یکی از کسانی که دعوت میکند برای بصیرت افزایی نیروی انقلابی همین برادرمان است.
🔸 #جبهه_پایداری از کجا آب میخورد و ارتزاق میکند همه میدانیم، مساله به هیچ عنوان تحریب نیست. مساله این است که گاهی در نوع کنش ها، حرف ها، اندیشه ها و اولویت سنجی های یک عالم بزرگ پتانسیلی وجود دارد که در مراتب بعدی وقتی به امثال این جوان میرسد نتیجه اش میشود این مواضع و حرفهای عجیب که آدم و عالم را از جمهوری اسلامی بیزار میکند.
🔹متاسفانه این نوع نگاه در آقای ثابتی منحصر نیست. در بین شاگردان و دانش پژوهان و اطرافیان مرحوم آیت الله مصباح افراد دیگری هم پیدا میشوند که دقیقا از این جنس حرف ها بزنند و با تفکرات متفاوت از خود اینطور برخورد کنند البته خود آن مرحوم در مسائل علمی اینطور نبودند. مساله این است که باید این مواضع عجیب محکم نقد شود و درباره پتانسیل موجود در نوع نگاه، اولویت های آن بزرگ نیز گفتگو کرد.
🔸البته باید بدانیم جمهوری اسلامی امروز بیش از پیش نیاز به افرادی دارد از جنس #حاج_قاسم، امام موسی صدر و...که بتواند افراد با نظرات و تکثرات محتلف را کنار هم جمع کند اینکه با برچسب و توهین هر روز افراد را از این کشتی پیاده کنیم بزرگترین #ظلم به این نظام است روحیه ای که متاسفانه بعضی از دوستان از جمله آقای ثابتی که گویا در سیاسی کردن همه چیز و متنفر کردن افراد متخصصند و به آن مبتلا هستند.
✍ #محمدامین_رضایی
▪️پ.ن: عکس دوم متن یکی از دانش پژوهان موسسه امام خمینی ره است که در جواب یادداشت قبلی من در یک گروه طلبگی نوشته است. خودتان قضاوت کنید صرفا اینکه گفتم تفاوت نگاه بین آیت الله مصباح و شهید بهشتی وجود دارد و... من را جز دشمنان امام حسین ع در کربلا نامیده است! ما با چنین افکار و افرادی طرفیم.
https://www.instagram.com/p/CJllOsaBtFq/?igshid=150ljy4gkf1sw